172102
  • HTS s3rg1nh00
    kár,h.belőlem nincs több,mert általában egyedül játszom:)
    (bár lehet sokan nem örülnének még egy ilyennek)
    mondjuk ez általánosan igaz,h.ha csak egy fél szakasznyi klános összegyűlik egy oldalon magyaron,akkor a publiclámiknak(nekem is...)annyi,mert max.1-2 playa éri utol őket...ha az is klános(lásd tegnap a JCSR-egységben az erő különítmény,a másik oldalon is csak asszem Wolfguy tartotta velük a lépést...)ha meg nagyon nincs klános,megesik ami velem tegnap:Peninsulán "kicsit"agyonbasztam a mezőnyt,köszönhetően egy egész jó squadnak...pontot nem írok,ígyis jó nagy az arc,minek pumpáljam még?lassan ereszteni kell mint Anderson kisasszony a mejjéből...
  • Running
    huncup oldal barátom, olyan mint a google és meow párosítása: "kedvesen segít és kiszolgál"
  • Kovács legény
    hunnét kell letölteni?
    és hova kell menni?
  • Kovács legény
    egységben az erő:)
  • Fsensei
    Ma kipróbáltuk az új pályákat, nagyon jól néznek ki csak a cult egy kicsit nyomi.A legjobb az a folyós mocsaras.Na azon nagyon el lehet bújni.
  • HTS s3rg1nh00
    tényleg,nekem a házam elején van 2 kék led,amik alapból folyamatosan világítanának,és mivel a hát 3 éves,a ledek megkoptak,aztán most éjszaka diszkófény vanlehet kéne vennem ledet?sőt,ha már itt járunk házat,új gépet meg mindent
    egen:tegnap jót harcoltunk Klegényegy-az-egyben már nem vagyok rossz,de az a fránya GCR mindig ott van melletted,és ketten már sokan vagytok
  • Nagydög
    Pontosabban joinra leemeli a penzt a kartyarol, aztan lefagy az egesz, igy jatekot azt nem ad erte.
  • Kovács legény
    mé nemigy működik?
  • HTS s3rg1nh00
    de arra nem talál szervert...igaz amiket ez a szerverkereső művel,már az se lehetetlen,kiírja neki,Media Markt,576,Pc Dome,CD Galaxis stb.,ping helyett kivágja a távolságot méterben(persze 1xxxxxx méter,mint a ping),és join-ra elrakatja az eladóval...
  • Kovács legény
    amugy haboskakajós nyirkosdélutánt:)
  • Kovács legény
    ird be keresőbe hogy irány a bolt:D
  • HTS s3rg1nh00
    írd be a keresőbe,h.antik....ha ígyse megy,nem tudunk segíteni,irány a bolt...
  • Helomas
    ki van kapcsolva..a windows tűzfalat kikapcsoltam..most beírkáltam a portokat,hátha így
  • Cream78
    Már kérdezték....Tüzfal nem akassza meg?
  • Helomas
    tört!de nem ranked serverre akarok felmenni.. és fent van az 1.3 legalább is felraktam 1.3 full patchet az alapra..Hol lehet megnézni ,hogy milyen verziójú jelen pillanatban?
  • HTS s3rg1nh00
    eredeti vagy tört?
    szvsz rakj fel egy 1.3-as patchet,hátha jön az 1.4:)
  • Helomas
    Ah újabb probléma accont simán bejelentkezik,de egy servert se találok ahova tudnék joinolni.Mindenhol azt írja ki,hogy ellenőrizzem az network kapcsolatot.
  • SigS
  • Helomas
    sikerült!köszi
  • SigS
    Arra az idore kikapcsolod a tuzfalat amig megcsinalod az accountot, ha ugy sikerul akkor allitsd at hogy minden ki-bemeno forgalmat jelezzen, es engedelyezed neki a BF2 forgalmat.
  • Helomas
    Hmm..azt hogyan kell megnézni?Meg itt láttam a FAQ ban ,hogy meg kell nyitni portokat,de azt nem tudom hogyan kell csinálni :(
  • SigS
    Most par napja rohadt lassuak az account szerverek...
    Tuzfalad nem fogja meg veletlenul?
  • Helomas
    Zsiasztok!Nem tudok internetes accountot kreálni a játékban..A név ,meg a mail stimmel ,mert z rögtön kiírta eddig ,ha létezik már olyan.Szóval kiírja ,hogy account creation,és már kb 10 perce nem csinál semmit,csak ki van írva...Mi lehet a hiba?
  • Running
    2006.08.07.: /GBC-aus
    Hála Tubifex-nek, lehetőség nyílt arra, hogy a négy új custom mapot kipróbáljuk a GBC szerveren!

