172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Ez jó!
Gondolom a többi srác is így gondolta amikor próbálkozott!
De ilyen magyarázatott még úgy se hallotunk!

-
A többi tag mert miért használná meg én is ha nem engedi????
-
Nah ez meg a másik fele, nem hiszem hogy kibírná azt a több mint 3G-t... -
A lőtéri döglött kutyát sem érdekli, hogy hol találtad!
Használtad, megbuktál vele és ettől kezdve az én szememben egy 0 vagy!
-
Ennyi erővel dumálhatnál egy forma-1 -es kocsiról is.mert az is szarrá keni a rendőrautókat és ugyan-úgy sose lesz neked:PPPPP -
akit elkap az megerdemli....
-
Ezt azért tettem föl mert ki van a tökünk a sok cheaertől és szerettünk volna 1 programot csinálni a cheat ellen és ezért följöttem a ranked szerverre,hogy látja-e a PB,mivel nem engedi a játék ezt a módot ezért nem kellett csinálni semmi progit -
azt megnézném hogy te személyesen hogyan gyorsulnál 3mp alatt 100-ra biztos gyorsabban mint ahogy összefosnád magad
-
ne merj belinkelni,mert holnap minden 2.magyar játékost elkap a PB...
HALLOD!!!!
thx·· -
Amúgy jóreggelt és HBD Nagydög és HBD TerranceG!! -
Linkeld csak! Ezzel szerintem közutálatot váltasz ki + egy ban-t az sg-ről is!
:) -
jól van,csak légyszíves ne használd a fórumot csetnek,tehát ha van mondanivalód,lehetőleg egyben írd le,jó?köszi 
Nagydög:én egy Ducati 749R-rel tökéletesen kijönnék,és arra még jogsi se kell,mert rakétával is csak nehezen éred utol,nemmég ezekkel a jó 10 éves rendőr Astrákkal,meg Skodákkal<gyorsan hozzáteszem,a rendőrség legerősebb autójai pont Octavia,pontosan 6,és egyelőre az autópályarendőrségnél szolgálnak...7 mp 100ig,240ig bírják,összehasonlításul a 749R alig több,mint 3s alatt 100al teper,és 285ig bírja a tempót...ezért mondtam:)> -
Te most komolyan azt hiszed, hogy ha az ellenkezőjét csinálod annak ami a FAQ-ban le van írva akkor elindul a játék?Az ilyen önjelölt zseniket utálom!!!!Akik azt hiszik mindent tökéletesen tudnak, közben meg a tudásuk még az átlagostól is elmarad, abban a témakörben amihez hozzászólnak ilyen zseniálisan.
Meg szerintem a FAQ-hoz nem csak azt kéne írni hogy mielőtt kérdezel katt ide, mert ez a sok IQ-fighter, csak odakattint majd felteszi a kérdést.Szóval oda kéne írni azt is, hogy olvasd végig, mert szerintem ennek a résznek a hiánya miatt vannak kérdéseik... -
De nem abbol az ürügyből hogy pontogat gyüjtsek ilyen módon(Ezt a cheatet én leltem 1 oldalon mindjárt ide is linkelem)mért ez egy nagy hülyeség!!!! -
Igazából egyenlőre elég lesz ez nekem amíg összerázódunk a mocival. Én nem mondom magamról hogy tudok motorozni,sok emberrel szemben akik azt álítják hogy ők milyen nagy motorosok. Majd ha talán 50 ezer km tert levezettem akkor majd utalhatok rá hogy van valami tapasztalatom a motorozásról. Addig meg jó ez a "kis" yamaha , power szelepes, 6500 nál nyit egészen 11000 ig pörög, és 160 a vége. Na azért ez nem rossz egy 125-ös mocitól. 

Látom az SG megint képben van, ez Nagydög-nek ment! -
Elmondok egy titkot!
De senkinek ne mond tovább!
A fórum még mindig nem CHAT!
Összefoglalhatod a mondandódat egy postban is.
-
Nagydög #92190 Mi lenne, ha nem fel mondatonkent ismertetned az allaspontodat? Ugy elolvasni is konnyebb, meg atugrani is. -
örömmel látom,hogy nem én vagyok az egyetlen itt 

-
Most elmondom mi történt!!Nem más játszott a gépemmel mint azt már mondani szokták hanem ÉN!!!!! -
Aki mondja!!!!! -
Ma jöttem haza és csak azért mert telefonált az 1gyik haver hogy mi van itt!
-
Nagydög #92185 Csini, de azt hittem, azert akarsz nagymotor jogsit, hogy nagyobb motorod legyen. -
csíter!
-
OTTESZ VAGYOK!!!!!!
-
Na sziasztok megjöttem :) -
Van, köszi, egy Yamaha Tzr 125 RR -
Nagydög #92181 No es motorod is van mar? Eppen szandekozom eladni a TDM-et. -
Ja és HBD az érintett két úrnak!
-
Matt890801 #92179
-
Nya megvan a vizsgám nagymociból! 

Képzeljétek, most 2 nap múlva mehetek be az igazolásért amivel majd az okmányirodába mehetek. De az okmányiroda 28-áig fullon van,
most más városból lesegetek időpontot, kész téboly vazze, 1 hónapot várjak még amig kézhez kapom a jogsim, idióta bürokrata társaság!! Komolyan mondom vicc az egész! -
Nagydög #92177 Tudod Janek, en tovabbra is fenntartom, hogy a Ságvári Endre lenne a legjobb nick neked. -
uwu #92176 Ha valaki most ismerkedik a Tool-al azt csak hangosan szabad hallgatni
-
HJany #92175 te is lőhető voltál, hányszor is lőttelek le, nem emlékszel? :) -
Nagydög #92174 Nem gyozom hangoztatni, hogy koszonom szepen! 
Viszont kivanom! -
uwu #92173 A Tool az egyetlen együttes aki meg tudta csinálni, hogy mindíg jobb albumot adjon ki a már meglévőeknél. (bár ez szubjektív dolog) Kár hogy mindezt kb. 6 évente csinálja.
A klippjeik meg semmihez sem hasonlíthatóak, teljesen mások mint a hagyományos videoklippek. -
HBD az uraknak! -
Kösz mindenkinek.
HBD Nagydög! -
zsírosdeszkáslilahagymásreggelt!
és HBD! -
n003 #92169 ááá nem ő a hibás csak ki akarta próbálni! :)) -
ezt egyszer én is beszoptam,beléptem a 7th szerverére(ott játék közben ki volt írva a bal felső sarokban...),majd fejet falba verve javítottam ki azt a nyomorék s betűt:)))