172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
gyökér, nemelég olvasni értelmezni is kéne azt... -
Nagydög #92613 Az Ur alatkertjenek szomoru szemu vezeruruje, Te!
Nem no dvd patch. Csak egy image file, ami feluletes szemlelo(mint peldaul a BF2.exe) szamara eredeti dvd-nek tunik. -
szerinted? -
Nem hittem volna hogy lessz jobb, a "mikor jelenik meg a játék?" kérdésnél...
Mert azért az se volt kispályás -
Ez jó...
-
Száradjon le a keze mindnek... -
tudom, hogy volt már a péntek-szombat 1.4-es megjelenésről szó, de ezt találtam most!:)
[b] There will be an announcement about the 1.4 release this Friday.
[DICE]CKMC
-
PB barátunk látom, menetrendszerint érkezik és "leszálítja" az tisztátalan lelkületű potyautasokat.
-
j4n3k #92606 Hűű, nem is tudtam hogy lehet hőérzékelős szemüveget unlockolni :) -
GsBF2 Szerveren nézzen már körül az admin THX!
-
"ja és elolvastam a faq-t!"
Nem úgy tűnik! -
ja akkor ez no dvd patch.köszi hogy legalább te rendes voltál.
a többiek pedig bekaphatják!(lesz még 1 büntipontom,de kit izgat :D)
ja és elolvastam a faq-t! -
Akkor jól emlékeztem!:P -
LoL!!
Most nézem megbukott egy "more enemy"-m!:DDDD Ki is vette már a listámból!:PPPP
-
Akkor kérek még egy kört
Igen egyszer már beszúrtam de a mester image témája ihletett gyújtott bennem
-
-
Más...
Most nézem a PB listát azért ez hihetetlen, hogy napi átlag 30 fővel frissűl...:((( Ebben bedig még nincsenek benne a 2 hete történt pb frissítés "áldozatai". -
saját nézőpontomból írtam!:) -
Ezzel nem kerülsz sehova!
-
ezt mintha már olvastam volna itt... -
Bekerülhetek a top 10-be még? Bár úgy érzem ezzel az egysoros mini image klasszikussal nem kelhetek versenyre de megpróbálom - mit lehet nyerni? Beutalót Lipótmezei hotelba vagy 5 éves Xanax előfizetést? 
Megvan a gamma nagyon bejövős főleg akkor amikor valami mondja mellettem hogy "get in" én meg legazolom a Taurus 90-el. Tudjátok, megvan mellé az a másik (állítólag misszijó diszk) aminek nagy zöld 2-es van a borítóján, amit a cdcoversről töltött le nekem Sanyi bácsi az informatikus guru. Lecsorogtak az fpstorrentről a "Panzer dührohamot kap" és az "Euró Izom" nevű misszijó korongok is, de nem találom a kézikönyvüket. Nektek ezek már megvannak vagy én vagyok az elős a kontinensen? Írjak róluk tesztet? Valamit rosszul csinálhatok, mert nem nagyon akar vége lenni a játéknak, legalábbis nem úgy mint a Mohaa-ban. Ott kimegyek az exiten és nyerek (persze godmode-ot 3x is beírom hogy biztos én legyek a nap hőse) itt meg ha kimegyek a pályáról, meg is halok néha, pedig számol is vissza hogy 10-9-8... és ha letelik várom a bónuszt vagy a startpisztoly eldördülését, de nem adta még be. Szoktam látni nagy ágyúkat a pályán, kéremszépen azokat lehet vontatni? Mert nagyon szeretném ám, mellesleg zavar hogy van olyan hogy lőnek rám, sőt valamikor 1-nél többen is. Tudok ellenük valamit tenni? Még ennyit szeretnék kérdezni hogy ezeket az asszonyokat ott fent meg tudom menteni a játékban? Tetszik az a kebles félszemű, azon a pályán találom meg őket amikor jönnek szembe a jeepek? Mire buknak jobban a horridzsálra vagy a karkandi glitchekre? -
"azoknak a fanatikusoknak jó, akik féltik a DvD lemezüket és nem akarják, hogy kopjon a meghajtóban, ezért egy virtuális image-ból indítanak..."
vagy akik egyszerűen csak túl kényelmesek, vagy lusták ahhoz, hogy cserélgessék azt a k*va lemezt minden indítás előtt :)
nincs szó itt fanatizmusról, jodolog ez a miniimage :) -
jesuuus...
-
Én rendes leszek, mert jó napom volt...
A mini image elsősorban azoknak a fanatikusoknak jó, akik féltik a DvD lemezüket és nem akarják, hogy kopjon a meghajtóban, ezért egy virtuális image-ból indítanak...
Egyszerűbben fogoalmazva, ha találsz egy sluszkulcsot, még nem tusz kocsikázni... -
Van a csajok alatt egy szöveg:
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
bal egérgombal kattints a szövegre!
innen talán már menni fog... -
most kurva segítőkész leszek:
OLVASS FAQOT BAMEG! -
legalább sikerült megszereznem a trónt :D jee
na de igazán segíthetnétek.akkor mi a faszom ez a mini image?mert nekem is érdekesen hatott hogy 1dvd s játékot sikerült 100 valahány kilobajtba tömöríteni :D na please valami megoldást.tulképpen mi is az a mini image? -
Hát ez nagy!:D

-
Siman, ez a #1 jelenleg. Mini-imagerol telepiteni :DDDDDDDDDDDDD -
nemtom, de sztem ez letaszította a trónnol a "hogyankellzúmónyi?"-t :D -

-
Hubazmeg, adom is a legostarwars linkjet. -
-
Bakker... :))
-
úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
bazmeg, ez nekemfájt :DDDDDDDDDDDDDDDDDD -
hmm... -
ez a mini image csak nekem nem működik? berakom deamonba és nem bírom az instalálást elindítani -
Platypus16 #92578 össze=ki -
Platypus16 #92577 Én inkább a magyar csajoknál próbálkoztam, de más országbeliekkel is egész jól összejöttem. -
Platypus16 #92576 Hát a kép találó, mert a finnek mellett voltak lengyelek, szlovákok, kínaiak, németek a táborban és a magyarok közül Hargitáról, Ipolyságról, Vácról és kis városunkból jöttek.
Meg is kérdeztem a kínaiakat, hogy van-e ilyen "Ho-dzsi-tá-hó-dzsá ho-dzsi-tá-hó-dzsá-lá"-kifejezés, de csak egy jót röhögtek rajta:) Ráadásul a kínaiaknál a hello "nyí-há-ó"-t jelent. És hála a finn és szlovák kollégáknak már perfektül tudok káromkodni a saját nyelvükön