172102
  • mesor
    Hihetetlen milyen pánik roham lett úrrá az embereken pillanatokon belül!
    Akár egymást is eltaposták volna.

Én csak röhögtem azokon akik teljesen megázva még menekültek az eső elől! :)

Megmondom őszintén nagyon kevés emberrel maradnék összezárva egy komolyabb katasztrófa esetén.
  • Deqwator
    a cipőmet is majdnem elhagytam mert nem szoktam bekötni és volt vagy 10kiló. A margit hídtól a nyigati pu-ig futottunk:D
  • Deqwator
    nekem is elázott a pénzem ,de egyszer ki lehet bírni 1évbe!
  • Me0w
    Janek, most itt megigerem neked hogy ha egyszer meg talalkozunk az eletben, eltorom kezed labad ezert a beszolasert.

Tobbieknek:

Nagyon feeling volt :D Mi a Vigado teren voltunk a felesegemmel, most ertunk haza, szerencsere semmi komoly, csak nehany uvegszilank karcolt vegig ahogy felkapdosta az asztalokat a szel. A sok birka nekiindult, en meg vedtem az asszonyt nehogy elsodorjak, akkor jott meg a jegeso + a poharak a Vigadobol :) Majd seta a bokaig ero zudulo vizben :) Telefonom meghalt valoszinu, a zsebemben volt egy tizes, az legalabb tulelte :)
  • mesor
    bye-bye! Szép kis BAN-t fogsz kapni a modiktól! :)
  • billy132
    imádlak titeket jo a kép asmúgy jkapd ki
  • SigS
    Lánclevelek küldőinek tanfolyama

Idiota...
  • Deqwator
    "Két halott és sok sebesült a viharos tűzijátékon"
    ez Budapesten volt ,szerencsétlenek ,ez is azért volt mert elkezdett esni és mindenki elkezdett rohanni.
  • SigS
    Hagyd a fenebe, megveri majd az elet...
  • SigS
    a szegedieket szereti a termeszet !!
    miutan vegelett a tuzijateknak elkezdett szakadni az eso szinte percre pontosan
  • Deqwator
    te szarházi jobb ha befogod a redvás pofád mert már kurvára elegem van a kis köcsög arcodból!
    amúgy te milyen jogon buzizól le?
    látszik rajtad hogy 1félrebaszott köcsög vagy, és ha sokat teszel megjegyzést a családomra akkor nagyon meglesz baszva az arcod!
  • mesor
    Te milyen jogon buzizol le akárkit is!?
  • Kovács legény
    szerintem itt az ideje hogy eltakrodj már végre erről a forumról de végleg!!!
  • j4n3k
    családomat ne buzizd te csicskaszar.
  • j4n3k
    Volt, amikor minden évben elmentünk, és mindig esso volt. Most is mentunk volna, de esett az eső. Amúgy meg nem szeretem a tüzijátékot :)
  • Polemius
    Szerintem inkább a többi rendes embert félti ettől az egytől.
  • Deqwator
    na mostantól jobb ha nem írsz ide!
    lehet hogy a sok buzi elázik/elázott ,de 1élmény volt mert nem minden aug20 ilyen!
    Fogadni merek hogy azt se tudod miről szól ez az egész tűzijáték!
    Külömben miért nem mentél ki élőbe megnézni?csak nem félt anyuci a sok buzitól?
  • mesor
    Buzi az apád aki miután meglátott téged megundorodott a nőktől!

Egyébként életem legemlékezetesebb tűzijátéka volt! Soha nem fogom elfelejteni. Szarrá áztám, de nagyon nagy feeling volt! (Na meg persze a sok kis gáré akikre rátapadt a ruha és minden látszott!)
  • Deqwator
    én a tüzijátékot élőbe néztem 1ideig!utánna jött egy kis szél a nép meg elindult haza ,mi még énekeltünk 1kicsit és ezt a szép ünnepet elmosta az eső:(
  • atomboy
    Lol. Tesom direkt tuzijatekra utazott el. Itt nalunk meg nem esik. :)
  • OculusDei
    ték-kemper? szkrínsát van?
  • mohus
    hát én most jöttem le az egyik szerverről mert 6an voltunk csak
  • HTS s3rg1nh00
    mindenki tűzjátékot néz?
    shrek,majd direkt neked berakok egy badge-et,anno Bono barátom alkotta:)
    faaak,már letörüöltem,sry....esetleg nála érdeklődjetek,expert bunny hopping badge iránt:)
  • mohus
    de még üzend a budaiaknak is...meg az összes vidékinek és külföldinek, aki csak azért utazott Bpre, hogy lássa....

és akkor mindenki fog szeretni téged

• schrank
    a ték-hez ilyen ártatlan arc dukál és kész
  • n003
    Ránning lécci töröld a 94k-t :)))) te hüle ték-kemper

vagy legalább cseréld ki már valami más szmájjlira te .. te .. te .. ehhh :DD
  • schrank
    megvan az expert téker
  • OculusDei
    itt is pontvadászkodtok?
    ehhh...
  • n003
    majha .. :))
  • schrank
  • schrank
  • schrank
  • n003
    háát nekem a zene sem teccik :((
  • n003
    tv2 - rtl -- 0:1
  • Kovács legény
    akkor frankon visszaadták a kinti fillinget:)
  • DummyBoy
    Bakker... szerencsétlenek akik kimentek :(

Pedig biztos szép ... TV2 vizes kamera pont be volt rakva egy lámpa elé, majdnem semmit se lehetett látni ... lol :)
  • David2006
    hehe:)
    nekem se lenne nagy bajom, csak az északi parton a kis sebességü vezeték nélküli hálozatot preferálja a szolgáltató:)
    jövöre már talán lesz 3G:)
    Ájtem:nézd az RTL-t:)
  • item
    Bakker: most nézem a TV2 őt, a közvetítés is behalt.
  • David2006
    ki b+?
  • OculusDei
    nekem a sebességgel nincs bajom. 2m/128
    de a konfigom... amd k6/III 400mHz, 512 mb ram, asus v3000 (4mb). hát nem is tudom. bepróbáljam rajt a bf2-õt?