172102
  • SigS
    Akarod hogy belinkeljem a logod also reszet? Akkor megtudnak mitol mozogsz elore-hatra

• item
    , azért jó kis bőr ez!

Arra gondoltam mikor abban a sopronis reklámban behozza a 6 os csomagot, szerintetek ki hogy néz rá ?? Főleg ha látták ezeket a képeket!
  • Zs0lt1
    Skacok, a dogfight versenyhez itt egy rohadt jó pálya, csak dogfightolni lehet benne, sőt botokat is lehet gyakni :-)
    link 33MB ;-)
  • schrank
    szóval ilyen volt a kászting a -ban még jó hogy nem a torgyán kasztingos képeit linkelted B+
  • Deqwator
  • joebacsi
    jó, énse pont ilyen szériahibás egyedre gondoltam, hanem valami ízlésesebb műmacára, a lényeg hogy semmi természetes ne legyen rajta, hogy lehessen vele majd vagizni a klubba, hogy "höhö éncsináltattam!" :D
  • SigS
    De meg annak se volt jo anna
  • joebacsi
    mekkora egy elbaszott kurva ez :)
    azé majd valamikor csináltatok egy ilyet magamnak, hamá úccse számít :D
  • SigS
    Megvan az uj cimlapsztori mar napra a bulvarsajtonak

Kelemen.Anna.casting.18+ -os!!! ... én szóltam :)

• n003
    te majha
  • item
    Hi skacok!
    Ezt nemrég kaptam!
    Rendszerújranyúzás után felvidultam egy csöppet!

"Talált pénz

Egy ember áll az utcán és sír. Megkérdezi egy járókelo, hogy mi a baja:
    - Találtam 25000 Ft-ot, és lehet, hogy egy szegény kisnyugdíjas vesztette el,
    aki most nem tud kaját venni, meg kifizetni a számlait, meg minden és tökre sajnálom.
    Na, erre a másik arc is elkezd sírni. Arra megy egy rendor, o is megkérdezi, hogy mi baj van.
    - Hát, találtunk 25 ezret, aztán lehet, hogy egy szegény kisnyugdíjas vesztette el,
    aki majd nem tud bevásárolni meg kifizetni a számlait és nagyon sajnáljuk.
    A rendor is elkezd sírni. Arra megy egy kisnyugdíjas, kopott ruhában, ócska cipoben és vidáman megkérdezi:
    - Hát maguk miért sírnak?!
    Erre a rendor elkezdi ütni a gumibottal:
    - Miattad, bazmeg!
    "
  • Pain4U
    nem TK-ért kaptad hanem azért mert Sharqin AH-12-vel támadtad a MEC helipadot
    Ezt basecampnek hívják. Amúgy Tőled nem vártam volna, láttalak már párszor a szerverünkön játszani eddig nem láttam ezt a stílust.
  • j4n3k
    Minden magyar azon játszik :(
  • Swy
    ma horda_ace dzsippet kapott a fejibe!! kellett neki sniperezni
    Mekkora fos volt a karkand wake server!
  • j4n3k
    Nem lehetséges, már én is kértem. de csinálhatsz újat, csak annak törli az új nickjét, aki azért csinált újat mert az előzőnek bannja van vagy büntipontja.
  • j4n3k
    Desert storm az mi?
  • schrank
    "P" mint pöcsös vagy "p" mint pinás
  • n003
    váltani akarsz a "pJanoo" névre??
  • ERykk
    A fenn futó szerverüzenetekben is vannak érdekes szövegek.
    Kedvencem: No Basecamp->Kick
  • HTS s3rg1nh00
    Kandurex,ha itt vagy szólj,lehet csak holnap leszek,de a segítségedre lenne szükségem,felhasználónév átírásban/ha ez nem lehetséges törlésben...privátban,ha lehet,thx:)
  • Nagydög
    Ize...

1. Van valakinek problemaja az Invitel szolgaltatassal mostanaban? Egy-ket hete fel le ugralnak a valaszidok. Sima web oldalaknal is eszrevenni, hogy meg meg riccen, es idonkent gondolkodik kicsit, de ott nem zavaro. Jatszani viszont lehetetlen vele.

