172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Jo, nem feltetelezunk. De megis buktad az accodat, EA-nak, PB-nek aztan magyarazhatsz. -
Szerintem már lassan felvesznek.Mert amennyire már átformáltak, átneveltek, bunkóság lenne elutasítani téged:DDDDSzóval nyugi.Tuti felvesznek. -
Nagyon gyenge magyarázat, ennél jobbat is kitalálhattál volna. -
Nagydög #92242 Orulj hogy nem Running masik elfoglaltsagaval kapcsolatban bocsatottak probaidore!
-
JA ÉS NEM KELL FELTÉTELEZNI EZT MINDENKIRŐL!!!!!!!EZ AZ ÉN BAROMSÁGOM VOLT!!!!! -
uwu #92240 Zero is nagy rajongó. -
voltaképp értelmetlen,ezért kellett egy kis színt vinni itt a dologba a motorozással meg egyebekkel...de legalább közeledünk a 100k-hoz(hirtelen 1000-t írtam,de ahhoz is:D),nameg lassan megint feltörünk a Top10-ben is:)
ND:így van,azt a motort nem ide tervezték,tény...viszont egy német ótópályán lehet vele menni...ha ültél már rajta sokezer órát,és elég edzett vagy:)
Fuy:hát ja,lehet így van:D viszont úgy látom,nem akarnak semmilyen klánba felvenni a következő fél évben:( mostis szolíd 2,5 hónapja vagyok próbaidőn:( -
NEM!!csak azt hittük hogy 1 van belőle és azt a mi szerverünkön nem tudja használniaz illető -
Na mindey részemről ennyi nekem ennyi elég volt... -
Szerintem érthető.És aki ismer az remélem tudja mi az igazság!!!!Aki nem az meg természetes mit gondol(én is azt mondanám róla!!!!) -
Te Running!:)
Nevelési-bűnmegelőzési megfontolásból nem csinálsz egy hétvégére nyitott servert amin mindenki csítelhet próbaképp? Legalább nem élesben buknak meg a kíváncsiak!:PPP -
Nagydög #92234 Ne keress osszefuggest. Te valoban hulye vagy, es a hadovalas is meglehetosen gyengecskenek tunik. -
Te most komolyan azt gondolod hogy elhisszük, hogy annyira hülye vagy hogy nem tudtad hogy csítelsz?Mert az olyan emberek akiknek fogalmuk sincs róla hogy mit csinálnak valahol máshol a helyük.A másik amit mondani akartál az valszeg az, hogy nem gondoltad hogy megfog a PB.Tehát nyugodt szívvel használtad volna, és ez nem éppen az amit te mondtál. -
VeNYLaci #92232 Mint szoftverfejlesztő kérdezem, hogy akartatok volna jobbat irni a PB-nél? -
Nagydög #92231 Inkabb ezt lesd meg. 2007-tol terveznek egy evi 10000 darabos szeriat egy hasonlo gepbol. -
Sok magyarázatot hallottam már ki miért használt csít progikat, de ilyet még sose, sőt továbbmegyek fel se tudom fogni, miről is van szó. Én vagyok a hülye, vagy érthetelen ez a hadoválás.. -
Nagydög #92229 Az elmeleti gyorsulasi es sebesseg adatok nem nagyon jatszanak, ugyanis az uton is kell tudnod maradni vele(A kulonosen jo minosegu magyar utakon). Varosban meg fujhatod a szupersport gepeket. A varosok urai a supermotok.
