172102
  • JCSR Wolfguy
    Úhh akkor ő már rutinos ám......
  • ERykk
  • erdos
  • GSJinn
    CB - n amugy van face to face meccs lehet azon idul az egyszemélyes klánjával.
  • JCSR Wolfguy
    HÚÚÚÚÚÚ EZ KÉÉÉÉSSZ :D:D:D
  • Kovács legény
    :D
  • Deqwator
    az is láncon!!!
  • Kovács legény
    mégis van egy barátja?
  • GSJinn
    Ugylátom mindenkinek külön aktája van GoodSpeedröl. Janekrol nincs valakinek képe? Öt még nem láttam csak elképzeltem mindig...
  • Kovács legény
    randivonal.hu a klán weblapja
  • Deqwator
    nem má bazz ezért lehet hogy holnap nem lőhetek:(
  • JCSR Wolfguy
    Nézők mennyien mehetnek? ShouCast, élő közvetítés JoeBá?? Amúgy GS-ha lehet dobhatnál valami homepage-et a klodról vagy egy Cb elérést :)
  • mNzJean
    ÉS itt van nektek , a karatetigris

• Kovács legény
    nincs miért perelnie:)
  • Kovács legény
    ezen a képen is látszik hogy dagad a melaksa a büszkeségtől ,mert őszerezte a legtöbb pontot kidobosban
  • Deqwator
    akkor holnap 6kor!
    JCSR serveren lesz a dolog
    szabályokról annyit hogy amcsi oldalról Hotelt le lehet húzni.Tehát csak square és hotel között játszunk! (azért hogy ne legyen pörgés)2x10 perc és az nyer aki többet frag-elt!
    Megfelel?
    és szerintem úgy fer ha 3 ember lesz mindkét oldalon.
  • erdos
    ezé perelni fog vazze, oda a szerverpénz....
  • GSJinn
    Hát bizony én is láttam a kis házbéli mutatványod GoodSpeed. És nem tom miért jo neked az ha elkapnak és még tagadod is. Megetetted. Láttuk. Kép is készült. Ennyi. A ban jár érte. Amugy meg probálgasd az angol klánod szerverén ezt a játék stilust, és ne a kishazánk szerverinek levegöjét rontsad vele. Elörrei meg utolag is köszi. Amugy meg a jogi dolgokrol annyit, hogy pereskedhetsz az EA-val ha akarsz. De szerintem nincs értelme, mert a gatyád is rámegy és ugyi veszitesz. Ha egyáltalán peres ügy lehetne ebböl....
  • Kovács legény
  • erdos
    Nono, lacikát itt már sokkal régebben utálják mintahogy itt jópáran elkezdték a játékot , saját történelme van
  • Kovács legény
    priv ment
  • DummyBoy
    De ... mutatott ... Bugkihasználásra példát ... ezt Angliában lehet hogy tűrik (Kétlem, vagy valami amatőr suhancbrigád ...) .. De itthon lámaság és ban :(
  • JCSR Wolfguy
    No, ki csinálja az élő ShoutCast-ot?? Kéne valami közvetítés :)
  • mNzJean
    Csak azért mert sokan olvassák ezt a vitát , hozzáfüzném ,hogy az FRX-es csapatot mindig korrekt playereknek ismertem meg ,de szerintem itt sokan tudják ezt ,viszont ez a Goodspeed nevü senkiházi itt még semmit nem rakott le az asztalra, csak veri a nyálát ez a moszat , remélem összefut veletek egyszer élőben is ,bár ezzel kapcsolatban kiváncsi vagyok mit produkál 1vs1-ben ,mert én még serveren soha nem találkoztam vele ,jó lenne ha már valamit mutatna is ,mert eddig csak a pofáját járatta.
  • Deqwator
    én benne vagyok hogy nézétek a meccset ,csak ne keljetek le!
  • goodspeed
    Ok jön pár haver is nézőnek nem gond ugye ?:) Pár angol klán társ, bár még győzködni kell őket, hogy menjenek bele abba, hogy másik szerver legyen, a Prof klán szervere is ranked, és megy ott is a Battlerecorder...
  • Kovács legény
    szivesen felmennék a szerverre is ,konkrét szurkolo tábort fogunk alkotni ,a utca két szélén:D
  • Deqwator
    és bárki megnézheti ;)
  • Deqwator
    nem, majd serzek rendes servert adminokkal ja és persze videó felvétel is lesz ;)
  • SigS
    http://www.improvresourcecenter.com/mb/images/smilies/popcorn.gif
  • MaskimXul
    muszáj másokat rágalmaznod, ha azt hiszed hogy azok rágalmaznak? mentalitás rulez, húzzál aknakeresőzni
  • DummyBoy
    Ne nevettess ... 2 hónapja inaktív BF-es vagyok, jöhetne akár nekem is ...

És nekem jó a Győr :)
  • Me0w
    Ugy olvastam, hogy: Katolikus tuzijatek :D
  • goodspeed
    Ok a 16-os ranked angol klán szerver jó lesz ?
  • Deqwator
    csak ez nem rágalom! mesoron és KTC kívül más is látta dolgokat
  • Me0w
    Te megis mi az elbaszott faszrol beszelsz? Milyen kick, milyen commander?
  • goodspeed
    ok :)
  • goodspeed
    muszáj reagálni ha rágalmaznak :(((
  • SigS
    Legnépszerűbb témák
    1. Kaotikus tűzijáték
    2. Battlefield 2

• Deqwator
    aki többet fregel az nyer ;) :D