172102
  • Fsensei
    TÉK:D
  • joebacsi
    nemtom, de bftalira valahogy egyik se tolja el a zarcát, pedig tuti feldobnák a bulit egy kicsit a jelenlétükkel :)
  • Fsensei
    Hát kezd egyre ötlettelenebb lenni ha ez Janek.Régen még egész poénos nickeket csinált:D
  • Fsensei
    Meg azt sem értem hogy amikor jön egy új arc, miért hiszi mindig azt, hogy okosabb, jobb, és még mindenebb az itt régebbóta fórumozóknál???
  • Kovács legény
    janek jancsik vegas freddy ... piedone is volt?
  • schrank
    értem már jancsibohóc
  • Fsensei
    szerintem te nem transzportkirály vagy hanem jeeppel a gyalogosokat kempelő láma :D
  • joebacsi
    nemtom, de valahogy bftalira már nemnagyon tolja el az arcát egyikse...pedig tuti feldobnák egy kissé a bulit :)
  • A Bohoc
    Ami pedig a régi nevem illeti oSACoDrPeidone volt itt
  • A Bohoc
    joebácsi ilyen erös emberktöl zengenek a forumok mint ami te vagy!Te is közéjük tartozol..Most aztán jól megmondtad nekem..A következö most aztán elküldesz a kurva anyába mint hasonló társaid meg hogy jaj de megvernélek kitapsonám a beled stb stb..Itt mindenki erös és bátor szemtöl szembe meg menne a hüppögés!
  • Kovács legény
    ott bassza el mindig hogy egy ujreg ,nemkezd el itt pofázni egyből ,mintha már mindenkit ismerne.
  • joebacsi
    ésszel fórumozz okostojás, ha nemakarod kib@szatni magad a topikból...újregeknek ez nem cset...
  • Kovács legény
    hát nem édes?
    kezd nőni a kicsi agya:)
  • joebacsi
    pedig most körültekintően megváltoztatta regnél az életkorát is :D
  • Kovács legény
    a Janek csoportba illik bele
  • schrank
    nesze avatar
  • schrank
    pedig valamelyik csoportba kell hogy beletartozzál ha csak nem teremtesz saját imidzset
  • A Bohoc
    Kedves Schrank=szekrény csak forditottam.Bf2 arc vagyok immáron 1 éve.Több Acountom is volt már és klánom is.Ami pedig azt illeti inkabb maradnék Bohóc névnél.Grat a transzport kinevezésedhez
  • schrank
    mert hogy te aktív BF2-es arc vagyol ?
    első szabály én vagyok a transzportkirály de az alábbi beosztásokra lehet még pályázni:
    - delfinkirály
    - bunnykirály
    - G36E noob medickirály
    - gunnerkempkirály
    - és végül de nem utolsó sorban a faszlámakirály
    a fentebb nyilvánosságra hozott cyber társadalmi pozíciók részletesebb taglalására kérném meg a még ébren lévő aktív fórumozókat
  • A Bohoc
    Egy próba volt!Tudok e már irni a foumba..
  • A Bohoc
    Ja és mindig jól jön a frissités
  • A Bohoc
    Sziasztok!Bereggeltem hozzátok ha beférek közétek forumoznák veletek én is!Birom az irásaitok!
  • Deqwator
    Na talán!
  • schrank
    ez fiatalabb mint az albertó
  • A Bohoc
    Na talán!
  • joebacsi
    höbödö!
  • Fsensei
    BSZNád s3rG1nH00(hú de hülye neved van:DDD)
  • Landor
    bsznd s3tirhj0!
  • uHs Gerzson
    HBD!
  • Deqwator
    HBD s3rg1nh00!!!
  • schrank
    nnna ja az a bugos sörétes ami pontosabb volt mint a sniper
    nnna kettőtök közül melyik a csellós mert akkor nyomás fel a hubjára azt szedem azt a szart
  • joebacsi
    hánemtom, mostígy visszagondolva dereng valami...anno mikor próbálgattam a dc-t, valami városi pályán c4ezt az ami főbéz spawnpontjait, és akkor olyan hülyén volt megcsinálva, hogy nemlehetett semmit tenni ellene, vagy 2 percnyi spawn-halál után sikerült valahogy kivakarni asszem...nah akkor gondoltam arra, hogy a netes játéknak a legnagyobb hátránya, hogy nemtudsz felállni, és odamenni jól pofánbaszni az illetőt, ha épp kiérdemelte...
  • mesor
    Na ja a egy pályán nem tudott volna gyalog végigmenni.Csak ugrálva. :D
    Ha jól emlékszem Saiga+ugrálás delfinelés volt a taktikája assi pályákon.
  • Deqwator
    Krsiz nem 1szájbabaszott kis buzi volt(most se az), tény hogy voltak furcsa dolgok de ezt igazán a nagyöregek tudják mi is volt ott.
  • schrank
    ő már dc-ben jobban delfinezett mint most a sok szar faszláma medic G36E noob neveket inkább most nem is írok
  • schrank
    engem ez fasszopó krisz a gs-en lőtt ki egy lövőssel full hp-nál tank-tank aztán megkérdeztem azt válaszolta gyakorolta
  • mesor
    Háát őőő mondjuk úgy keringtek róla érdekes történetek(csítelés meg ilyenek :).
    Mondjuk én nem folytam bele ezekbe a dolgokba, csak hallotam ezt azt. :)

GS jelen volt DC-ben is sajna...
  • joebacsi
    ez valami dc-s gs féle hülyegyerek?
  • mesor
    Igen ő az a Krisz! :)

• mohus
    ja köszönöm a POE-ra a válaszokat..már húzódik lefele