172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
persze visszakaptam egy ilyen uzenetet
'Congratulations, you have successfully signed up as a Veteran. The first time you log in to Battlefield 2142 you will see a confirmation of your Veteran status. See you on the battlefield!'
De ha jobban a sorok koze nezek ezt latom :)
Congratulations, you have successfully signed up to my own account database. The first time you log in to Battlefield 2 you will see a confirmation of your stupidity. 'CD Key in use'. Calm down and take some xanax
-
siman :) de ha megnyerte hagy vigye :) -
Es okosan beirtad a neved + jelenlegi passodat? -
Tegnap este lett volna egy warunk a bfmester nevű formációval. A war előtt nem sokkal ezt az üzit kaptuk tőlük:
-hello
-a var sajnos elmarad:(
-egyik ember elutazik
másik embernek nincs gépe
harmadiknak beszart a vgaja és gy mx440el nyomul azzal nem indul a bf
a negyedik még nem vette meg a bfet
ugyhogy bocsi amint minden működni fog megtartjuk a wart
Másnap persze rákérdeztünk, hogy miért csak a war előtt nem sokkal írta meg ezt.
A válasz az volt, hogy mert akkor nézte a vendégkönyvet. No comment...
-
Bar nem voltam valami elovigyazatos, lehet, hogy egy fake oldalra mutott a link, azok meg majd jot rohognek a markukban, mennyi accountjuk lesz mar hirtelen. -
...a nagy szánalmat
-
noveltem a remenyeiket, hogy nagyobb legyen a pofaraeses, lefoglaltam a jelenlegi nevem :) -
...a legfrissebb bugokat
-
Azért annyira nem vészes. Csak hetek kérdése és kiadják.
-
koszi, akkor meg elmehetek egy foldkoruli utra is gyalog, nem maradok le semmirol :)
-
As an update to progress with the delayed 1.4 patch, the patch has now passed initial re-testing but has yet to pass final approval before it is prepped for release. When this has happened the patch will be staged for release and we will let you all know. Once again we appologise for any frustration this delay is causing however it has occured to ensure the patch is as solid as possible.
Forrás http://forum.eagames.co.uk/viewtopic.php?t=27827
Még csak most tesztelik az 1.4-et. -
Platypus16 #95130 http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=23948
Az EA-nak van vmiféle sejtése, hogy nem igazán sok bf2-es akar majd áttérni a 2142-re, de ez statbuziknak persze jó... -
Nem lattam a videot, de azt mondanam igy, hogy a reszegebb :D -
kenytelen vagyok feltenni a kerdest, nem erre a hetre igertek a patchet ? -
2 fószer közül melyik vagy te? :) -
Deqwator #95126 Jó reggelt! 
HBD atomboy!
-
http://www.youtube.com/watch?v=2ht2hJliBUA

-
Danee:thx a helpet,azóta egy másik felhasználónál megtaláltam a képet 
majd berakom később estefelé^^ -
mannyi = mennyi, mondom, hogy nehéz!!! -
Nem minősítettem a hozzászólásokat, mert elég ritka, hogy indokolatlanul b@sznának itt le valakit, csak szóltam, hogy ne csak ezek alapján döntsön.
Néha tényleg idegbaj a 3456785-ik "hogyan generáljak cd-kulcsot" típusú kérdés.
Joe: ha látnád, mannyi gomb van egy ilyen klaviatúrán, alig lehet itt kiigazodni !
-
A radikalis hozzaszolasok arra jok hogy "eluldozzek" azokat akik az alapveto intelligenciaval sem rendelkeznek ahhoz hogy ezt a jatekot jatszani tudjak...
-
jah, nehéz áttérni read-only user-ségből, mi? :) -
Sorry, megjalanik = megjelenik, még tanulom a betűket
-
Azért ne csak ebből ítélj, ahogy olvasgatom ezt a fórumot (kb. 1 éve), itt egy "kicsit" radikális hozzászólásokat találsz, csíterek meg sajnos szinte mindenhol vannak.
De azért néha jókat lehet röhögni, ha megjalanik valamelyik közkedvelt arc, egyből a lista élére kerül a topic.
-
Akkor semmit ne vegyél meg max single player játékokat ott talán nem csal annyira az MI! :) -
gudman #95116 Én mostanában terveztem egy BF2 beszerzését,de ahogy olvasgatok itt nem nagyon érdemes!(csíterek miatt) -
BSZNád atomboy!
-
Jóóregelt az uraknak TM!
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT Atomboy! -
-
mustáros krémeset! -
haboskakajósreggelt és HBD! -
HBD! -
hdb -
HBD Atomboy! -
hbd atomboy! -
nézd meg mostanában az ofp multiját...ugrabugra bf után ott egy mezei ctf is felüdülés :)
nem is beszélve a cti modról, amitől a bf nagyon messze áll összetettségben :)
viszont ha a közösséget nézzük a bf szétgyaláz mindent...sajna ofp, ro mind-mind keményen megmaradt a rétegjáték szintjént... -
uwu #95105 Az a gáz, hogy a ranked rendszer miatt sok a statbuzi. A ststbuzuláshoz meg jól jönnek a csítek, azért vannak tele ststbuzti csíterfaszokkal a szerverek, mint pl. ez a gúdszpíd. Lehet, hogy a ranked miatt nápszerűbb a game, de a játékélményt közvetettten nagyon lerontja. -
heppibörzdéj vagy mi 
na meg ásítós reggelt...ilyenkor még nincs kedvem piásat írni
-
n003 #95103 gyógyreggelt :))
MEG ATOMOSAT!!!!!! :DD -
Morgen!
HBD!:)