172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
haha volt az a kép a fergeteges informatikus buliról .. ez is hasonló lehetett
-
hát,sosem jön össze 10,h.elinduljon egy másik szerver is...mondjuk ezt az aug.20 ellenére furcsállom,valamelyik vasárnap 3(!!!)magyar szerverre sem fértem fel,akkor a minimális ideg mellett volt bennem egy kis büszkeség is,h.ennyien tolják ezt a gémet:) -
Akkor nem csak nálam van ilyen, jól van.
Ez egyébként nem hiszem, hogy az 1.3 miatt van, mert ilyen még a GSBF2 serverén sem fordul elő, külföldi servereken pedig egyáltalán nincs ilyen jelenség. -
ezért még ma kapsz egy-két fejest:),ha nem leszek ilyen sokkban,a Dr.szerver 3 percen belül 2x dobott le:PPP sebaj,egyszer csak ideér az 1.4...
akkor azt fel se hozzam,h.tervezem a következő partit,amin előreláthatóan a macskával fogok berúgni?
-
Egyébként miért a Dr serveren játszotok?
Engem kb 5-10perces időközönként kivág connection lost üzivel. -
Nagydög #93943 En azert megis elgondolkodnek rajta, hogy de...
-
+ az abszit se itták meg!
-
nem rajtam múlt,h.a buli előtti este 8an mondták vissza a meghívást...:( -
Ti aztán megadjátok a módját... hetekig fárasztod a népet a piatémával, aztán bekanbuliztok édes kettesben a cimboráddal... Bravó. :) -
Meglátjuk...
-
a leírás az leírás a filmet meg kell nézni
úgysem mersz olyant elképzelni mint amilyenre megcsinálták profi munka le a kalappal
-
A leírásban minden benne van..
Elképzelni már nem nagy feladat.
-
dc-n kell rákeresni a filmre "1hét a cigányokkal" vagy valamelyik kulcsszavával mit ivy-zel
a link csak leírás a muviról
-
BSZN Wolfguy!
-
Az ivy milyen kiterjesztes? -
nnna eztet kötelező letölteni azt megnézni csak 200MB azt azt-ot Landor kedvéért
-
n003 #93932 de hüle vagy ez nem szisza hanem matka
-
Sziszaaaaaaaaaaa :) -
n003 #93930 öö mee szerinted a t.cigány igényes dolgokkal foglalkozik??
egyébként+:
-
Nagydög #93929 Vessetek a mokusok ele, de en kedvelem a smirglifinom modorat. Masreszt meg inkabb arra ertettem a szerencsenket, hogy lesz olyan jo a POE, hogy meg o is atcsabuljon. -
n003 #93928 ööö igazad van, majd igyexxem ... de kell nekünk Shrekk? 
bár elköll oda a transzportcigánykodása
-
Nagydög #93927 Apropo. BF2 done right. Epp most adta fel a harcot a DR szerver. Pedig egesz erdekes Oman volt. -
Nagydög #93926 Te noob, meg mindig nem sajatitottad el az erto olvasas skillt? -
n003 #93925 ööö ... nembánnyuk ha Srekk megmarad nektek bf2 lámáknak :DDD
idézném Zsoltit a poe fórumról :)))
"POE2 = BF2 Done Right! :-)" -
namost majdnem elküldtelek oda ahova jól gondolod...de akkorse:)
de azért remélem tudod a véleményem megvan:) -
HBD Wolf! -
amikor két csávó együtt tölti a szombat éjszakát azt nem buli-nak hívják hanem bu...i-nak
-
tennap nem voltam berúgva,mert a végén nem volt kedv abszintozni...csak attól vagyok enyhén rosszul,h.nem aludtunk egy percet sem(mellesleg szuperbuli volt,2en voltunk velem együtt:DDD) -
arra kíváncsi leszek melyik fog győzni a két vesztes közül mert mindkettő ugyan az legalábbis anno full zgyan az volt csak más alap game-re DC,PoE dezertkonflikt PoE2
-
köszönöm!
kicsit sok(k) lett volna elolvasni több mint ezer hszt:) -
Nagydög #93918 Ha szerencsenk van, akkor te is at fogod tolni az arcodat a POE szerverekre, vagy majd utheted a BF2 rankeden a kiskoru Mbalintokat. -
- jancsikának női avatarja van
- szerdzsínnyó tegnap volt bebaszva először
- a vietnámos lámák várják a jövő héten debütáló PoE-t
- goodspeed-ot megint elzavartuk a halál redvás pudvás ...szába
- és egy hetet csúszik az 1.4 pach
-
Nagydög #93916 Tegnap telefonaltam kicsit. Azt mondtak az Invitelnel, hogy ok pingre nem valalnak garanciat. Hha a letoltesi sebesseg rendben, van, ok mossak kezeiket. Elmondtam azt a latomasomat, hogyha en szolgaltato lennek, es valami varatlan valtozas allna be a szolgaltatasomban, akkor csak kivancsi lennek, mi az oka. Mondtak, irjak levelet. Irtam. Ma jott egy level, hogy kell nekik a szerzodes szam, a telefonszam, amire kotve van, es az elofizeto neve. Fix ip-s ceges net. A ceg nevet es az IP-ket(ket vonal van) megadtam, de ugy latszik keves.
Furcsa veletlenek vannak. Bar a kert adatokat meg nem kuldtem el, de ma mar tokeletes pingek mutatkoznak a vonalon. -
-
na hi!
mi történt az elmult 1hétben? -
Nagydög #93913 Nem kell mindent elhinni nekunk! Egyebkent meg (ezt ugyan titkoljuk a verpistike kommandok elott) jon a POE. Biztosan jobb lesz, mint az osszes booster egyuttveve, es remelem jobb mint a BF2. -
azokban a szép nagy DVDdobozban csak kód van (euroforce és armored fury...) a kóddal viszont a netről leszedheted a kieget -
hali
jók a videók
kérdés:
a szabadesésesnek ki az előadója + számcím? -
willis #93910 hm és honnét lehet majd letölteni? -
"1. Van valakinek problemaja az Invitel szolgaltatassal mostanaban? Egy-ket hete fel le ugralnak a valaszidok. Sima web oldalaknal is eszrevenni, hogy meg meg riccen, es idonkent gondolkodik kicsit, de ott nem zavaro. Jatszani viszont lehetetlen vele."
nekem volt problémám hasonló környéken (észak pest megye Vác, te nem tudom hol laksz) bár Rubicomos vagyok, de kb 3 hete amikor leesett az a marha nagy eső a netszünet után hibátlan pingek vannak már 26,13,32 stb:)...lekopogom