172102
  • uHs Gerzson
    Majd hordába terelnek a kordások
  • Robogo
    Jahjah jó kis war volt,főleg,hogy az első kör után leléptem,mert játszhatatlan volt.A kibaszott szar gépem nem bírta,pedig 16fős mapon 8vs8-on még jól fut:DD

De GG!!
  • Running
    vagy majd én hordában tartom a hordásokat...ez is jó, mennyire vicces vagyok...
  • Running
    majd én kordában tartom a kordásokat....mekkora lol dumát találtam ki.
  • HTS s3rg1nh00
    psszt,nem mondok semmit··
  • mesor
    Bassza+ lemaradtam a buliról! :D

Thx Dr a gyakot!
  • FireWall
    Köszönjük a GBC nevében, a coRDHA-nak a wart. Jó volt veletek játszani. GBC FACE
  • PsyhoApu
    Úgy látom moderálva lett a fórum :) Helyes
  • PsyhoApu
    Ottesz mi lenne ha nem válaszolnál tovább és nem hergelnéd a tömeget, akkor talán nem erről szólna ez a fórum, hogy téged miért vágtak ki a szerverről!
    Használtad észrevették ez van. Az teljesen lényegtelen hogy miért volt feltelepítve. A törpieket is megkérem hogy hanyagolják a témát. Szegény már így is ízekre van szedve.
  • item
    GÚÚGLI AZ ÉN BARÁTOM :)
  • SigS
    Honnan tudsz ennyit meselj csak

• Herold
    Ez single player.
  • item
    JAILBAIT - Végtelen börtön kulcs
    Ja még annyit hogy esetleg oda is be lehet menni a használatával ahova normál esetben soha nem jutnál be. (házak, magas épületek teteje, vagy lezárt terület)

• Pill
    Nem nagyon lelem. Csak olyant találtam hogy single-ben hogyan lehet.
  • item
    JAILBAIT - Végtelen börtön kulcs. azaz olyan csalás amivel szerintem sosem fogy ki a lőszered és mindig tudsz tüzelni ergo nincs töltési időd. Ja és gondolom valami plussz funkiója is van amiért megpróbálkoznak a használatával. Ilyesmivel más játékoknál is találkozhatsz, persze más formában. Lényeg hogy idióta aki használ valamilyen cheatprogramot. Főleg neten!

Infinite ' get out of jail free
  • HTS s3rg1nh00
    akkor Szathy honlapján fennt van...
  • Pill
    Sajnos nem leltem rá a FAQ-ban ezért fordultam hozzátok. Én is úgy emlékeztem hogy régen bennt volt de most nem találtam.
  • dicehater
    RE:

"Kiserlet:
    Mai fogásunk:

PsB:5248 V008BC4FB <<DRAGON>>ottesz 88.209.206.106 MD5TOOL #9002 (jailbait.dll)"

Na ilyenem nekem is volt DE: kb 400 féle szerveren játszottam eddig, SOHA nem volt ilyesmi, kivéve a múlt szombati LoB waron, az ELLENFÉL unranked szervere dobott ki. Oka: bf2 nálam mini-image mellett futott (és fog is még), érdekes hogy a az a több száz ranked szerver soha nem dobott ki emiatt, de egy ilyen "nevenincs" 3 perc war után... Bár nem tudom nekem volt-e ez a jailbati.dll megemlítve (azt sem tudom mi az) de az MD5-re emlékszem.
  • mesor
    Hiszti ban listán van itt sg-n ha jól tudom! :)
  • HTS s3rg1nh00
    hát a világ két legjobb snippája biztos az övék...:D
  • dronkZero
    Azt még azért áruljátok el, hogy ez a sárkányos a Hiszti féle, vagy az, amelyik a világ két legjobb sniperével rendelkezik? :P
    Hiszti egyébként hová tűnt?
  • Landor
    ;DDD
  • j4n3k
    Neked ne mert fog nélkül kapja vissza crem :) vagy ne bfezz miközben nálad van :)
  • Landor
  • item
    Ja de remlélem nem lenne képed agyonhasználtan visszaadni már ??
  • Landor
    lololololl!
    meg van bocsátva, csak add kölcsön egyhétre a csajt
  • HTS s3rg1nh00
    olvass faq-ot,nem csak a csajokig kell látni,hanem alattuk is kénbe valamit nézni
    1.4-ről én nem hallottam hírt,bár igazán jöhetne már...mondjuk az elég gyanús,hogy több mint 1 hónapja nem volt Community Up sem...vagy vihar(azaz patch:))előtti csend van,vagy végleg letettek arról,hogy ebből a bughalmazból játékot üssenek össze...
  • Pill
    Sziasztok!
    Van arra mód hogy, elérhető legyen az összes fegyver egy helyi hálózatos szerveren?
  • Crem
    1.4-ről semmi hír?
  • item
    up!
  • sector512
    Hejj mindjárt kiesünk az első oldalról!
  • n003
    nem neked ment csak kicsit bugos az sg :DD
  • item
    Aha oké, sry akkor lemaradtam egy picit, akkor ez a "robotod" aki irogat ???

"De ettol fuggetlenul, ha nem jon ide, akkor csak egy nick lett volna, ami eltunik a sulyesztoben." Ez igaz...
  • Nagydög
    Tudom, hogy onnan vetted, mert azt meg en csinaltam.
    De ettol fuggetlenul, ha nem jon ide, akkor csak egy nick lett volna, ami eltunik a sulyesztoben.
  • item
    Én biztos nem, mert engem nem érdekel, ez az ő baja, mert meggondolatlan volt! Azt a szöveget meg innen vettem : #92315

• Nagydög
    Ez igaz, de megtehette volna, hogy nem all ki ide elenk, aztan annyi. Nem hiszem, hogy fel ala rohangaltal volna az orszagban, hogy megkeresd.
  • item
  • item
    ezt mé nekem ??
  • Frequency
    Lol!Tegnap COD-oztam egy kicsit...bejött egy srác ezzel a szöveggel:Mindenki álljon át,majd én leszek egyedül,mert túl jó vagyok!10perc mulva kivágta a PB..Én sem vagyok csíter,csak túl jó!
  • Crem
    Sovány vigasz, de azért az pozitívum, hogy neked köszönhetően a 3. a BF2 topic!:P