172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
TÉK:D
-
nemtom, de bftalira valahogy egyik se tolja el a zarcát, pedig tuti feldobnák a bulit egy kicsit a jelenlétükkel :) -
Hát kezd egyre ötlettelenebb lenni ha ez Janek.Régen még egész poénos nickeket csinált:D -
Meg azt sem értem hogy amikor jön egy új arc, miért hiszi mindig azt, hogy okosabb, jobb, és még mindenebb az itt régebbóta fórumozóknál??? -
janek jancsik vegas freddy ... piedone is volt? -
értem már jancsibohóc
-
szerintem te nem transzportkirály vagy hanem jeeppel a gyalogosokat kempelő láma :D -
nemtom, de valahogy bftalira már nemnagyon tolja el az arcát egyikse...pedig tuti feldobnák egy kissé a bulit :) -
Ami pedig a régi nevem illeti oSACoDrPeidone volt itt -
joebácsi ilyen erös emberktöl zengenek a forumok mint ami te vagy!Te is közéjük tartozol..Most aztán jól megmondtad nekem..A következö most aztán elküldesz a kurva anyába mint hasonló társaid meg hogy jaj de megvernélek kitapsonám a beled stb stb..Itt mindenki erös és bátor szemtöl szembe meg menne a hüppögés! -
ott bassza el mindig hogy egy ujreg ,nemkezd el itt pofázni egyből ,mintha már mindenkit ismerne.
-
ésszel fórumozz okostojás, ha nemakarod kib@szatni magad a topikból...újregeknek ez nem cset... -
hát nem édes?
kezd nőni a kicsi agya:) -
pedig most körültekintően megváltoztatta regnél az életkorát is :D -
a Janek csoportba illik bele -
nesze avatar -
pedig valamelyik csoportba kell hogy beletartozzál ha csak nem teremtesz saját imidzset
-
Kedves Schrank=szekrény csak forditottam.Bf2 arc vagyok immáron 1 éve.Több Acountom is volt már és klánom is.Ami pedig azt illeti inkabb maradnék Bohóc névnél.Grat a transzport kinevezésedhez
-
mert hogy te aktív BF2-es arc vagyol ? 
első szabály én vagyok a transzportkirály de az alábbi beosztásokra lehet még pályázni:
- delfinkirály
- bunnykirály
- G36E noob medickirály
- gunnerkempkirály
- és végül de nem utolsó sorban a faszlámakirály
a fentebb nyilvánosságra hozott cyber társadalmi pozíciók részletesebb taglalására kérném meg a még ébren lévő aktív fórumozókat
-
Egy próba volt!Tudok e már irni a foumba.. -
Ja és mindig jól jön a frissités
-
Sziasztok!Bereggeltem hozzátok ha beférek közétek forumoznák veletek én is!Birom az irásaitok! -
Deqwator #95477 Na talán!
-
ez fiatalabb mint az albertó
-
Na talán! -
höbödö! -
BSZNád s3rG1nH00(hú de hülye neved van:DDD) -
Landor #95472 bsznd s3tirhj0!
-
HBD! -
Deqwator #95470 HBD s3rg1nh00!!!
-
nnna ja az a bugos sörétes ami pontosabb volt mint a sniper
nnna kettőtök közül melyik a csellós mert akkor nyomás fel a hubjára azt szedem azt a szart
-
hánemtom, mostígy visszagondolva dereng valami...anno mikor próbálgattam a dc-t, valami városi pályán c4ezt az ami főbéz spawnpontjait, és akkor olyan hülyén volt megcsinálva, hogy nemlehetett semmit tenni ellene, vagy 2 percnyi spawn-halál után sikerült valahogy kivakarni asszem...nah akkor gondoltam arra, hogy a netes játéknak a legnagyobb hátránya, hogy nemtudsz felállni, és odamenni jól pofánbaszni az illetőt, ha épp kiérdemelte... -
Na ja a egy pályán nem tudott volna gyalog végigmenni.Csak ugrálva. :D
Ha jól emlékszem Saiga+ugrálás delfinelés volt a taktikája assi pályákon. -
Deqwator #95466 Krsiz nem 1szájbabaszott kis buzi volt(most se az), tény hogy voltak furcsa dolgok de ezt igazán a nagyöregek tudják mi is volt ott. -
ő már dc-ben jobban delfinezett mint most a sok szar faszláma medic G36E noob neveket inkább most nem is írok
-
engem ez fasszopó krisz a gs-en lőtt ki egy lövőssel full hp-nál tank-tank aztán megkérdeztem azt válaszolta gyakorolta
-
Háát őőő mondjuk úgy keringtek róla érdekes történetek(csítelés meg ilyenek :).
Mondjuk én nem folytam bele ezekbe a dolgokba, csak hallotam ezt azt. :)
GS jelen volt DC-ben is sajna... -
ez valami dc-s gs féle hülyegyerek? -
Igen ő az a Krisz! :)
-
ja köszönöm a POE-ra a válaszokat..már húzódik lefele