172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
mikvótakitten hej mire mindent elolvastam.
-
uwu #92283 Csak volt, elvitte a kisértés meg az ördög meg ilyesmi. -
Valami SÁRKÁNY ha jól emlékszem.
-
uwu #92281 Egy hős vagy, legalább az ő hírnevüket nem teszed tönkre. -
Milyen klánba voltál ?
Csak érdeklődöm ám
-
Bocs de nem kell kirugni mivel úgy is kilépek mivel ez a fer! -
uwu #92278 Ja tényleg fölösleges kiabálnod.
Biztos beírod még párszor, hogy mennyire ártatlan vagy, de úgy sem hiszi el senki, te se hinnéd. És ha van igazság még a klánodból is kirugnak. -
jó példa miről is mondasz le! 

-
Jó ez a banner, hozzá ne nyúljatok, minden lényeges bennevan amit a bf-ben szeretni lehet...
-
Te mit üvöltözöl a gép elött ?? 
-
"nyitottabb" lányok
-
Deqwator #92273 ezt muszály volt nagybetükkel írni
-
ez még bannerba is beférne:) -
JAH ÉS VÉGEZETÜL LEGYEN EZ EGY JÓ PÉLDA,HOGY NE LÉGY KIVÁNCSI HOGY NÉZ KIA CHEAT MERT ELLENE NEM TUDSZ TENNI SEMMIT!!!!!!!!!!!ÉS A LELKED LEGYEN RAJTA TE HASZNÁLOD-E VAGY NEM -
mégkisebb bf logo "nyitotabb" lányok!:DDD -
Mi is volt az elso terv? :) -
kösszzzz -
csíteeeeer!!!:PP
-
Eltakarnak a csajok mindent... Szal' nincs min megbotránkozni! Mi lett volna, ha az első tervet fogdja el a nagyérdemű!:DDDD -
Ez nem csalás... csináltam ott 74:0-át.:PP j10 rulez... -
zavarja...nem kell felgörgetni a bannerig:D
igaz,anyám elől én is takargatom:)))
MeOw:thx...faszom,ezt már én is keverem,mióta valaki más is elírta:)) -
flair: szimat
flare: vilagito raketa / hocsapda -
ma is játszottam egy Wake only szerveren,hát a gyerek úgy végzett 30:1-es k/d-vel,hogy beszarás...ja igen,repült:) de ettől függetlenül nem hiszem,hogy annyira profi lett volna...egyszercsak a semmiből feltűnt 2 rakétája az F35öm mögött,és bumm...mondom ok,akkor inkább kobra,hát ne mondjam,a kis szigetig se jutottunk el,bemér->flair ki,majd 3 raksi belénk,na ha ez nem csít,akkor én vagyok kurva hülye:)
uwu,ezt hallottad már?:
Tool - veszélyes buli [2006. augusztus 7.]
A San Diego Union-Tribune beszámolója szerint legalább 15 ember sérült meg, mikor többezer rockrajongó betódult a Tool fellépésére. A los angeles-i banda volt a főzenekar a Street Scene 2006 zenei fesztiválon, aogy az újság vasárnapi száma beszámol róla. Kevés adat áll rendelkezésre az incidensről, annyi biztos, hogy számos rajongót láttak el az elsősegélyhelyen. �Volt néhány sérültünk� mondta a san diego-i mentőegység vezetője, Chris Brainard nem sokkal éjfél előtt. �Körülbelül 15 pácinest vittünk kórházba, és többek állapotát most határozzuk meg.� Brainard szerint a sérülések a fesztivál Zaranda színpadánál keletkeztek, ahol a Tool kezdte a koncertjét szombat éjjel 10 óra 36 perckor. A tolongás akkor kezdődött igazán, mikor a csapat belekezdett a második nótába, ekkor Maynard James Keenan énekes megállt, és közölte: �Lépjetek hátra, és ne tapossátok egymást össze!� Ezután az énekes ismételten kérte a k özönséget, hogy lépjenek hátra: �Ha mindannyian tesztek néhány lépést hátra folytatni fogjuk a koncertet!� A közönség hátralépett. -
Te csaló!
Elloptad a postomat!
:D -
Verzoo #92260 NEM -
Ottesz ha kb egy hónapja próbáltad akkor tudom a választ a #88877-es postodra!
(hogy miért nem enged fel az EA HU és a 7th server)
-
Gabor970 #92258 Jahh, egy másik kérés :-) Ezeket a csajokat nem lehetne lecserélni valami kevésbé látványosabbra??? A munkahelyen netezőknek kellemetlen pillanatokat okoznak. :-))))) -
jaja,múltkor is felkapta a fejét,mikor a prog-metált emlegettem:) -
Gabor970 #92256 Én full béna játékos vagyok, de még sosem gondolkoztam azon, csalással juthatnék-e a ranglista élére? Milyen lelkületü ember, akit ez örömmel tölt el??? Én örülök, ha a PB ilyen faján megfog mindent! 12e Ft szerencsére egész tisztes bünti :-)))) -
tényleg ez nekem lenne elég szar indok(nincs tesóm:DDD) -
Most benyomok egy Borsodi Bivaly csítet, aztán megyek levadászok mindenkit...
off/on -
hát ja,mostmár tiszta sebhely vagyok:))
meg amúgyis utálok várni:D pont a legszarabbkor maradtam klán nélkül,mert nyáron jobban ráértem volna...elvileg már a GPS lanon is indultam volna coRDHA színekben,de akkor még semmi helis tudás nem volt(np...most sincs:D),meg közbejöttek a vizsgák,aztán meg nem lett olyan sürgős az ügy:(
igaz,tegnap a fél szembejövő klánt kiírtottam gyakon,csak az a fránya APC nem engedett el:D -
Verzoo #92252 Mé te ki vagy 
-
Szerintem én bevallodtam hogy mit csináltam és nem körbeírtam!!!Hogy a "tesóm játszott a gépen"(amikor az lány
)mag ilyesmi
-
uwu #92250 Akkor most ki leszel rúgva?
Deszar. -
Lehet ez a legjobb!!!!De bocsánatot nem kérek senkitől mert nem használtam senki ellen!! -
Deqwator #92248 nem kell bocsánatot kérni ,valja be hogy rosszat csinált. -
TE!:)
Ne folytasd, mert ebből már úgysem tudsz kijönni! Pláne nem itt!:DDD
Kérj bocsánatot az itteniektől, ha ezt használtad ellenük.(ha van ilyen )
Aztán csöndben húzd meg magad!;)
[i]ez egy jótanács volt... -
Lehet azért gyenge mert ez az igazság!!!!Ezért mondtam,hogy nem találok ki ami álltalános ilyenkor!!! -
Nagyon gyenge magyarázat, ennél jobbat is kitalálhattál volna.