172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Ehh. Már miért robbansz fel? Csak állj neki háttal a falnak a járművel, és válts külső nézetre. Akkor a kamera bekerül a jármű mögé, a falba. -
Nem azt mondták hogy rohanj neki a falnak, nagy különbség! 
Idézem "Ha csak megnézni akarod, akkor tolass neki egy járművel a falnak, és válts külső nézetre."
-
never #92492 ez a textúrás dolog nekem magas.. én nem vagyok zseni!
De ha nekimegyek egy járművel a falnak felrobbanok! -
jah és üresbe rakta gyökér, mit tanitanak ezeknek a lámáknak ,nemisértem:) -
én már találkoztam vele,akkor esett meg,amikor gyakoztunk a GBC meccsre készülve,és egy kört restartoltak,miközben mentem az APC-vel,akkor mustáron az amcsi APC alapból a falnál nyitott(pedig a parkoló közepén kellene lennie)
vagy esetleg akkor kezdhet gurulni,ha valami láma kiszálláskor nem húzza be a kéziféket:D -
A dolgok textúrái csak az egyik oldalról látszanak, szal olyan, mintha nem lenne ott semmi. Ha csak megnézni akarod, akkor tolass neki egy járművel a falnak, és válts külső nézetre. -
Én is láttam már ilyet! :D
A galériámban van is kép róla.
Zero olyannal még nem találkoztatok, hogy az APC magától elkezd gurulni?
Mert én már többször is tapasztaltam elkezd magától előre felé menni addig amíg bele nem ütközik valami olyanba ami felrobbantja. :D -
never #92487 nem is azért kérdeztem hogy oda bejutva pontokat szerezzek!!!!
csak furdalt a kíváncsiság hogy milyen belülről, meg hg falon keresztül milyen nézni -

-
never #92485 ja! az szar.. és amikor 10 x -erre csinálják kezd olyan érzése lenni az embernek hg hogy mindjárt orrba rúgja őket -
OK, bocs, erősen félrevezettelek. Nem úgy kell oda bejutni, de nem fogom megmondani, hogy hogyan, mert rohadtul utáljuk, ha valaki azt csinálja. Szóval ha legközelebb ilyet látsz magyar szerveren, jegyezd meg pontosan a nevét, és írd be ide. (Ha külföldin látod, akkor a legjobb, amit tehetsz, hogy kilépsz, arra nem sok befolyásunk van, és nem hiszem, hogy bárkinek azzal lenne kedve foglalkozni, hogy noname csíter külföldieket jelentgetne fel a DICEnak) -
A spawn pont az a hely ahol az éppen leszülető ember megjelenik és ahol kegyetlenül abban a pillanatban hátba szokták lőni a szernecsétlent. -
never #92482 mi?????? -
Deqwator #92481 kuszól előre és akkor be fogsz lógni -
nem tudod.
neked mindegy.
-
never #92479 és honnan tom hg belóg a fél ember a falba?
Mi az a spawn pont? -
Egyébként nem viccnek szántam. Tök komolyan szeretném, ha azok, akik az ilyesmire gerjednek, csapatostul szivatnák magukat a szervereken. El kellene indítani egy ilyen dezinformáló városi legendát, fake összevágott videókkal illusztrálva, stb. -
fűvel kaszáltok?ez valami új eljárás?:) -
vazeee...jó,hogy láttam a spawnpontot...az árkádsor alól dobtam a TOW felé,gondolod előre tudom,mikor fog éppen ellen spawnolni? 
különben is,általánosan igaz,hogy dobálom vaktában a gránátot,valakit csak eltalál...
addig vezettem,azért a mínusznyolc nem kellett volna
-
never #92475
KÖszi srácok!
A karkandot vagy mi... na Én is szeretem azt a pályát és tököm tele van vele ha bemennek a hotel alá és onnan gyilkolásznak -
miert szerinted betoltotte ? :)
-
(Szerinted?)
-
Nem szép dolog a spawnpontokra gránátot dobni:DDDmegérdemelted a punisht.
Zero remélem ez csak egy vicc és a sok láma aki kipróbálja az meghal és nem a házba megy be... -
csíttel...jól jelenteni kell őket az EA-nek,aztán vagy törlik,vagy 0zzák az accukat....persze nem árt több embernek jelenteni,és screent vagy videót felvenni róla...vmeik nap szintén karkandon voltam,egy külföldin(szeretem azt a mapot
),és egy magyarral futottam össze,aki bement szépen hotel alá,de nem ölt meg senkit,még mielőtt a vodnik felrobbant,ki is jött vele onnan...mondom ok,akkor legalább ezért nem jelentem(pedig a videó még megvan ám
)
-
Na most már én is láttam az UFO-ket Karkandon.Az a poén, hogy más nem látta csak én, és amikor rá akartam állni beszorultam...
-
Oda kell állni a fal felé, rárakni az összes C4et, lehasalni úgy, hogy a fél ember belelógjon a falba, és megnyomni a detonátor gombját. Ha szerencséd van, becsúszol a falba, és meg sem halsz. -
hehe,erről az jut eszembe,mikor ma karkandon toltuk,és Market felé mentem amcsi oldalon(szépen daráltuk őket a tér felől...mondom 1edül vagyok,kicsit elbújok,aztán jött a jól bevált infantry taktika,a gránátozás...az egyik olyan jól betalált,hogy két spawnkemper csapattársat is kiszedtem vele,persze mind2 punisholt<< az ilyet faszán utálom...
de azért azt a külföldi lámát ki kellett volna baszni:) vagy legalább ha nincs bennt ez a 3 punish=kick szabály,legyen kickvote... -
never #92467 Hellósztok!
Az online játékban egyes emberek bemennek olyan házakba amiknek nincs ajtajuk, majd a falon keresztül szedik áldozataikat és őket nem lehet megölni.
Hogy csinálják?
ha tudtok segítsetek. előre is kösz. -
Meg megcsinálhatnák a GS-en hogy 3 punish után kidobjon a szerver.Mivel ma fenn voltunk és engem míg mentem a helihez csak 3x leTK-zott egy külföldi láma, és miután DDany-val elmentünk helizni amint visszaértünk lelőtt SRAWwal...Az utóbbit kb 4-5-ször... -
Polemius #92465 Valamit megkapja tőle a hepatitist mit egy életre szóló élményt.
-
Ha már retro :P !
-
n003 #92463 most akkor semmi nem igaz csak az hogy lepippant?
-
ha betöltötte a 16ot akkor nem
de azért értem a célzásodat:) -
Hmm, ugy tudom meg tiltott a gyerek munka :)
-
j4n3k #92460 Saját fizetés :), faterral meg tesómmal járunk a repülőtérre fűkaszálni. -
j4n3k #92459 Nem csak lepippant :) -
Polemius #92458 Biztosan a saját fizetéséből vette, diplomás minimálbérből.
-
Vetiteni a moziban kell. Es ugye a 7600Gt-t is egy nagy mercivel hozza a futar, aki Pamela Anderson es meg le is pippant utana? -
j4n3k #92456 geforce fx 5600al még megy lowon a játék? mert addig az lesz benne amig meg nem érkezik a 7600gt-m -
j4n3k #92455 Én mostanában nem punisholok, és átadok minden járművet :)