172102
  • schrank
    tényleg ilyen konfigom van csak azért búcsúztattalak mert ebben a játékban ÉN vagyok a transzport király és nem akarom hogy egy NFS-es letaszítson a trónról
  • Swy
    na jó leszedem! van valami kira hely ahonnan gyors?
  • Swy
    milyen jó a kép.... ez nagyon kira azt hittem szarabb lessz!
  • Swy
    a kirak a winowsra az nem a te hibád
    nálunk is van és mindig szétverem a falat
  • jupa
    Jah te most a gépem fikázod,értem,csak tutod nem azzal van a gond mivel mediumon is akadás nélkül fut
  • schrank
    ugyan olyan konfigom van mint neked csak 128MB-os és szerintem menjél vissza NFoSMW-ni
  • Deqwator
    akkor szar a bf2-t és vissza kell vinni
  • jupa
    Hi!
    Lenne több kérdésem is.
    miért van az hogyha belépek egy squadba(általában magyarba..)és nem hallják amit mondok és én se őket csak akor ha 2-en vagyunk benne,elég érdekes..
    Meg néha mikor csatlakozok a szerverre egyszerüen kirak a windowsba.
  • Landor
    "Rambózás tényleg felejtős"
    akko ez egy szar
    megyek is vietezni
  • sector512
    Tényleg nagyon állat lett a game! Megyek is vissza játszani
  • Kovács legény
    hát sokkal jobb mint az alapbf2 ,kurva jót játszottunk most ,köszi a többieknek is akik ott voltak! Rambózás tényleg felejtős ,foglalni sansztalan egyedül
  • mesor
    + az egyszemélyes kommandó felejtős benne! Tényleg csapatban kell mozogni mert találkozol 3-4 emberrel akik egymáshoz közel vannak akkor véged van rögtön! :)

Nagyon jó lett ez a PoE!
  • Swy
    Mikor én betoppanok a tankal nagy a fejetlenség....
  • Polemius
    Na akkor ez kell nekem. Ha végez a defrag kipróbálom. :))
    Az alapnál már ez elején is idegesített ez a fél tár/ember dolog, főleg mert rövid sorozatokat szoktam meg más játékban. Itt meg ugye ezzel csak szívok mint a torkoborz. De talán majd most.
  • Running
    snipától olyan fejeseket lehet kapni h csak néztel mi ez a lézer vazze..
  • Running
    Pontosan 3-4 golyó és meghal az ürge, fejre 1 lövés.
  • Running
    bf2 ben megmondani se tudom mennyire untam azt hogy 25 golyó kell az emberbe. Itt minden fegyverből negyed annyi se kell. ha fejest lősz halál, ha testre akkor pár pontos találat. nincs porzás, lag full tárak emberekbe.
  • Polemius
    Én még nem próbáltam ki, de azt írták előre, hogy 2-3 lövés/ember max. Meg a sniper is ha midnen igaz 1 lövés 1 ember.
  • schrank
    nnna mert aztán a noob medic-eknekm eddig is dok gondjuk volt a fegyvereikkel mi ?
  • Running
    Vélemény POE2-ről 2 óra játék után. Tankok királyság, autók szintén, repcsihez helihez még nem jutottam hozzá annyira. Nagyon élvezetesek a mapok, nincs pontharácsolás, mindenki segít a másiknak, vazze kiszáltam a tankból h megjavítsam és nem lopták el, hanem beült a csávó a géppityuhoz, csak néztem mint a moziba. Ilyen jót kb 1 éve nem játszottam publicon a sima bf2-vel. Ja és 1 bugos se láttam, se crash, se s beakadás se semmi. (Ja az egyik házon belül belóg a fű, ennyi)
    Fegyverek nagyon jók, robbanások, hangok, maga a harctéri élmény sokkal jobb mint a bf2-ben. Medic fegyverrel olyan 1 lövéses fejeseket osztottam h csak néztem. Nincs olyan h fél vagy teljes tár kell valakibe, RENDESEN MŰKÖDNEK A FEGYVEREK!!!

Összeségében eddig elmondhatom h várakozáson felül teljesített a játék szerintem. Gratula a készítőinek.
  • item
    Üdv urak!! POE2 "káming"
  • schrank
    hagyjad a kis pöcsöt azt hiszi csak az a jó amit a faterja hoz svájcbó frankér
  • Korpsweb
    Csatlakozom Runninghoz...vazze nagyon állat a POE2, már csak a patch hiányzik...
    Olyan mint a sima bf2 amit szeretek, de mégis teljesen más, szinte minden új benne, cool
  • Platypus16
    Szar ügy
  • Yan
    A mod mióta warez???
  • oki23
    Köszönöm nekem megvan csak az egyik barátomnak kellet volna köszke
  • HTS s3rg1nh00
    persze lehet,kell hozzá 12E Ft a boltosnak,aki cserében megajándékoz egy dvd-vel,azt fel kell rakni és kész,ennyide erre magadtól is rájöhettél volna...
  • Kovács legény
  • Fenrir
    Kinek van meg a "flém szagot érzek" kép?
  • Swy
    jójó!
    Látom érzem vágom
    ű
    ésss szedem majd le kezembe gépembe winchire
    Thanks champ!!
  • Deqwator
    bf2 mod:Point of Existence2
  • Danee
    Point of Existence2
  • Swy
    de mi az!!!?!?!?!
  • Danee
    bazzeg 97%-nál tartottam és a szar sütőnk lebaszta az áramot... kezdhettem előlröl, és most csak 277KB/s-el jön
  • Fsensei
    Nekem már csak 35 perc és többet nem idegesít a TV-nél kempelő MEC heli
    8DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Swy
    mit?
    POE2?
    az mi
  • Beers
    Nincs mit!
  • Running
    Na kipróbáltam a POE2-t, fegyverek ászok, mapok ászok, hangulat ász, hangok király..járművek is zsírak....szevasz bf2.
  • TS Zolly
    Miért is? Mert már egy éve a banner alatt van egy ollan, FAQ? Ráadásul ebből a pár betüből van kettő is? + a két FAQ közt egy ollan mondat: Mielött kérdeznél katt ide? És fogadjunk az olvasni nem, csak irni tudó embörkének warezos verzioja van.
  • Swy
    jajjmmennyit szarakodhattál