172102
  • Steve79
    s2000 keress rá és akkor megtalálod.
  • marcio mela
    Hogyan írja a cheater a nickjét?Megakartam nézni a statisztikáját de nem talál ilyen nicket a http://bf2s.com oldal.
  • Fsensei
    Nekem egy sima Nokia 5140i-m van.Koncertről kép az egy paca, videózni csak egy atombomba fénye mellett lehet, de legalább lehet a Tiszában használni, és csak akkor baszódott el, amikor szétszedte a haverom "megszárítani",majd ügyesen lecsöpögtette a billentyűket a vizes kezével.Valahogy zárlatos lett és önmagától beírt 3 PIN kódot utána meg várhattam a PUK kódomra...De most is működik:DDD Mondjuk azt hozzá kell tenni hogy a kamera elég hamar bepárásodott a vízben, amikor a tisza közepéről akartuk levideózni a majomhintázást...
  • Nagydög
    proba
  • n003
    bányában laxx? :))))
  • JCSR ODIN
    Persze. Nyílván igazad van, nem is azt írtam, hogy telók odavágják a fényképezőgépeket, csak hogy azért alakul a dolog 8)
  • joebacsi
    ehh ennyire nelegyetek már almik :)
    digifényképezőgépnél kurvául nem a megapixelmajmolás a lényeg...amíg telefonokon csak ilyen hangyaf@sznyi objetív van, addig közük nemlesz a normális digifényképezőgépekhez...viszont a legpoénabb bulifotókat telefonnal lehet tolni...de mondjuk tájat fényképezni vele, meg makrózni eléggé fasság :)
  • Crem
    Akkor én is, ha már BF2 fotozásra váltott a topic!:D
    5MP Sony F717
    lakhelyem címere
  • n003
    :)) nemtom én jobban szeretem a klasszikus fényképezőgépet minn a kamerás-mobilokat (és ne feledd el hogy ez a kép egy 4éves géppel készült akkor még hol voltak ezek a mobilok)... persze amikor Petrában voltunk (elejétől a végéig kb4-5km + 800 lépcső valami kilátóig) lehet jobban elviseltem volna a sétát egy 150g-os mobillal mint egy 1 kilós fényképezővel +táska :))
  • Crem
    Küld el az EA/Dice-nak...
  • n003
    ott a pont :)) .. sajnos :((
  • JCSR ODIN
    Ilyen képet már telóval is lehet. 3.2 mp-s cuccom hasonlót produkál nappal. Egyébként koreában már 10 mp-s telóknál járnak. Pár év és mindenki olyannal fog rohangálni 8)
  • n003
    Jordániában készült a képe :)) egyik nap sivatagi tereptúrán voltunk .. a mi soffőrünk 15 éves volt és egy 3szor annyi idős terepjáróval vitt minket ami már talán csörcsil idejében sem volt jó kondiban :))
  • Nagydög
    Te meg itt szivod magad ilyen tehetetlen kis pocsokon. A sajat sikertelen kis eletuk ellensulyozasara probalnak valamit kitalalni. Ez ugyanaz a metatipus, akik a stadionokat, buszokat es vonatokat ver szet a foci urugyen. Esetleg a mi Varban masirozo, karlengeto idiotaink.
  • gavor
    Ez a téme enne van a top10 népszerüségben:) Skat dob rajta nyito kép:) én beugrom néha csak azt csekkolni.
  • item
    Nem rossz ! , mit kerestél ott, netán harci kiképzésen vettél részt a beduin pásztorokkal ???
  • marcio mela
    Találtam egy cheatert és megvan a nickje is.Karkandon a hotel tetején volt de leszedtem a tüzérséggel és csak őt más ellenség nem volt ott.
    Nézzétek a képet ahova az egér mutat ott van

és amikor meghal

• n003

...
    hamár mindenki a fényképeivel henceg :9 ez egy 4mp olympus-sal készült
  • item
    Nem ez teljesen egyedi keverék. Szigorúan 4 apától ..
  • Polemius
    Igen, csak én fekete kartonból vágtam ki.
  • n003
    te aza tzicca egy farkaskutya és egy macska keveréke??
  • item
    Enyim illent csinál : Konica Z10

Pókháló makró

Faág makró

cica néz

Eső után rózsa

• n003
    ijjennel??
  • Landor

azé kösz
  • item
    1. Go to bolt, jaték leemel polcrol, eladónak kifizet...
    2. Eredeti jaték telepít...
    3. Patchel 1.3 al...
    4. Okosan játszik..
    5. Örül..

• Polemius
    Akkor legyen itt egy fényképezőséggel készült kép is. Csak hogy össze lehessen hasonlítani. Remélem működni fog a link. Mondjuk ez is még egy kompakt zsebfényképező csak.
  • soma62

Na de én ezt az oldalt olvastam nincs más megoldás amikor kipatchelem fekete képernyő és kilép akkor bteszem az eredeti exe filet meg a dllt akkor meg a cdt kéri szal nemtom. Valaki segíteni tud?

• Landor
    bizonygat a faszom
    #91950-re reagálva csináltam két képet
    ennyi
  • Polemius
    Most ezzel azt akarod bizonygatni, hogy mégis csinálsz vele rendes digigép minőségét közelítő képet? Mert akkor nem sikerült.
  • Swy
    mivann?
    átírtam naaa
  • item
    Ja közben erőteljesen rávettem magam a visszatekeréshez és látom két ugyanolyan poszt van. így már minden világos, azé THX...
  • Landor
    csináltam neki két képet a telómmal, szemléltetve hogy igenis lehet minőségi képeket csinálni már manapság telefonnal..
  • item
    Az elejét még csak csak értem, de a vessző utáni ?? Lehet én nem vagyok ma százas.
  • Landor
    Nem toom mi volt az eggyik pt6-ost kértem lőjjön le de az se segített!!
    K***a anyád b**i dice menjjjjjj a pi***ba!!! miattad kellett másnak felvállalni egy teamkillt!!

LOL..
  • Landor
    ez ilyen, ez nemköszön
  • Swy
    tagnap a magyar ramked-en beragadtam és meg sem bírtam mozduni!!!

Nem toom mi volt az eggyik csapattársamat kértem lőjjön le de az se segített!!
    K***a anyád b**i dice menjjjjjj a pi***ba!!! miattad kellett másnak felvállalni egy teamkillt!!

az volt hogy éppen az előző menet végén lebombáztam valakit egy snipert asszem dzippel és írtam be a beszólásomat mikor vége lett és ezért félbemaradtam!!
    Köv menetben squadba álltam de még mikor usmc win the round volt a képen szar lett a pálya!!
    aztán nem bírtam megmozdulni!! semmi nem segített!!
    ezt láttam az előző menet végén!!
  • item
    "kicsit le vagy maradva a korral pubi!
    csak neked, csak most:"

• n003
    lol
    és ki az akin éppen baltát akarnak élesíteni? .. kinemond .. szlovák, mert azok járnak piros sapkában, piros pólóban és ratyi testresimuló bézs gatyóban
  • soma62
    Na de én ezt az oldalt olvastam nincs más megoldás amikor kipatchelem fekete képernyő és kilép akkor bteszem az eredeti exe filet meg a dllt akkor meg a cdt kéri szal nemtom.
  • item
    LOLLER.