172102
  • Me0w
    Ajanlom futass le egy HDTachot mindket hdd-n, ez a Samsung egy S-ATA II-es, de I-es vezerlon levo drive.
  • HTS s3rg1nh00
    knight rider effekt?
    lehet akkor rohanok a boltba egy 250esér'
  • Me0w
    Miota az XPt atraktam a SATA-ra azota az elejen a kuszo csik egyszer megy balra, majd egyszer jobbra es bejon a Welcome felirat...
  • HTS s3rg1nh00
    érdekes,én még soha nem láttam a különbséget a kettő között
    ami tuti előny,hogy levegőáramlás szempontjából előnyösebb a kábel
    lehet egy SATA2-est be kéne szerezni,na lehet jövőre új gépet kéne építeni
  • Me0w

A kek a S-ATA Samsung, a piros a Maxtor P-ATA.
  • mesor
    Hiába van Sata II ha mellé csak 512MB ram van! ;)
  • Me0w
    Ez igy nem teljesen igaz. Az uj 250-es S-ATA Samsung hdd-m ketteharapja mindket masik P-ATA hdd-met. A HDTach szerint korulbelul 2-3 szoros a sebessege azokhoz kepest. A nagyobb hdd nem lassabb, mint a kisebb tarsai. Remelem ez a 'rovidebb a kebele' dolog csak vicc volt... a P-ATA es az S-ATA kozott annyi a kulonbseg, mint a parhuzamos port es az usb kozott...
  • HTS s3rg1nh00
    höhö,na emberek,megvan kik arcát kell átrendezni,ha szar lesz a bf2142
    [Dr.]Hurricane
    Gerzson
    GoodSpeed
    iNcLoB Caroy
    iNcLoB David2006
    iNcLoB spytime9
    JCSR-=Kornel=-
    JCSR-ODIN
    Szathy
    Zs0lti

aztán szorgosan keresni a bugokat a játékban
  • HTS s3rg1nh00
    nekem is sima 133-as van...minek?pedig tudnék a gépbe rakni,de a winyó ált.minél nagyobb,annál lassabb...szvsz nem érdemes egy 40-est egy 200-assal összehasonlítani,a kisebb gyorsab,ez kábé olyan,mintha két autót úgy hasonlítanál össze,hogy az egyikben csak 1 ember ül,a másikban 5 és tele van pakolva...ugyanaz a motor...na vajon melyik autó lesz a gyorsabb?:)
    a másik:a SATA nem gyorsabb,csak annyiból jobb,hogy kisebb a kábele(legalábbis az 1,a 2ről nemnagyon vannak infóim...)
  • HTS s3rg1nh00
    oda mi már túl intelligensek lennénk,azzal tűnnénk fel
  • HTS s3rg1nh00
    tudod mennyire unom most is a fejem?olyan szintű játékokkal szórakozok,mint pasziánsz,aknakereső meg LEGO:SW...főleg a gyengeszar 9600 miatt nem játszom mostanában bf-el...egyszer csak lesz 7600as NV a nyomorék AGP-be is,akkor veszek és végre nem 10 FPS-el fog menni másodpercenként minden házban/füsteffektnél...így van,h.beröccen,nem látok semmit,aztán meg már csak killed,ebből egyszer vitám is származott már itt(anno még a JCSR ellen,mikor HTS-el játszottunk vmi kupában nyolcaddöntőt vagy mit...amit ők később meg is nyertek:))szvsz az a gép gyenge pontja,nem hiszem,h.3,2Ghz nem elég neki,vagy (mostmár)a duálban szaladgáló 1 giga RAM lenne kevés...defrag minden héten van registry takarítással együtt...
  • mohus
    sata II vinyóra csak tellik mán...
  • mohus
    én is ellene vok:)
  • TerranceG
    Igaz, mert ott van az UPC szerve is.
  • Nagydög
    Pontositanam Terrance kollegat: csak azt ird, hogy HU. Igy talalni fog par egyebb mokat is, de biztos meglesz az osszes magyar szerver. Figyelj, hogy milyen szurok vannak beallitva!
  • ddt500
    Beírtam. Egy szervert talált ami wake/karkand-os és 212-val kezdődik az IP-je. Egyébként kösz.
  • TerranceG
    195.56.172.105
    De megtalálod úgy is, hogy a keresőbe beírod : ea hu és Enter.
    Ekkor kidobja a magyar szervereket.
  • ddt500
    Hali! A GsBF2 szervernek mi az IP-je?
  • TerranceG
    Ez meg az én véleményem.
  • Kovács legény
    nem észosztás volt ,csak vélemény, és az egy dolog hogy nemmindenki van egy véleményen.
  • Nagydög
    Hintaszeket, vagy nyuszit akarsz?
  • Mersant
    felteted a vegen megint a peccset?
  • 1Obi1
    Hello.
    Bocs hogy megint írok, de nem tud valaki megoldást a #91131 -re?
  • TerranceG
    Adminolj csak a saját szervereden, nem kell hogy oszd az észt.
  • dronkZero
    Illetve nem ti fizettek érte, hanem GS.BF2-ék.
    Nem neked akartam válaszolni igazából.
  • dronkZero
    Épp az előbb volt olyan, hogy a mi csapatunk hamarabb ért be mustárra, elfoglalta a moszkvát, és csak addigra értem be. Pillanatokon belül meglett az USA főbézen kívül az összes zászló, az amcsi tank le sem spawnolt. Az egész körben pörögtek az amcsik, és ahogy kell, be is bukták. Kör végére a szerver létszáma a kétharmadára csökkent.

