172102
  • sector512
    De abban igazad van hogy nem érdemes hasonlítgatni a kettőt, csak egy lényeges különbség van: az egyik jól meg van írva, a másik nem :)
  • sector512
    Azért akkorák a nagy terei mert ilyet csináltak a játékokból adódó különbségek miatt. Meg nem hiszem hogy van olyan PC jelenleg amelyik elbírna egy bf2 méretű pályát source-al. Meg lehet nézni a HL2:Aftermath-t...
  • Nagydög
    Haaaat... Masfel perc alatt BF2-ben is elerek a palya egyik vegebol a masikba, kiveve ha a godrok feluton kiirtjak alolam a jarmuvet. ABF2-es dzsippeket a pesti katyuk percek alatt kivegeznek. :)
  • erdos
    Hát ebben lehet valami,lehet ezért nem is próbálkoznak mások a gyorsabb, nagyobb teret igénylő légierővel.
  • marcio mela
    azok hol talpra estek hol nem és akkor hamar robbantak
  • dronkZero
    Nem érted a problémát. A sourcenak a "nagy" terei kb akkorák, mint BFben _egyetlen_ zászló környéke.
    Ide tartozik még az is, hogy nemrég láttam egy haveromnál a CuD:UO-t. Na, hát azon én csak röhögni tudtam. Szánalmasan kis pálya, szánalmasan kevés tereptárggyal, de azért tankokkal tele. Mintha BFben megtámadnánk a reptér egyik végéből a másik végét.
    Egyszerűen nem értem, hogy 2006ban miért vannak ezektől elájulva az emberek...
  • erdos
    Nomeg a bf2 a 42 motorját használja nem? nem egy új fejlesztés, bár lehet rosszul tudom. De ha így van akkor viszont igencsak nem rossz.
  • mesor
    Szerintem nem a motor határolta be hogy csak egyenesen mehetsz előre. :)
    Valószínűleg a játékmenet amit kitaláltak a HL-nek amiatt lett ilyen a game nem pedig a Source korlátai miatt.

A Source szerintem simán elbírná azokat a mapokat amik a bf2-ben vannak, nyílt terepekkel.
  • dronkZero
    Ja, tágasabb, az átlag csőendzsinekhez képest. Pl Doom3hoz képest a Source maga A tágasság. Mégis, megmarad csőnek. Csak arra mehetsz, amerre a kedves pályaszerkesztő neked megengedi, és arra sem sokáig. Pl a HL2 dzsippezős jelenetei milyen szarok voltak már? Ráadásul nem kellett másfél percnél többet nyomni a gázt...
  • sector512
    Source képek
    Azért nem csak olyan kis helyeket kezel az engine :)
  • marcio mela
    Mi az oka amiért néha 10 másodperces késéssel reagál a figura?Olyan mintha a holdról játszanék.
  • Nagydög
    Hmmm... nekem azert remlik nehany tagasabb helyszin is a HL2-bol. Es persze ott nem volt kodhatar 150 meter kornyeken.
  • dronkZero
    Jajbazmeg, ne hasonlítgassuk már a "megyek-a-csőben-azt'-lelövöm-ami-szembe-jön-Source"-t a nyíltteres enginekkel! Persze, szebb, gyorsabb, pontosabb azon a zsebkendőnyi területen, amit kezelni képes.
  • sector512
    Lehet a Dice-nek is inkább azt kellett volna
  • sector512
    Muszály nekik optimalizálni mert azt lehet licencelni.
  • n003
    szeszt nektek :)

pSergi: hát ezaz
  • erdos
    pálinkásat
  • HTS s3rg1nh00
    hát,ők nem ültek annyit a seggükön,mint a kedves Dice,hanem optimalizálták is azt a kurva Source engine-t(az meg ugye a pláne a dologban,hogy az a játék/motor egyszerre szebb és gyorsabb...)
    mellesleg gyomorkeserűs jóreggelt
  • Running
    szerintem egyszerűbb:
    1. kiszavazni a csávót
    2. adminnal kirúgatni
    3. ha egyik variáció se megy, akkor keresel másik szervert
  • FreDDy556
    Biztos sok no more lehetett :) ilyenkor azt kell csinálni ha a kocsizapor alatt vagy, hogy nyomod az e-t, es akkor beszall.
  • Fsensei
    Nem kell csít egy ilyen nyomisághoz.Ha a Friendly fire ki van kapcsolva a szerveren akkor simán fel lehet jutni oda 4 c4-el
  • teputele
    csittel
  • marcio mela
    Egyik kedvenc témám.Érdemes a kis térképet megfigyelni fent jobbra.

• Kovács legény
    C4
  • teputele
    csittel
  • n003
    ez siralmas!! hl2 dupla annyi frém/sec minn a bf2!?
  • Herold
    Nem tudom. A C4 felvisz ilyen magasra?
  • atomboy
    Be volt kapcsolva a szerveren friendly fire? Ha nem, C4el...
  • Herold
    Ott előttem, ahol 4-en vannak.
  • Herold
    Ennek a háznak a tetejére hogy lehet felmenni?

• Kovács legény
    spy- irtva vannak
    memo van elég
    a gép nem meleg
    norton systemworks ez nemtom mi:(
    codeccsomit honnan lehet leszedni jót?
    vidéki levegő meg jóóó:D
  • mohus
    spy

kevés memó

meleg gép

én adnék neki egy norton systemworks-t....windows medic

valami uj codeccsomag?videovágó szoftver?

vidéki levegő:)

• Kovács legény
    help!
    mitől lehet hogy nemtudok semmiféle videot nézni a gépen, mert kifagy tőle és 10perc mire kitudok lépni a vidinéző progiból:(
    válaszok előre is köszönöm!
  • HTS s3rg1nh00
    mostmár látjuk:)
    nézegettem a PH!-t,és mire lettem figyelmes?egy átfogó tesztre,de ebben minket csak egyvalami érdekel:a BF2(ha jól sejtem)a teszt pedig megmutatja,hogy mekkora a gyorsulás,ha egy VGA-n 256,vagy 512 Mb memó van...aki nemsoká vga-t vesz,gondolkodjon erősen,mekkora legyen,256 v.512,mert ebben a játékban nagyon nem mindegy;)
    (lehet nekem is egy 512est kéne venni a 256os helyett?)
  • Yan
    sárgabéka =
  • Crem
    igen!:)
  • Yan
    sárgabéka lenne?

nálam jó a kép,
    neked meg kicsi a sávszél :p
  • HTS s3rg1nh00
    76
  • tubifex
    Runnin irtam neked pm-et. plz valaszolj majd.
  • HTS s3rg1nh00
    ezért feldugsz a seggébe egy sárga békát?
    shrek:szeretnél te csak egy hangszeren is úgy játszani,mint őkmár az is elég nagy szó ebben a világban,hogy egy zenekar több mint 20 éves,ezalatt mindössze 3szor történik tagcsere,és bármilyen stílust kedvelőt tudnak szórakoztatni