172102
  • joebacsi
    pájinkásat!
    jean: építőipari asszisztens roxx :)
    hétfő meg békaphassa!
  • mNzJean
    Na cementeszsákos sztorim nekem is van , anno 6-7 éve "fiatal" koromban egy haverommal elszegődtem az épitőiparba , SM ként, akkoriban nagy divat volt a gyúrás ,gyúrtunkt mi is szorgalmasan ,meg kajáltuk a ruszki nerobolt , szóval a lényeg , első nap az épitőiparban , mondják nekem meg a haveromnak ,hogy cementeszsákokat kell felvinni egy kis dombon az épitkezés helyére ,gondoltam np ezért a kemény edzés , reggel 7-kor 2 db zsákot vittem ,nézik ám a melósok "ez ám a fasza gyerek" , na 2 óra mulva a haverommal mint a rokkantak 2-en cipeltünk egy zsákot mert elfogyott a craft ,a 40 kilos segédmunkás meg még este is szaladgált a cementeszsákokkal.
  • Kovács legény
    nem konkrétan fegyotol haltál meg hanem egy robbanástól ,ütközéstől vagy már meghalt a gyilkosod mire meghaltál
  • ERykk
    Pl ha egy ember lepakol egy klaymort, meghal, utána bejön Pl Medic-ek, és a klaymorba belefut vlki akko ezt irja ki.
  • marcio mela
    Ültem a tankban és egyszer csak felrobbant az egész és akkor is ezt írta.
  • Herold
    Elütötte egy tank vagy autó.
  • Herold
    Van néhány öntelt amnéziás seggfej aki azt hiszi, hogy úgy bújt ki az anyjából, hogy már minden a kisujjában volt. Amnéziás azért, mert nem emlékszik rá, hogy egyszer ő is kezdő volt. Biztos annak idején neki is így válaszoltak, és így próbál revansot venni.
  • marcio mela
    ha valakit úgy ölnek meg hogy kiírás szerint a kapcsos zárójelben csak az van xy[killed]za akkor miáltal halt meg?Szóvan nem mondjuk xy[eryx]za vagy ÿxy[PKM]za.Cheat áldozata lett vagy bug vagy mi?
  • Herold
  • HJany
    Hi. Nem jött még ki patch?
  • schrank
    a vietnámot is divat majmolás miatt nyomtátok hát ezt sem fogjátok kihagyni
  • schrank
    nna ja landor meg az atom poénjai
  • ERykk
    1.3 az 1.4 es szerverek már amugy is leálltak
  • matyi08
    a magyar szerverek 1.3-asak, vagy 1.4 beta2-esek?
  • Yan
    remélem, hogy fog neki menni a 2142, mert én azt hagyom ki.
    :)
  • Kovács legény
    akkor sem lett olna nagyobb poén:D
  • schrank
    akkor miért nem így írta ez a agyas upda-tetem
  • Kovács legény
    tetem mint hulla ,de elég szar vicc akkor is
  • schrank
    update tem = ápdéttemetés ?
  • Landor
    - mi lesz Norbiból ha halálra tornássza magát?
    - "update-tem"
  • schrank
    állítólag lesz a cégünknél beteg kártyás juttatás majd pszichológusra költöm persze csak azután hogy update-tem a vasat de szerintem nem kell a 2142-höz de ha mégis akkor aztán ...
  • Landor
    biztos a korral jár, de schrank te egyre hülyébb leszel..
    remélem a 2142 és az utánna következő gamék már nem fognak elindulni a gépeden..
  • schrank
    olyan jó nézni ahogy a RO-sok és az OFP-sek szopják egymás faszát de ha egy nagy seggbebaszásra vágynak akkor bf2-vel nyomják
  • SigS
    Valami ilyesmi
    Egyebkent ott a Co-op mod, az nem jo neki?
  • Mersant
  • joebacsi
    "amúgy a game egy végtelenségig agyonbonyolított BF1942 még csak nem is battlegroup42"
    húbazzeg, ez a top10 schrank fasságban is eléggé előkelő helyen szerepel, pedig azért elég erős a mezőny :D
  • Truck Driver001
    Htx.Megpróbálom.
  • HTS s3rg1nh00
    valaki indít egy single gémet,a többiek meg az ő IP-jére csatlakoznak,és lám bennt vannak multiban botokkal(ha elbaxtam majd Sig,én ehhez úgyis szar vagyok)
    ja igen,a többiek join lan game-t nyomnak,és ott írják be az IPt,nem a netesnél:)
  • schrank
    hétköznap nem értem rá játszani ez a két nap meg nem elég hogy elsajátítsam a játék használatához szükséges képességet amúgy a game egy végtelenségig agyonbonyolított BF1942 még csak nem is battlegroup42
  • Truck Driver001
    Azt hiszem ez lenne a megoldás.Egy jobb angolos letudná fordítani?
    If you have any amount of computers interlinked this will work. For this to work start a single player game. then with the other computers go to join lan game and click join ip...the reson for this is because it wont show up in the browser. once you have opened that type in the ip where it says typ it in. you will join His\her singleplayer game and there you have it a game with bots on a lan network.
  • Truck Driver001
    Egy gyors kérdés mindenkihez.Hogy lehet botokat pakolni lanba?Mert hááát,akkora pályán 2 ember..Elég érdekesen festene.Választ előre htx -.-
  • joebacsi
    na azért annyira ez mégse egyértelmű, meghát azért nemmindenki utp kábellel a seggében született, vagymi :)
  • Deqwator
    ritka 1 droid vagy ,csodálkozom hogy a géped be tudod kapcsolni
  • Mersant
    na mivan, tul kemeny a keleti front vagy miert nem latni ott? csaknem dezertaltal?!
  • JCSR Wolfguy
    Hehe közel járunk már a valósághoz....:D
  • Nagydög
    Tok jo. Most hajitott ki a PB a DR szervererol. Aszondja: DAQ CHEATING Padding stats. Eppen sikerult megvetnunk a labunkat azon az istenverese Wakeen, erre ezt kapom. Amugy is erdekesen mukodik a szerver. Az elso Karkandos kornel egyszeruen eltunt a csapatunk fele.
  • OculusDei
    mennyiért is vesz az ember egy gépet átlagban? miért is veszi azt?
    (kivéve ha a munkához kell de az meg dolgozzon rajt serényen ne pedig lüdözéssel tőccse a drága munkaidőt. ugye.)
    amőgy én azért vásárolok meg egy-egy szoftvert mert teccik és gondolom ezzel elismerem az alkotókat. meg lehetőséget teremtek a további jó játékok létrehozására. a hozzájáró support meg fícsőr, ugye.
    magyar viszonylatban télleg drágák a szoftverek. de a pc is az. azt meg jó esetben nem úgy lopkodjuk össze.
    (elképzeltem a helyzetet: elnézést eladó úr, kb két hete loptam innen en ezt a videókártyát de nem megy. nem tudja véletlen mit rontottam el? vagy rossz? kicserélné?)
  • schrank
    ez egy rossz helyre landolt szputnyik a hidegháborús évekből és az amcsi határőr úgy próbálja meggyőzni őket a vízum kötelességről hogy egy howitzerrel kopogtat az ajtón
  • SigS
    Hangtompito tankra...marha
  • SigS
    Orvossag kell nekik mert kilottek a fel tudejuket, vagy loszer kell nekik mert elloptak toluk a ciganok