172102
  • Fsensei
    Ahogy belinkelted nem nehéz mert ilyenkor általában többször átolvassa az ember mert rájön hogy beugratós.Nekem 9 sikerült, de a baseball szabályait nem ismerem és ez a megoldás sztem hülyeség:

Az orvos ad 3 tablettát, hogy félóránként vegyél be 1-et.
    Hány percig tartanak a tabletták?
    60 - Kezd az elsõvel, majd 30 perc múlva vedd be a másodikat, újabb 30 perc múlva a harmadikat

Mert az utcsó tabletta is hat valamennyi ideig...Meg az se derül ki hogy mennyi ideig hat egy tabletta abban a csávóban, mert a gyógyszerek hatásának a hossza függ attól, hogy ki veszi be...Nem mindegy az hogy egy csecsemő vagy egy 200 kg-s szumózó...
  • HJany
  • HJany
    - Kérem, hogy minden válasza legyen orális, rendben? Milyen iskolába járt?

- Orális.
  • erdos
    8 a 11-ből
  • koschwarz
    nem tudom
  • HJany
    A te találatod : 10 a 11-bõl
    A te eredményed: Aoooo, csak nem szeretnél közénk tartozni?
  • n003
    igen azt is rendesen be kell tanulni majd ezekhez képest a cult meg kifejezetten eccerű lesz :))
  • HJany
    iq teszt. mondjéátok emnynit értetek el.
  • Nagydög
    Uj fogas:

PsB:5475 V008B5B1B | BlackJack[Hun] | 212.40.114.41 | GAME HOOK #125003
  • Fsensei
    Remélem hamar sikerül szerezni egy szervert ezekhez a mapokhoz mert nagyon jól néznek ki:D
  • Fsensei
    Felmész erre a linkre és megtalálod
  • Running
    Figyelem!

Azok a csapatok akik érintettek az Infantry Kupákban illetve a Ranglétra infantry részében, azok látogassanak el a http://huncup.clanwar.hu oldalra. A választható Infantry mapok listája erőteljesen módosulni fog.

Alap mapok:
    1. Strike at Karkand /16-os méret
    2. Gulf of Oman /16-os méret
    3. Sharqi Peninsula /16-os méret
    4. Mashtuur City /16-os méret
    ---Custom mapok:
    5. Course of the River /32-es méretben
    6. Cult Site /16-os méretben
    7. Oil Platform /16-os méretben
    8. Street /16-os méretben
    9. Al Khafji Dock 2

//Cult Site nálam minden beállítás mellett akad, single-ben is, nálatok nem? Ha igen sajnos ki kell venni a listából.
    Gondoltam Operation Yellow Dragon-t betesszük helyette, de annak meg továbbra is join-nál crash problémája van, van csak a bf2 szar?? Majd megnézem még1x.
  • Fsensei
    Én vagyok a HEGesztő:D
  • erdos
    No, te is tagja vagy e HEGemóniának?
  • HJany
    MIlyen pályákról beszéltek?
  • Running
    - Próbáljuk meg kellõ számban összegyûlni a hétfõi versenyekre mert le fogom zárni ha megint 5-en leszünk. Nem éri meg a ráfordított idõt.

A Vény #2 szerverén HÉTFÕNKÉNT 20:15-kor kerül megrendezésre a Dogfight és Desert Storm ladder. Az egyéni versenyek eredményei már rögzítve lettek és ez a verseny a ladder alá fog kerülni. Vagyis hétfõnként lesz repcsi és heli, mindenki jöhet aki tud, a körvégi k/d-kból pedig egy rangsort fogunk készíteni, ami majd a huncup oldalról lesz elérhetõ.