2. Van erre valaki a DR klanbol? Gyerekek! Valaki olyan irja mar a szerver uzenetet, aki mar nagyjabol elvegezte a 3. osztalyt! (hibalya ->hibaja; ragkd -> rakd. Szerencsere mar kikerult, de: jarmut -> jarmuvet)
  • uwu
    Biztos túl sok pontod volt, ott azért ez jár.
  • Running
    Huncup oldalon fentvannak a versenyek frissített eredményei:

- Dogfight versenyeken GBC HardcoreHUN átvette a vezetést. Nagyon szépen játszik a Dragon Teamhez tartozó Magyar-ral együtt. Wolfi szorosan követi õket, csodálkoznék ha valamiben gyengén teljesítene a srác.
    - Desert Storm-nál már kevesebb a megleptés. Wolfi természetesen vezeti a mezõnyt, Whoami okos játékkal követi õt, majd a Atwe követi õket szintén kiváló k/d aránnyal.

- A játékosok érmei is szépen gyarapodnak, páran még külön kitûzõt is kaptak teljesítményükért. Összességében elmondható h jól alakulnak a versenyek, már csak ezt a nem tudunk képet csinálni 20-an a végeredményrõl dolgot kéne megoldani.

- További sok sikert a játékosoknak és remélem minél tobb ember fogja megmérettetni magát a versenyeken, hiszen nem a public szervereken lévõ bohóckodás és répelés tesz valakit kiváló pilótává, hanem aki képes 10-15 ellenséges vadászgép között cikázni és fregelni.
  • Platypus16
    Hát ha ennyire kötélidegeid vannak, de ahogy régebbről emlékszem, eléggé könnyen elszállt az agyad játék közben...
  • HTS s3rg1nh00
    neem,ez már volt bent egy kicsit durvább verzióban,mikor az elején azt mondta,"a kurva életbe",meg hasonlók...kikeressem az uccsó 100 oldalban?
    erre a viccre is emlékszem,de sztem az ájtem volt:)
  • Platypus16
    Sztem te valamilyen asszony-helyett-anyós-kielégítős-viccet mondtál.
  • uHs Gerzson
  • Running
    rohadt jó...
  • HTS s3rg1nh00
    ja ezt még tán én raktam be,de tuti vicc
  • Crem

ismertem már, de még mindig üt!:D
  • Platypus16
    Egyik este meghívtak a fiúk bulizni. Mondtam a feleségemnek, hogy éjfélre otthon vagyok, de tutira. Az órák csak teltek, a sörök meg könnyedén gurultak lefelé. Úgy fél 3 felé - sík részegen - elindultam hazafelé. Éppen az ajtóban állok, mikor az óra hármat kakukkol. Gondoltam, a feleségem még a végén felébred, és kakukkoltam még kilencet. Nagyon büszke voltam, hogy ilyen frappánsan kivágtam magam, megmenekülve egy esetleges veszekedéstől. Másnap reggel feleségem kérdezte, mikor értem haza. Mondtam neki, hogy 12-kor. Nem is kérdezősködött tovább. Na, mondom, ezt megúsztam. Kb. 5 perc múlva megjegyezte, hogy kéne venni egy új kakukkosórát. Kérdem:
    - Miért?
    - Nos azért, mert tegnap éjjel hármat kakukkolt, majd azt mondta: "A francba!" Kakukkolt még hármat, megköszörülte a torkát, kakukkolt még négyet, elkezdett vihogni, kakukkolt kettőt, és fingott egy jót...
  • Platypus16
    Boroskólás jóreggelt (TM) everybudy!
  • oniel
    csá fiuk!

http://www.youtube.com/watch?v=Jouh7S-dDKw&mode=related&search=
  • n003
    gyógyreggelt :)))

hihi .. najó
  • Running
    Az első "Nap Hőse" kitüntetés megérdemelt alanya Item úr lett. Felkerült a huncup oldalra is, bővebb infó ott. Gratulálok neki, szép munka volt katona!!!
  • HTS s3rg1nh00
    egy ilyenbe belekóstolnék...
  • Bercy #93832
    fék
  • j4n3k
    HBD wolfguy. vagy nem ma van a születésnapod?
  • Lajee
    Battlefield 2 videók azoknak akik most ismerkednek a játékkal vagy nem szoktak videót nézni battlefield2.tv.HunVista.hu
  • Platypus16
    És jóccakát mindenkinek meg szép álmokat!