172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
miért ne lagaljázhatnák? mit csináltálatok ami miatt ezt nem mondhatnám?
-ragequit warról.
-3an próbáltaok stat paddolni rajtam publik közbe,de amint feleszedenk lelövöm mind annyíótokat egymás után többször ugyan ebbe a helyzetbe
-stb. -
sry ha ok nélkül anyáztam, de tény hogy ti nem szerettek.
Már rég abbahagytam volna ,(állítólag drang szerint van ilyen) ha joebacsi megmondta volna ki irkál e nevebe.(mert drang szerint van ilyen admin progija) -
Jaja, elég nehéz beadni a csajoknak hogy én egy kirájlány vagyok.
-
Bala10 #164214 :D -
mióta nem látom miket írsz nem is vagy olyan ellenszenves
-
Bala10 #164212 annyi adminjogot ad a főmufti(aki tudja a belépőkódot:D), amennyit akar. de csak úgy puszira nem szokás... vagy klántag vagy és akkor ugye közösen is fizetitek a szervert(normál esetben) vagy pusztán megbíznak benned és akkor kaphatsz admin jogot.
asszem adminjogon belül is lehetnek szintek. pl csak kick-elni tudsz,ban-olni nem, vagy csak mapot váltani tudsz... stb. -
Pont erre jó az iPhone. Ül az ember a metron vagy az éjszakain és ilyen szép hozzàszólásokat tud írni.Amire ti értelmesen reagáltok és máris kevésbbé unalmas az út vagy az előadás :) -
Szerinted milyen orvos lesz abból, aki kinevet egy súlyos beteg embert, ill. megvédi azt, aki kineveti?
-
Ismerem ezt a típust. Le merném fogadni, hogy apa nélkül nőtt fel. Nem volt senki, aki időnként felpofozza. -
Milyen orvos lesz ebből a szarból ha egész nap a gép előtt ül??? Van pár ismerősöm aki a potén tanul, nekik ilyenekre nincs idejük, mert csak. De fudzsi? Arra talán jó lesz, hogy a seregbe beadja a bakának a lószérimut.
Én speciel számlázok, azért vagyok most délelőtt a gépnél. -
Képzelem milyen jól mehetett a pia és pina akció, ha ennyire nem tudod kiengedni a feszültséget, hogy kibannolod Kennyt, amint meglátod TS-en.Inkább erkölcsrendészes ikon kéne a neved mellé :) -
Rankedot nem, de normál szervert ami elbír 7-8 embert tudsz csinálni :) -
ugyanmar,nem lehet csinalni,rankedot? -
hu,es hogy van az hogy a EA HUN [DOME] clan mindegyik tagja admin,azok is fizzetik vagy hogy? -
Bala10 #164203 pl beszállsz a bérleti díjba... -
bérelsz egy szervert -
"Droidoknál, és a lázadóknál dupla olyan messzire láthatunk, mert kétszer is lehet zoomolni!" -
hogy lehet ADmin lenni a szerveren? -
Magyar klánok -
A magyar ranked szerverekre nincs vmi. megoldas a teamkillezokre? pl. agresszivabb szerver...
Meg mondjatok par magyar klant... -
alt+f4
-
eugabesz #164196 Hogy lehet a sniperrel zúmolni??
-
Nem kéne ezzel a kicsi csákóval ennyit foglalkozni. Hihetetlen, hogy egy visszamaradott ennyi embert megmozgat....Bannolni kell innen is meg onnan is és kész. Látszik, hogy két olyan ember próbál meg érvényesülni akiknek semmi tapasztalatuk nincs az igazi élethez(sose dolgoztak). Rózsaszin felhők közt osztogatnak gagyi észt. Szánalmasok. Emlitést se többet róluk!!!! -
JagFater #164194 :-DD -
Joe nekem miért nincs kirájlányos ikonom a nevem után?
-
JagFater #164192 :-DD -
A remény hal meg utoljára.
-
orvosi :) OHMEGÁD A Kenny szereti ha sokat emlegetik ,ez valami átmeneti dolog nála, majd kinövi .Az fősuli meg a gép nélküli hetek ,elcsalják kocsmába ,csajozni stb.megváltozik.
-
Vannak még olyanok akik maguktól is képesek kitalálni az okokat. Látod Fuji, te még az orvosi egyetemeddel se jutottál el idáig, sőt nem is fogsz sose... -
Bala10 #164188
-
Mit legaljazol te kisfiu? Szerinted a venybol BARKIT erdekelsz annyira, hogy csinaljon egy alnevet? (ami egyebkent vicces:) ) egyaltalan mi a fasz (esetedben kispiciszintelathatatlanfaszocska) bajod van neked a vennyel?
Az meg, hogy ki lettel bannolva nem olyan nagy es varatlan dolog, inkabb azt nem hiszem el, hogy ennyire nem szocializaltak a szuleid... leforditom neked a "nemmszarunkazasztalra" hasonlatot, hatha segit :
HA embereket (mert itt elsosorban mindenfele EMBEREK vannak nem pedig a jatekert elo es lelegzo PROGAMEREK akik persze nem lebecsulendok) minden ok nelkul anyazol meg sertegetsz, AKKOR azok nem fognak teged kulonosebben kedvelni ES ugy dontenek, hogy nem akarjak latni a neved azon a KOZOSSEGI ELMENYEKET nyujto (nem csak PROGAMER WAR-oknak helyt ado)szerveren.
Mondhatod, hogy te csak a (altalam nagyra tartott) THC-sokhoz jottel be es nem erted ez miert zavarta a szerver TULAJDONOSAT. Bar en nem beszeltem sem vele sem Runinggal a banodrol van egy tippem miert zavartad oket: mert van egyfajta ertekrendjuk (gerincuk) es nem csak azt neztek, hogy a TSen csak egy szobaban vagy hanem azt is, amit itt muvelsz es ezek utan donthettek ugy, hogy az o penzukon uzemeltetett TSen te ne erezd jol magad. -
akkor valamelyik olyan pillanatban sikerült mondanod,amikor épp mással voltam elfoglalva 
-
mondtam , hogy nem ő volt a hobbitka , azért néztem amikor mondtad a parkban .... -
csak szeretnéd -
jézust valaki lepippantotta ...
-
eugabesz #164182 nm. -
nem:)
lehet a milka vót,csak elfelejtette mondani:) -
LordMatteo #164180 Hát most éppen pinát válogat, na mindegy...:D -
faszt válogatsz
-
Csinos lehetett 40-50 évvel ezelőtt.