172102
  • mesor
    Ez jó!
    Gondolom a többi srác is így gondolta amikor próbálkozott!
    De ilyen magyarázatott még úgy se hallotunk!

• Ottesz
    A többi tag mert miért használná meg én is ha nem engedi????
  • Fsensei
    Nah ez meg a másik fele, nem hiszem hogy kibírná azt a több mint 3G-t...
  • Beers
    A lőtéri döglött kutyát sem érdekli, hogy hol találtad!
    Használtad, megbuktál vele és ettől kezdve az én szememben egy 0 vagy!
  • Fsensei
    Ennyi erővel dumálhatnál egy forma-1 -es kocsiról is.mert az is szarrá keni a rendőrautókat és ugyan-úgy sose lesz neked:PPPPP
  • Mersant
    akit elkap az megerdemli....
  • Ottesz
    Ezt azért tettem föl mert ki van a tökünk a sok cheaertől és szerettünk volna 1 programot csinálni a cheat ellen és ezért följöttem a ranked szerverre,hogy látja-e a PB,mivel nem engedi a játék ezt a módot ezért nem kellett csinálni semmi progit
  • schrank
    azt megnézném hogy te személyesen hogyan gyorsulnál 3mp alatt 100-ra biztos gyorsabban mint ahogy összefosnád magad
  • HTS s3rg1nh00
    ne merj belinkelni,mert holnap minden 2.magyar játékost elkap a PB...
    HALLOD!!!!
    thx··
  • Fsensei
    Amúgy jóreggelt és HBD Nagydög és HBD TerranceG!!
  • mesor
    Linkeld csak! Ezzel szerintem közutálatot váltasz ki + egy ban-t az sg-ről is!
    :)
  • HTS s3rg1nh00
    jól van,csak légyszíves ne használd a fórumot csetnek,tehát ha van mondanivalód,lehetőleg egyben írd le,jó?köszi
    Nagydög:én egy Ducati 749R-rel tökéletesen kijönnék,és arra még jogsi se kell,mert rakétával is csak nehezen éred utol,nemmég ezekkel a jó 10 éves rendőr Astrákkal,meg Skodákkal<gyorsan hozzáteszem,a rendőrség legerősebb autójai pont Octavia,pontosan 6,és egyelőre az autópályarendőrségnél szolgálnak...7 mp 100ig,240ig bírják,összehasonlításul a 749R alig több,mint 3s alatt 100al teper,és 285ig bírja a tempót...ezért mondtam:)>
  • Fsensei
    Te most komolyan azt hiszed, hogy ha az ellenkezőjét csinálod annak ami a FAQ-ban le van írva akkor elindul a játék?Az ilyen önjelölt zseniket utálom!!!!Akik azt hiszik mindent tökéletesen tudnak, közben meg a tudásuk még az átlagostól is elmarad, abban a témakörben amihez hozzászólnak ilyen zseniálisan.

Meg szerintem a FAQ-hoz nem csak azt kéne írni hogy mielőtt kérdezel katt ide, mert ez a sok IQ-fighter, csak odakattint majd felteszi a kérdést.Szóval oda kéne írni azt is, hogy olvasd végig, mert szerintem ennek a résznek a hiánya miatt vannak kérdéseik...
  • Ottesz
    De nem abbol az ürügyből hogy pontogat gyüjtsek ilyen módon(Ezt a cheatet én leltem 1 oldalon mindjárt ide is linkelem)mért ez egy nagy hülyeség!!!!
  • item
    Igazából egyenlőre elég lesz ez nekem amíg összerázódunk a mocival. Én nem mondom magamról hogy tudok motorozni,sok emberrel szemben akik azt álítják hogy ők milyen nagy motorosok. Majd ha talán 50 ezer km tert levezettem akkor majd utalhatok rá hogy van valami tapasztalatom a motorozásról. Addig meg jó ez a "kis" yamaha , power szelepes, 6500 nál nyit egészen 11000 ig pörög, és 160 a vége. Na azért ez nem rossz egy 125-ös mocitól.

Látom az SG megint képben van, ez Nagydög-nek ment!
  • mesor
    Elmondok egy titkot!
    De senkinek ne mond tovább!
    A fórum még mindig nem CHAT!

Összefoglalhatod a mondandódat egy postban is.
  • Nagydög
    Mi lenne, ha nem fel mondatonkent ismertetned az allaspontodat? Ugy elolvasni is konnyebb, meg atugrani is.
  • HTS s3rg1nh00
    örömmel látom,hogy nem én vagyok az egyetlen itt
  • Ottesz
    Most elmondom mi történt!!Nem más játszott a gépemmel mint azt már mondani szokták hanem ÉN!!!!!
  • Ottesz
    Aki mondja!!!!!
  • Ottesz
    Ma jöttem haza és csak azért mert telefonált az 1gyik haver hogy mi van itt!
  • Nagydög
    Csini, de azt hittem, azert akarsz nagymotor jogsit, hogy nagyobb motorod legyen.
  • mesor
    csíter!
  • Ottesz
    OTTESZ VAGYOK!!!!!!
  • Ottesz
    Na sziasztok megjöttem :)
  • item
    Van, köszi, egy Yamaha Tzr 125 RR
  • Nagydög
    No es motorod is van mar? Eppen szandekozom eladni a TDM-et.
  • item
    Ja és HBD az érintett két úrnak!
  • Matt890801
  • item
    Nya megvan a vizsgám nagymociból!

Képzeljétek, most 2 nap múlva mehetek be az igazolásért amivel majd az okmányirodába mehetek. De az okmányiroda 28-áig fullon van, most más városból lesegetek időpontot, kész téboly vazze, 1 hónapot várjak még amig kézhez kapom a jogsim, idióta bürokrata társaság!! Komolyan mondom vicc az egész!
  • Nagydög
    Tudod Janek, en tovabbra is fenntartom, hogy a Ságvári Endre lenne a legjobb nick neked.
  • uwu
    Ha valaki most ismerkedik a Tool-al azt csak hangosan szabad hallgatni
  • HJany
    te is lőhető voltál, hányszor is lőttelek le, nem emlékszel? :)
  • Nagydög
    Nem gyozom hangoztatni, hogy koszonom szepen!
    Viszont kivanom!
  • uwu
    A Tool az egyetlen együttes aki meg tudta csinálni, hogy mindíg jobb albumot adjon ki a már meglévőeknél. (bár ez szubjektív dolog) Kár hogy mindezt kb. 6 évente csinálja.
    A klippjeik meg semmihez sem hasonlíthatóak, teljesen mások mint a hagyományos videoklippek.
  • kBagyula #92172
    HBD az uraknak!
  • TerranceG
    Kösz mindenkinek.

HBD Nagydög!
  • Kovács legény
    zsírosdeszkáslilahagymásreggelt!
    és HBD!
  • n003
    ááá nem ő a hibás csak ki akarta próbálni! :))
  • HTS s3rg1nh00
    ezt egyszer én is beszoptam,beléptem a 7th szerverére(ott játék közben ki volt írva a bal felső sarokban...),majd fejet falba verve javítottam ki azt a nyomorék s betűt:)))