172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Úhh akkor ő már rutinos ám...... -

-

-
GSJinn #94304 CB - n amugy van face to face meccs lehet azon idul az egyszemélyes klánjával. -
HÚÚÚÚÚÚ EZ KÉÉÉÉSSZ :D:D:D -
:D -
Deqwator #94301 az is láncon!!! -
mégis van egy barátja? -
GSJinn #94299 Ugylátom mindenkinek külön aktája van GoodSpeedröl. Janekrol nincs valakinek képe? Öt még nem láttam csak elképzeltem mindig... 
-
randivonal.hu a klán weblapja -
Deqwator #94297 nem má bazz ezért lehet hogy holnap nem lőhetek:( -
Nézők mennyien mehetnek? ShouCast, élő közvetítés JoeBá?? Amúgy GS-ha lehet dobhatnál valami homepage-et a klodról vagy egy Cb elérést :) -
ÉS itt van nektek , a karatetigris
-
nincs miért perelnie:) -
ezen a képen is látszik hogy dagad a melaksa a büszkeségtől ,mert őszerezte a legtöbb pontot kidobosban -
Deqwator #94292 akkor holnap 6kor!
JCSR serveren lesz a dolog
szabályokról annyit hogy amcsi oldalról Hotelt le lehet húzni.Tehát csak square és hotel között játszunk! (azért hogy ne legyen pörgés)2x10 perc és az nyer aki többet frag-elt!
Megfelel?
és szerintem úgy fer ha 3 ember lesz mindkét oldalon. -
ezé perelni fog vazze, oda a szerverpénz....
-
GSJinn #94291 Hát bizony én is láttam a kis házbéli mutatványod GoodSpeed. És nem tom miért jo neked az ha elkapnak és még tagadod is. Megetetted. Láttuk. Kép is készült. Ennyi. A ban jár érte. Amugy meg probálgasd az angol klánod szerverén ezt a játék stilust, és ne a kishazánk szerverinek levegöjét rontsad vele. Elörrei meg utolag is köszi. Amugy meg a jogi dolgokrol annyit, hogy pereskedhetsz az EA-val ha akarsz. De szerintem nincs értelme, mert a gatyád is rámegy és ugyi veszitesz. Ha egyáltalán peres ügy lehetne ebböl.... -
-
Nono, lacikát itt már sokkal régebben utálják mintahogy itt jópáran elkezdték a játékot , saját történelme van
-
priv ment
-
De ... mutatott ... Bugkihasználásra példát ... ezt Angliában lehet hogy tűrik (Kétlem, vagy valami amatőr suhancbrigád ...) .. De itthon lámaság és ban :( -
No, ki csinálja az élő ShoutCast-ot?? Kéne valami közvetítés :) -
Csak azért mert sokan olvassák ezt a vitát , hozzáfüzném ,hogy az FRX-es csapatot mindig korrekt playereknek ismertem meg ,de szerintem itt sokan tudják ezt ,viszont ez a Goodspeed nevü senkiházi itt még semmit nem rakott le az asztalra, csak veri a nyálát ez a moszat , remélem összefut veletek egyszer élőben is ,bár ezzel kapcsolatban kiváncsi vagyok mit produkál 1vs1-ben ,mert én még serveren soha nem találkoztam vele ,jó lenne ha már valamit mutatna is ,mert eddig csak a pofáját járatta.
-
Deqwator #94284 én benne vagyok hogy nézétek a meccset ,csak ne keljetek le! -
goodspeed #94283 Ok jön pár haver is nézőnek nem gond ugye ?:) Pár angol klán társ, bár még győzködni kell őket, hogy menjenek bele abba, hogy másik szerver legyen, a Prof klán szervere is ranked, és megy ott is a Battlerecorder... -
szivesen felmennék a szerverre is ,konkrét szurkolo tábort fogunk alkotni ,a utca két szélén:D -
Deqwator #94281 és bárki megnézheti ;) -
Deqwator #94280 nem, majd serzek rendes servert adminokkal ja és persze videó felvétel is lesz ;) -
http://www.improvresourcecenter.com/mb/images/smilies/popcorn.gif
http://www.improvresourcecenter.com/mb/images/smilies/popcorn.gif -
muszáj másokat rágalmaznod, ha azt hiszed hogy azok rágalmaznak? mentalitás rulez, húzzál aknakeresőzni -
Ne nevettess ... 2 hónapja inaktív BF-es vagyok, jöhetne akár nekem is ...
És nekem jó a Győr :) -
Ugy olvastam, hogy: Katolikus tuzijatek :D -
goodspeed #94277 Ok a 16-os ranked angol klán szerver jó lesz ? -
Deqwator #94276 csak ez nem rágalom! mesoron és KTC kívül más is látta dolgokat
-
Te megis mi az elbaszott faszrol beszelsz? Milyen kick, milyen commander? -
goodspeed #94274 ok :)
-
goodspeed #94273 muszáj reagálni ha rágalmaznak :((( -
Legnépszerűbb témák
1. Kaotikus tűzijáték
2. Battlefield 2