172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Add át neki a neved gyorsan
-
n003 #90917 a vendégkönyvet olvasd te lüke 
-
3 hsz. volt az egész oldalon az is a lap tulajdonosáé
-
ÁÁÁ ez a fórumukból való, a tanácsok topic ban! 

"Úristenem, hogy lehet ilyen buzi oldalt csinálni....jesszus, hova kerültem?! Ilyenek is vannak?! Pöhh ...haha :D:D ...hát ez nagy ...LOL....IDIÓTA MAJOMZABIK!!!!!!!!!!!"
"Hallgatta valaki már az NBK halál a multikultúrára számát. az lenne a tanácsom. vagy ha fogod a műfaszt, előbb öntsd le sósavval..."
"Ki volt az a böszme barom aki ezt az oldalt csiánlta?"Pázacycák országos szövcsije"...Amint lesz egy kis időm az első dolgom az lesz, hogy feltöröm, és letörlöm a gecibe ezt az egész szart... Aztán fel FTP-zheted újra akkor is letörlöm..."
-
ÚÚÚ bammeg! "Pláza Cycák Országos Szövcsije"
Kicsit mellbevágott ez a szöveg..
meg is tántorodtam -
"Bextríd Bojsz
Lady Britney 2004.09.27. 20:09
ÁÁÁ! Visszajöttek!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jujujujujj! Visszajöttek! 3 év hallgatás után újra itt: Bax Tryde Bolys!!! Oh, olyan édesek ezek a pasyk!!!Nem??"
Sergi, ez nem egyszerű oldal na :D -
Nem is a szinnel volt a gond, hanem a fejlecen levo szoveggel...
-
névjegykártyát sem kértünk tőled shrek,nemmég képet,de látom mind2t adtál... -
"Lady Britney" 

-
most hogy így mondod...upc korlát rulez...ezek mindent elbaxnak:D
na jó,azért büntetésből 5 percig kellett néznem EZT
FIGYELEM!!!A FENTI LINK A NYUGALOM MEGZAVARÁSÁRA ALKALMAS DOLGOKAT TÁR A JÓHISZEMŰ NETEZŐ ELÉ!AKI NEM SZERETI A RÓZSASZÍNT,MEG NE NYISSA!!!
ps:utálom a rózsaszínt...meg az ilyeneket is... -
Hátul a fekete öregasszony meg majd mexakad az RPG alatt -
Axl Rose #90906 Nem az volt sztm, mert akkor nem tudott volna visszaszólni.
Írtam neki, ő meg visszaírt és játszottunk tovább.
De messzire elkerültem ha beleült bármilyen repülő alkalmatosságba
-
Milyen könnyen fejbe lehetne lőni ezt a katonát!
-
nincs az a pénz amennyiért szandált vennék fel a lábamra de a kislányokon szeretem de aztán semmi podofilizálás 
-
ahoz képest szépen töltesz 275k-val ;)
(#90889) -
és ez velem már legalább az ötödik ilyen volt...ez olyan,mint mikor fél mp hiányzik,h.felhúzd a zászlót,mert a csapatból te maradtál egyedül,és a kommander fejbeb/\sz egy vodnikkal
-
a kedvencedre emlékszek... :) én nem röhögtem...
Nézem az artinkat, dobok rá supplyt, erre odamegy a saját feltankol a supplybol és felrobbantja az egészet :P -
Hát te cseszted el, de attól még idegesítő:D -
hátizéazúgyvolt... 
szóval:NFS ahogy látszik teljesen eredeti:D,GTR2 demó,tehát valószínű nem eredeti,GTRt az Armored Furyval együtt vettem,legósztárvórsz meg tegnap került fel,mert kur\/ára untam a fejem:)))) -
-
Jo hogy a desktopodra kirakod a NFS:MW ikonjat, alatta rogton sd4hide, alatta GTR4, meg latom, hogy a szinvonal is meglegyen: lego star wars :DD Kuldom is a levelet a kollegaknak, nezzenek mar korbe nalad kicsit cd/dvd ugyben :) -
Megfogott ez a 3D kép. Rögtön Schrank jutott eszembe a transportkirály!
[i]címe: Reggel az indítókulcsal!:)
[apro]
Hátternek csak neked!:))))) -
hallod van most raktáron egy hasonló ukrán import cucc ócsóé...igaz eredetileg lovaknak találták ki, de neked tuti megér egy próbát
jókis metil-etil-propanátnyócezer :D -
volt még raktáron sitec-es VOLUMASS 10-ből igaz 3 éve lejárt a szavatossága de negyed áron sikerült venni/enni 5 vödörrel de most kezdek egy 5 hetes diétát évnyitőóig aztán majd meglátjuk 
-
köszönjük shrek az érdeklődésedet,de magadról igazán nem kellett volna képet berakni,még nem készültünk fel rá lelkileg,hogy lássuk a pofacsontodat...
ps:Dream Theater
,ráadásul ezt a képet a magyar rajongói oldalról szedtem
te meg ne egyél annyit,mert a végén nem fogsz kiférni az ajtón,és hogy hagynánk akkor helyben a következő bf talin?
-
Te, nem lett kicsit erős ez a tömegelés? 
-
mi az a sok "szőrmók" a háttérképen 
-
Deqwator #90890 
-
lol:D
na most mondjátok,hogy nem idegesítő az aknakereső....
ps:kicsit romlott a kép minősége a jpg-be konvertáláskor
-
Olyan ez mikor az éberéknél csinálják a tesztet hogy négy különböző alakú tárgyat kell belepasszintani a négy neki megfelelő foglalatba. eredmény:
15% jó problémamegoldó képességű, 85% nagyon erős

