172102
  • erdos
    Add át neki a neved gyorsan
  • n003
    a vendégkönyvet olvasd te lüke
  • schrank
    3 hsz. volt az egész oldalon az is a lap tulajdonosáé
  • item
    ÁÁÁ ez a fórumukból való, a tanácsok topic ban!

"Úristenem, hogy lehet ilyen buzi oldalt csinálni....jesszus, hova kerültem?! Ilyenek is vannak?! Pöhh ...haha :D:D ...hát ez nagy ...LOL....IDIÓTA MAJOMZABIK!!!!!!!!!!!"

"Hallgatta valaki már az NBK halál a multikultúrára számát. az lenne a tanácsom. vagy ha fogod a műfaszt, előbb öntsd le sósavval..."

"Ki volt az a böszme barom aki ezt az oldalt csiánlta?"Pázacycák országos szövcsije"...Amint lesz egy kis időm az első dolgom az lesz, hogy feltöröm, és letörlöm a gecibe ezt az egész szart... Aztán fel FTP-zheted újra akkor is letörlöm..."

• item
    ÚÚÚ bammeg! "Pláza Cycák Országos Szövcsije" Kicsit mellbevágott ez a szöveg.. meg is tántorodtam
  • erdos
    "Bextríd Bojsz
    Lady Britney 2004.09.27. 20:09

ÁÁÁ! Visszajöttek!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jujujujujj! Visszajöttek! 3 év hallgatás után újra itt: Bax Tryde Bolys!!! Oh, olyan édesek ezek a pasyk!!!Nem??"

Sergi, ez nem egyszerű oldal na :D
  • atomboy
    Nem is a szinnel volt a gond, hanem a fejlecen levo szoveggel...
  • HTS s3rg1nh00
    névjegykártyát sem kértünk tőled shrek,nemmég képet,de látom mind2t adtál...
  • schrank
    "Lady Britney"
  • HTS s3rg1nh00
    most hogy így mondod...upc korlát rulez...ezek mindent elbaxnak:D
    na jó,azért büntetésből 5 percig kellett néznem EZT
    FIGYELEM!!!A FENTI LINK A NYUGALOM MEGZAVARÁSÁRA ALKALMAS DOLGOKAT TÁR A JÓHISZEMŰ NETEZŐ ELÉ!AKI NEM SZERETI A RÓZSASZÍNT,MEG NE NYISSA!!!
    ps:utálom a rózsaszínt...meg az ilyeneket is...
  • erdos
    Hátul a fekete öregasszony meg majd mexakad az RPG alatt
  • Axl Rose
    Nem az volt sztm, mert akkor nem tudott volna visszaszólni.
    Írtam neki, ő meg visszaírt és játszottunk tovább.

De messzire elkerültem ha beleült bármilyen repülő alkalmatosságba
  • mesor
    Milyen könnyen fejbe lehetne lőni ezt a katonát!
  • schrank
    nincs az a pénz amennyiért szandált vennék fel a lábamra de a kislányokon szeretem de aztán semmi podofilizálás
  • Yan
    ahoz képest szépen töltesz 275k-val ;)
    (#90889)
  • HTS s3rg1nh00
    és ez velem már legalább az ötödik ilyen volt...ez olyan,mint mikor fél mp hiányzik,h.felhúzd a zászlót,mert a csapatból te maradtál egyedül,és a kommander fejbeb/\sz egy vodnikkal
  • Danee
    a kedvencedre emlékszek... :) én nem röhögtem...
    Nézem az artinkat, dobok rá supplyt, erre odamegy a saját feltankol a supplybol és felrobbantja az egészet :P
  • Fsensei
    Hát te cseszted el, de attól még idegesítő:D
  • HTS s3rg1nh00
    hátizéazúgyvolt...
    szóval:NFS ahogy látszik teljesen eredeti:D,GTR2 demó,tehát valószínű nem eredeti,GTRt az Armored Furyval együtt vettem,legósztárvórsz meg tegnap került fel,mert kur\/ára untam a fejem:))))
  • Kandurex
  • Me0w
    Jo hogy a desktopodra kirakod a NFS:MW ikonjat, alatta rogton sd4hide, alatta GTR4, meg latom, hogy a szinvonal is meglegyen: lego star wars :DD Kuldom is a levelet a kollegaknak, nezzenek mar korbe nalad kicsit cd/dvd ugyben :)
  • Crem

Megfogott ez a 3D kép. Rögtön Schrank jutott eszembe a transportkirály!

