172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
De abban igazad van hogy nem érdemes hasonlítgatni a kettőt, csak egy lényeges különbség van: az egyik jól meg van írva, a másik nem :) -
Azért akkorák a nagy terei mert ilyet csináltak a játékokból adódó különbségek miatt. Meg nem hiszem hogy van olyan PC jelenleg amelyik elbírna egy bf2 méretű pályát source-al. Meg lehet nézni a HL2:Aftermath-t... -
Nagydög #90996 Haaaat... Masfel perc alatt BF2-ben is elerek a palya egyik vegebol a masikba, kiveve ha a godrok feluton kiirtjak alolam a jarmuvet. ABF2-es dzsippeket a pesti katyuk percek alatt kivegeznek. :) -
Hát ebben lehet valami,lehet ezért nem is próbálkoznak mások a gyorsabb, nagyobb teret igénylő légierővel. -
marcio mela #90994 azok hol talpra estek hol nem és akkor hamar robbantak -
Nem érted a problémát. A sourcenak a "nagy" terei kb akkorák, mint BFben _egyetlen_ zászló környéke.
Ide tartozik még az is, hogy nemrég láttam egy haveromnál a CuD:UO-t. Na, hát azon én csak röhögni tudtam. Szánalmasan kis pálya, szánalmasan kevés tereptárggyal, de azért tankokkal tele. Mintha BFben megtámadnánk a reptér egyik végéből a másik végét.
Egyszerűen nem értem, hogy 2006ban miért vannak ezektől elájulva az emberek... -
Nomeg a bf2 a 42 motorját használja nem? nem egy új fejlesztés, bár lehet rosszul tudom. De ha így van akkor viszont igencsak nem rossz. -
Szerintem nem a motor határolta be hogy csak egyenesen mehetsz előre. :)
Valószínűleg a játékmenet amit kitaláltak a HL-nek amiatt lett ilyen a game nem pedig a Source korlátai miatt.
A Source szerintem simán elbírná azokat a mapokat amik a bf2-ben vannak, nyílt terepekkel. -
Ja, tágasabb, az átlag csőendzsinekhez képest. Pl Doom3hoz képest a Source maga A tágasság. Mégis, megmarad csőnek. Csak arra mehetsz, amerre a kedves pályaszerkesztő neked megengedi, és arra sem sokáig. Pl a HL2 dzsippezős jelenetei milyen szarok voltak már? Ráadásul nem kellett másfél percnél többet nyomni a gázt... -
Source képek
Azért nem csak olyan kis helyeket kezel az engine :) -
marcio mela #90988 Mi az oka amiért néha 10 másodperces késéssel reagál a figura?Olyan mintha a holdról játszanék. -
Nagydög #90987 Hmmm... nekem azert remlik nehany tagasabb helyszin is a HL2-bol. Es persze ott nem volt kodhatar 150 meter kornyeken. -
Jajbazmeg, ne hasonlítgassuk már a "megyek-a-csőben-azt'-lelövöm-ami-szembe-jön-Source"-t a nyíltteres enginekkel! Persze, szebb, gyorsabb, pontosabb azon a zsebkendőnyi területen, amit kezelni képes. -
Lehet a Dice-nek is inkább azt kellett volna
-
Muszály nekik optimalizálni mert azt lehet licencelni. -
n003 #90983 szeszt nektek :)
pSergi: hát ezaz -
pálinkásat
-
hát,ők nem ültek annyit a seggükön,mint a kedves Dice,hanem optimalizálták is azt a kurva Source engine-t(az meg ugye a pláne a dologban,hogy az a játék/motor egyszerre szebb és gyorsabb...)
mellesleg gyomorkeserűs jóreggelt
-
szerintem egyszerűbb:
1. kiszavazni a csávót
2. adminnal kirúgatni
3. ha egyik variáció se megy, akkor keresel másik szervert -
FreDDy556 #90979 Biztos sok no more lehetett :) ilyenkor azt kell csinálni ha a kocsizapor alatt vagy, hogy nyomod az e-t, es akkor beszall. -
Nem kell csít egy ilyen nyomisághoz.Ha a Friendly fire ki van kapcsolva a szerveren akkor simán fel lehet jutni oda 4 c4-el -
teputele #90977 csittel -
marcio mela #90976 Egyik kedvenc témám.Érdemes a kis térképet megfigyelni fent jobbra.
-
C4 -
teputele #90974 csittel -
n003 #90973 ez siralmas!! hl2 dupla annyi frém/sec minn a bf2!?
-
Nem tudom. A C4 felvisz ilyen magasra? -
Be volt kapcsolva a szerveren friendly fire? Ha nem, C4el... -
Ott előttem, ahol 4-en vannak. -
Ennek a háznak a tetejére hogy lehet felmenni?
-
spy- irtva vannak
memo van elég
a gép nem meleg
norton systemworks ez nemtom mi:(
codeccsomit honnan lehet leszedni jót?
vidéki levegő meg jóóó:D -
spy
kevés memó
meleg gép
én adnék neki egy norton systemworks-t....windows medic
valami uj codeccsomag?videovágó szoftver?
vidéki levegő:)
-
help!
mitől lehet hogy nemtudok semmiféle videot nézni a gépen, mert kifagy tőle és 10perc mire kitudok lépni a vidinéző progiból:(
válaszok előre is köszönöm! -
mostmár látjuk:)
nézegettem a PH!-t,és mire lettem figyelmes?egy átfogó tesztre,de ebben minket csak egyvalami érdekel:a BF2(ha jól sejtem
)a teszt pedig megmutatja,hogy mekkora a gyorsulás,ha egy VGA-n 256,vagy 512 Mb memó van...aki nemsoká vga-t vesz,gondolkodjon erősen,mekkora legyen,256 v.512,mert ebben a játékban nagyon nem mindegy;)
(lehet nekem is egy 512est kéne venni a 256os helyett?) -
sárgabéka = -
igen!:) -
sárgabéka lenne? 
nálam jó a kép,
neked meg kicsi a sávszél :p -
76 
-
tubifex #90960 Runnin irtam neked pm-et. plz valaszolj majd.
-
ezért feldugsz a seggébe egy sárga békát? 
shrek:szeretnél te csak egy hangszeren is úgy játszani,mint ők
már az is elég nagy szó ebben a világban,hogy egy zenekar több mint 20 éves,ezalatt mindössze 3szor történik tagcsere,és bármilyen stílust kedvelőt tudnak szórakoztatni