172102
  • item
    Egy hét a cigányokkal, című előadás, nekem már két napja jön de inkáb hagyom, annyira nem érdekel, a lényeget nagyából értem, amit scrank aakrt ezzel mondani (írni)
  • schrank
    mennyibe fog kerülni a 2142 mert ha egy 5-ös körül és van benne hidrogénplazmasugárlézerkiborg - gépágyús sugármeghajtású traNSZPORT járgány akkor ti itt engem többet nem láttok de ha drágább lesz és ti vesztek nekem egyet közösen hogy megkíméljük egymást a másik társaságától akkor nekem úgy is jó
  • item
    "Titanra feljutsz az új csatamezőn legyen akármiyen kártyád 7800/7900/xl st leeseik az fps az esetek 80%-ban 3-5 !!! fps-re!"
  • n003
    mijjen múúvi??? lemaradtam valamirű? nemtalálom
  • item
    LOLLER
  • dicehater
    Érdekes dolog a BF 2142 fórumai átnyálazása után egy fontos dolgot, a bf 2 egyik leggyengébb featurét nem sikerült kijavítani - belső terek még mindig rondák + erős framerate drop. Legszebb példa erre a bugra a carrier az Iron Gatoron, de most nem ez a lényeg. Ha Titanra feljutsz az új csatamezőn legyen akármiyen kártyád 7800/7900/xl st leeseik az fps az esetek 80%-ban 3-5 !!! fps-re! Többen jelezték hogy visszavették a grafikát 800x600/low-ra (hahahahah), 3600+ és egy erős vga mellett is, de hát így nem nagyon tudod "objective" szinten megnyerni a pályát (titan lebomlasztása) mert a nagy ingás miatt szinte semmit sem látsz bent! Nekem még vagy 3 óra mire lent lesz a beta de remélem tudok mondani valami jót is, ha nem igyunk a PoE egészségére!
  • erdos
    http://nedrogozz.uw.hu/

• mesor
    Egyébként már látom magam elött Goodspeed kifogását a ma estével kapcsolatban.

"Bocsi mennem kell tesztelni az új BF-et..."

:)
  • uHs Gerzson
    45 perc és tesztelem ;)
  • mesor
    Persze majd kiderül, de nem kell messzire menni. Itt SG-n a rendszeresen fórumozók közül kb a negyede fogja megvenni. Szerintem ez máshol a világon se lesz másképp. Szal' már bukó... :)

De egy bitos a battlefield rajongók hatalmas táborát fogja elveszíteni az EA.
  • schrank
    lejött a filmed B+
  • item
    Maki, te is teszter vagy ??
  • DummyBoy
    Főleg ha figyelembe vesszük, mióta fejlesztik azt, és mióta a BFsok-at ...

Majd kiderül ...
  • mesor
    Azért mert neked bejönn attól nem ez a best! :D
    Amúgy Quake oda-vissza megbassza az szinte biztos. ;)
  • item
    Grat...
  • schrank
    mondj egy ellenfelet is kvékterritori haggyad má
  • schrank
    én tegnap előtt magyaron
    áááá semmi
  • mesor
    "The best FPS shooter of the year"

Önbizalomból nincs hiány! :D

LOL!
  • atwe

Amit irnak rola legjobban tetszik :) vagyis lehet tesztelni akki jelenkezet rá
  • DummyBoy
    Valami legyen má, ha már ennyire készül rá mindenki ... GoodSpeed emlékmeccs :)
  • atwe
    Akkor majd erdösel nyomunk egyet?? :D))
  • erdos
    nyugi, sztem meccs se lesz...
  • Platypus16
    Na gyerekek attól tartok, hogy sajnos nem fogok tudni mennia meccsre:(
  • atwe
    Hát én ki próbáltam ezt a Bitch pallace szervert ):
    Sajna infantryzni mentem fel ez helyet tank apc heli ami volt az ment de a szerver maga egész jo volt :D)
  • uwu
    DE [=BJ=] & Friends nevű szerveren játszottam ma.
    Hát ennyi parasztgecifaszlámát még nem láttam egy szerveren.
    -48 pontot kaptam punishból, a fél csapatnak az volt a hobbija, hogy a tank alá ugrik, aztán punish. Mindenáron ki alartak rugatni, és az összes elképzelhető módon megpróbálták kilopni alólam a tankot. Végül ki is rugattak, a férgek.
  • item
    Lassú a neted elvtárs , amúgy nagyritkán nálam is puffering van 3-4 szám után 1x előfordul...

Nya a mostani egész jó !!! Massive Attack - Teardrop
  • mesor
    Nekem simán bitch-re megtalálta csak sajnos tele volt. :(
  • DummyBoy
    Baxa meg ... 4-ik epplikésönt tesztelem, egyik se jó ... (Bár sejtettem, hogy a portok is le vannak tiltva :( Meg a qrva proxyn keresztül sem megy ...

Nembaj ... következő éjszakás projektem ez lesz :) :)
  • item
    Mi ez a shoutcast , most a lökd ide a sört megy
  • atwe
    Nektek nem szagat be a zene ? :D) Edda vaze :DD
  • koschwarz
    nem találtam meg a keresővel azt a bitch pallace nevű szervert, esetleg IP-cím???
  • uHs Gerzson
    ALHANA!!!!!!!
  • HTS s3rg1nh00
    mondom én bemerészkedek a fraps-el,aztán virtualdub-al megoldható,Divx-es konvertnél a 2,5 perc úgy 45 mega lesz:)
  • joebacsi
    valami gázvót, elvileg má jó
  • joebacsi
    nincs sajna, viszont most lépnem kell, addig ezzel a kemény 15 számmal lehet tesztelgetni :)
  • uHs Gerzson
    ZENÉT!!!
  • Kovács legény
    behalt a közvetités?
  • Polemius
    Ha van battlerecorder, nem akar valaki majd avi-t csinálni utána belőle? :) Már persze ha lesz is párbaj..
  • n003
    jött is a hős horda-csorda
    korda szedi öket csokorba

ránnin, atwe, ájjtem
    tarkónlőlek az fáj, nem?

szkill ez kérem nem mák
    köntössé válik a hullazsák

... ehh ez még nem kerek majd még csiszolom :(( de moss sietek bótba űz az éhhalál
  • DummyBoy
    Te Dzsó ... nincs ennek a ShoutCast-nak médiaplayeres linkje?

Qrva Winampot nem engedi ki a céges tűzfal ...