172102
  • Danee
    hát te hülye vagy....
  • mNzJean
    Menjünk békésebb elfoglaltságot nézni , egy kis POE ?
  • mNzJean
    Hagyd a fenébe , ugyis ki lessz Bannolva innen , képzeld magad elé amikor a földbetiprod a girhes kis testét.
  • Fsensei
    Szerintem is az lenne a legegyszerűbb ha nem válaszolnánk, az ilyen hülyeségekre, mert csak lealacsonyodsz az ő szintjére(lást Deqwator egy két hozzászólása meg azért KLegény te se voltál egy éppenséggel szentember...) és értelmetlen anyázás lesz belőle.A másik meg az hogy Janek nővérének semmi köze nincs ahoz hogy Janek egy mekkora .... szóval azt a képet sztem bunkóság volt kitenni.Janek meg télleg elmehetne valami másik fórumba flémelni.A többi ember is aki csak anyázni jön be.

Meg javaslom a CS-s bannert mert ott a warezos rész ki van emelve.
  • Deqwator
    arra hogy ők 2en testvérek mi meg 120an barátok akik nemkicsit összetartóak!
  • mesor
    "A Csótány nagy túlélő."
    Az, de ha rátaposnak azt még a csótány sem éli túl! ;)
  • oniel
    nem vagy köcsög ösbéefes! én nem mondtam ilyet. azt más mondta!!!!!

egyébként nézétek meg a videot mindenkinek ajánlom!

akinek nem inge ne vegye magára!!aki már látta annak sorry!

http://mittu.hu/modules.php?name=Downloads&op=getit&lid=4
  • Kovács legény
    felraktam és akkor mivan? hátha felfogja végre hogy őt is ugyanugy utol lehet érni ha köcsögösködik mint mindenki mást

oniel:
    itt nem arról van szó hogy mivagyunk a köcsög "ösbéefes" bunkók akik minden nyúreget leoltanak ,hanem arról hogy mindig van egy két gyökér aki osztja az észt mneg játsza az agyát.
    Érdekes modon amikor Zolly val összevesztem megtudtuk beszélni és bocsánatot kértem ,nemrég Danee volt egy gyökér, bocsánatot kért ,megbeszéltük és nincs semmi gond. de egykét kölöknek magyarázhatsz amennyit akarsz azért is csinálja a feszkot.
  • mesor
    Ezért nem járok orvoshoz! :)

De most komolyan jappy postjára hogy reagáljak?
  • Deqwator
    Az orvos és a bf az 2 külön dolog:)
  • oniel
    na puszantás mindenkinek!!!

legyetek jok ha tudtok!!

amugy hamarabb szabadultok az ilyenektől ha gyorsan utba igazitjátok.
    mert amugy csak hergelni fog itt mindenkit.
    csakazértis!
  • oniel
    na ez teljesen igaz!!!!

de ha mondjuk bemész az orvoshoz és elmondja neked hogy ott a faq már a multkor is elmondtam hogy mi a baja.infulenzás!!
    oszt leanyázva elküd a jo büdös picsába mert már elege van hogy sose tudod mi a bajod ha lázas vagy és hánysz!
    akik ezt a topikot nyitoták és kezelik azzoknak kutya köteleségük sőt a munkájuk(a hivatásuk a hobbyjuk)hogy válaszoljanak még ha nehezére is esik.
  • Deqwator
    Én csak leírtam miért vannak itt ilyen agresszív válaszok.:)
  • oniel
    na na csak fel ne kapjátok megint a vizet!
    mert akkor ugy járunk mint a multkor.
    én senkit nem akkarok megbántanni.

szerintem most az 1.4 patch hiánya az ami felidegesit itt mindenkit.
    na meg a szar 1.3 patch.
    amugy mindig ezzen megy a téma hogy ki kezdte!
  • Nauron
    tényleg mi van a jooreg borg barátunkkal?:)nem ir már ide?:P
  • 3TOMI3
    jaja 1 évvel ezelőtt hogy kell zoommolni hogy kell eldobni a gránátot aztán hol a fakk aham <3
  • Nauron
    kocka társadalom:)
  • Deqwator
    szerinted miért ilyenek itt az emberek?lassan 2éve ugyan az megy ezen a fórumon ,jön1 ember kérdez vmit (pl:hogy kell elindítani a játékot)leírták neki 1X ,2X ,3X és talán megértette. A FAQ-ba minden le van írva és nem képesek használni az emberek, az üzenetek alján található "Keresés a témában" feliratot nem ismerik!Amúgy a BF2 tokjába van 1kiskönyv ,nekem nagyon sokat segített bizonyos dolgokba ,ha azt nem képes használni 1ember annak csak így lehet válaszólni.
  • mesor
    Ez a másik fele! :D
  • mesor
    Tisztelet megvan azokkal szemben akik a másikat is tisztelik!
    cyber gyerek utánni részt nem értem hogy jön ide, ki a láma, ki nem született billel... mi van? Semmi ilyesmiről nem volt szó.

