172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Én még nem,csak ha nem lesz ma se patch:))
Más:Különben az OPK nagyon ottvan főleg a gyalogsági része, sokkal jobban szórnak a fegyverek, jobban lehet rejtőzködni és van esélyed a járművek ellen. A gyalogsági ásó meg már csak plusz:D
-
Türelmetlenek, istenem 
pedig még sztem egy jópár napig semmi se lesz, bár ne legyen igazam. -
-
Feltettem a coop patchet és apályának a képe is átváltozott meg minden de a conquest alatt még mindig nincs coop mod -
DDany #93350 lehet ,hogy a peccs teszi ezt velük:) -
kösz hogy szóltál, általában direkt visszaszoktuk tartani...ma mindenki megbuggyant? -
Livius #93348 Ha valaki látja már az új 1.4 patchet valahol a neten, az röktön linkelje be a letöltést. -
regen probaltam mar mindegyiket, csak akkor nem tettek mely benyomast ram,akkor mar kezd osszeallni a kep.
az OKP-ban vannak a gumihelikopterek, az alliedben meg a matchbox-transformers helik, mar kezd remleni koszi :)
Bar ha nem lennek lusta visszakeresnem amit anno irtam roluk itt.
Sg mint filofax jol szuperal :)
-
már leszedtem külön azért köszi fiuk. -
jaja ,inkább OPK mint Allied! -
1-2 szerveren vannak csak és álltalában ezek is csak estére vannak tele!
de azért érdemes kipróbálni a helizés miatt...egészen új élmény:) -
Az 1.3-as patchban van a co-op. Ott, ahol latod a conquest-t, ott kene lenni egy legordulo menunek. -
running asszongya hogy az Operation Peacekeeper a jó és vannak szerverek is, én leszedtem csak nem próbáltam még. Mondjuk nekem az USI is bejött a kézi AA val. -
Nekem nincs coop mod csak conquest és az igy szar hogy két ember van a pályán lanba és egymást ölik kettö darab ember hogyan lehet botokat betenni coop moddal és azt honnan tom letölteni?? -
Platypus16 #93340 Hajrá srácok! Már mi vagyunk a 2. legnépszerűbb topik SG-n
-
Mielott letoltok feleslegesen 700 megat az Allied Intent szervereken vannak jatekosok is ? Vagy csak szigoruan perverzeknek botokkal ?:)
-
jah, újreg, és rögtön itt kezd jópofizni...több mint gyanús :)
de már így is többet foglalkozom vele, mint amennyit kéne... -
nemá, kiez, a janink? 
nemtom követni már. -
DDany #93336 jaa most veszem észre, csáó:)
jólvan remélem ha már ennyit kell rá várni akkor már,legalább vmi normális peccs lesz:)
-
te egy retardált pöcs vagy mindenki szemében, tökmind1 hányszor csinálsz még újreget...ha mégegyszer ennyit kell scrolloznom valami gyökérséged miatt mint most, tuti hogy szánok rá időt, hogy megkapd a bant az összes regedre... -
DDany #93334 VIP-joggal lehet ami úgylátom neked nincs:) -
Hogy kell visszavonni? -
Mindenki jófej, csak nem mindenki szemében. -
én is csináltam ilyet tegnap,a különbség az,h.én vissza tudtam vonni...ezt meg majd ránningváld kitakarítja
-
Nem baj, ha nem érdekel mit mondasz? -
Nem baj, ha besorollak oneil melle? -
hali,rég láttunk 
passz,lehet ma se jön...elvileg határozatlan időre tolták el...hivatalos forrás szerint... -
Ezt most jol szetcseszted gratulalok. -
ja :D -
DDany #93323 hát ha az Ea-n mullik :) -
Passz. Azt csinaljak, mint a NASA-sok. -
23560 órakkkkkkkkkor jön ki 123549897-ben. -
DDany #93320 Sziasztok. az új patch ugye ma jön ki,azt nem leeht tudni,hogy kb. hány órakkor? -
Elindítod a játékot,belépsz,multi,new server,a pályáknál meg beállítod a coop modot! -
Vki megadna egy linket a coop modrol hogy letudjam tölteni?
-
Lentebb irtak, en meg nem teszteltem.
Inditasz 1 single jatekot botok ellen, es a masik jatekos lanon keresztul tud rad csatlakozni.
Hangsulyozom en nem probaltam, csak itt olvastam! -
könyörgöm urainm
-
na akkor nemtudom megoldani hogy botok ellen vki segítesen.
-

-
Miért jó ha az ember egyszerre Parkinson és Alcheimer kóros?
Elfelejt remegni