172102
  • Danee
    degec :))))
  • TS Zolly
    Neked gyik. :P :D
  • Kovács legény
    FAQ ami magyarul GYIK de itt csak FAQ
  • TS Zolly
    Nem tudunk segíteni.
  • oki23
    Sziasztok tudna nekem valaki segíteni abban, hogy felteszem a battlefield 2-höz az 1.3patchet és miután feltettem utána abszolut de nem lehet elindítani a játékot!!!
  • Danee

• Running
    Point of Existence Mod Update #79.5 /totalbf2.com
    Yesterday | 10:07 PM | 23 Comments
    The Point of Existence mod team has updated their website again with some exciting information. They have finally released the password to the POE2 client torrent. Take a look:

Point of Existence would like to thank everyone who has come out in our support this last week, its very much appreciated.

Many of you realize that the password for our release has been compromised. When we realized this had happend, we decided we needed to 'get on the bandwagon' and make sure that everyone got the RIGHT information.

With that in mind, we want to remind everyone that we are having our release party still at 11am PST and are releasing our full unpassworded zip file of the mod to our host Hypernia at 12noon PST.

Some people seem to be having a little trouble with the install of the torrent file. You need to unpack the zip file to your desktop and run the exe. We broke the installer into two pieces so that you would be able to burn cd's of the mod. The PoE2-v1.0.0.0-mappack.cab file is needed by the installer, but you dont need to do anything with it. It just needs to be in the same directory as the exe when you install.

The password for the .rar'ed version of the torrent is:

..]POEv1.0.0[..]BIGthanksTOeveryoneWHOhasSUPPORTEDus]..

The torrent is available here

The POE manual is available here

Thanks again to everyone who has been involved in this mod. If you want to get involved we would love to hear your opinons, join and post in our forums, it will only make the mod better:
    pointofexistence.com/forums/

See you Saturday at 11am PST and on the POE battlefield.

Great to hear POE2 mod team! I would like to thank you guys personally for all the dedication that went into making this mod.
  • Pharaoh
    Köszi. Sikerült. áttírtam annyita, mint amit a winben van és megjavult.
  • OculusDei
    például amikor már vagy 5 méter magasan a uav kocsi felett száll? vagy a másik oldalon a pálmafák felett? (mec oldal)

(csak ironizálok a múltkori esetünk kapcsán. ne vedd támadásnak...)

• Beers
    A video.con-ban nézd meg mit mutat felbontásra!
  • Crem
    a monitor driverra gondoltam, nekem a LG-nél azzal nem ment elsőre anno...(tft1710s)
  • Pharaoh
    Samsung CRT, legújabb forceware van fent.
  • Crem
    gyári driver van fent?
  • Beers
    Milyen monitor?
  • Pharaoh
    #95332 -re valami megoldás?
  • Platypus16
    Köszi promi és KLegény
  • felpillanto
    en utalom a helit amikor odajon valami nagyarc azzal a csattogo szrral oszt kempelget akkor lepek is a szerverrol dolog meg van oldva.amugy hogy farancba lehet a tv raketat olyan szepen iranyitani en hiba gyakorlom nem megy
  • Kovács legény
    a poe topicban
  • HTS s3rg1nh00
    de ahhoz lámák,és félnek a másik helitől:)
    én mindig azt mondom,hagyjuk felszállni a másik helit,induljunk egyenlő esélyekkel,és akkor nincs baj,ha ők lőnek le minket sem...ez esetben harcoltunk egy jót,és jöhet a következő csata,de amúgy ez a seggkempelés amit mondjuk eddie csinál cram0-val,az néha úgy fel tud baszni,hogy hihetetlen,pláne,hogy mi ezt nem csináltuk velük sosem:(
  • Fsensei
    Hát nem tudom szerintem még mindig az lenne a legegyszerűbb ha az ilyen lámákat kickelnék és akkor egyszer nem a helipadon fregelnék le ha helit hanem megpróbálnák a levegőben is...
  • Promi #95359
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1093362080]#2328 hsz[/URL]
  • Platypus16
    És azt hol lehet megnézni?

Amúgy boroskólás jóreggelt (TM)!
  • Crem
    Nem az egészre gondolok, hanem erre az egy problémás esetre, hogy a MEC-nek természetes a TV torony kempelése, viszont fordított esetbe ez már a védett bázis támadása, amit BAN-al jutalmaznak!
    Legyél fer, mert elég gyerekes, hogy amikor visszakapod a bunkóságot, akkor rögtön kezdesz hivatkozni a "védett bázis" lejárt szövegre!!!!

[apro]nem rád gondolok!:) csak neked írtam...
  • koikoi
    ITT VAN KÉT BF2 ES TAG!
    http://legalja.hu/_media.php?media=20051118_ginomajalis.wmv
  • Me0w
    Nem, ez nem haboru, ez egy jatek. Aki meg nem talalja a helyet benne, es ugy probal ervenyesulni, hogy elbassza 31 ember jatekat, az utana beirja, hogy ez haboru es nem babazsur.
  • Crem
    Ezt a nézőpontot azért tartom oltári nagy baromságnak illetve igazságtalannak, mert a MEC heli NEM akarja elfoglalni az USMC bázist !!!! Persze ha ezt a zászló tövénél teszi az más lenne, de hát tudjuk, hogy az elég nehézkes a lámáknak!:) Ezért a fentiek alapján a cobra is csak azért megy a MEC padra, hogy blokkoljon... Szal' oda-vissza alapon működik a dolog BR-SC egykutya...
    Egyre több külföldi serveren elfogadott álláspont, hogy :" Ez háború nem babazsúr...
  • kBagyula #95353
    Van password a PoE2-höz!
  • schrank
    szerintem sosefox
  • TS Zolly
    Azt a speciál forszot.
  • schrank
    mit értesz SF alatt csak nem azt hogy : S ose F ogsz
  • TS Zolly
    Talán a sok csit nem??? :D

Amugy most, hogy mindenki Poe lázba ég, vennék q ocsón, monjuk ingyé :D SF cédét. Na jó, postakölcséget álom. :D
  • schrank
    én még azt sem tudom mi a faszomra ment el majdnem öt giga adat azért a transzportkirályságnak ekkora adatforgalom nem a velejárója
  • TS Zolly
    Nem próbáltad még átcseszni a csello adatforgalmi mérőjét? Állitolag rengeteg progi van rá, és müxenek is. Én most keresek valami ilyen progit a zelkanetre.
  • kBagyula #95346
    ...ááá nem, azt hittem péntek van oszt felkeltem 5kor ahogy szoktam... még jó, hogy nem mentem be melózni. :P
  • schrank
    köszike de nekem az a gondom hogy ateszkó gazdaságos csellólájtom 5 GB-jából elhasználtam már 4.5-öt ezért ha nem akarok adatforgalmat csinálni magamnak és még 5 napig tudjak bf-ezni ezért csak az alább említett lehetőség jöhet szóba
  • TS Zolly
    Nekem is, nekem is, nekem is!!!!! :P :D
  • TS Zolly
    Nem. Csak a fijjam korán kelt, és rajzfilm csatorna nézhetnékje támadt. Persze hétköznap, reggel hét után sem lehet kiimátkozni az ágyból, hogy várja az ovi. :D
  • Beers
    Privi ment!
  • schrank
    mi van mindenki éjszakás volt
  • kBagyula #95340
    Reggeltet.