172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Az iwiw egy ilyen kozossegi portal, ahova regisztralsz es a barataidat, ismeroseidet (persze ha vannak, ugye...) megkeresheted. Egyes gyokerarcu majmok arra hasznaljak, hogy P.I. Magnum nyomdokaiba lepve megkeressek iwiw-en masok profiljat es arra recskazzanak, hogy tudjak hova jartam iskolaba, vagy mikor szulettem.
A realtime ugatas pedig azt jelenti, hogy rokkantarcu baratunk szerint e tulfutott parbeszedet eloben kene elintezni. -
Egy nyomiság -
n003 #93530 gyógyreggelt :))
elnézést hogy megzavarom a magasröptű eszmecserét, de miaza "realtime ugatás" és miaza iwiw

-
Ugye ez nem goodspeed? -
Vazz ezért rohantam ma haza , hogy vár a jó kis patch erre semmi.
-
Hát te sem kémiából meg fizikából érettségiztél... -
Deqwator #93510 jobb alsó sarok -
lécci képet lécci (GS-ről)
-
sajnos én egyik társasági oldalon sem vagyok fennt 
-
Deqwator #93493 te hogy tudsz ilyen fejjel élni?én biztos zacskót huznék a fejemre ha így néznék ki -
Es? Mi lesz a buntetes? Ismerosnek jelolsz? :D -
Hmm bunti szagot erzek. -
[Most kéne beszúrni a popcornos szmájlit csak nem találom]
-
Sajnos unalmas már ez a rakás mánki ...
Nembaj ... lassan pizsitájm lesz ... -
Na 1 ijen ember kell ide, es 1 bol felporog a topik.:) -
ehh az nálam is rulZol épp...csajokat kéne hívni a kötsög péntek estére
shrek:tudom ám,utálom a kémiát,félévkor 2es voltam belőle:DDD az igazság,h.alkoholos pia az mondjuk 4,5 liter van,kóla meg összesen 10l,plusz a vodkához narancs,citrom...na azé az abszintnak is megadjuk a módját,rendesen cukorral plusz jéggkoczkával:))) -
Na most ezt elgépelted, vagy nem értem.... MIért POmáz ?? Meg hogy jön ez ide ? -
remélem cukifalat,minden program optimalizált 64 bitre ami a gépen van,mert különben 0 értelme a 64 bites xpnek,kábé olyan gyors mint a 32 bites egy 32es procin...
-
"ÉN benne vagy"
Fogalmazasgatlo tabletta? -
Húúúú ... na ezt ITT pont nem hangoztatnám 
Mellesleg az nem olyan nagy kiváltság ... én is benne lehettem volna ... csak én szarok bele ... előbb legyen jó ez ... -
Az első.Mivel új fegyverek vannak ezért ugye más a szórásuk,ami jobban meg lett csinálva mindt a bf2ben.
Supportal nem elég fejre célozni, mert mindenhova megy csak oda nem, inkább testre érdemes, de az assault fegyóval meg egy két lövéses fejeseket lehet osztani.
(Ja és jobban húz némelyik fegyver felfelé mint az alapban, sniperral egy lövés után már az eget nézed
-
goodspeed #93471 Hehe, anyukámnak csak a nevén van, meg néha nezetik rajta, magyar Firefoxal meg operával :)
Nekem meg az angol nem gond :) -
fekve ?
sorozatot?
különben is mit nyafogsz az épületet akartad eltalálni nem ? és el is találtad
-
Jóreggelt ... habosossörösöst ...
Egy kis reflektáció ... OPK-ban jobban szórnak az azt jelenti hogy végre nem olyan fos módon mint a BF-ben , vagy nagyobb a szórásuk?
Mert ha a 2-ik akkor az nagyon kegyetlen módon van elbaszva ...
Havernak mutattam milyen fasza is a BF2 szórása ... Dragonon a helipad mellet van egy épület (Mittomén melyik pont ... ami közel van a másik oldalhoz ...)
Odaállok Supportal úgy hogy a képernyőn csak az épület láccik, elkezdek lőni 1 pontra, majd megjelennek a lövedéknyomok az épület oldalán MINDENÜTT !!!!
