172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
naszóval akkor simaliba FRX győzelem, gratulálok. Hát akkor angliában nemzeti gyász van vagy mi? :P
-
nem vagy vele egyedül...jelenleg én annyit tudok csinálni,h.várom a sulikezdést,és ez kurvára nem jó dolog:((( -
ott még a HBA volt a bajnok :) bocsi ha idegesitelek, de unatkozok :P -
ott nemvolt ien hogy ha többen vannak a zászlónal hamarabb megy le -
ja viszont 1 ember annyi idő alatt huzta le mint 10 :P
-
és a zászló visszaszürkült ha nem voltál ott! -
leszamitva, az elejen x ido "joytalansagot", a veteran knife megszerzeset karkandon, meg a legelejen, /mig itt is ugy orultem neki/, aztan a joy behalasi idoszakot, kiterest egy kis jet repulesi gyakorlatra, ha nem volt gunnerem, szerintem nagyjabol annyit toltottem gyalog, amig a helire vartam, vagy probaltam mindenfele modon visszaszerezni azt,
De lehet, hogy a masodik helyen a sok ejtoernyozesem van, mert meghalni se szeretek a heliben.
Ez lehet, hogy az en kockasagom, de legalabb igaz es oszinte :)
-
HUmanEmber41st #94894 Még boldogult BF42-es időkben készítettek direkt infantry pályákat, talán nem ártana a BF2 alá is csinálni egypárat, ahol talán még az 1vs1 nek is lenne értelme. Mivel 1 ember elég nehezen foglal zászlót, ha a védő elbújik és a C4 megengedett..( nem is beszélve a kézigránátról).
Az inf. modban csakis lőfegyvereket lehetett használni ( még ha akartál volna, sem lehetett gránátot dobni, mert ki volt szedve).
Ilyen feltételekkel még sikeres is lenne az 1vs1 BF2 alatt sztem. -
Koszonjuk a helyes megoldast, megjegyzem egy eletre :)
-
"odateszek 3 calymore-t a zaszlo kore, /huh milyen ciki azt se tudom mennyi van a spec-opsnak :)/"
Calymore szentem a snipernak van... :D
Amúgy 5db c4-e van a spec csávónak.. -
bar mondhatnam erezd az ironat abban amit irtam, ha kicsit is ismernel, sikerulne, de igazad van, most csak elirtam :) 3 db c4-re gondoltam. -
Platypus16 #94890 Ennek köszönhetően mi vagyunk a legnépszerűbb topic újra:) -
marcio mela #94889 Honnan van neked 3 claymore? -
marcio mela #94888 Ez mi?
Vigyázz a tetőn dolgoznak!? -
Ha kicsit jobban belegondolok, a hotel gondolom vagy az elso vagy a masodik zaszlos pont karkandon, en vagyok a vedo odateszek 3 calymore-t a zaszlo kore, /huh milyen ciki azt se tudom mennyi van a spec-opsnak :)/ na mindegy, aztan felmaszok valami tavoli helyre, vagy csak atmegyek a palya masik oldalara, o elkezdi lehuzni a szaszlot amit en latok is ugye, megnyomom a gombot bumm neki vege, nyertem, tenyleg izgalmas meccs lehet,foleg az ilyen porgos jateknal. Mit lehet ezellen tenni. en vagyok a tamado sniper leszek benezek 5 kilometerrol a kukaba is, hatha odabujt a mocsok eltelik 10 perc megunom, mert nem talalom es inkabb belesetalok a c4-be.
nem igazan ertem, hogy is gondoltatok ???
-
szerintem sincs sok értelme az 1vs1-nek,de ha valakinek tetszik hát csinálja -
TS Zolly #94885 Valaki valamit kitalál, az mé baj? Ha nem tetszik egyeseknek, mint pl nekem, nem kell benne részt venni. Biztos lesznek sokan akik beneveznek. -
Latom, nem egyedul nekem van bajom az 1vs1 bajnoksaggal. A CS-t is azert hagytam abba... -
huh, elozmenyeket nem olvastam meg, csak a te postodat, de mintha goodspeed szagat ereznem a dolgokban, hogy ezt kitalaltatok, holnapra bepotolom :) -
Hát ez azért komoly...
Sok mindenné butítottátok már ezt a játékot, kvékké még eddig nem. Látom eljött ennek is az ideje...
Autóverseny, heli-/légicsata bajnokság, most ez...
