172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
gunnerkedni is frankó de én jobb szeretek vezetni ,sajnos bénán megy mind2 ,de lelkesen nyomom azért:) -
hm...én pl.azt szoktam csinálni ha ismerőssel(akár csak magyarról,vagy innen SG-ről)helizek,h.1 után helyet cserélünk,és így mindenki boldog,már amennyiben nem találom meg a helipadhoz lévő legközelebbi fát:) -
Gunnerkedni mindenki tud...Be kell allni sofornek, abban van felelosseg, es raadasul O kapja a kevesebb pontot :(
Akkor tudok kiakadni mikor egyszerre futunk a helikopterhez, a muki atul gyors gunnernek, "mert az neki jo" en meg nezem mi fog tortenni es nem szallok be. Erre par mp mulva mar rohan is keres valami mas jarganyt, mert vezetni mar luxus megtanulni azt a szutykot
-
Az a gáz, hogy én mindig a lejárt szavatosságúakból kaptam, mert nekem minden 10-ik csapódott be ... és abból is kellett vagy 10 :( És nem csak az én lámpaságom miatt :(
Végülis olymindegy már ... -
valszeg a való életben is besül minden 10. rakettya, a játékban is ezt szimulálták
-
fogalmazzak úgy,mikor heliztem utoljára a tegnapi előtt?:D -
-
marcio mela #94102 Az új pályán ami a patchban lesz olyan lesz mint Karkand?Nincs helikopter? -
hehe,tegnap wake-en két fav jött velem szembe,és mind2 testén átment az sraw,persze jött a pihenő:))) ez azért még súlyosabb volt:D -
marcio mela #94101 Statpad nem megy.Nem értek angolul ezért ha akarnék se állnék össze valakivel.A billengyűzettel meg olyan bénácska vagyok a helikopter vezetésében de ha a géppuskához ülök akkor nem lesz kegyelem és ha tényleg összeverődnek a lámák egy zászlóhoz akkor ott biztos nem olyan lesz mint egy zászlófelvonásos tisztiavatás. -
Nnnna azé király az nem ... csak Rogernyúlék meg a sok SUKRAMOS felidegelt mikor 3-an nekemugrottak DAO-val én meg nem győztem respawnolni ... és megteccett a DAO meg az AT :)
Főleg a transzport...királyokat lehetett vele szétszedni finoman :)
Emléxem utolsó AT lövésemre ... jön egy buggy benne 3 JCSR-es huszár ... Ó mondom, lámpiként ez zsíros freg lesz, Printszkrín izzít ... buggy elémkanyarodik, rakéta repül, buggy fékez ... elkezdenek kiugrálni de közben a raksi odaér .... majd minden probléma nélkül sőőőt inkább stílusosan fennakadás nélkül megy tovább, kereszül a buggy testén (Nem is a lyukon ...) én meg ott álok 10m-re 3 JCSR-estől füstölgő cuccal a kezemben értetlenül ... majd 15 sec pihi ... Röhöghettek rajtam egy jót ... szerintem még a játékban is láccott az arcomon a döbbenet :) -
hömm,mindig összekeverem a dogfight-desertet,mióta van 
úgy látom,meg kéne nézni ezt a Street nevű mapot singleben,mert kelleni fog·· -
marcio mela #94098 Dolgozok az ügyön. 
-
marcio mela #94097 Igen azt tapasztaltam,hogy közelharcben a rakéta gyilkos.Egyszer egy lövésre volt 2 killem.Két csapattár befutott elém.Volt is bütetés teamkill miatt.
De volt amikor az ellenség járt így.Csak én nem tudok olyan jól bánni a fegyverekkel.
Azért a Bizon-2 jó szolgálatot tesz épületharcben.
-
n003 #94096 akkor belekötök én :D Gerzsi dogfájtol te meg majd helizel .. tehát a dogfájjtba nem ronthatod a kórdát ;)) -
Én tudom!
Tegnap!
-
hm,lehet én is megyek,én meg jól lerontom mer ki tudja mikor heliztem utoljára(Sig ebbe nem belekötni
pls.)
-
Na ma visszatérek Dogfightba, meg kell védeni a korda becsületétt
-
n003 #94092 

-
Ja lemaradt maki, ki is nevettem, hogy alig pár napig bírta magát benntartani a top3-ban. 
-
n003 #94090 hát nincs :( és siess a Ránning honlapjára meer mán nem tevagy a 3.
(
)
-
Mai verseny a horda szerveren lesz, mert vény #2 nem megy. Zatar és Clean sweep mapokon.
A horda szerver 19:45-ig nem fog menni, nem kell emiatt megijedni. Keresőbe beírjátok h horda és megtalálja. -
Ahogy látom még mindig nincs 1.4:DDDDD -
A Vény #2 szerverén HÉTFÕNKÉNT 20:15-kor kerül megrendezésre a Dogfight és Desert Storm ladder. Az egyéni versenyek eredményei már rögzítve lettek és ez a verseny a ladder alá fog kerülni. Vagyis hétfõnként lesz repcsi és heli, mindenki jöhet aki tud, a körvégi k/d-kból pedig egy rangsort fogunk készíteni, ami majd a huncup oldalról lesz elérhetõ.
Mapok: Letöltés menüben. /Szerver: VENY #2 , IP:195.228.74.138, vagy Horda szerver, keresõbe horda...
TS: 193.109.252.107:8775 //alap csatin leszünk
-
Az agressziv kismalac motorozik az erdőben. Egyszer csak felbukik és lerepül a motorról. Odaszalad hozzá a nyuszi és kérdezi: elestél? Mire a kismalac: úgy szállok le a motorról ahogy akarok!
amugy van már 1.4 patch???? -
Nekem biztos nem küldtél :). -
ééééén mááááár akooooor AAAAAATÉÉÉÉÉ kiráááááály vóóóóóótam amikoooooor ti mééééég ...
-
csinálsz egy másolatot a fájlból átnevezed avinak elindítod és ha csak az első percet tudod megnézni/hallgatni már akkor látszik hogy milyen valóság szagú az egész
-
Lajee #94082 Küldtem személyes üzenetet, léci válaszolj. -
Már amikor nem megy keresztül mindenen :( Az 5-ik ilyen alkalom óta nem AT-ztam mert csak feb@szta az agyam :( -
Még nem lassú mint a dög, majd jelzem ha leért...
-
az AT az egyik legkönyebb combat egy teli fav 3 kill mellesleg ez az egyetlen fegyver a játékban ami ha eltalál kampec 
-
Barhol, barhogyan, csak ossze kell szedned 40 olest. -
persze,keress mondjuk olyan szervert,ahol lámák játszanak,egyedül harci helizz,és mondjuk 64es gulf megy...talán van annyi ticket,h. meg lesz(kés-pisztoly csak a statpaddereknek való
)
-
marcio mela #94076 Az Expert Anti-tank Combat Badge-et akarom megszerezni.Van olyan map vagy és/vagy módszer amivel könyebb megszerezni? -
Platypus16 #94075 Na gyarekek ezt a játékot már nagyon várom: Command & Conquer 3!!! -
3db mapot másol be. Keress rá egy AF serverre és láss csodát be fogsz tudni menni!:D -
sikerült letölteni az 1hét-et
-
Polemius #94072 Ha elhalasztják, akkor is ugyanez lett volna. Ha teljesen lefújják fél órával kezdés előtt, akkor is. A népek már ott voltak. -
ebben én csak azt fedeztem fel gond-ként hogy ha egy hetet vársz egy áráért megkaptad volna az SF-et EF-et AF-et meg a ...szom tudja micsodát