a szerver adatai : ip: bf2.gbcclan.hu port : alap. Jelszó nincs. Ha mégis van, akkor éppen GBC-s privát használatban van a szerver, kéretik később próbálkozni.

A mapokat már 1 játékos is át tudja szavazni. Mivel ez a szerver is 1.3-mas patchel megy, időnként produkálhat fura dolgokat, mint pl. hogy nem lehet felálni gugolás után vagy nem lehet lelőni senkit. Jó tesztelést kívánok !
  • Me0w
    :D
  • Fsensei
    Hát ha van ilyen izére 10000 HUFod akkor nyugodtan vedd meg:DDD

• Fsensei
    Szerinted miért tettem be a razert?A külföldin még sose JCSR-eztek lke mindig Razer a bűnös:DDD
  • Gabor970
    vagyis szerinted nem oszt-nem szoroz. Mondjuk hasonlóra számitottam :-) Esetleg ha valakinek van valami más, szivesen hallgatnám a véleményt róla. Találtam ilyen kis balkezes micsodát
  • Running
    Na javítottam az aláírásom, legyen most már nyugalom. A szurkuletre meg visszatettem a régi szerepjátékos oldalam, mert többen nehezményezték h más jött be helyette.:))
  • Nagydög
    Raadasul "r"-ek nelkul...
  • sector512
    Nekem Z-board-om van, de sima billentyűzetként használom. Jó pár éve ugyanazokkal a gombokkal játszok minden fps-t. Ez is csak azért van mert MM Lan-on nyertem és sima billentyűzetnek jó minőségű.
  • Me0w
    Tudod mi vagy te? Egy egy egy egy egy egy egy...egy egy... Korda! :D
  • joebacsi
    ehh ilyen esős időben mindenki a melegre gondol? :)
  • joebacsi
    szvsz csak idióta parasztvakítás, gyakorlati haszna nemsok van...deazé van akinek bejön :)
  • joebacsi
    jah, engem azé lene kordázzon senki, mer még elénekelem neki a Megadja! című számot valami örökzöld kiséretében, és sírva fog menekülni :D
  • n003
    KK
  • joebacsi
    shaggyt nem az intelligenciája, meg a hidegvére miatt szeressük :)
  • Gabor970
    Sziasztok!

Használ valaki ZBoard-ot, vagy valami egyéb spec FPS játékhoz fejlesztett vezérlőt? Mik a tapasztalatok?
  • n003
    méé?? jelent mást is?? :DDDD

Mijjáu: mennyivel jobb hogy mink Kordások vagyunk az legalább megszeméjjesíthető .. de azéé
  • OculusDei
    körülbelül 3 méteres magasságban jártunk amikor a tv rakéta kilőtt minket.
    utána már kb az uav fölé is fel tudtam fordulni.
    majd pedig egy kedves pálmafa - igen közvetlen balra a helipadtól - felett ért minket.
    majd jött az elmés beírás: már felszálltatok
    télleg.
    nem akarok vitát nyitni erről.
    szerintem bc volt és flash szerint is. azt hogfy ki mit írt be... arról én nem tehek. én sem szeretem ha ilyenek történnek, sőt shaggynek még szóltam is, hoyg egykicsit fogja vissza magát.
    na mindegy. részemről semmi maradandó nem történt. de továbbra is kickelem azokat akik vétenek a szerver szabályai ellen. érdekes módon amióta betartatjuk a szabályokat, szinte mindig tele van a szerver. talán van valami összefüggés.
    háborúzzunk békében!