-
Hohér kölök pár hsz-ét nekem irta, amikor nem saját néven voltam:) -
a squadleader nem,de maga a cmd tud...csak egyszer kell a listában a hangszóróikonra kattintani...más,hha nem akarod a cmd-t hallgatni,akkor szépen kilépsz a sq-ból és kész is... -
"we dont'wanne hear your gay..." 
Ezt a srác nekem mondta mert cmd voltam - satnya volt a hangulat, próbáltam feldobni (vagy inkább lehúzni eheh) a hangulatot a leaderek számára némi dúdolással meg tréfás hangnemü közvetítéssel. Erre beszól hogy hagyjam abba, kérdeztem mért nem megy saját, regionális szerverre hátha nem zavarják a köcsögök, de nem jött válasz.
Bár ez egy érdekes dolgot vet fel: miért nem lehet kikapcsolni/némítani a cmd hangját? -
hát igen,régen csúnya dolgok is történtek...nemrég rájöttem,h.nem nézni kell a bal egérgombot,hanem nyomni
bezzeg a qrva billentyűt az íráshoz,azt megtaláltam...
szerk:rakjad nyugodtan,max.Running kimoderálja
,engem nem zavar,legalább tudom mit mondtam már,és mit nem:D meg mostmár ha szólok vmit,ált.poénból,akkormeg "háttazértisénakaroklennialegjobbebbenakibaxottjátékbanéshogyvanazhogyőolyatistudamiténnem?"
-
Nagydög #90883 A masodik utan mar en sem avatkoztam volna be. Egyszeruen kivancsi lettem volna, hogy a kitartas helyettesiti-e a gondolkodas kepesseget. -
n003 #90882 nyomjad csak nyugottan
tod nevelési szándék a fostos
-
Volt egy két durva beszólásod amiről azt gondoltam nem teszem be, mert nem hiszem hogy örülnél meg nem is vicces -
n003 #90880 hmm .. neked mijjen neted van?
8k-rt kapni adsl-t korlátlant .. kábeles a töltögetőseknek jó
-
hát,pont 31-e van és pont le vagyok korlátozva,de majd meglátom,lesz-e annyi sávszél,h.ne akadjak minden másodpercben 3-at(szvsz 56kbit-re vagyok korlátozva,de lehet 128
)
na mind1,majd leszek TSen aztán meglátjuk... -
... ahelyett hogy megkéselted volna vagy valami. Azé te se vagy ám egyszerű...