[i]címe: Reggel az indítókulcsal!:)

[apro]

Hátternek csak neked!:)))))
  • joebacsi
    hallod van most raktáron egy hasonló ukrán import cucc ócsóé...igaz eredetileg lovaknak találták ki, de neked tuti megér egy próbát
    jókis metil-etil-propanátnyócezer :D
  • schrank
    volt még raktáron sitec-es VOLUMASS 10-ből igaz 3 éve lejárt a szavatossága de negyed áron sikerült venni/enni 5 vödörrel de most kezdek egy 5 hetes diétát évnyitőóig aztán majd meglátjuk
  • HTS s3rg1nh00
    köszönjük shrek az érdeklődésedet,de magadról igazán nem kellett volna képet berakni,még nem készültünk fel rá lelkileg,hogy lássuk a pofacsontodat...
    ps:Dream Theater,ráadásul ezt a képet a magyar rajongói oldalról szedtem
    te meg ne egyél annyit,mert a végén nem fogsz kiférni az ajtón,és hogy hagynánk akkor helyben a következő bf talin?
  • erdos
    Te, nem lett kicsit erős ez a tömegelés?
  • schrank
    mi az a sok "szőrmók" a háttérképen
  • Deqwator
  • HTS s3rg1nh00
    lol:D
    na most mondjátok,hogy nem idegesítő az aknakereső....
    ps:kicsit romlott a kép minősége a jpg-be konvertáláskor
  • erdos
    Olyan ez mikor az éberéknél csinálják a tesztet hogy négy különböző alakú tárgyat kell belepasszintani a négy neki megfelelő foglalatba. eredmény:
    15% jó problémamegoldó képességű, 85% nagyon erős
  • Kovács legény
    Hohér kölök pár hsz-ét nekem irta, amikor nem saját néven voltam:)
  • HTS s3rg1nh00
    a squadleader nem,de maga a cmd tud...csak egyszer kell a listában a hangszóróikonra kattintani...más,hha nem akarod a cmd-t hallgatni,akkor szépen kilépsz a sq-ból és kész is...
  • dicehater
    "we dont'wanne hear your gay..."

Ezt a srác nekem mondta mert cmd voltam - satnya volt a hangulat, próbáltam feldobni (vagy inkább lehúzni eheh) a hangulatot a leaderek számára némi dúdolással meg tréfás hangnemü közvetítéssel. Erre beszól hogy hagyjam abba, kérdeztem mért nem megy saját, regionális szerverre hátha nem zavarják a köcsögök, de nem jött válasz.

Bár ez egy érdekes dolgot vet fel: miért nem lehet kikapcsolni/némítani a cmd hangját?
  • HTS s3rg1nh00
    hát igen,régen csúnya dolgok is történtek...nemrég rájöttem,h.nem nézni kell a bal egérgombot,hanem nyomnibezzeg a qrva billentyűt az íráshoz,azt megtaláltam...
    szerk:rakjad nyugodtan,max.Running kimoderálja,engem nem zavar,legalább tudom mit mondtam már,és mit nem:D meg mostmár ha szólok vmit,ált.poénból,akkormeg "háttazértisénakaroklennialegjobbebbenakibaxottjátékbanéshogyvanazhogyőolyatistudamiténnem?"
  • Nagydög
    A masodik utan mar en sem avatkoztam volna be. Egyszeruen kivancsi lettem volna, hogy a kitartas helyettesiti-e a gondolkodas kepesseget.
  • n003
    nyomjad csak nyugottan tod nevelési szándék a fostos
  • Fsensei
    Volt egy két durva beszólásod amiről azt gondoltam nem teszem be, mert nem hiszem hogy örülnél meg nem is vicces
  • n003
    hmm .. neked mijjen neted van? 8k-rt kapni adsl-t korlátlant .. kábeles a töltögetőseknek jó
  • HTS s3rg1nh00
    hát,pont 31-e van és pont le vagyok korlátozva,de majd meglátom,lesz-e annyi sávszél,h.ne akadjak minden másodpercben 3-at(szvsz 56kbit-re vagyok korlátozva,de lehet 128)
    na mind1,majd leszek TSen aztán meglátjuk...
  • erdos
    ... ahelyett hogy megkéselted volna vagy valami. Azé te se vagy ám egyszerű...