Ha unjátok, miért nem játszotok mással?
Vagy csak én gondolom úgy, hogy ez egy csapatjáték?
Persze azt csináltok, amit akartok, nem akarok beleszólni, csak nem értem... -
tokeletes pelda, hogyan csinaljunk egy olyan jatekbol aminek az erossege, kulonlegessege pont abban rejlik, hogy foldon, vizen levegoben jatszhatunk egymas ellen egy quake1 face 2 face szintu jatekot. latom unalmatokban, hogy hu maradjatok a markahoz mindennel probalkoztok :)
pl COD UO-ban se tankozik normalis ember, mert nem arra van kitalalva, csak beleeroltettek.
csak akkor miert eri a sok fikazas az olyan jatekokat amik pont erre keszultek
pl
FEAR free multi ott kell infantry kupa nagyon utos, ott en is beszallok, probaljatok ki, ha meg nem tettetek :)
Jean nem ellened szolt, remelem sok gyaloghuszar oromet leli majd benne, nem kell nekem ugye mindent megertenem, mi miert tortenik a mi kis vilagunkban.
Csak nem birtam magamban tartani a gondolatot :) -
Ja még valami ,ha valaki esetleg úgy érezné ,hogy tudna segiteni a kupa megszervezésében a kövi msn-n keressen , thx: [email protected] -
Na figyelem emberek , pár napja érlelődik már bennem , de ez a mai dolog csak megerősitett , szóval inditunk egy magyar bajnokságot , 1vs1 -ben ahol mindenki megmutathatja ,hogy mire képes.Runningal már beszéltem róla és támogatja a dolgot annyiban ,hogy a huncup és a bf.hu oldalra kikerüljenek a szabályok . Nagy vonalakban a szabályrendszer:
-- 1 vs 1 infantry
-- no commander
-- karkand és sharqi penisula
-- karkandon az amerikai játékos az artyktól indul cél befoglalni a hotelt.
-- a mec oldal értelem szerüen ezt megpróbálja megakadályozni
-- az nyer aki rövidebb időn belül veszi el a hotelt az ellenféltől.
-- Sharqi , ugyanaz mint a karkandon csak a construktion-t kell befoglalni.
-- no unlock
-- bármilyen kaszt játszhat, claymore , c4 megengedett.
-- amikor befoglalja valaki a zászlót , screenshoot róla , és a tickettek döntenek.
-- a csalások elkerülése miatt mindenki csak a saját nick-nevén játszhat
ismeretlen , rangtalan playerek nem vehetnek részt a bajnokságon.
kb ennyi, a szabályokat még finomitjuk , ötletek jöhetnek de ezek a szabályok az irányadóak.
ja még valami , cupa csak az 1.4 es patch után indul , ez sok embernek jó soknak nem , de végre nem az ugribugri bunnyhopper-kedésé lessz a főszerep.
-
Bocs ha volt már...
-
ment -
Deqwator #94876 mikor halottam pár dolgot leborultam a székről! -
9-tol raerek, addig melo. -
Huh, csak nem tudod, hogy hova jar iskolaba? Priviben lecci, en sajnos nem leszek M.O.-n de odakuldok par havert. -
most akkor én is kérjek bannt nickdupl-ért? 
-
hivd ki anyád ,és kérd szépen az admintol az uj bannodat nickduplikációért!
Majd kihivlak évnyitókor a Teleky elé jó? -
Menjel Quakerezni, ott divi az 1v1. BF2 maradjon csapatjateknak. -
én is keresnék mára még egy 1 vs.1 ellenfelet:)
szerk:vagy ha nagyon el akarjátok picsázni Janekot,akkor legyen egy Deq+MeOw vs. Janek+Serg,benne vagytok?:D -
Vegetto #94869 Ok :) akkor majd mást kihívok -
Vegetto #94868 Ahaa :) -
Deqwator #94867 nem akarok divatot ebből a szarból! -
Vegetto #94866 Hú hányan is vagytok a topikba? kicsit sokan lennétek ellenem :) -
"Jatsszunk", tudod. -
Vegetto #94864 Okay, bocs :) -
tényleg bazd,ez egy normális dolog lenne,vkinek egy másikkal nézeteltérése van,felmegy mondjuk a JCSR üres szerverére,és gyorsan elintézik:D -
Vegetto #94862 TUdom, de azért kipróbálhatom :)