172102
  • joebacsi
    én színfoltnak nevezném :)
    vagy esetleg kockásan: fícsör :D
  • joebacsi
    jah, amúgy hbd tOMi-ba!
    (annak ellenére, hogy annó eladta a 42őt :D)
  • Running
    Rendkívüli emberek ezek...
  • HTS s3rg1nh00
    ja és ráadásul mind kopogás nélkül jön be...
  • joebacsi
    kis szösszenet, csakhogy átérezd a szituációt :)
    sg modik persze ezt magasról leszarják, ahogy látom...
  • erdos
    ezek a harcosok mostanság egymásnak adják a kilincset basszus...
  • joebacsi
    pájinkásat!
    jah, egykét barom bétalálta a totyikot, ídesanyám is csuklott rendesen :)
    nagyonüber :)
  • joebacsi
    eszem a zuzádat
    (bár még az ördögök nagy részét megkell győzni, hogy a poe szép, a poe jó, de ezlegyen a legkevesebb :))
  • Running
    Sok, de csak azok fognak működni amelyen min 8 csapat elindul, a többi kuka.
  • HTS s3rg1nh00
    vidék/Miskolc....
    Yan:
    reeeeggeeelllltttt<ááááásít>
  • n003
    nem lesz sok?? kicsit ígyis nyögvenyelősen mennek a jelen ladderek is :DD
  • Running
    Na mi van vazze divat lett klánribinek lenni? Ja ha a Horda nem indul, akkor én is beállok valami poe-s csapathoz is.
  • Kovács legény
    Reggelt!
    Nah majd szólok a csapatnak,hogy töcsék le a POE-t és induljunk mi is, ha nem lesz belőle semmi ,akkor csatlakoznék más klán egységéhez. (gondoltam előre szólok:)
  • Looserke
    én már toltam lekorlátozva...nem sok különbség van, tudtam rendesen játszani...egyedül akkor éreztem hátrányát, amikor TV raksival akartam lőni, mert ott a kis sávszél miatt a gyors rakétánál akadozott a kép, olyan volt, mintha laggolt volna, de csak ott...

...ha végég jeepbe puhítod a segged, akkor nem sok különbséget fogsz észre venni...
  • Running
    - Mivel nagyon úgy tűnik hogy a POE2 sok embernek megtetszett ezért a Ladder részt kibővítem vele. Várom a csapatok jelentkezését, msn: [email protected]

Honlap: huncup.clanwar.hu
  • Fsensei
    Kabbe.Egyébként azért rambztam mert sly-al alkottunk egy speciális egységet ketten.Ő volt a líder és távolról támogatott míg én leírtottam a jónépet a zászlónál.Aztán meghaltam és kezdődött az egész előlről:DDDD

Hát egy kicsit szokatlan még, ez a bemérős helikopter, néha egy két tankra háromszor is rá kell foprdulni, hogy ki lehessen lőni...de egyre jobban tetszik:DDD
  • n003
    naonteccik :DD a gyalogos mapok komojj aljnövényzettel úgyhogy tényleg bokortól-bokorig bár a Fuji szombaton elővette máá megen a rambó szerkóját :)) hogy száradna a keze a bill-re
    az egyéb mapok meg naonsok járművel!! helikről lekerült a tv roketta heljette lézeres van mint a bombázókon, apc-kre meg a tankelhárító lett tv irányítású .. kicsit furcsa volt az irányítása alapbf2 után de megtanúlható :DD

és belekerült egy űberbrutál arty-tank (1lövés egy tanknak, és nem is kell közvetlen találat) bár ezt nagy távolságokra naon megkell tanúlni hogy hogyan kell használni :)
  • n003
    mármint az átlag 25éves életkorú gyrekek előt??? :DD

amúgy gyógyreggelt :DD
  • kBagyula #95666
    Jóreggeltet.

Vadállat. :D
  • DummyBoy
    Nem a (nemlétező) szekszuális életedről kérdeztek ...

Hopp ... szabad itt a gyerekek előtt ilyeneket mondani?
  • erdos
    pálinkás jóreggelt
    vót valami hétvégén? megint parasztlázadás vagy mi?
    Milyen a poe?
  • schrank
    nnna kiderítettem hogy 128/64-re leszek lekorlátozva a napokban és még tél környékén írt ide valaki hogy játszott ilyen sávszéllel de már nem tallom a hsz-t nnna majd meglátom mit fog bírni ez a kis satnya
    remélem nem ébresztettem fel senkit kicsit korábbna keltem mert 0-dik órám lesz sietek az isibe
  • Landor
    az elfoglalhatatlan main egyik házában
    geocaching rulez :DD
  • Axl Rose
    Gonosz
  • Yan
    még pár évig maradj csak otthon :)
  • Axl Rose
    Bp, vidék ?
  • Swy
    ez honnan van ez a fegyver?
    ilyet nem láttam
  • HTS s3rg1nh00
    látom aktívak vagytok,na akkor azt megkérdezhetem,h.mit ajánlotok szabad szombat estékre egy pár metál arcnak?házibulit?mert elég sivár így itthon ülni minden hétvégén folyamatosan és monitor előtt koczkulni:DDD
  • Fsensei
    csináltam egy nevet ( yuckee=] ) és azon nyomom a POE2-t mert a heli meg repülő más billkiosztást igényel mint a sima bf.
  • Deqwator
    az igaz! meownak volt multkor vele kapcsolatba 1beszólása ventrin, leborultam a székről a röhögéstől
  • Landor
    most mivan? egy csomóan seggbe akarják baszni janekot..
  • Deqwator
  • Landor
    muti! nem fog fájni kisfiú!
  • marcio mela
    Az előbb ölt meg valaki aki úgy,hogy eldobta a C4-et és röptében felrobbantotta.
    Szerintem akinek drága gépe van az nem kis előnyben vannak.
  • lordjanek
    csak 1gb memórim van és egy 7600gst.
  • lordjanek
    Nekem a "szar" gépemen megy full grafon 50fps-t...
  • Landor
    Ja, de azért nekem highon is 75 fps maradt
  • Landor
    hát igen... kellemes társ egy ilyen a harcmező szélén

Ja te lőttél le? Épp a képen is látható zsiguli kinézetű gépjárműbe akartam beszállni, mint aki jól végezte a dolgát.
    De ebben gátolt az a két dolog hogy passzív elem az a kocsi, na meg hogy mellém spawnoltál :D

Egyébként a fegyvert azon a mappon a hangtompítós mesterlövész puska mellett tudod felvételezni..
  • lordjanek
    Ja, de azért én hagytam highon.
  • Landor
    szvsz picit gyengébbeh a high textúrái a poe2-nek mint a bf2nek..
    na meg azért a fix 75fps sem egy hátrány