172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Platypus16 #91078 Nesze neked transzportcigány, majd ezekkel menjél bf2-ben!!!
-
b'zmeg:D
jó,kezdtem kapizsgálni,mostmeg megvilágosodtam:)))))csak ne robbanjak fel,mint a halálcsillag:D
shrek:természetesen egyből,hogy NEM TE!!!!
-
Landor #91076 írd már oda plíz az aláírásodba azt is hogy: "stat
"
-
Landor #91075 csak te nem értesz pubi! 
VAN kb egy tucat BF2 1.4beta2 RANKED!
-
nnna ezért ha megnézed a statomat egyből világossá válik számodra hogy "ki a király"
-
soha nem OFP-ztem 

ha már statnál járunk,3 dolog igazán fontos a fő infók közül:SPM,K/D,acc...ezenkívül jó megnézni a különféle mapokon lejátszott időt,h.elég egyenletes-e(nem karkandon tolt-e 990 órát az 1000-ből...a többit meg nem is ismeri),s nem árt azt sem nézni,ki mennyit ül járműben,s azzal milyen...én ezek után szoktam igazán érdeklődni:) -
ki írt most K/D-ről ? 
mennyél vissza OFP-ni B+
-
ööö most cask én nem értelek,vagy tényleg nincs 1.4 beta ranked? 
shrek:lehet neked a k/d-d jobb az övénél...enyémet ne emlegessük
-
jó az accuracy-d
-
Landor #91069 na most látom lelki szemeim előtt hogy hirtelen megnő az ea ftp szervere fele a forgalom a béta után
-
Landor #91068 LOOOL 
mert
k

-
Landor #91067 Hülye azért nemvagyok 
stat
egyébként csak a map nevét nem írja, de azért még ott van..
-
béta peccs,hogy számolná bele?jóhogy nem minden bétateszter rankeden tesztel,az lenne már a nagy ász
mindenki felrakná akkor,szerinted miért van fent csak a játékosok 10%ának(vagy annyinak se...)?
-
FreDDy556 #91065 van 1.4es beta ranked? mert akkor felteszem. -
Jó az új pálya is szerintem de hiába toltál rajta 1200 pontot, azt nem számolja bele a statba, hisz a map még fent sincs a hivatalos (bf2s.com stb) helyeken :( -
Landor #91063
Hát nem nagyon tudom, magyarokon is csak 1* 2* találkoztam ilyen delfinekkel, szóval nekem nem tünt fel.
Viszont a sebzés továbbra is vicc kategória, pl amikor a PKM vs AK-101ből én jövök ki győztesen medic-ként, úgy 2 méter távolságból
-
Szeginyem, még sosem látott mikrofont na
-
na igen,ezt mondjak,mer'ha lesz,nagyon csúnyát mondok a dice-ra...és asszem be is fejezem a bfet:( -
Platypus16 #91060 Mire jó bf2-ben a mikrofon?
-
és tényleg nincs delfin 1.4 bétában? -
Landor #91058 Remélem is hogy hamarosan jön az 1.4-es patch!
Tegnap nekiültem és a Road to Jalalabad 64-esen toltam egyjópár órát és 1200 pontot! (készüljetek, hamarosan meglesz a
medic unlockom
)
Nos leírhatatlan az az élmény ami ott megy! Talán Karkandot tudom felhozni példaként, de azért annál jóval több és izgalmasabb. Személy szerint engem Karkand annyira nem is fogott meg anno, mit többséget, na de ez a R2J...