Mapok: Letöltés menüben. /Szerver: VENY #2 , IP:195.228.74.138
    TS: 193.109.252.107:8775 //alap csatin leszünk

• Fsensei
    Nah igen az a fúrótorony az nagyon igéretes, de azért az a street se lesz egy utolsó:D
  • Fsensei
    Nem a JCSR-ről hanem a |H|EG-ről beszéltem:DDD
  • erdos
    holnap lesz, rosszul tudod. eejnye.
  • n003
    akkor nagyon láma szerveren jácchat hogy a spawnolásnál simán otthagyhatja mert ománon mec oldalon jáccik messze a legtöbbet vagy nem számit hogy soxxor meghal mert amikor meg jáccik akkor überfaszán tolja

jahh és 100perc a körátlaga!! :O
  • n003
    Ruming: jóó kis inf mapokat találtatok !!! az fúrótornyos az nem lesz eccerű
  • Landor
    Újfent képzavarban vagy schrank.. a BF2-t játszom(játszottam) "divatmajmolásból", mert mindenki elhúzott a vietnam szerverekről bf2zni ;(
    bfv never die
  • Fsensei
    Jah és köszi a [gs.bf2] -es adminoknak a tegnapi játékot Sharqin.Miután nem tudtak kiszedni a heliből rámfogták, hogy BC-zek és utána kickeltek egy most lövöldözzél indoklással...Kezdem érteni Zero miért anyázott...
  • Fsensei
    Hát ma lesz egy CB-meccsünk ha jól tudom
  • Fsensei
    Ha megnézed a SPM-jét rájöhetsz hogy ez a csávó nem játszik a gépel csak lespawnol és otthagyja, mert még a leglámább játékosoknak is van minimum 0.75-ös SPM-je.
  • n003
    szerintem jó pojjén vót :) de mit vársz ezektől?? :DD

HJ(anek?!): nézd meg a victims-enemies részt :)) a sok kis lámi egymást tolja valami félreeső szerveren
  • Landor
    lamika a saját marha fogalmazványodra írtam azt a poént
    "csak azután hogy update-tem a vasat"
    ezt a sok gyengeképességűt
  • HJany
    hú, 6000 órát játszott és csak ennyi pontja van? nekem 300óra játékkal volt 60000
  • n003
    nesze nektek egy igazi kocka :(( 17óra napi átlaggal én ennyit egy honapban ha jáccom összesen ranked szerveren
  • n003
    gyógyreggelt :))

és hol nyomulnak?? cb-n? vagy simán csak páblik lámulás?

Xian kérj meg valakit hogy jáccon sf-szerveren az accountoddal pár másodpercet és akkor megkapod az ánlokkokat, amúgy csak ezért felesleges megvenni
  • erdos
    Az kizárt mert te nem vagy benne
  • HTS s3rg1nh00
    tájékoztatás hiányában...
  • Running
    Nem nézett el semmit, a HEG egy új válogatott csapat, olyan mint anno az NT volt. Minden klánból kiszedik a legkockábbakat és azok nyomulnak egy csapatban.
  • HTS s3rg1nh00
    jól elnéztél valamit..klán van [H]BA jelzéssel,amiben Farick és Otes van,a többieket nemtom hol láttad
    mellesleg korán kelős esős szar hétfőt:(
  • erdos
    Felesleges unlokkért menni ha a sima fegyók képességeivel se vagy tisztában sztem. Pláne a villanógránátot hagyd ki, útálni fognak érte. sztem.
  • erdos
    Wolf egy k.rva, mindenkivel összeáll, de akkor is a mi kutyánk kölyke, nincs mit tenni, szeressük
  • HJany
    Mi ez a |H|EG? egy klán? mert ottvan wolfguy is, farock, emu, csacsy, otes
  • Landren
    szerintem nem csak az unlock miatt érdemes megvenni az SF -et, nagyon jó pályák is vannak benne.
  • Xian
    1,Érdemes megvenni az SF -et a fegyver unlock miatt?
    2,First Sergeant ként nem mostanában lépek rangot, viszont addig nem tudok
    SF fegyvert unlock -olni? Azt irtja hogy Rang lépéskor 2 SF Unlock.
  • erdos
    Pálinkásat!
    vazze, én se tudom mi az a piros pötty a kék alatt...