Az FPS-ek agresszívá teszik az embereket ezt már többen megmondták, sőt már a külvilágot sem tudjuk megkülönböztetni a valóságtól!
  • 3TOMI3
    a sok ősbfes hibája borg is megmonta !
  • oniel
    Az agressziv kismalac motorozik az erdőben.
    Egyszer csak felbukik és lerepül a motorról.
    Odaszalad hozzá a nyuszi és kérdezi: elestél?
    Mire a kismalac: úgy szállok le a motorról ahogy akarok!

vagy itt van ez a vicc!

akinek nem inge ne vegye magára!
  • 3TOMI3
    a sok ősbfes a hibás én tom
  • oniel
    na látom megint téma van!!!

a topik olyan amilyené teszitek!!!

sehol máshol nem rántják fel olyan hamar a vizet mint itt!
    lassan egyébként kezdtek rájönni.
    sugárzik belőletek az agresszio.nem tudom hogy mitől van.
    vagy a játék teszi ,vagy a tisztelet hiánya,nem tudom.
    ajánlom nektek a cyber gyerek zenét
    "cyber gyerek kérjél bocsánatot...........te is majd rájösz............"
    attol hogy valaki láma még nem kell lekezelni.
    sajnos ő nem úgy született hogy a billentyűzet kilogot az oldalából
  • Deqwator
    GS-t nem akarod véletlenül megvédeni?Ő is 1ártatlan ember!
  • mesor
    Az IQ-d vetekszik a csótányéval tényleg mert nem tudod felfogni, hogy ez nem chat!
    Amit most leírtál 5 hszben az belefért volna egybe is!
  • mNzJean
    Jó lenne ha visszavennél kicsit , Janekot nem a semmiért kezdték itt ki , bár én sokszor védtem őt de mindig be kellett látnom ,hogy kár kiálni mellette mert hamar bebizonyitotta ,hogy csak a veszekedést keresi, és nem tud beilleszkedni ebbe a közösségbe.Az ,hogy bekerült az a fénykép kit izgat ez az internet ahol mindenki képe fellelhető valahol ,ugyhogy hagyjuk ezt.Jó lenne ha inkább a játékról szólna ez a topic , bár elismerem néha elég szórakoztató olvasni a balhékat.
  • Nagydög
    Oleg leszen! Alapvetoleg igaza van. Kicsit sem vag a temaba Janek novere. Az ilyesmire hisztis vagyok.
  • 3TOMI3
    flém <3
  • Kovács legény
    kérték hogy lássák ,ezzel mi a gond? csakis publikus dolgokat teszek itt közzé ,ugyhogy anyád beléd rohadjon hülyegyerek, te is egy olyan kis csicskagyerek lehetsz aki arcnélkül jártatja a pofáját ,de szemtől szemben egy nagy 0!
  • Nagydög
    Konyorogve kerlek, rogzitsd mp3-ban a mondanivalod, es linkeld be! Mind jobban jarunk. Ellenberger igazad van. Running, ha lennel szives eltavolitani a kerdeses kepet!
  • Nauron
    nagy veretésnek leszunk itt szemtanuja:)
    /halk megjegyzés
  • Platypus16
    Jó délutánt everybudy (TM)!

Aranyos kisbabátok van koschwarz
  • kBagyula #95813
    Azt majd egészkor.
  • Nagydög
    Kakukkolni is fogsz?
  • Nagydög
    Nem pitiszkaljuk itt Janek noveret, mert szetvagok koztetek! Uriemberek vagyunk, vagy mi!? Na jo van nehany Kiskocsog is.
  • Me0w
    Olyat nem lehetne, hogy eltunsz az apad faszaba, es nem irogatsz ide tobbet? Mert kezdesz tenyleg idegesito lenni, foleg mikor peldaul a nevemmel jatszol BF2-t, es ilyen hasonlo dolgok.
  • Deqwator
    amikor nem írtál ide mert éppen banolva voltál hányan írtak rólad?
  • alma2
    Tenyleg szombaton, a poe szerveren megjelent goodspeed, akkor surges-forgast , mar reg lattam, hogy ki mit csinaljon, tisztara mint egy jol kidolgozott katasztrofa terv elsben torteno reprodukalasat lattuk volna.Biztos gyakoroltatok sokat :)
    bar hatasos volt kb 10 sec mulva eltunt, bar nem tudom melyik oldalrol nyiszaltak meg ot :)

• vsly
    Jaja,jók voltunk