De persze, én dramatizálom túl, hogy esélytelennek tartom a lassabb csapatot.
    Mindegy, tényleg ti fizettek érte, azt csináltok amit akartok.
  • Nagydög
    Visszautalas a #91159 es #91188 hsz-emre.

• Platypus16
    És ez most hogy jön ide?:)
  • Nagydög
    Jol van. Akkor a te jeled legyen mondjuk a cseresznye virag.
  • Me0w
    Hagyd, oda van irva: "és ingyenes...ami a legfontosabb szempont", most innentol mit varsz? Hogy veletlenul tudja, hogy indithat siman szervert amire be tudnak jelentkezni? Ez tul egyszeru, hasznaljanak amit akarnak :D
  • Nagydög
    Amugy is. Gondolom le lehet tiltani, hogy a szerver reklamozza magat a szerverkeresoben, es jelszavazni is lehet. Szoval szerintem rem foloslegesen hamachiztok. Csak egy plusz hibalehetoseget teremtetek a rendszerben, marpedig a BF2-ben van az igy is boven.
  • ReflexSniper
    így csak azok tudnak bejönni akiknek mi megengedtük...és ingyenes...ami a legfontosabb szempont:D
  • item
    Szivesen, ezt én sem, de majd a "szervező" elárulja ha valaki megkeresi..
  • ReflexSniper
    azért kell ez mert így kreálunk szervert(szervereket) amire bárki bejöhet ha csatlakozott a hálózatunkhoz(networkhoz)nagyban leegyszerüsíti a szerver működtetését
  • Platypus16
    Pain, én hozzá se szóltam a témában:)
    Amúgy én sem értem, hogy miért jönnek olyan sokan a szerverre, ha olyan sok a panasz a szerver minőségére és az adminokra stb...
    Meg ahogy nemrég a 7th-s kollégák mondták még oly sokszor: nem te fizeted a ranked szervert, úgyhogy ne panaszkodjál, és ha nem tetszik a dolog, akkor van több ezer más szerver is...
  • atomboy
    Kofi a linkeket. De nem ertem, miert kell ez feltetelnek...
  • item
    Mondjuk érdemes megnézni hogy a free és a Premium account között mik a különbségek, és ime a listaár a premium acc-hoz

Hamachi premium árak...

Összehasonlítás a free és a premium acc...
  • ReflexSniper
    uh...igenn...gondoltam leegyszerűsítem de köszi:D
  • cicai
  • item
    What it is
    Hamachi is a zero-configuration virtual private networking application.

In other words Hamachi is a program that allows you to arrange multiple computers into their own secure network just as if they were connected by a physical network cable.

hamachi

A Hamachi az UDP-portra alapuló virtuális magánhálózati rendszer, mellyel kettő vagy akár több számítógép is összeköthető az interneten keresztül, és megoszthatók a többi fél számára a fájljaink, helyi hálózatos játékokat játszhatunk, magán web- vagy FTP-kiszolgálót üzemeltethetünk. A kommunikáció szabványos algoritmusokkal titkosított és hitelesített, így a résztvevőkön kívül más nem szerezhet tudomást a társalgásról. Egyenrangú tagjai egy közvetítő kiszolgálónak nevezett harmadik csomópont felhasznásával találják meg egymást. Akár több hálózatot is nyithatunk, a belépést jelszóval korlátozhatjuk. Új üzenet érkezésekor villog az ikonja a tálcán, a szöveget meg is mutatja egy párbeszédablakban, esetleg hanggal adja a tudtunkra.