172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Akarod hogy belinkeljem a logod also reszet? Akkor megtudnak mitol mozogsz elore-hatra 
-
, azért jó kis bőr ez! 
Arra gondoltam mikor abban a sopronis reklámban behozza a 6 os csomagot, szerintetek ki hogy néz rá ??
Főleg ha látták ezeket a képeket!
-
Skacok, a dogfight versenyhez itt egy rohadt jó pálya, csak dogfightolni lehet benne, sőt botokat is lehet gyakni :-)
link 33MB ;-) -
szóval ilyen volt a kászting a -ban még jó hogy nem a torgyán kasztingos képeit linkelted B+
-
Deqwator #93864
-
jó, énse pont ilyen szériahibás egyedre gondoltam, hanem valami ízlésesebb műmacára, a lényeg hogy semmi természetes ne legyen rajta, hogy lehessen vele majd vagizni a klubba, hogy "höhö éncsináltattam!" :D -
De meg annak se volt jo anna
-
mekkora egy elbaszott kurva ez :)
azé majd valamikor csináltatok egy ilyet magamnak, hamá úccse számít :D -
Megvan az uj cimlapsztori mar napra a bulvarsajtonak
Kelemen.Anna.casting.18+ -os!!! ... én szóltam :)

-
n003 #93859 te majha 

-
Hi skacok!
Ezt nemrég kaptam!

Rendszerújranyúzás után felvidultam egy csöppet!
"Talált pénz
Egy ember áll az utcán és sír. Megkérdezi egy járókelo, hogy mi a baja:
- Találtam 25000 Ft-ot, és lehet, hogy egy szegény kisnyugdíjas vesztette el,
aki most nem tud kaját venni, meg kifizetni a számlait, meg minden és tökre sajnálom.
Na, erre a másik arc is elkezd sírni. Arra megy egy rendor, o is megkérdezi, hogy mi baj van.
- Hát, találtunk 25 ezret, aztán lehet, hogy egy szegény kisnyugdíjas vesztette el,
aki majd nem tud bevásárolni meg kifizetni a számlait és nagyon sajnáljuk.
A rendor is elkezd sírni. Arra megy egy kisnyugdíjas, kopott ruhában, ócska cipoben és vidáman megkérdezi:
- Hát maguk miért sírnak?!
Erre a rendor elkezdi ütni a gumibottal:
- Miattad, bazmeg!
" -
nem TK-ért kaptad hanem azért mert Sharqin AH-12-vel támadtad a MEC helipadot
Ezt basecampnek hívják. Amúgy Tőled nem vártam volna, láttalak már párszor a szerverünkön játszani eddig nem láttam ezt a stílust. -
j4n3k #93856 Minden magyar azon játszik :( -
ma horda_ace dzsippet kapott a fejibe!! kellett neki sniperezni 
Mekkora fos volt a karkand wake server! -
j4n3k #93854 Nem lehetséges, már én is kértem. de csinálhatsz újat, csak annak törli az új nickjét, aki azért csinált újat mert az előzőnek bannja van vagy büntipontja. -
j4n3k #93853 Desert storm az mi? -
"P" mint pöcsös vagy "p" mint pinás
-
n003 #93851 váltani akarsz a "pJanoo" névre?? 
-
A fenn futó szerverüzenetekben is vannak érdekes szövegek.
Kedvencem: No Basecamp->Kick -
Kandurex,ha itt vagy szólj,lehet csak holnap leszek,de a segítségedre lenne szükségem,felhasználónév átírásban/ha ez nem lehetséges törlésben...privátban,ha lehet,thx:) -
Nagydög #93848 Ize...
1. Van valakinek problemaja az Invitel szolgaltatassal mostanaban? Egy-ket hete fel le ugralnak a valaszidok. Sima web oldalaknal is eszrevenni, hogy meg meg riccen, es idonkent gondolkodik kicsit, de ott nem zavaro. Jatszani viszont lehetetlen vele.
2. Van erre valaki a DR klanbol? Gyerekek! Valaki olyan irja mar a szerver uzenetet, aki mar nagyjabol elvegezte a 3. osztalyt! (hibalya ->hibaja; ragkd -> rakd. Szerencsere mar kikerult, de: jarmut -> jarmuvet) -
uwu #93847 Biztos túl sok pontod volt, ott azért ez jár. -
Huncup oldalon fentvannak a versenyek frissített eredményei:
- Dogfight versenyeken GBC HardcoreHUN átvette a vezetést. Nagyon szépen játszik a Dragon Teamhez tartozó Magyar-ral együtt. Wolfi szorosan követi õket, csodálkoznék ha valamiben gyengén teljesítene a srác.
- Desert Storm-nál már kevesebb a megleptés. Wolfi természetesen vezeti a mezõnyt, Whoami okos játékkal követi õt, majd a Atwe követi õket szintén kiváló k/d aránnyal.
- A játékosok érmei is szépen gyarapodnak, páran még külön kitûzõt is kaptak teljesítményükért. Összességében elmondható h jól alakulnak a versenyek, már csak ezt a nem tudunk képet csinálni 20-an a végeredményrõl dolgot kéne megoldani.
- További sok sikert a játékosoknak és remélem minél tobb ember fogja megmérettetni magát a versenyeken, hiszen nem a public szervereken lévõ bohóckodás és répelés tesz valakit kiváló pilótává, hanem aki képes 10-15 ellenséges vadászgép között cikázni és fregelni. -
Platypus16 #93845 Hát ha ennyire kötélidegeid vannak, de ahogy régebbről emlékszem, eléggé könnyen elszállt az agyad játék közben...
-
neem,ez már volt bent egy kicsit durvább verzióban,mikor az elején azt mondta,"a kurva életbe",meg hasonlók...kikeressem az uccsó 100 oldalban? 
erre a viccre is emlékszem,de sztem az ájtem volt:) -
Platypus16 #93843 Sztem te valamilyen asszony-helyett-anyós-kielégítős-viccet mondtál. -

