172102
  • Kovács legény
    de kétnapalatt hányadszor? negyedik duplikácio? nevetséges...
  • n003
    de próbálod kimagyarázni azt amit ő ír
  • Deqwator
  • n003
    neeeeeeeeeeeeeeeeeeee vége .. mostmár elfog szabadúlni és nem lehet megállítani
  • Nagydög
    Te noob, mostmar tenyleg lepeseket kene tenni erto olvasas ugyeben. En nem fenyezem. A sajat csipkefinom modoromban lesoteteztem a fuvarost.
  • KáTéCé
    "igaz ot kellett tudni vele célozni nem mint ezzel a lézeres szarral"
    Nem hittem, hogy valaha is egyet fogok veled érteni de most mégis elkövetem ezt a hibát
  • schrank
    azt akartad írni hogy infra voros-es zold-es ?
  • Deqwator
    Janek megint eltávozott;)
  • n003
    öö .. tom hogy értette de ójjan jó kötözködni ... de te ne próbáld itten fényesíteni a srekket
  • Nagydög
    Ugy ertette, infravoros, de schrank nemigen tud kulonbseget tenni feny ugyben. Tudod o nem sokat talalkozik vele.
  • n003
    méé? hol lézeres az aa és a stinger??
  • Nagydög
    Benne hat! Jatszhato kasztkent.
  • mesor
    Egyébként János már megis csinálta a topicot neki.
    Igaz, hogy semmi kézzel fogható nincs a PC-s verzióval kapcsolatban... :)
  • schrank
    ja jám ott AA és stinger - király voltam igaz ot kellett tudni vele célozni nem mint ezzel a lézeres szarral ez nagy fasság volt az EA-tól
  • Kovács legény
    és megistarották amit igértek!
    ahogy mész a táj folyamatosan deformálódik ,hullámzik, 1024*768 minden max. -hoz képest az én 800*600 minden low meg off -om, eléggé deformált
  • mesor
    Te DC-tél anno ha jól tudom (vagy nem)?
  • item
    "A Digital Illusions saját fejlesztésű Frostbite motorja hajtja"

Akkor az új generációs "fagyás" motor biztos jól fog működni, az előd is jól teljesít, az asztalradobás a specialitása!
  • schrank
  • DummyBoy
    Looooool ... Fasza ... szarig bugos BF2-re kiaggyák a Boostereket + 2142 még itt sincs már jön az újabb rókabőrci ...

Fasza lesz ... Remélem benne lesz a játékok PR szövegében a folyamatos Support :) :)
  • schrank
    jjja az EA leszopssa az összes modos 5 mire elkészítik a bugos szarjaikat már mindenki egy újabb bf-el nyomja
  • Evogordon
    Mi bajod van hagy kérdezzem már meg? Beszúrtam egy linket erre beszólsz... hmm?
  • mesor
    Jah, csak olyan konfig nincs még a világon ami ilyen grafikával bírja majd vinni a játékot.

Arról nem is beszélve, hogy szerintem kizárólag nextgen-es konzolos változatról lesz szó.
  • fr3ddy14
    Ja, nem kell ide semmi szar mod. modoknak ott a bf1942, játszatok azzal.
  • schrank
    ghost recon-os
  • Evogordon
    Hát nem tom mibaja van szegény gyereknek hogy beszólogat lehet hogy egy kicsit
  • schrank
    nem meg mondtam hogy semmi esélyük nem lesz a modoknak az EA orrvérzésig tólja a "jobbnál-jobb" BF-eket
  • mesor
    konzol buzi!

LOL!

• mesor
    Hogy én mennyire sajnállak téged! ;)

Janek elmehetsz te a picsába!
    Ne tud meg milyen magasról szarok az arcodra! :)
  • Deqwator
    melyik a jobb az állas vagy a ban?
  • Evogordon
    Mi a bajod konzol buzikám? Nem teccik valami?
  • fr3ddy14
    Egy kérdés. melyik a jobb kártya az x850xt vagy a 7600gt?
  • schrank
    ezt most miért kellett hardverbuzikám
  • fr3ddy14
    Ebben biztos lesz szerintem, mert ha ilyen grafot csinálnak, akkor már talán azt is megcsinálják. egyébként ha nem tetszik akkor nem kell vele játszanod majd nub.
  • mesor
    "A környezet 90 százalékban elpusztítható, deformálható"

Ezt a bf2-nél is beígérték már! :)
  • Evogordon
    bad company pc-re is!
  • DummyBoy
    Főleg a Bíbor szív(ek)
  • mNzJean
    Hidd el szebben csillognak azok az érmek amit becsületes játékkal érdemelsz ki, a statpadingot meg felejtsd el.
  • item
    Este nembiztos hogy leszek, mert csak 1GB ram van a gépbe, nagyon hozzászoktam hogy nem töltöget és hogy High ba tudom nyomni, ehez képest a 800*600 Medium nekem már nem fa@za..
  • item
    Nem volt az olyan rossz cimbi Én se voltam a helyzet magaslatán az már biztos...
  • atomboy
    Mult hetfon, Dogfight kozben megjegyeztem, hogy aki nalam akar gunner lenni, hozzon magaval zacskot vagy barmi mast, ahova hanyhat... Olyan borzalmasan iranyitottam a koptert. :)