-
PlanetSide nem sok mindent számol mint ahogy legtöbb arcade játék sem, ellenben mondjuk egy wwiionline-al ami azért néz ki úgy ahogy mert pl. tucatnyi helyet figyel egy jármű találatkor, bár mostanra a grafikát is felturbózták valamennyire amiért gyengébb géppel rendelkezők szitkozódnak is. Viszont nekem a wwii téma nem igazán jön be, modern combatként meg nem nagyon akar ilyen játék készülni. -
FreDDy556 #91056 En 11evesen nyomtam neten az ofp-t, de mar azt sem tudom milyen :( -
Polemius #91055 Megszokásból hajolnék a sarkoknál.. Anno egyébként a Thief-ben hozzáedződtem, hogy 3-4 kéz kéne (csak a mozgáshoz) a gombok nyomkodásához. :) (előre 2 féle gomb, jobbra-ballra, guggol, fut hajolgat jobbra-balra-előre, közben inventory/fegyverek kiválasztása, használata, stb.
)
Ehhez képest itt, hogy a sarokhoz érve leguggolok és kihajolok az nem olyan bonyolult..
(Ja, már felmerült korábban többször is, hogy milyen lenne már ha a gurulva vetődő playerekkel az ő nézetükben is megfurdulna a világ. Van ilyen megoldás is. Talán itt is ez kéne :D ) -
mit akarsz te hajolgatni így sincs már elég gomb a klavin B+
-
Polemius #91053 Erről a videoról jut eszembe amit már az elején feltettem magamnak, mikor először indítottam el a BF2-t. Mi a faxért nem lehet oédalra hajolni???!!
Ezer éve lehet az FPS-ekben, legfeljebb az UT/Quake jellegűekben nem, de ott ugyebár egészen más a játékmenet. Itt miért nem lehet?? -
Azért hoztam fel példának a PlanetSide-ot. Aki ismeri, ott néha 5-600 ember harcol egyszerre. Ahhoz, hogy ne a map szélén kolbászolj, kimondottan kötelező csapatban gondolkodni!:) -
Nekem nem kell bemutatni a multit... 14.4K modemmel kezdtem!:P -
n003 #91050
én a múlthéten raktam fel ismét a gémet ha van egy fél órácskám akkor inkább azt tolom mint bf2-t
-
nem volt, ha nem van tábora, tegnap is 20-an nyomták a szerveren -
Ja és igen, abban igazad van hogy nem egyszerű egy ekkora pályán harcolni, de mint mondtam ezek inkább a valóságra épülnek, ezért pl az iránytű használata illetve a térkép jól olvasása kötelező dolgok.. 
Ugyebár a való életben sem egy "20x20" mappon folynak a csaták
-
n003 #91047 én bízom ebben az armed assault dologban 
-
nnna a sok hardverbuzi már megint a száraz adatokkal jön elő de még 2 év múlva is bf2-vel fognak játszani mert úgy sem jön ki jobb ami nem BF lesz
-
Valós idejű, és méretű terep, műholdképek alapján : Baghdad
Amúgy ez taktiaki kéképzőprogram, nem mindig a grafikára mennek, hanem a valóságszimulálásra, vagyis mi történne ha xy arrajön, felrobban, leszáll, harcol... stb.. -
n003 #91044 Crem: ofp idejében fullos szerverek mentek 20-40 játékossal :)) .. viszonylag nagy funtábora volt a játéknak persze nem lehet összemérni bf2 népszerűségével de akkor ezaz egész multidolog gyerekcipőben járt és léptékekkel kevesebben is jáccottak neten -
A bohemia csapat nekem idáig nem sok jót adott!:P
Szerintem elég kutya jatékokat alkotnak!:( -
Ez elég meggyöző kis videó volt!:)
Az a véleményem viszont ha nem PlanetSide módjára készítik elő a csatákat akkor nem nagy tábora lesz ennek a játéknak. Mivel ekkora pályán egyéni kommandós akciókat kivitelezni lehetetlen!:) Ami persze nem gond, csak érdeklődés hiányában üresek lesznek a serverek!:D -
És ugye erről akkor még nem is esett szó! VBS -
syscoHUN #91040 Igen erre a videora en is emlexem.Ha jol tudom akkor ott lattam eloszor olyat,hogy a muki felmaszott a tank tetejere,es bevagott egy granatot a tankba.Dehat minden vegeter 1X a varakozas is. 8) -
Na hamár a pályák nagyságáról és a játékok kinézetéről társalgunk akkor ezt a videót mindenki nézze meg. Armed Assault TrackIR Video Part II
Meg egy kis kép: OFP-Daily7