-
rohadt jó... -
ja ezt még tán én raktam be,de tuti vicc
-

ismertem már, de még mindig üt!:D -
Platypus16 #93838 Egyik este meghívtak a fiúk bulizni. Mondtam a feleségemnek, hogy éjfélre otthon vagyok, de tutira. Az órák csak teltek, a sörök meg könnyedén gurultak lefelé. Úgy fél 3 felé - sík részegen - elindultam hazafelé. Éppen az ajtóban állok, mikor az óra hármat kakukkol. Gondoltam, a feleségem még a végén felébred, és kakukkoltam még kilencet. Nagyon büszke voltam, hogy ilyen frappánsan kivágtam magam, megmenekülve egy esetleges veszekedéstől. Másnap reggel feleségem kérdezte, mikor értem haza. Mondtam neki, hogy 12-kor. Nem is kérdezősködött tovább. Na, mondom, ezt megúsztam. Kb. 5 perc múlva megjegyezte, hogy kéne venni egy új kakukkosórát. Kérdem:
- Miért?
- Nos azért, mert tegnap éjjel hármat kakukkolt, majd azt mondta: "A francba!" Kakukkolt még hármat, megköszörülte a torkát, kakukkolt még négyet, elkezdett vihogni, kakukkolt kettőt, és fingott egy jót...
-
Platypus16 #93837 Boroskólás jóreggelt (TM) everybudy! -
csá fiuk!
http://www.youtube.com/watch?v=Jouh7S-dDKw&mode=related&search= -
n003 #93835 gyógyreggelt :)))
hihi .. najó
-
Az első "Nap Hőse" kitüntetés megérdemelt alanya Item úr lett. Felkerült a huncup oldalra is, bővebb infó ott. Gratulálok neki, szép munka volt katona!!! -
egy ilyenbe belekóstolnék...
-
fék
-
j4n3k #93831 HBD wolfguy. vagy nem ma van a születésnapod? -
Lajee #93830 Battlefield 2 videók azoknak akik most ismerkednek a játékkal vagy nem szoktak videót nézni battlefield2.tv.HunVista.hu -
Platypus16 #93829 És jóccakát mindenkinek meg szép álmokat!
-ban még jó hogy nem a torgyán kasztingos képeit linkelted B+