172102
  • Kovács legény
    gyökér, nemelég olvasni értelmezni is kéne azt...
  • Nagydög
    Az Ur alatkertjenek szomoru szemu vezeruruje, Te!
    Nem no dvd patch. Csak egy image file, ami feluletes szemlelo(mint peldaul a BF2.exe) szamara eredeti dvd-nek tunik.
  • Kovács legény
    szerinted?
  • Fsensei
    Nem hittem volna hogy lessz jobb, a "mikor jelenik meg a játék?" kérdésnél...
    Mert azért az se volt kispályás
  • Running
    Ez jó...
  • sector512
    Száradjon le a keze mindnek...
  • Crem
    tudom, hogy volt már a péntek-szombat 1.4-es megjelenésről szó, de ezt találtam most!:)

[b] There will be an announcement about the 1.4 release this Friday.

[DICE]CKMC
  • item
    PB barátunk látom, menetrendszerint érkezik és "leszálítja" az tisztátalan lelkületű potyautasokat.
  • j4n3k
    Hűű, nem is tudtam hogy lehet hőérzékelős szemüveget unlockolni :)
  • Charly
    GsBF2 Szerveren nézzen már körül az admin THX!
  • mike0013
    "ja és elolvastam a faq-t!"
    Nem úgy tűnik!
  • Palinko
    ja akkor ez no dvd patch.köszi hogy legalább te rendes voltál.
    a többiek pedig bekaphatják!(lesz még 1 büntipontom,de kit izgat :D)
    ja és elolvastam a faq-t!
  • Crem
    Akkor jól emlékeztem!:P
  • Crem
    LoL!!

Most nézem megbukott egy "more enemy"-m!:DDDD Ki is vette már a listámból!:PPPP

• dicehater
    Akkor kérek még egy kört Igen egyszer már beszúrtam de a mester image témája ihletett gyújtott bennem
  • Danee
  • Crem
    Más...
    Most nézem a PB listát azért ez hihetetlen, hogy napi átlag 30 fővel frissűl...:((( Ebben bedig még nincsenek benne a 2 hete történt pb frissítés "áldozatai".
  • Crem
    saját nézőpontomból írtam!:)
  • mesor
    Ezzel nem kerülsz sehova!
  • Crem
    ezt mintha már olvastam volna itt...
  • dicehater
    Bekerülhetek a top 10-be még? Bár úgy érzem ezzel az egysoros mini image klasszikussal nem kelhetek versenyre de megpróbálom - mit lehet nyerni? Beutalót Lipótmezei hotelba vagy 5 éves Xanax előfizetést?

Megvan a gamma nagyon bejövős főleg akkor amikor valami mondja mellettem hogy "get in" én meg legazolom a Taurus 90-el. Tudjátok, megvan mellé az a másik (állítólag misszijó diszk) aminek nagy zöld 2-es van a borítóján, amit a cdcoversről töltött le nekem Sanyi bácsi az informatikus guru. Lecsorogtak az fpstorrentről a "Panzer dührohamot kap" és az "Euró Izom" nevű misszijó korongok is, de nem találom a kézikönyvüket. Nektek ezek már megvannak vagy én vagyok az elős a kontinensen? Írjak róluk tesztet? Valamit rosszul csinálhatok, mert nem nagyon akar vége lenni a játéknak, legalábbis nem úgy mint a Mohaa-ban. Ott kimegyek az exiten és nyerek (persze godmode-ot 3x is beírom hogy biztos én legyek a nap hőse) itt meg ha kimegyek a pályáról, meg is halok néha, pedig számol is vissza hogy 10-9-8... és ha letelik várom a bónuszt vagy a startpisztoly eldördülését, de nem adta még be. Szoktam látni nagy ágyúkat a pályán, kéremszépen azokat lehet vontatni? Mert nagyon szeretném ám, mellesleg zavar hogy van olyan hogy lőnek rám, sőt valamikor 1-nél többen is. Tudok ellenük valamit tenni? Még ennyit szeretnék kérdezni hogy ezeket az asszonyokat ott fent meg tudom menteni a játékban? Tetszik az a kebles félszemű, azon a pályán találom meg őket amikor jönnek szembe a jeepek? Mire buknak jobban a horridzsálra vagy a karkandi glitchekre?
  • joebacsi
    "azoknak a fanatikusoknak jó, akik féltik a DvD lemezüket és nem akarják, hogy kopjon a meghajtóban, ezért egy virtuális image-ból indítanak..."
    vagy akik egyszerűen csak túl kényelmesek, vagy lusták ahhoz, hogy cserélgessék azt a k*va lemezt minden indítás előtt :)
    nincs szó itt fanatizmusról, jodolog ez a miniimage :)
  • Running
    jesuuus...
  • Crem
    Én rendes leszek, mert jó napom volt...

A mini image elsősorban azoknak a fanatikusoknak jó, akik féltik a DvD lemezüket és nem akarják, hogy kopjon a meghajtóban, ezért egy virtuális image-ból indítanak...
    Egyszerűbben fogoalmazva, ha találsz egy sluszkulcsot, még nem tusz kocsikázni...
  • TerranceG
    Van a csajok alatt egy szöveg:
    FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
    bal egérgombal kattints a szövegre!
    innen talán már menni fog...
  • joebacsi
    most kurva segítőkész leszek:
    OLVASS FAQOT BAMEG!
  • Palinko
    legalább sikerült megszereznem a trónt :D jee
    na de igazán segíthetnétek.akkor mi a faszom ez a mini image?mert nekem is érdekesen hatott hogy 1dvd s játékot sikerült 100 valahány kilobajtba tömöríteni :D na please valami megoldást.tulképpen mi is az a mini image?
  • Robogo
    Hát ez nagy!:D
  • Me0w
    Siman, ez a #1 jelenleg. Mini-imagerol telepiteni :DDDDDDDDDDDDD
  • joebacsi
    nemtom, de sztem ez letaszította a trónnol a "hogyankellzúmónyi?"-t :D
  • mesor
  • Me0w
    Hubazmeg, adom is a legostarwars linkjet.
  • SigS
  • kBagyula #92582
    Bakker... :))
  • joebacsi
    úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
    bazmeg, ez nekemfájt :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • mesor
    hmm...
  • Palinko
    ez a mini image csak nekem nem működik? berakom deamonba és nem bírom az instalálást elindítani
  • Platypus16
    össze=ki
  • Platypus16
    Én inkább a magyar csajoknál próbálkoztam, de más országbeliekkel is egész jól összejöttem.
  • Platypus16
    Hát a kép találó, mert a finnek mellett voltak lengyelek, szlovákok, kínaiak, németek a táborban és a magyarok közül Hargitáról, Ipolyságról, Vácról és kis városunkból jöttek.

Meg is kérdeztem a kínaiakat, hogy van-e ilyen "Ho-dzsi-tá-hó-dzsá ho-dzsi-tá-hó-dzsá-lá"-kifejezés, de csak egy jót röhögtek rajta:) Ráadásul a kínaiaknál a hello "nyí-há-ó"-t jelent. És hála a finn és szlovák kollégáknak már perfektül tudok káromkodni a saját nyelvükön