172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
én színfoltnak nevezném :)
vagy esetleg kockásan: fícsör :D -
jah, amúgy hbd tOMi-ba!
(annak ellenére, hogy annó eladta a 42őt :D) -
Rendkívüli emberek ezek...
-
ja és ráadásul mind kopogás nélkül jön be... -
kis szösszenet, csakhogy átérezd a szituációt :)
sg modik persze ezt magasról leszarják, ahogy látom... -
ezek a harcosok mostanság egymásnak adják a kilincset basszus... -
pájinkásat!
jah, egykét barom bétalálta a totyikot, ídesanyám is csuklott rendesen :)
nagyonüber :) -
eszem a zuzádat 
(bár még az ördögök nagy részét megkell győzni, hogy a poe szép, a poe jó, de ezlegyen a legkevesebb :)) -
Sok, de csak azok fognak működni amelyen min 8 csapat elindul, a többi kuka. -
vidék/Miskolc....
Yan:
reeeeggeeelllltttt<ááááásít> -
n003 #95674 nem lesz sok?? kicsit ígyis nyögvenyelősen mennek a jelen ladderek is :DD -
Na mi van vazze divat lett klánribinek lenni? Ja ha a Horda nem indul, akkor én is beállok valami poe-s csapathoz is. -
Reggelt!
Nah majd szólok a csapatnak,hogy töcsék le a POE-t és induljunk mi is, ha nem lesz belőle semmi ,akkor csatlakoznék más klán egységéhez. (gondoltam előre szólok:) -
én már toltam lekorlátozva...nem sok különbség van, tudtam rendesen játszani...egyedül akkor éreztem hátrányát, amikor TV raksival akartam lőni, mert ott a kis sávszél miatt a gyors rakétánál akadozott a kép, olyan volt, mintha laggolt volna, de csak ott...
...ha végég jeepbe puhítod a segged, akkor nem sok különbséget fogsz észre venni... -
- Mivel nagyon úgy tűnik hogy a POE2 sok embernek megtetszett ezért a Ladder részt kibővítem vele. Várom a csapatok jelentkezését, msn: [email protected]
Honlap: huncup.clanwar.hu -
Kabbe.Egyébként azért rambztam mert sly-al alkottunk egy speciális egységet ketten.Ő volt a líder és távolról támogatott míg én leírtottam a jónépet a zászlónál.Aztán meghaltam és kezdődött az egész előlről:DDDD
Hát egy kicsit szokatlan még, ez a bemérős helikopter, néha egy két tankra háromszor is rá kell foprdulni, hogy ki lehessen lőni...de egyre jobban tetszik:DDD -
n003 #95668 naonteccik :DD a gyalogos mapok komojj aljnövényzettel úgyhogy tényleg bokortól-bokorig bár a Fuji szombaton elővette máá megen a rambó szerkóját :)) hogy száradna a keze a bill-re
az egyéb mapok meg naonsok járművel!! helikről lekerült a tv roketta heljette lézeres van mint a bombázókon, apc-kre meg a tankelhárító lett tv irányítású .. kicsit furcsa volt az irányítása alapbf2 után de megtanúlható :DD
és belekerült egy űberbrutál arty-tank (1lövés egy tanknak, és nem is kell közvetlen találat) bár ezt nagy távolságokra naon megkell tanúlni hogy hogyan kell használni :) -
n003 #95667 mármint az átlag 25éves életkorú gyrekek előt??? :DD
amúgy gyógyreggelt :DD -
Jóreggeltet.
Vadállat. :D -
Nem a (nemlétező) szekszuális életedről kérdeztek ...
Hopp ... szabad itt a gyerekek előtt ilyeneket mondani?
-
pálinkás jóreggelt 
vót valami hétvégén? megint parasztlázadás vagy mi?
Milyen a poe? -
nnna kiderítettem hogy 128/64-re leszek lekorlátozva a napokban és még tél környékén írt ide valaki hogy játszott ilyen sávszéllel de már nem tallom a hsz-t nnna majd meglátom mit fog bírni ez a kis satnya
remélem nem ébresztettem fel senkit kicsit korábbna keltem mert 0-dik órám lesz sietek az isibe
-
Landor #95659 az elfoglalhatatlan main egyik házában 
geocaching rulez :DD -
Axl Rose #95658 Gonosz
-
még pár évig maradj csak otthon :) -
Axl Rose #95656 Bp, vidék ?
-
ez honnan van ez a fegyver?
ilyet nem láttam -
látom aktívak vagytok,na akkor azt megkérdezhetem,h.mit ajánlotok szabad szombat estékre egy pár metál arcnak?házibulit?mert elég sivár így itthon ülni minden hétvégén folyamatosan és monitor előtt koczkulni:DDD -
csináltam egy nevet ( yuckee=] ) és azon nyomom a POE2-t mert a heli meg repülő más billkiosztást igényel mint a sima bf. -
Deqwator #95652 az igaz! meownak volt multkor vele kapcsolatba 1beszólása ventrin, leborultam a székről a röhögéstől
-
Landor #95651 most mivan? egy csomóan seggbe akarják baszni janekot..
-
Deqwator #95650
-
Landor #95649 muti! nem fog fájni kisfiú!
-
marcio mela #95647 Az előbb ölt meg valaki aki úgy,hogy eldobta a C4-et és röptében felrobbantotta.
Szerintem akinek drága gépe van az nem kis előnyben vannak. -
lordjanek #95645 csak 1gb memórim van és egy 7600gst. -
lordjanek #95644 Nekem a "szar" gépemen megy full grafon 50fps-t... -
Landor #95643 Ja, de azért nekem highon is 75 fps maradt
-
Landor #95642 hát igen... kellemes társ egy ilyen a harcmező szélén
Ja te lőttél le? Épp a képen is látható zsiguli kinézetű gépjárműbe akartam beszállni, mint aki jól végezte a dolgát.
De ebben gátolt az a két dolog hogy passzív elem az a kocsi, na meg hogy mellém spawnoltál :D
Egyébként a fegyvert azon a mappon a hangtompítós mesterlövész puska mellett tudod felvételezni..
-
lordjanek #95641 Ja, de azért én hagytam highon. -
Landor #95640 szvsz picit gyengébbeh a high textúrái a poe2-nek mint a bf2nek..
na meg azért a fix 75fps sem egy hátrány