172102
  • z0ty4
    hali

van 1 kis gondom, reméllem tud vki segiteni.
    megvettem az Armored Fury-t, feltelepitettem és nem látom sehol sem.

A saját játékok között minden mod fenn van csak éppen ez hiányzik.

pls help
  • HTS s3rg1nh00
    idevág:
    Eye on the TV
    'cause tragedy thrills me
    Whatever flavor
    It happens to be

Like:
    "Killed by the husband"
    "Drowned by the ocean"
    "Shot by his own son"
    "She used the poison in his tea
    [and / he] kissed [him / her] goodbye"
    That's my kind of story
    It's no fun til someone dies.
    és sajna az egész szám...Tool - Vicarious
  • Platypus16
    http://youtube.com/watch?v=JYsjfPjNKvw&search=YMCA
  • Platypus16
    Én csak azt nem értem, hogyha pl. nálunk meg Székesfehérváron is elhalasztották a tűzijátékot a közelgő rossz idő miatt, akkor miért kellett a fővárosban okvetlenül banzájt csinálni, amiből lehetett tudni, hogy káosz lesz...
  • ERykk
    Hát én voltam tüijátékon,miután az aquaparkban szarrá égtem.
    A vihar után (vagy közben?)próbáltunk hazammenni egy vonattal, de valami felsővezetékszakadás miatt 2 órával később indultünk.
    Na mindegy, az a feeling amikor 200 hullarészeg állat egyszerre felordít amikor elindul a vonat, megfizethetetlen:D
  • HTS s3rg1nh00
    délben kelős jó reggelt...
    a tüzijátékot sajnálom,még jó,h.én a kemény életkorommal 10 éve nem voltam egyen sem....azt sem tudom,rendeznek-e egyáltalán szűkebb mikrokörnyezetemben...igazából semmi rendezvényen nem is voltam azóta,szóval nekem ez olyan állami ünnep,h.a 27e különb lesz:D
  • Platypus16
    Boroskólás jóreggelt (TM) everybudy!

Még jó, hogy én otthon maradtam, de amikor kinyitottam résnyire vihar közben a tetőtéri ablakot, hogy kinézzek, egyből pofámba ment a víz, úgyhogy arcmosásra kiváló volt...
  • JCSR ODIN
    hideg zuhatagra bedurrant bimbijű csajosat kihagytad 8)
  • joebacsi
    pájinkásat, repülő víájpítribünöset, nappalleégős majd égett bőrre szúnyogcsípéses oszt szarráázós minden sajogósat...lehet választani :D
  • marcio mela
    Az ilyen szervereket inkább otthagyom.
    Még a szigetet is lebombázzák.
  • marcio mela
  • DummyBoy
    Az a baj, hogy nekem nem kérdés hogy hova menjek, de most hétvégén is buliban voltam, (Nem is kicsiben ... ), előtte is, és mostmár illene valami családi programot is felmutatni :(
  • item
    Hát jó muri az biztos, talán hétvégére dűlőre jutsz!
  • DummyBoy
    Bahhh ... Savaria napok :( Csába ... pont akkor van mikor a klántalink ... a Leányzó meg tavaly óta mingya hogy menjünk el idén is ...

Jóbarátaink Légióznak és muszály őket megnézni ... Vááá nemtom mi legyen :(
  • item
    Csodálkozol kolléga ??

Majd hétvégére felvidulok, karnevál lesz itt nálunk Szombathelyen...
    (sok csajszi )
  • Swy
    én megáztam de nem az volt a baj! a baj az volt hogy fáztam és kva sok volt az ember!
    A handszórót megmozdította a szél és mindenki rohanni kezdett!! Annnyáád azt hittem megdöglök!!
    Ez kegyetlen volt!!
    Mikor már nagyon fáztunk nagy nehezen felhagytunk a tűzijátékkal és hazamentünk volna de előtte még vártun 1 óra 17 percet állva egy vonatban mert nem volt áram! uhh anyááám!
    DÚÚÚÚRRRVAAA VOOOLT
  • Kovács legény
    reggeltot!

tüzijátékhoz: sajnos az ember nagytömegben egy agynélküli birka:( (tisztelet a kivételnek)
  • n003
    ojjan hétfői fejed van :DD
  • item
    Hehe, micsoda közvetítés...
  • item
    Jóóreggelt az uraknak TM!
  • uHs Gerzson
    Már tudom kik voltak azok a marhák akiket halottam kb olyan 15m-re lehetem töletek :D
  • n003
    gyógyreggelt :))

höhö , 0. a rangsorban :))
  • Crem
    morgen!:(

Olyan jó kis stat-ot találtam!:)

Kíváncsi lennék, hogy mit mond a klántársainak, amikor megkérdezik tőle, hogy sikerűlt napi 34 óra átlagot csinálnod?:DDDDDDD
  • Deqwator
    Ugylátszik hogy csak a bf-esek bírják az esőt! (ahogy olvasom)Én csak akkor indultam haza amikor már nagyon fáztam.
  • DummyBoy
    Ehh ... jóóók a videók, de én leszedném őket mert estére bennelesztek a fókuszban :) :)
  • DummyBoy
    Habosösöröset ... Hááát ... részvétem :(

Sajnos az ember nagy tömegben csak visszanyeri elei intelligenciaszintját és állattá válik ... tisztelet a kivételnek ...

