172102
  • Looserke
    Bazd!
  • Crem
    Legnépszerűbb témák

1. Battlefield 2
    2. Football Manager
    3. A Pc-s játékoknak leáldozott
    4. Ismerd fel a képről a játékot
    5. ezert.hu
    6. SilkRoad Online
    8. Fotóink
    9. Dragonball Z: Budokai játékok
    10. Tibia

• soma62
    a san andreasnal kérdeztem valamit egyböl normálisan válaszoltak.
  • soma62
  • SigS
    Vitathatatlanul!
  • soma62
    most komolyan gondoljátok hogy mindenki itt bunko én csak segítséget szerettem volna kérdezni ti meg áh hagyjuk lehet hoy hülye vagyok ehhez sööt nagyon hülye de ettöl még kéne segíteni vagy mondjuk azt mondnai hogy nincs megoldás ebben az esetben.ennyit kellett volna akkor inkább mondani.BAzd
  • kBagyula #93390
    A tegnapi miniiso-s hsz volt eddig a top.
  • atomboy
    Az ilyen hulyek segitsegevel lett a BF2 a legnepszerubb...
  • goodspeed
    A BF.hu meg nem jön be :(
  • Looserke
    Szia, a co-op modot honnan tudnám letölteni??? Ja és letöltöttem a játékot és van egy .cue fájlom most mit csináljak? Segítsetek légyszi mert mindenki cask azt mondja hogy FAQ meg minden, de nekem anyukám azt mondta, hogy nem szabad káromkodni...
  • SigS
    Azt nem lehetne megoldani hogy a csokkent kepessegu zoknik egymassal privatban beszeljek meg a vilag nagy dolgait, gondolok most a co-op mod letoltesere, a patch szandekos visszatartasara vagy a generalt kulcs egyezesenek egy eredetivel esetere?
    Folosleges teleszemetelni a topikot...
  • soma62
    nagyot röhögtem sawyer ugyan olyan vicces vagy mint a lostban.haha
  • Running
    Szakadunk a nevetéstől, kb 500x-an ellőtték már ezeket a poénokat, ráadásul jóval viccesebb formában.
  • item
  • sawy3r
    téged figuráztalak ki, mer még egy pár embert, De hülye bot vagy...
  • Running
    Az uraság a Swords of Gabriel (SoG) csapat ifjú titánja aki úgy tűnik itt is próbál bizonyítani, eddig töretlen sikerrel amint látom. Remélem nem fogja felhergelni a jónépet, és klánjára szégyent hoznia. Bizakodjunk barátaim...a remény hal meg utoljára.
  • item
    of course.. [IMG]http://www.smilies-world.de/smilies/smilies_Picture/computer Smilies/11.gif[/IMG]
  • Deqwator
    ilyen hülye legyen 1bot ,nem igaz
  • Crem
    Na jóóó...

Most hívja fel valaki Runningot! Azonnal jöjjön ide!
  • soma62
    amugy nekem se megy a coop modfelraktam a képeket meg mindent átváltoztatott de mégse megy:(
  • soma62
    uristen sawyer uyg ez nem komoly kérdés mert ha nem komoly akkor jot röhögtem rajta.
  • sawy3r
    Ne most legyél fáradt, hanem 5 perc múlva. MOST PLZ HELP LEGYÉLÉ TE A FAKK :D
  • item
    Ehez kicsit fáradt vagyok most...
  • sawy3r
    hogy kell előrefelé menni? mert sehogysem tudok, pedig cska egy gomb hiányzik a billentyűzetről, ami még cs-zés közben esett ki, ez a gomb a w. nem hiszem hogy ezzel lehetne előre menni. valaki help pls naon fontos lenne, mert ha nem tudok elore fele menni akkor nem tudok jatszani a botok ellen, amik nem is leteznek mert hiaba szedtem le a coop patchet, nincsenek. és van még egy gondom nem tudok snipaval zoomozni, es celkerszt sincs. valaki help pls a fakkban nincs semmi, be sem jon az oldal, nem hiszem hogy az ie lenne a hibas.
  • item
    LOLLER
  • Crem
    volt már rá példa,de nagyon ritka...
  • Crem
    nem olvasunk ilyeneket. Várjuk, hogy valamelyik FRX-s csávót felhívja az EA!
  • sawy3r
    Még dtkzni is tudnak a heliért :)
  • Crem
    életre kelltek a botok!:DDDDDDDDD Mindig is tudtam,hogy veszélyes ekkora A.I.-t rakni a játékokba!:D
  • sawy3r
    Azt hiszed hogy csak a tiétek a topik? rosszul hiszed.
  • Deqwator
    honnan került elő ez a sok droid???(ezt komolyan kérdezem!)
  • Lyan Kyj
    gondolkodok a játék megvételén, a tört kulcsok miatt van esély arra, h az eredeti kulcsom érvénytelen lesz?
  • q13579
    Patchről nem olvasott senki semmit?
  • Deqwator
    hogy kell bf2zni?
  • Livius
    Ha fel tucc jönni valamelyik magyar Ranked serverre, és rendelkezel egy eredeti serial kóddal akkor igen.
  • erdos
    Gyorsan lerendezte valamelyik nagytestvér vazze, már ki is rakták
  • djukel
    Akkor nekem is eredeti van?
  • Livius
    Akkor szerintem hagyd fel a BF2 őt, vagy vedd meg.
    Itt mindenkinek eredeti van.
  • soma62
    de nekem nemmegy az 1.3as patch meeert nem eredeti a gamem.

• Livius
    Ne maszek patchet rakj fel arra hogy legyen coop mód.
    A hivatalos 1.3 -as Patchben van benne, azt szed le.
    A FAQ ban ott a linkje.