172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
és alacsony a kerités.. -
Ezer hála..
-
Jajj, már megint rajzanak itt a faszlámák? -
Deqwator #95594 coRDHA,CoR -
Üdv urak! Valaki mondja meg legyenszives hogy van-e magyar szerver a POE nak ? Előre is thx...
-
tényleg egy csótány!
vagy személyiség zavara van :) -
nyugi, hagyjátok, legalább nemkell elmagyaráznom a modiknak a szituációt, elég shotot küldeni, megkönnyítette a dolgomat a drága...:) -
az mit jelent hogy játszottál ellene azt hogy ködhatáron kívülről kilőted TV rakétával mert ez kb ugyan az a kategória mint amit ő képvisel és én soha nem mondtam hogy csíter a krisz csak akkora bug user hogy az már több mint szemtelenség
-
Ez igen, gratulálok! -
Okos vagy, leülhecc ... :( -
juuj ez ban öcsím -
csabika az árpika -
csabikának és gyurikának üzenem, hogy mikor azt mondtam, ez nem cset retardált hülyegyerekek részére, akkor nem a levegőbe beszéltem...ha akarnak még sg-n fórumozni, akkor hanyagolják ezt a topikot... -
Vagy kettőt? Vagy eza kettő egy? Vagy valamelyik régi reinkarnációja?
Esküszöm ez jobb mint a Barátok közt :) -
Deqwator #95577 tudtam hogy vannak hülye emberek ,de ennyire
-
-
-
na ez hülyeség -
Lámpák :)
Megint nyertünk egyet? -
Deqwator #95567 te miről beszélsz?minden droid idejön és elkezdi verni a mellét hogy ő milyen jó!erre kapja tőlünk a szelíd válaszokat és akkor jön az hogy persze 4szem közt nem lenne ilyen nagy arcunk!(de egyik se jön el 1bf talira) -
TS Zolly #95566 Nagy az isten álatkerje tudod. -
az a tidumatok -
De most komolyan mi a faszért arcoskodsz itt?
Nem rég elintéztuk Goodspeedet egy ideig nyugtunk lesz tőle, Janek is talán kezdi felfogni, hogy rossz topicot választott magának erre jössz te és viszed tovább a vérvonalukat. Hihetetlen hogy sohasem fogyunk ki az ilyen hülyékből.
Persze majd jön az, hogy találkozzunk élőben stb...
-
kircsi az aláírásod -
Deqwator #95563
-
Azért, hogy megérsd.Kutyákkal csak ugatni lehet.Vili? -
"Inkább daloljátok el, hogy a picsuba lehet pörgővetödni?"
ALT+F4-el!
"Mi a fukingot ugat ez a joe?Ha kérdeznek válaszolsz!"
Ez kurvára nem a tudakozó és nem is a máltai szeretetszolgálat!
Erről jut eszembe te mi a faszt ugatsz b+? -
Mi a fukingot ugat ez a joe?Ha kérdeznek válaszolsz!Hisztizel itt egyfojtába te hoki.
Inkább daloljátok el, hogy a picsuba lehet pörgővetödni? -
aki egy játékban csalt, az csal a másikban is... ez nem játék kérdése, hanem a mentalitásé :) -
Hoppp ... Hát HBD Szerdzsi!!! :) -
Na ezeket a statot nézdmeg ha egy olyan ember statját akarod látni aki eldönt egy meccset.
ezt
150-es pinggel olyan fejeseket oszt, hogy az már hihetetlen. -
n003 #95556 gyógyreggelt :)
búúldog szülinapot Szerdzsinnyó :DD -
Hát én már játszottam ellene és nem az az über-pro játékos, aki egymaga eldönt egy meccset.Nem tudom hogy a korábbi BF részekben mien volt, de BF2-ben nem valami jó játékos... -
jah, de sztem laccoo nem menne át gyökér álnevezésekbe sztem...aztán francse tudja :) -
BSZN Szerdzsi! 
Joe: ez inkább lacco-s, mint janekos :) -
TS Zolly #95552 Ezért is irtam, nem csaló, csak q ügyes a srác. :P
Cod-be viszont elkapták, igaz nem a pb fogta meg, amit ugyan tagadott. Egy jóarc klánjába volt, az apjával együtt. Szal, tuti ö volt az. De mint tudjuk, ez nem cod, hanem bf. Itt nem csalt, nem csal és nem is fog soha. Soha nem csinyát ollant, befordult a sarkon, és egyből lött. Nem látott át a falon. Rengetegszer néztem, hogyan is üzi az ipart a szerveren.
Dzsotata! Te meg kérdezd inkább Szekrény kolleginát, mit is mível a kölök a bf2-es tankal. -
BSZN Sergi
-
RIP
-
veletlen az lettem -
öngyilkos leszel?