172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
hm erről az jutott eszembe,a szadista meg a meleg találkozik...
a meleg:kapd be a f@szom!
a szadista:kapja be a fogaskerék
-
Na amíg várakozunk az új pöcsre.. 

"Debil család horgászik, kifogják az aranyhalat.
Aranyhal: - Ha visszadobtok, teljesítem 3 kívánságotokat.
Gyerek: - Sünit, sünit!!
Apuka: - Sünit az anyád p*csájába!
Anyuka: - Vedd ki, vedd ki!"
-
Szerinted??? -
Azt már tudom, hogy EA/DICE és patch fikázás dögivel :D -
Jah tegnap még úgy volt!
De azóta sok víz lefolyt a Dunán szal'ki tudja mi lesz.
-
Azt olvastam hogy ma lesz patch mert csak 24-órás halasztás volt, de rám nem kell figyelni ;) -
Co-op -t kiprobaltad mar? -
Én lanba szeretném ugy hogy ketten vagyunk és az ellenfel botok de termeszetesen nalunk is vannak botok marmint a mi csapatunkba igy szeretném -
Forditva. O tul gyenge hozzank. :) -
Nagydög #93303 Meg. Kimesz, aztan hasitasz magadnak nehanyat az erdoben. Ha lancfureszel csinalod, csak ovatosan, mert ha magadba vagsz vele, tuti tonkre megy a lanc. -
Interneten,botok ellen ?? 
, Hát az élő játékosok már túl gyengék hozzád ??
-
ez nem cs...tessék oda visszamenni ha botokkal neten akarod nyomni.... -
Vki megtudná nekem mondani hogy hogyanlehet botok ellen nyomtani interneten? -
Várjátok csak:D -
Reggelt... Ezek szeirnt ma se lesz 1.4. -
Reggelt az uraknak... -
nem...
folytatom:) -
kezded? .) -
ezek a mai fiatalok...bezzeg a mi időnkben:DDD -
szinpadtól 15 méterre én is ugráltam, lábam szét van taposva. Az biztos energia van a két srácban. -
Nagydög #93292 De ha ezeket kilotted, akkor mar idobe tellik ujratolteni. Erdekes modon a HE gyorsabban betoltodik, mint az AP. -
fak Dice,FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK!!!!!
amúgy szar reggelt....ja még a zabszintról:fejenként 7cl abszint jut,amit úgy 5 deci kólával keverünk(szintén fejenként)...szerintetek az még mindig kiüt egy életre?
akkor nem is veszek mást csak valami sört,vagy ha már itt járunk,töménytelen mennyiségű bébiétellel próbáljunk berúgni,nem?
-
De igen, csak a javítás miatt ez is késhet :( ! -
gyors a lövegtöltő gyerek...
-
Jó az,hogy több féle.Csak az vicces,hogy amint átvált az ember,egyből lehet is löni.Így tényleg olyan,mintha be lenne töltve több lőszer is egyidöben. -
tényleg, nem erre a hétre ígérték a POE-t? -
Szerintem a légi járművek gépágyúja túl erős (mintha lézer lenne),egyébként szerintem kellemes!
A kétféle lőszer szerintem nem rossz!
Az usiban is kétféle van, a poeban pedig lesz olyan tank, ahol 3 féle lesz! -
Nagydög #93285 Single-ben mar regen csak azt jatszom. A repulo eszkozoknek brutalis tuzereje van, de eleg torekenyek, hogy ne legyenek tul erosek. A tankokban hulyeseg, hogy ketfele loszer van egyszerre a csoben. -
Google a mi baratunk.:) -
Én is azt nyomom mostanában!
A heli egy felüdülés a bf2-höz képpest!
Innen tölthető le! -
linket adnál hozzá, hogy meglessem? -
Akkor is a legjobb az Allied Intent v0.2 Mod, es ez ingyenes.:) -
"Fixed a crash which would occur when c4 was placed on a flag pole and the server rotated maps."
emiatt be tud sz*rni a game???
-
Látod látod!
Vagyunk egy páran, akik csak a modok miatt vették meg a bf2-t!
Most jön a mi időnk :P! -
crow #93278 Tényleg LOL ez az egész EA/DICE páros.
Mondtak már múlt hét pénteket, aztán keddet, most meg bizonytalan ideig jegelik a kiadást.
Persze a ku*va booster packokkal nem szaroznak ennyit, amiben pénz van, azt rögtön kiadják.
Nem is szabadott volna kiegészítőkkel foglalkozniuk addig, amíg az alap játék bagatell hibáit ki nem javítják.
Én hülye meg megvettem ezt a bughalmazt eredetiben SF-el együtt....
-
ez pontosan mit is jelent?
-
Komolyan mondom, ez vicc amit ezek csinálnak! -
Community Update - 8/15/06
Greetings Everyone, As many of you are now aware we have made the choice to take some extra time with the 1.4 patch before release.
During our standard final processing of the 1.4 client update we came across an issue that, although it does not compromise stability, we felt needed to be addressed in order to meet our goal of improving the overall player experience with Battlefield 2.
It has come to our attention that a beta version of the 1.4 client has leaked to the general public. It should be noted by players that this file is not final and being such could cause damage to players systems.
We want to warn players to avoid the use of any client files that are not distributed by EA/DICE or one of our trusted partners. Once we have set a new schedule for release we will communicate this information to everyone.
lol!!! -
Landor #93274 Sziget 2006; Csak ennyit mondok: Prodigy, első sor középen... -
Polemius #93273 A magyar helyesírás szabályai