172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
kár,h.belőlem nincs több,mert általában egyedül játszom:)
(bár lehet sokan nem örülnének még egy ilyennek
)
mondjuk ez általánosan igaz,h.ha csak egy fél szakasznyi klános összegyűlik egy oldalon magyaron,akkor a publiclámiknak(nekem is...)annyi,mert max.1-2 playa éri utol őket...ha az is klános(lásd tegnap a JCSR-egységben az erő különítmény,a másik oldalon is csak asszem Wolfguy tartotta velük a lépést...)ha meg nagyon nincs klános,megesik ami velem tegnap:Peninsulán "kicsit"agyonbasztam a mezőnyt,köszönhetően egy egész jó squadnak...pontot nem írok,ígyis jó nagy az arc,minek pumpáljam még?lassan ereszteni kell mint Anderson kisasszony a mejjéből...
-
huncup oldal barátom, olyan mint a google és meow párosítása: "kedvesen segít és kiszolgál"
-
hunnét kell letölteni?
és hova kell menni? -
egységben az erő:) -
Ma kipróbáltuk az új pályákat, nagyon jól néznek ki csak a cult egy kicsit nyomi.A legjobb az a folyós mocsaras.Na azon nagyon el lehet bújni. -
tényleg,nekem a házam elején van 2 kék led,amik alapból folyamatosan világítanának,és mivel a hát 3 éves,a ledek megkoptak,aztán most éjszaka diszkófény van
lehet kéne vennem ledet?sőt,ha már itt járunk házat,új gépet meg mindent
egen:tegnap jót harcoltunk Klegény
egy-az-egyben már nem vagyok rossz,de az a fránya GCR mindig ott van melletted,és ketten már sokan vagytok
-
Nagydög #91880 Pontosabban joinra leemeli a penzt a kartyarol, aztan lefagy az egesz, igy jatekot azt nem ad erte. -
mé nemigy működik?
-
de arra nem talál szervert...igaz amiket ez a szerverkereső művel,már az se lehetetlen,kiírja neki,Media Markt,576,Pc Dome,CD Galaxis stb.,ping helyett kivágja a távolságot méterben(persze 1xxxxxx méter,mint a ping
),és join-ra elrakatja az eladóval...
-
amugy haboskakajós nyirkosdélutánt:) -
ird be keresőbe hogy irány a bolt:D -
írd be a keresőbe,h.antik....ha ígyse megy,nem tudunk segíteni,irány a bolt... -
Helomas #91874 ki van kapcsolva..a windows tűzfalat kikapcsoltam..most beírkáltam a portokat,hátha így -
Már kérdezték....Tüzfal nem akassza meg?
-
Helomas #91872 tört!de nem ranked serverre akarok felmenni.. és fent van az 1.3 legalább is felraktam 1.3 full patchet az alapra..Hol lehet megnézni ,hogy milyen verziójú jelen pillanatban?
-
eredeti vagy tört? 
szvsz rakj fel egy 1.3-as patchet,hátha jön az 1.4:) -
Helomas #91870 Ah újabb probléma
accont simán bejelentkezik,de egy servert se találok ahova tudnék joinolni.Mindenhol azt írja ki,hogy ellenőrizzem az network kapcsolatot.
-
-
Helomas #91868 sikerült!köszi -
Arra az idore kikapcsolod a tuzfalat amig megcsinalod az accountot, ha ugy sikerul akkor allitsd at hogy minden ki-bemeno forgalmat jelezzen, es engedelyezed neki a BF2 forgalmat. -
Helomas #91866 Hmm..azt hogyan kell megnézni?Meg itt láttam a FAQ ban ,hogy meg kell nyitni portokat,de azt nem tudom hogyan kell csinálni :( -
Most par napja rohadt lassuak az account szerverek...
Tuzfalad nem fogja meg veletlenul? -
Helomas #91864 Zsiasztok!Nem tudok internetes accountot kreálni a játékban..A név ,meg a mail stimmel ,mert z rögtön kiírta eddig ,ha létezik már olyan.Szóval kiírja ,hogy account creation,és már kb 10 perce nem csinál semmit,csak ki van írva...Mi lehet a hiba? -
2006.08.07.: /GBC-aus
Hála Tubifex-nek, lehetőség nyílt arra, hogy a négy új custom mapot kipróbáljuk a GBC szerveren!
a szerver adatai : ip: bf2.gbcclan.hu port : alap. Jelszó nincs. Ha mégis van, akkor éppen GBC-s privát használatban van a szerver, kéretik később próbálkozni.
A mapokat már 1 játékos is át tudja szavazni. Mivel ez a szerver is 1.3-mas patchel megy, időnként produkálhat fura dolgokat, mint pl. hogy nem lehet felálni gugolás után vagy nem lehet lelőni senkit. Jó tesztelést kívánok ! -
:D -
Hát ha van ilyen izére 10000 HUFod akkor nyugodtan vedd meg:DDD
-
Szerinted miért tettem be a razert?A külföldin még sose JCSR-eztek lke mindig Razer a bűnös:DDD -
Gabor970 #91859 vagyis szerinted nem oszt-nem szoroz. Mondjuk hasonlóra számitottam :-) Esetleg ha valakinek van valami más, szivesen hallgatnám a véleményt róla. Találtam ilyen kis balkezes micsodát -
Na javítottam az aláírásom, legyen most már nyugalom. A szurkuletre meg visszatettem a régi szerepjátékos oldalam, mert többen nehezményezték h más jött be helyette.:)) -
Nagydög #91857 Raadasul "r"-ek nelkul...
-
Nekem Z-board-om van, de sima billentyűzetként használom. Jó pár éve ugyanazokkal a gombokkal játszok minden fps-t. Ez is csak azért van mert MM Lan-on nyertem
és sima billentyűzetnek jó minőségű.
-
Tudod mi vagy te? Egy egy egy egy egy egy egy...egy egy... Korda! :D -
ehh ilyen esős időben mindenki a melegre gondol? :) -
szvsz csak idióta parasztvakítás, gyakorlati haszna nemsok van...deazé van akinek bejön :) -
jah, engem azé lene kordázzon senki, mer még elénekelem neki a Megadja! című számot valami örökzöld kiséretében, és sírva fog menekülni :D -
n003 #91851 KK 
-
shaggyt nem az intelligenciája, meg a hidegvére miatt szeressük :) -
Gabor970 #91849 Sziasztok!
Használ valaki ZBoard-ot, vagy valami egyéb spec FPS játékhoz fejlesztett vezérlőt? Mik a tapasztalatok? -
n003 #91848 méé?? jelent mást is?? :DDDD
Mijjáu: mennyivel jobb hogy mink Kordások vagyunk az legalább megszeméjjesíthető
.. de azéé
-
OculusDei #91847 körülbelül 3 méteres magasságban jártunk amikor a tv rakéta kilőtt minket.
utána már kb az uav fölé is fel tudtam fordulni.
majd pedig egy kedves pálmafa - igen közvetlen balra a helipadtól - felett ért minket.
majd jött az elmés beírás: már felszálltatok
télleg.
nem akarok vitát nyitni erről.
szerintem bc volt és flash szerint is. azt hogfy ki mit írt be... arról én nem tehek. én sem szeretem ha ilyenek történnek, sőt shaggynek még szóltam is, hoyg egykicsit fogja vissza magát.
na mindegy. részemről semmi maradandó nem történt. de továbbra is kickelem azokat akik vétenek a szerver szabályai ellen. érdekes módon amióta betartatjuk a szabályokat, szinte mindig tele van a szerver. talán van valami összefüggés.
háborúzzunk békében!