Na eleg az OFF-bol. Figyeljuk inkabb a szanalmas magyarazkodasi kiserletet! -
Jah utólag könnyű okosnak lenni!!!Ha tudom szerinted nem írom le -
Te látod a jövöt:DDD -
Te télleg fiatal vagy még a logikus gondolkodáshoz...Szerinted a saját szervereteken lévő PB az hova küldi az infót azokról akket megfogott??? -
jó,hát hozzá kellene szokni az biztos 
amúgy nem hiszem,hogy akárki is kipróbálta volna,tényleg 3 mp az a százas sprint:D
shrek:te tutira gyorsabban összeszarnád magad
én meg részemről inkább maradok az autóknál
(azért nem írtam 4kerekűt,mert már láttam lelki szemeimmel,ahogy shrek belinkel egy olyan kisautót,amit egy 3 éves gyerek hajt,és négy kerekű,meg leginkább egy legóra hasonlít:D) -
Meg a másik miért nem ide írtad be hogy csítelni fogsz???Talán még le tudtak volna beszélni erről, mielött mártírhalált halsz a pb-től... 

-
Vagy azt akartad megnézni, hogy működik ez a csalás és a PB észreveszi-e?EZT -
3 eves tapasztalatom van a csiterekrol. Ugyhogy hiaba vedekezel, ez kifogas, nem teny. -
Kösz!:)
Akkor Nagydög-nek lesz dolga!:) Izzani fog a kis programja, mivel az új PB frissítés nemrég volt!:D -
Ki mondta hogy nem vagyok HÜLYE!!!Az vagyok mert ki lehetett volna próbálni a saját szerverünkön és akkor nem lett volna vita ebből az egészből! -
Na kiváncsi vagyok hogy melyik volt az a másik klán amelyikkel ezt a nagyszabású csíterfelkutatási akciót megbeszélted.Meg szerintem rossz úton haladsz.Senki nem fogja elhinni hogy te egy áldozat vagy aki a többi BF2-ző érdekét szolgálta azzal hogy csítelt... -
Azért én se értem... Egy csalással akartad megnézni, hogy más csal-e? Vagy azt akartad megnézni, hogy működik ez a csalás és a PB észreveszi-e? -
Ezt kb 1 hónapja lett megnézve
-
Aki kipróbál egy csítet az már önmagában egy nagy hülye.Meg nehogy már azzal védekezzél, hogy nem működött...és aki még kipróbálja az hülye...Szóval igen ezzzel télleg csak magadat minősíted... -
Nagydög #92215 Felreertes elkerulese vegett, a kis jatekszered teljesen alkalmas az elvezetes motorozasra. En mondjuk hirtelen valtottam a 125-os endurorol, a 850-es TDM-re, de eleg nyugodt termeszetu vagyok hozza, hogy ne irtsam ki magam nagy gazzal. Masreszt meg eppen azert akarok megvallni tole, mert tul keveset hajtom. Kenytelen voltam rajonni, hogy nem vagyok igazi motoros. Ha nagy meleg van nem motorozok, ha hideg van nem motorozok, ha esik, nem motorozok. -
Ez nem kifogás!!!!!EZ A TÉNY!!!!De beszéltem más klánnal is hogy mi ilyet szeretnénk csinálni!!!Ha használni szerettük volna akkor titokban tartjuk!!! -
Biztos blokkol a PB... attol meg a PB latja, hogy probalkozni mereszeltel, es megjegyzi. -
Deqwator #92212
ügyes vagy!mehetsz játszani!
-
Ezzel minősítetted is magadat!
THX! :DD -
Bakker, Ottesznek ment, nem a lama transportosnak. -
Ja és akkor ti lettetek volna a nagy megváltók, akik átveszik a PB-től a csíterfogást???? -
Egy dolog érdekel. Mikor volt ez? Mert álítólag ez a PB lista kb. 1 hónapot csúszik.:(( -
A belinkelésről meg annyit hogy te is ki akarod próbálni????Vagy mit akarsz????Aki kipróbálja az meg egy nagy HÜLYE MIVEL NEM MŰKÖDIK!!!!!!!!! -
Ilyen gyenge kifogast meg nem lattam, pedig legalabb 100 csiterrel elbeszelgettem mar CS scenebol...
Ps: Boldog szulinapot az unnepelteknek.