172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
hmmm, megeleoztel :)
de holnap akar le is passzolhatnad a 2142 tesztjet masnak, mert tobbet uygse fogod elinditani.
-
huh, most fogadjunk abban te se fogod elobb tesztelni mint mindenki mas a nagyvilagban, nezz korbe a forumaban elobb inkabb :) -
Elvagy tájolva ha ma teszteled :) -
K kutya #95296 Ha jól látom kidobták a PoE 2-őt, torrenten! Csordogál lefele a kicsike! Méghogy holnap, akkor már tesztelem! -
na eroltesd meg egy picit magad, biztos lattal azert ennyi evesen mas sci-fi filmet is mint a orion urhajo kalandjai, vagy a cseh maja lany kalandjai:)
-
de akkor meg kilép azstalra és semmi -
kattints a mégsére, nem kell ez neked :D -
Bf2re telepítettem SF-et és indítás után ezt írja
-
mondj egy címet B+ had röhögjünk
-
Legjobb filmek is "szifis fasság" -ok, eljon az ido hamarosan amikor a legjobb jatekok is azok lesznek :) -
rányomtam a a válasz hsz-emre amire hsz-eltél de mivel hogy csak 200hsz van egy oldalon ez meg több napos hsz volt nem ugrott oda ezért azt hittem hogy egy friss hsz-re hsz-eltél fogol te még 2142-ezni van ennek tpikja ennek a 2142 -nek
-
Én a #94544-es hozzászólásodra válaszoltam, minek tartalma:
mennyibe fog kerülni a 2142 mert ha egy 5-ös körül és van benne hidrogénplazmasugárlézerkiborg - gépágyús sugármeghajtású traNSZPORT járgány akkor ti itt engem többet nem láttok de ha drágább lesz és ti vesztek nekem egyet közösen hogy megkíméljük egymást a másik társaságától akkor nekem úgy is jó
nnaszal?
-
végig a kvékvárról írtunk a linkelt videkről amit JEAN linkelt #95197 

-
Látod nem tudod alátámasztani semmivel az állításodat szal' nem értem miről beszélünk!
-
mostmár megbántad mi, hogy ilyeneket állítasz :D -
2142-ről volt szó :P -
ez 2142 nem kvékvárterritori
-
Tessék, itt van amit akartál, szal viszlát :DD
-
és te hol olvastad hogy ezen a játékmeneten kívül van más ?
és a videken miért nem reklámozzák lebegő plazmatank és asztfalt út kell neki haggyad már
-
"csak ilyen játékmenet"
Te ilyet hol olvastál? Ha megmutatod nekünk azon nyomban igazat fogunk adni neked, de addig csak bla-bla... ;) -
miről beszélsz B+ anyi szir szar játék kijött már amira az elmúlt egy évben azt mondtátok hogy soha többé bf aztán még mindig ebben a game-ben spawncamp-elsz a szaros heliddel
-
nálam ez a kvékvórz ott fog megbukni, hogy szifis fasság
-
azért a "van rá ilyen is" meg a "csak ilyen játékmenet" nem ugyan az és anno dc-ben is volt ilyen de az nem jelentette azt hogy nem lehet átrobogni a map-on hanem nem tudtad elfoglalni az utolsó zászlót
Jani a kemény :"EEEEnnnnyÍÍÍÍÍ"
-

-
Az meg a legviccesebb, hogy a vilag egyik legszukebb latokoru embere, beszel a "csopalyarol", csolatasrol.Na jo nem kotekszem tovabb, de ez kijart most neked :) -
A supply-line mod, vagy ki, hogy hivja, nagyon sok jatekban benne van.
ide is terveztek, igertek, csak keptelenek voltak megcsinalni, ha jol emlekszem, bf2 ala is van ra mod, szoval megint felrebeszelsz :) -
a kvék vár terrier ott fog megbukni amit már nálam okosabbak ecsetektek és a videkből is látszik hogy egy ratyi lineáris fos mission-ok ból áll magyarul megmaradt ratyi csőpályás kvéknek csak kicsit nagyobb csőben kell előrehaladni lásd csak az útakon közlekednek nem lehet levágni átgázolni stb. ezt a nagy szart álcázva kitalálták hogy sorban kell elfoglalni a pontokat szánalmas egy banda
-
te aztán tényleg hardverbuzi vagy b+
-
remélem nem értetted félre a hsz-t amit neked címeztem de nem a te ősödről szól hanem a PoE"1"-ről
-
Ez a legújabb hátterem!:) Elkeseredésemben csináltam!:D
-
Landor #95269 a szerelem öl, butít és nyomorba dönt 
-
Landor #95268 a szerelem öl, butít és nyomorba dönt 
-
Szép dolog is a szerelem
-
willis #95266 te meg megnyalhatod a makkom!!! -
Te még hiszel a mesékben?
-
Re!
Letelt az egy hét, amit az EA-nál igértek!:) Mi újság? Nem találom sehol az 1.4-et... -
Bazzeg.
Reflexbol lerugtam a monitort a csotany lattan. Meg jo, hogy vacak, ceges monitor volt. -
Szerintem kamu az egész a patch régen kész van. A legutolsó bétával se voltak nagy gondok. Szvsz. túl jóra sikerült az 1.4 patch ezért kicsit butítanak rajta betesznek pár új "fícsört" mint annó a bfv utolsó pecsébe és majd kiadják mielött megjelenne az 2100 borzasztósok Battlefield. Aztán lehet rohanni megvenni az új bf-et ,mert az bizony nagyon jó lesz. -
Nagydög #95261 Kar, hogy mar mesz!
-
Polemius #95260 Rájöttek, hogy csak a game motorjával van igazából gond, és újraírják. Majd a patch meg lassan nagyobb lesz mint az eredeti game.