172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Steve79 #92045 s2000 keress rá és akkor megtalálod. -
marcio mela #92044 Hogyan írja a cheater a nickjét?Megakartam nézni a statisztikáját de nem talál ilyen nicket a http://bf2s.com oldal. -
Nekem egy sima Nokia 5140i-m van.Koncertről kép az egy paca, videózni csak egy atombomba fénye mellett lehet, de legalább lehet a Tiszában használni, és csak akkor baszódott el, amikor szétszedte a haverom "megszárítani",majd ügyesen lecsöpögtette a billentyűket a vizes kezével.Valahogy zárlatos lett és önmagától beírt 3 PIN kódot utána meg várhattam a PUK kódomra...De most is működik:DDD Mondjuk azt hozzá kell tenni hogy a kamera elég hamar bepárásodott a vízben, amikor a tisza közepéről akartuk levideózni a majomhintázást... -
Nagydög #92042 proba -
n003 #92041 bányában laxx? :)))) -
Persze. Nyílván igazad van, nem is azt írtam, hogy telók odavágják a fényképezőgépeket, csak hogy azért alakul a dolog 8) -
ehh ennyire nelegyetek már almik :)
digifényképezőgépnél kurvául nem a megapixelmajmolás a lényeg...amíg telefonokon csak ilyen hangyaf@sznyi objetív van, addig közük nemlesz a normális digifényképezőgépekhez...viszont a legpoénabb bulifotókat telefonnal lehet tolni...de mondjuk tájat fényképezni vele, meg makrózni eléggé fasság :) -
Akkor én is, ha már BF2 fotozásra váltott a topic!:D
5MP Sony F717
lakhelyem címere -
n003 #92037 :)) nemtom én jobban szeretem a klasszikus fényképezőgépet minn a kamerás-mobilokat (és ne feledd el hogy ez a kép egy 4éves géppel készült akkor még hol voltak ezek a mobilok)... persze amikor Petrában voltunk (elejétől a végéig kb4-5km + 800 lépcső valami kilátóig) lehet jobban elviseltem volna a sétát egy 150g-os mobillal mint egy 1 kilós fényképezővel +táska :)) -
Küld el az EA/Dice-nak... -
n003 #92035 ott a pont :)) .. sajnos :(( -
Ilyen képet már telóval is lehet. 3.2 mp-s cuccom hasonlót produkál nappal. Egyébként koreában már 10 mp-s telóknál járnak. Pár év és mindenki olyannal fog rohangálni 8) -
n003 #92033 Jordániában készült a képe :)) egyik nap sivatagi tereptúrán voltunk .. a mi soffőrünk 15 éves volt és egy 3szor annyi idős terepjáróval vitt minket ami már talán csörcsil idejében sem volt jó kondiban :)) -
Nagydög #92032 Te meg itt szivod magad ilyen tehetetlen kis pocsokon. A sajat sikertelen kis eletuk ellensulyozasara probalnak valamit kitalalni. Ez ugyanaz a metatipus, akik a stadionokat, buszokat es vonatokat ver szet a foci urugyen. Esetleg a mi Varban masirozo, karlengeto idiotaink. -
gavor #92031 Ez a téme enne van a top10 népszerüségben:) Skat dob rajta nyito kép:) én beugrom néha csak azt csekkolni. -
Nem rossz !
, mit kerestél ott, netán harci kiképzésen vettél részt a beduin pásztorokkal ???
-
marcio mela #92029 Találtam egy cheatert és megvan a nickje is.Karkandon a hotel tetején volt de leszedtem a tüzérséggel és csak őt más ellenség nem volt ott.
Nézzétek a képet ahova az egér mutat ott van
és amikor meghal
-
n003 #92028 

...
hamár mindenki a fényképeivel henceg :9 ez egy 4mp olympus-sal készült -
Nem ez teljesen egyedi keverék. Szigorúan 4 apától ..
-
Polemius #92026 Igen, csak én fekete kartonból vágtam ki.
-
n003 #92025 te aza tzicca egy farkaskutya és egy macska keveréke??
-
Enyim illent csinál : Konica Z10
Pókháló makró
Faág makró
cica néz
Eső után rózsa
-
n003 #92023 ijjennel?? 
-
Landor #92022 
azé kösz -
1. Go to bolt, jaték leemel polcrol, eladónak kifizet...
2. Eredeti jaték telepít...
3. Patchel 1.3 al...
4. Okosan játszik..
5. Örül..
-
Polemius #92020 Akkor legyen itt egy fényképezőséggel készült kép is. Csak hogy össze lehessen hasonlítani. Remélem működni fog a link. Mondjuk ez is még egy kompakt zsebfényképező csak. -
Na de én ezt az oldalt olvastam nincs más megoldás amikor kipatchelem fekete képernyő és kilép akkor bteszem az eredeti exe filet meg a dllt akkor meg a cdt kéri szal nemtom. Valaki segíteni tud?
-
Landor #92018 bizonygat a faszom
#91950-re reagálva csináltam két képet
ennyi -
Polemius #92017 Most ezzel azt akarod bizonygatni, hogy mégis csinálsz vele rendes digigép minőségét közelítő képet? Mert akkor nem sikerült.
-
mivann?
átírtam naaa -
Ja közben erőteljesen rávettem magam a visszatekeréshez és látom két ugyanolyan poszt van. így már minden világos, azé THX...
-
Landor #92014 csináltam neki két képet a telómmal, szemléltetve hogy igenis lehet minőségi képeket csinálni már manapság telefonnal..
-
Az elejét még csak csak értem, de a vessző utáni ??
Lehet én nem vagyok ma százas.
-
Landor #92012 Nem toom mi volt az eggyik pt6-ost kértem lőjjön le de az se segített!!
K***a anyád b**i dice menjjjjjj a pi***ba!!! miattad kellett másnak felvállalni egy teamkillt!!
LOL..
-
Landor #92011
ez ilyen, ez nemköszön
-
tagnap a magyar ramked-en beragadtam és meg sem bírtam mozduni!!!
Nem toom mi volt az eggyik csapattársamat kértem lőjjön le de az se segített!!
K***a anyád b**i dice menjjjjjj a pi***ba!!! miattad kellett másnak felvállalni egy teamkillt!!
az volt hogy éppen az előző menet végén lebombáztam valakit egy snipert asszem dzippel és írtam be a beszólásomat mikor vége lett és ezért félbemaradtam!!
Köv menetben squadba álltam de még mikor usmc win the round volt a képen szar lett a pálya!!
aztán nem bírtam megmozdulni!! semmi nem segített!!
ezt láttam az előző menet végén!! -
"kicsit le vagy maradva a korral pubi!
csak neked, csak most:"

-
n003 #92008 lol
és ki az akin éppen baltát akarnak élesíteni? .. kinemond .. szlovák, mert azok járnak piros sapkában, piros pólóban és ratyi testresimuló bézs gatyóban
-
Na de én ezt az oldalt olvastam nincs más megoldás amikor kipatchelem fekete képernyő és kilép akkor bteszem az eredeti exe filet meg a dllt akkor meg a cdt kéri szal nemtom.
-
LOLLER.

Nem ez teljesen egyedi keverék. Szigorúan 4 apától ..

LOLLER.