172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
bassz...:) -
Hűdejó.. ÉN hülye meg most megyek focizni:)) -
Sokak szerint ezért geci leszek meg érzéketlen! :D
De tüzijáték is volt a viharral együtt? :D -
Ezt a szar kifogást...
(Szerintem csak azért tiltakozik a magyar szerverek ellen, mert már mindenhol van rajta bann
)
Egyébként nem is értem, miért pazaroljátok rá az időtöket. Már többször kiderült, hogy erre izgul, hogy mindenki vele foglalkozzon. Szerintem sokkal jobb megoldás lenne, ha gyorsan kapna a három kis felkiáltójele mellé még kettőt, azt' csókolom. Mondjuk sokkal jobb lenne, ha felkötné magát az egérkábelre, vagy szétcsapkodná a fejét a monitor sarkán, esetleg megpróbálhatná lenyelni a modemet. De amíg ezt nem teszi meg, addig is eltakaríthatnánk innen...
Kár, hogy SG-n nincs vote kick... Pillanatok alatt összegyűlne pártucat szavazat rá... -
Deqwator #94661 gec itt van de komolyan -
Egy félig off téma!:)
Ez most megy Pest felé!:D Nálunk jeget is adott...;)
-
faszláma vagy és minden hozzászólásodd egyre nagyobb ,meccsen nincs unlock inf szabályok!
Te vagy magyarország legjobb játékosa nemokozhat gondot ,tehát várunk szeretettel 6kor! -
Deqwator #94658 te droid pudlic serveren nem használok olyan xarokat!És ez 1rendes inf war csak 1vs1 lesz! -
Komolyabb játékosok nem használják őket ... aki klánozik az tudja miért ... -
Szal' ezért erőlteted te a ranked servert. LOL
De ha te se használsz meg ő se használ akkor is egyenlőek az esélyek! ;) -
Miért nem jó a hun server? Csak Te meg Ő (meg 62 elfogulatlan bíró PKM-el :) ) -
petersz #94654 :) -
goodspeed #94653 Miért ne lehetne használni unlockolt fegyvert?
Ha ő is azt használ akkor egyenlőek az esélyek ... -
Mondjuk ezt a ranked hülyeséget még mindnig nem értem!
Minek neked javítani az überbrutál isten statodat? :D -
Nagydög #94651 Lattam mar a valosagtol elszakadt embereket, de te kulonleges vagy. Olyan szempontbol is, hogy nem jatszod hitelesen, es buzlik, hogy ugy akarsz menekulni, hogy eloretoresnek latszon.
Pedig kedves, joravalo gyereknek tunnel, ha nem lennel egy torz lelku, pitianer hazudozo-gep. -
Deqwator #94650 "Magyar szerveren elfogultság miatt nem játszunk"
szóval beszartál! ennyit érsz te droid! -
Key hash ügyben senki nem tud segíteni? -
Én mondok jobbat!
Egy kör magyar serveren, egy kör meg az általad választott angol serveren amin a ping nem magasabb 60-nál!
Persze unlock nélkül mindezt! Ha valaki unlockot használ az rögtön bukta a meccset. -
1vs1 -nél mien elfogultságról beszélsz? az győz aki többet öl, ennyire hülye te sem lehetsz! a nemlétező barátadnak mond meg hogy berezeltél és nem jössz lejátszani a meccset! -
goodspeed #94646 Rendben keress szervert. Ezt a feltételt elfogadom -
^^ -
nem,62 bíró lesz...:D -
pff
-
lol...akkor menjetek németre,ami semleges pálya...keressek szervert?:) -
ment -
leszek én a bíró k??? -
goodspeed #94639 Magyar szerveren elfogultság miatt nem játszunk
-
Deqwator #94638 JCSR server!!!6kor ;) -
eszembe jutott h Gcr bútort akart rendelni Lacoo-tól
-
lakcim is megvan már igaz? annyit segitek h Üllő :) -
goodspeed #94633 Na mivel Deqwator fél attól, hogy a klánom szerverére jöjjön, ezért megbeszéltem a klántársakkal, hogy választhasson bármelyik angol ranked szerver közzül amelyik megfelel a kritériumoknak:
1.Ranked Szerver
2.Friendly Fire off
3.Strike vagy Wake Island fut rajta
4. 64 fős
5. üres -
Deqwator #94632 bazz!:D
Privbe több adatot pls!:D most megszopta a kiskancsó -
ingyen nem teszem meg. :D -
Ja 2 nagy maflas minden alkalommal.:) -
jah ha mindenigaz az ő száma,
nemsokára iskolanyitó ünnepség lesz a Teleky László Gim.-ben ,kiváncsi lennék az arcára ha meglátogatnánk egy páran:D -
Nagydög #94628 Bizonyos nevelesi hianyossagokat utolag, manualisan is lehet potolni. Nem olyan hatekony, de olykor segit. -
Mint mar itt lentebb valaki reszletesebben leirta szinte biztos, hogy otthon nem foglalkoznak vele eleget (vagy 1 alltalan nem) ezert valoszinunek tartom, hogy ebbol se lenne semmi, ha meg is valora valna ez az elmeleti sik.:) -
Nagydög #94626 A gyerekek legritkabb esetben lesznek onerobol kretenek. Altalaban szuloi pelda, vagy nem torodes hatasa.