172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Ahogy belinkelted nem nehéz mert ilyenkor általában többször átolvassa az ember mert rájön hogy beugratós.Nekem 9 sikerült, de a baseball szabályait nem ismerem és ez a megoldás sztem hülyeség:
Az orvos ad 3 tablettát, hogy félóránként vegyél be 1-et.
Hány percig tartanak a tabletták?
60 - Kezd az elsõvel, majd 30 perc múlva vedd be a másodikat, újabb 30 perc múlva a harmadikat
Mert az utcsó tabletta is hat valamennyi ideig...Meg az se derül ki hogy mennyi ideig hat egy tabletta abban a csávóban, mert a gyógyszerek hatásának a hossza függ attól, hogy ki veszi be...Nem mindegy az hogy egy csecsemő vagy egy 200 kg-s szumózó...
-
HJany #91805 

-
HJany #91804 - Kérem, hogy minden válasza legyen orális, rendben? Milyen iskolába járt?
- Orális. -
8 a 11-ből
-
nem tudom
-
HJany #91801 A te találatod : 10 a 11-bõl
A te eredményed: Aoooo, csak nem szeretnél közénk tartozni? -
n003 #91800 igen azt is rendesen be kell tanulni majd ezekhez képest a cult meg kifejezetten eccerű lesz :)) -
HJany #91799 iq teszt. mondjéátok emnynit értetek el. -
Nagydög #91798 Uj fogas:
PsB:5475 V008B5B1B | BlackJack[Hun] | 212.40.114.41 | GAME HOOK #125003 -
Remélem hamar sikerül szerezni egy szervert ezekhez a mapokhoz mert nagyon jól néznek ki:D -
Felmész erre a linkre és megtalálod -
Figyelem!
Azok a csapatok akik érintettek az Infantry Kupákban illetve a Ranglétra infantry részében, azok látogassanak el a http://huncup.clanwar.hu oldalra. A választható Infantry mapok listája erőteljesen módosulni fog.
Alap mapok:
1. Strike at Karkand /16-os méret
2. Gulf of Oman /16-os méret
3. Sharqi Peninsula /16-os méret
4. Mashtuur City /16-os méret
---Custom mapok:
5. Course of the River /32-es méretben
6. Cult Site /16-os méretben
7. Oil Platform /16-os méretben
8. Street /16-os méretben
9. Al Khafji Dock 2
//Cult Site nálam minden beállítás mellett akad, single-ben is, nálatok nem? Ha igen sajnos ki kell venni a listából.
Gondoltam Operation Yellow Dragon-t betesszük helyette, de annak meg továbbra is join-nál crash problémája van, van csak a bf2 szar?? Majd megnézem még1x. -
Én vagyok a HEGesztő:D -
No, te is tagja vagy e HEGemóniának?
-
HJany #91792 MIlyen pályákról beszéltek? -
- Próbáljuk meg kellõ számban összegyûlni a hétfõi versenyekre mert le fogom zárni ha megint 5-en leszünk. Nem éri meg a ráfordított idõt.
A Vény #2 szerverén HÉTFÕNKÉNT 20:15-kor kerül megrendezésre a Dogfight és Desert Storm ladder. Az egyéni versenyek eredményei már rögzítve lettek és ez a verseny a ladder alá fog kerülni. Vagyis hétfõnként lesz repcsi és heli, mindenki jöhet aki tud, a körvégi k/d-kból pedig egy rangsort fogunk készíteni, ami majd a huncup oldalról lesz elérhetõ.
Mapok: Letöltés menüben. /Szerver: VENY #2 , IP:195.228.74.138
TS: 193.109.252.107:8775 //alap csatin leszünk
-
Nah igen az a fúrótorony az nagyon igéretes, de azért az a street se lesz egy utolsó:D -
Nem a JCSR-ről hanem a |H|EG-ről beszéltem:DDD -
holnap lesz, rosszul tudod. eejnye.
-
n003 #91787 akkor nagyon láma szerveren jácchat hogy a spawnolásnál simán otthagyhatja mert ománon mec oldalon jáccik messze a legtöbbet vagy nem számit hogy soxxor meghal mert amikor meg jáccik akkor überfaszán tolja
jahh és 100perc a körátlaga!! :O -
n003 #91786 Ruming: jóó kis inf mapokat találtatok !!! az fúrótornyos az nem lesz eccerű -
Landor #91785 Újfent képzavarban vagy schrank.. a BF2-t játszom(játszottam) "divatmajmolásból", mert mindenki elhúzott a vietnam szerverekről bf2zni ;(
bfv never die
-
Jah és köszi a [gs.bf2] -es adminoknak a tegnapi játékot Sharqin.Miután nem tudtak kiszedni a heliből rámfogták, hogy BC-zek és utána kickeltek egy most lövöldözzél indoklással...Kezdem érteni Zero miért anyázott... -
Hát ma lesz egy CB-meccsünk ha jól tudom -
Ha megnézed a SPM-jét rájöhetsz hogy ez a csávó nem játszik a gépel csak lespawnol és otthagyja, mert még a leglámább játékosoknak is van minimum 0.75-ös SPM-je. -
n003 #91781 szerintem jó pojjén vót :) de mit vársz ezektől?? :DD
HJ(anek?!): nézd meg a victims-enemies részt :)) a sok kis lámi egymást tolja valami félreeső szerveren -
Landor #91780 lamika a saját marha fogalmazványodra írtam azt a poént
"csak azután hogy update-tem a vasat"
ezt a sok gyengeképességűt
-
HJany #91779 hú, 6000 órát játszott és csak ennyi pontja van? nekem 300óra játékkal volt 60000 -
n003 #91778 nesze nektek egy igazi kocka :(( 17óra napi átlaggal én ennyit egy honapban ha jáccom összesen ranked szerveren -
n003 #91777 gyógyreggelt :))
és hol nyomulnak?? cb-n? vagy simán csak páblik lámulás?
Xian kérj meg valakit hogy jáccon sf-szerveren az accountoddal pár másodpercet és akkor megkapod az ánlokkokat, amúgy csak ezért felesleges megvenni -
Az kizárt mert te nem vagy benne
-
tájékoztatás hiányában...
-
Nem nézett el semmit, a HEG egy új válogatott csapat, olyan mint anno az NT volt. Minden klánból kiszedik a legkockábbakat és azok nyomulnak egy csapatban. -
jól elnéztél valamit..klán van [H]BA jelzéssel,amiben Farick és Otes van,a többieket nemtom hol láttad 

mellesleg korán kelős esős szar hétfőt:( -
Felesleges unlokkért menni ha a sima fegyók képességeivel se vagy tisztában sztem. Pláne a villanógránátot hagyd ki, útálni fognak érte. sztem. -
Wolf egy k.rva, mindenkivel összeáll, de akkor is a mi kutyánk kölyke, nincs mit tenni, szeressük
-
HJany #91770 Mi ez a |H|EG? egy klán? mert ottvan wolfguy is, farock, emu, csacsy, otes -
szerintem nem csak az unlock miatt érdemes megvenni az SF -et, nagyon jó pályák is vannak benne. -
Xian #91768 1,Érdemes megvenni az SF -et a fegyver unlock miatt?
2,First Sergeant ként nem mostanában lépek rangot, viszont addig nem tudok
SF fegyvert unlock -olni? Azt irtja hogy Rang lépéskor 2 SF Unlock.
-
Pálinkásat! 
vazze, én se tudom mi az a piros pötty a kék alatt...