Vicc :( -
10 "ember"-nek 7 deci ráadásul fejenként egy liter kóla hozzá te se kémiából akarjál érettségizni B+ 1070g-ban hány % a 70g 80%-os pia de ha csak a tömegszázalékot számolod ki az is csak egy erősebb sörével vetekszik
azt a 0.7dl az pont két stamesz azt húzzátok le egy más után aztán egy pár perc múlva ihatsz rá kólát 
-
Landor #93467 akkor anyád biztos örült hogy angol windowst kapott.. mert ugyebár az csak angol nyelven van. Az M$-t ezért miért nem fikázod hogy nem adtak ki rá egy patchet? 
ja és biztos azért is nagyon megdicsérte a pici fiát a kedves anyuka, hogy így elcsúfította a jól megszokott desktopját
-
Landor #93466 akkor huzzál ki pomázra és legelj ott füvet..
te kis lámuska
-
goodspeed #93465 Azért az érdekelne, hogy a 2142 lesz e 64 bitre, bár tuti nem, mindegy pár napmúlva úgyis teszteljük :P -
goodspeed #93464 Nem arra gondoltam Teeeee kis cukifalat, hogy arra van optimalizálva a battlefield 2, hanem , hogy végre fut a stardocktól vásárolt WindowsBlinds 5.01-esem, az Anyukám gépére vásárolt 64 bites XP-n .
Ha már az új gép 64 bites legyen az oprednszer is az...
Különben ebből is látszik milyen lusták a DICE-osok... a FarCry mennyivel régebbi ? Mégis adtak kihozzá egy Patch-t az Ubisoftosok, amivel 64 bitre is ráoptimalizálták, ők rá tudták forgatni, a DICE meg nem ... -
goodspeed #93463 http://img521.imageshack.us/my.php?image=battlefield2desktop001dz3.jpg
http://img521.imageshack.us/my.php?image=battlefield2desktop002cq7.jpg
http://img490.imageshack.us/my.php?image=battlefield2desktop003kj6.jpg
http://img490.imageshack.us/my.php?image=battlefield2desktop004oo3.jpg
http://img490.imageshack.us/my.php?image=battlefield2desktop005km2.jpg
http://img521.imageshack.us/my.php?image=battlefield2desktop006bn6.jpg -
azt szólom hozzá,hogy semmi értelme,ugyanis nincs 64 bitre optimalizálva ez a drága 1,5 éves játék...semmivel sem gyorsabb,mint a 32bitesen...ergo:hát most valaki jól szájbaszekszuálhatna:) na ez most pont ugyanolyan érzés lehet:D
mellesleg dzsó:vettünk zűd abszintot,meg a 7 decihez 10 liter kísérő kólát,10 embernek...gondolod még mindig kiüt mint a 220volt?:D -
-
goodspeed #93459
Na mit szóltok hozzá ?:)
64 bites XP- Battlefield 2 hangulat van :P -
petersz #93458 Óvatosan a köcsögöléssel. -
-
DE ! Holnap kimegyek a SZUTYOKSZIGETRE és lekamerázom hogy a sok köcsög mit művelt az egyetlen épen maradt zöld területtel és egy kellően trágár kommentárral beküdöm a ***gdc*b*db*vbcv7b cvb*vcb polgármesternek és főpolgármesternek! Méhogy újra parkosítják ! -
mostláttam csak az uj banner-t ... isteni
grat a készitőnek (jelentkezhetne) -
Komolyan, most már úgy várjuk ezt a PATCH-et, mint a Messiást. Aztán megjelenik, 10-20 órán keresztül az összes letöltő szerver meghal, vért izzad az ember, mire leszedi, aztán BOOOOOOM ! Semmi ! Kivág az asztalra háromszor, beleb***ok a képernyőbe négyszer. Máajd egy hét múlva kijön az 1.41 PATCH és kezdődik előlről !
-

-
áá már mindenki meghülyült a fronttól?jöttünk haza haverral meg uncsitesóval,szőke p*csa előttünk a lámpánál,zöld van,erre meg se mozdul...uncsitesóm:Nyomjad neki punci,nem lesz zöldebb!