172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
hey
-
Sok kicsi sokra megy
-
Azt mondták egy kis bugot találtak csak!
-
mondjuk nem kompatibilis a BF2-vel, vagy valami
-
crow #95255 Mégis, mekkora az utolsó pillanatban felfedezett hiba a peccsben, hogy másfél hét alatt nem tudták kijavítani?
-
Landor #95254 még 1*: egy nem most fogom venni 
azért kösz
bár nem látok sehol sem silentmaxxot.. honnan tudod hogy az nem jobb? -
TS Zolly #95253 Van. Majd lesz valamikor. Tele uj bágokkal persze. -
Sziasztok 1.4 es pöcsről van valami hir? -
ömmm...te tudod,de azért a figyelmedbe ajánlanék valamit:
1.PH teszt
2.PH teszt
3.PH teszt
de még1x:te választasz -_- -
Én is most cseréltem, mondjuk nem AMD rendszerre, de valahogy én az inteles cuccokkal jobban kijövök. Enyim INTEL CORE 2 E6300 proci , DFI INFINITY 975X/G alaplap 2x 1GB Kingmax Mars 667Mhz DDR2 memória Gainward 7600GT SilentFX 256MB. Ami megvolt az a 2db 200GB-os Samsung sata 2 es Hdd Pioneer 109 író Audigy 4 hangkari Coolermaster Hyper 48 hőcsöves procihűtő UltraPower 420W Silent táp.
-
Reggeltet :)
Tegnap este megnéztem egy videót a ET-QW-ről én is ... 37 perc ... Nem egy BF lesz ... az tuti ... a mi kis utódunk eléggé Szuper Márió hozzá képest ... (Bár lehet hogy én elfogult vagyok, én az ET féle játékmenetet jobban kedvelem ...)
Csak az a gáz hogy még fél év míg kijön :( -
Landor #95248 Szerintem tökéletesen elég ide egy minőségi 480-as, az nvidia nem zabál annyit mint egy hasonló teljesítményen lévő ati.
Ha meg tényleg meglesz a jövőben a 2. kártya meg a 2. vinyó, akkor majd tényleg fogok venni egy nagyobbat, de csakis siletmaxxot, nagyon meg vagyok vele elégedve. -
Jatek elejen probalkozz... -
én a helyedben egy ilyen konfig alá belöknék egy Hiper Power tápot,25 körül asszem van 580as,azzal egy ideig nem lesz gond 
ja egen,reggelt:) -
Korpsweb #95245 Road to Jalalabad
Szép egyetem lehet, ott diplomázz! Az oldal is elég beteg...
university
Kedves kis helyet választottak az új pályának, pár töltényt kilőttek ott a srácok:
cuccos
De legalább ők is battlefieldeznek:
lol -
tsá! -
mert atwe-t írtam helyetted, hát lehet h javítom.
-
Jóóreggelt az uraknak TM! -
-
FlatlineHun #95240 Enemy Territory: Quake Wars "Strogg"
Ez..... odabasz. A BF-et üti minden szinten.....
Kész vagyok -
n003 #95239 írjál jobbat te klánkúrva :DD -
Azért ezen még finomítani kéne 
-
felsorakozott a hős csorda horda
korda bújkált loholva
nem hiába jött el vesztük
horda csítlelt helyettük
bánni-hopp lett a csít
atwe benne a king
lőtte is őket halomra
mert ea a csítet leszarja -
Igen igen.Ezt tudtam is..De mindig vlki elfoglalja:P -
Platypus16 #95235 Boroskólás jóreggelt (TM)!
Már a topicok között feltörekvőben van a 2142, lassan már utolér minket...:) -
Reggeltet. Ma asszem nem SZINlelek. Iszonyat aznapos vagyok.
-
n003 #95233 gyógyreggelt 
nesze Ránning:
gémelt ma a horda meg a korda
beugrált a warra a horda-holha
a korda ámúlva bújt hullazsákba
pörgött is mit kúrva a lavórba -
en is lattam 1 demot, es azt szurtem le belole hogy egy az egyben BF2 koppintas az egesz, csak mas kornyezet....ugyan ugy van UAV, ugyanazok a kasztok vannak, ugyanarra jok se tobre se kevesebbre, csak pl. az engi nem villaskulcsal futkos hanem kombifogoval, de ugyanugy 3 sec alatt megjavit 1 hidat, arty is ugyanugy van...szal gagyi szar lesz. egy pozitivum van benne hogy ki lehet loni a jarmuvek kerekeit, ezt mar regota varom, viszont igy is mozgaskepes, csak nehezebben iranyithato...szal ez megint szar -
Van már PoE kliens, password csak szombaton lesz (1gb, torrent izzít) hozzá - terveznek hozzá mindenre kiterjedő online manuált, megválaszolják a "hogyan müködik az arty" kérdést is + server beállítási útmutató -
Ehehe - EBBEN a pillanatban az Beta 2 szerverkeresője 2 azaz kettő szervert jelez amin van élet! Usa+europe+asia+mindenki egybevéve! Összesen 18-an vannak rajta nem piskóta
-
Fasza - account server kilőve, mindenki privatenak látszódik, remélem nem kapjuk vissza a pontokat, aztán valaki végre beküld egy spec-ops osztagot a Dice székházba... Érdekes hogy a favorites szerverek 80% nálam pirossal nagy gebaszt mutat, ilyen még nem volt, bízzunk az új foltozóban...
Ja mondtam már hogy a 2142-ben a hős katonák visszafejlődtek a jövőben? Gyakran egy piciny falat sem tudnak átugrani, rakéta még mindig átmegy a tankon, ctd még mindig van, same old song... Hatalmat a TF2-nek
-
Lajee #95228 majd délelőtt megnézem mi jött le, aztán meglátjuk -
és mit tudok csinálni vele cd-kulcs nélkül? -
Lajee #95226 thx -
Valami van az account szerverrel mert senkinek nincs rangja.Lehet hogy jön az új patch??? -
Livius #95224 Privátba elkültem.
Ha még kell valakinek, kérjétek Lajee tól. Én reggelig nem vagyok. -
Lajee #95223 nyomjad a címet, baby :) -
Livius #95222 Valakit érdekel hogy honnan lehet leszedni a BF2142 BETAát mert tudok egy FTP címet. -
Mi van milyen kulcsokkal mit csinál?
-
Landor #95220 1.4esek csak voltak
sabilabbak is voltak
meg béták is voltak