172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Majd hordába terelnek a kordások
-
Jahjah jó kis war volt,főleg,hogy az első kör után leléptem,mert játszhatatlan volt.A kibaszott szar gépem nem bírta,pedig 16fős mapon 8vs8-on még jól fut:DD
De GG!!
-
vagy majd én hordában tartom a hordásokat...ez is jó, mennyire vicces vagyok...
-
majd én kordában tartom a kordásokat....mekkora lol dumát találtam ki.
-
psszt,nem mondok semmit·· -
Bassza+ lemaradtam a buliról! :D
Thx Dr a gyakot! -
FireWall #92368 Köszönjük a GBC nevében, a coRDHA-nak a wart. Jó volt veletek játszani. GBC FACE
-
Úgy látom moderálva lett a fórum :) Helyes -
Ottesz mi lenne ha nem válaszolnál tovább és nem hergelnéd a tömeget, akkor talán nem erről szólna ez a fórum, hogy téged miért vágtak ki a szerverről!
Használtad észrevették ez van. Az teljesen lényegtelen hogy miért volt feltelepítve. A törpieket is megkérem hogy hanyagolják a témát. Szegény már így is ízekre van szedve. -
GÚÚGLI AZ ÉN BARÁTOM :) 

-
Honnan tudsz ennyit meselj csak
-
Ez single player. -
JAILBAIT - Végtelen börtön kulcs
Ja még annyit hogy esetleg oda is be lehet menni a használatával ahova normál esetben soha nem jutnál be. (házak, magas épületek teteje, vagy lezárt terület)
-
Pill #92353 Nem nagyon lelem. Csak olyant találtam hogy single-ben hogyan lehet. -
JAILBAIT - Végtelen börtön kulcs. azaz olyan csalás amivel szerintem sosem fogy ki a lőszered és mindig tudsz tüzelni ergo nincs töltési időd. Ja és gondolom valami plussz funkiója is van amiért megpróbálkoznak a használatával. Ilyesmivel más játékoknál is találkozhatsz, persze más formában. Lényeg hogy idióta aki használ valamilyen cheatprogramot. Főleg neten!
Infinite ' get out of jail free -
akkor Szathy honlapján fennt van... -
Pill #92350 Sajnos nem leltem rá a FAQ-ban ezért fordultam hozzátok. Én is úgy emlékeztem hogy régen bennt volt de most nem találtam. -
RE:
"Kiserlet:
Mai fogásunk:
PsB:5248 V008BC4FB <<DRAGON>>ottesz 88.209.206.106 MD5TOOL #9002 (jailbait.dll)"
Na ilyenem nekem is volt DE: kb 400 féle szerveren játszottam eddig, SOHA nem volt ilyesmi, kivéve a múlt szombati LoB waron, az ELLENFÉL unranked szervere dobott ki. Oka: bf2 nálam mini-image mellett futott (és fog is még), érdekes hogy a az a több száz ranked szerver soha nem dobott ki emiatt, de egy ilyen "nevenincs" 3 perc war után...
Bár nem tudom nekem volt-e ez a jailbati.dll megemlítve (azt sem tudom mi az) de az MD5-re emlékszem.
-
Hiszti ban listán van itt sg-n ha jól tudom! :) -
hát a világ két legjobb snippája biztos az övék...:D -
Azt még azért áruljátok el, hogy ez a sárkányos a Hiszti féle, vagy az, amelyik a világ két legjobb sniperével rendelkezik? :P
Hiszti egyébként hová tűnt? -
Landor #92345 ;DDD -
j4n3k #92344 Neked ne mert fog nélkül kapja vissza crem :) vagy ne bfezz miközben nálad van :) -
Landor #92343 -
Ja de remlélem nem lenne képed agyonhasználtan visszaadni már ?? 
-
Landor #92341 lololololl!
meg van bocsátva, csak add kölcsön egyhétre a csajt
-
olvass faq-ot,nem csak a csajokig kell látni,hanem alattuk is kénbe valamit nézni 
1.4-ről én nem hallottam hírt,bár igazán jöhetne már...
mondjuk az elég gyanús,hogy több mint 1 hónapja nem volt Community Up sem...vagy vihar(azaz patch:))előtti csend van,vagy végleg letettek arról,hogy ebből a bughalmazból játékot üssenek össze...

-
Pill #92339 Sziasztok!
Van arra mód hogy, elérhető legyen az összes fegyver egy helyi hálózatos szerveren? -
1.4-ről semmi hír?
-
up! 
-
Hejj mindjárt kiesünk az első oldalról! -
n003 #92335 nem neked ment csak kicsit bugos az sg :DD -
Aha oké, sry akkor lemaradtam egy picit, akkor ez a "robotod" aki irogat ??? 
"De ettol fuggetlenul, ha nem jon ide, akkor csak egy nick lett volna, ami eltunik a sulyesztoben." Ez igaz...
-
Nagydög #92333 Tudom, hogy onnan vetted, mert azt meg en csinaltam.
De ettol fuggetlenul, ha nem jon ide, akkor csak egy nick lett volna, ami eltunik a sulyesztoben. -
Én biztos nem, mert engem nem érdekel, ez az ő baja, mert meggondolatlan volt! Azt a szöveget meg innen vettem : #92315
-
Nagydög #92331 Ez igaz, de megtehette volna, hogy nem all ki ide elenk, aztan annyi. Nem hiszem, hogy fel ala rohangaltal volna az orszagban, hogy megkeresd. -
-
ezt mé nekem ?? 
-
Lol!Tegnap COD-oztam egy kicsit...bejött egy srác ezzel a szöveggel:Mindenki álljon át,majd én leszek egyedül,mert túl jó vagyok!10perc mulva kivágta a PB..Én sem vagyok csíter,csak túl jó!
-
Sovány vigasz, de azért az pozitívum, hogy neked köszönhetően a 3. a BF2 topic!:P