Sajnálom szegényeket :(
  • Lajee
    Marhák , bár tudom ez az este nem volt gyenge.
  • JCSR ODIN
    Ejjjjj ez a tüzijáték vmi irtózatosan mókásra sikeredett

Robbanó rakéták, tomboló cunami 8D, menekülő emberek, pánik, szóval minden ami kell, hogy az idióta ember beszarjon

De tudok 3 embert aki legény maradt a gáton... legalábbis egy ideig

1) Itt kezd el zuhogni a végefelé:

Világvége VÁÁÁÁÁÁÁÁÁ 8D

2) Szimpla helyzetjelentés

helyzetjelentés

Directed by: JCSR -=Soldier=-, JCSR-Vibri ;s JCSR-ODIN

Összegezve, mint ahogy a videokból is látszik, mi marha jól szórakoztunk, mint ahogy a többi idióta lazább természetű emberke is, persze csak azért mert ott egyáltalán nem fogtuk fel a helyzet súlyát... nyílván más lett a helyzet mikor itthon megnéztem a híreket :/

Mindettől függetlenül vmi hihetetlen élmény volt ott 8)
  • Rusid
    Egyébként tényleg röhely volt ahogy az emberek elkezdtek pánikolni, mintha legalább egy cunami jött volna feléjük, sikítoztak lökdösődtek, egy két droid még az ernyővel is próbálkozott :). Mi meg meg álltunk a margithidon csodálni a csordát :).
  • joebacsi
    ki a f@szom ez a szájbaqrtarcú dídzsé vájtbój?
    mer bocskorékat már úgyahogy megszoktam, pofáznak sok irdatlan nagy baromságot, de valamé bejön, ugyanígy palik is, mindegyikük tipikusan olyan sz@r, hogymár jó, de ez a déjé gyerek nagyon nagy büntetés volt...
  • oSACoDrPiedone
    Hmmm Janek kisfiam régóta figyelemmel kísérem az irásaid.De arra jöttem rá hogy veled nem foglalkozik senki (otthon) és ezért csinálod ezeket a dolgokat.Egyet javallanék nöjjél már végre fel a feladathoz és probálkozz inkabb barátkozni.Én ugy vettem észre ide normális emberek járnak társalogni aki nem az volt az lemorzsolodott innen.Hát szerintem jobban tennéd ha te is lennél olyan kedves és elhagynád eme fórumot,vagy csak olvasgass könyveket és hagyd a játékot egyenlöre mert a végen teljessen az agyadra fog menni!

Tisztelettel:Dr.Piedone
  • joebacsi
    nah hazaértem jókis huszadikai alsórakpartbiztosításos szoliból...hát aztafaszom :DD
    egyrészt vihar, másrészt meg tudtam hogy az emberek nagyátlagban tényleg masszív faszlámák, de ha az életükről van szó akkor talán azért csöppet csak javul az arány...hát nem :)
    fél viájpítribün első lendülettel leszakad, nempárgrammos vasszerkezet ponyvástúl ráesik a parlament melletti lépcsőre, hülye tömeg nem alá tolakszik, hogy ott jólesz neki, addigse ázik...persze az nemszámít, hogy akármikor szarrányomhatná..áá
    mind1, attól függetlenül, hogy úgy indult a dolog, hogy unalmasan egy kurvajó helyről nézem az egész napi programot, meg a tüzijátékot, és még fizetnek is érte, egy egész jókis buli kerekedett belőle :D
    najó, hogy netűnjek olyan szívtelen gecinek, azé leírom, hogy a 6 (?) halottat azé sajnálom (kivéve ha az egyik janek volt, így visszaolvasva, merőt akkorse :D)
    nah cuppantás
  • 3TOMI3
    amagad
    "Én a haláltól sem félek :c nem édekel mi veszélyes, csinálom, ha meghalok akkor meghalok. oszt akkor mi van? egy emberrel kevesebb."
    by janek
    kkthxbye
  • Yan
    ugy látom pár nikjét banolták :)
  • mNzJean
    képzeljétek én ,hogy megszívtam volna ,fel akartunk menni a csajommal mi is ,csak nekünk 300 km BP , és csak a tüzijáték miatt akartunk menni , bár asszem még jégesőben is jobb lehetett ott mint itthon punnyadni, ha pesti lennék tuti ott nyomtam volna én is.
  • mohus
    Battlefield : Bad Company (X360/PS3)

• kBagyula #94034
    Jó volt, céép volt, főleg a uccsó 4-5 légvédelmi üteg, utánna meg az eső, de baszus mekkora cseppekben nyomta. :P
    Már nem esik...
  • Polemius
    Ezt mi a francért kellett??
  • Me0w
    Muszaj, en 130 kilo vagyok es 191 magas, a felesegem alig 60 kilo es csak 170 magas, elsodortak volna. Az emberek ugy indultak meg, mintha sav jott volna az egbol, pedig csak egyszeru eso volt, igaz hideg es jeges de akkor is...
  • David2006
    "szerencsere semmi komoly, csak nehany uvegszilank karcolt vegig ahogy felkapdosta az asztalokat a szel. A sok birka nekiindult, en meg vedtem az asszonyt..."

LoL,amikor ezt olvastam majdnem leestem a székröl:)