172102
  • koschwarz
    ehhez még annyit, hogy az L85A1 közelharcra talán egy picivel jobb, de szerintem egyébként egy kalap kaki, én távolról még egy benzineshordót is nehezen találok el vele .

a g36-tal meg ugyanúgy kell közelharcolni, mint az m16-tal, viszont távolra 3-as sorozatokkal is iszonyat pontos, túlságosan is tápos az a szar.
  • joebacsi
    használj alapfegyókat (m16, ak)...az unlock űrfegyeverek a lámáknak való
  • koschwarz
    g36
  • I.C.ram
    Szerintetek Medicnek melyik a jobb? a G36 vagy az L85A1 ?
  • I.C.ram
    köszi
  • atomboy
    Itt.
  • I.C.ram
    Van valami oldal, ahol a különböző fegyvereket hasonlítják össze? Hogy melyiket érdemes választani stb.
  • Fsensei
    A Vényeseknél van egy gyerek aki tudja csak nem tudom ki.
  • HTS s3rg1nh00
    Siggel gyakoroltátok ezt,jól sejtem?mintha mindig ő ülne amcsi oldalon a TOW-ban hotelnél...
  • joebacsi
    jó persze énis vágom, énis királytigrincses gémeskutas modot akarok, de sajna odébb van az még :(
    inkább gyere néha 42 retropartyzni :)
  • Nagydög
    Ugy remlik eleg sokat is latlak a POE szervereken. De masok is rakaptak a dologra, mert ha lovok egyet a levegobe tankkal, biztos hogy Apache-ot talalom el.
  • Kovács legény
    jah nekem is visszahúz a szivem a jóöreg 42höz ,várom is már az FH2-t!
    Amugy POE már most faszább játékélményben mint az alap ,milesz ha kijavitgatják ,meg jönnek az uj mapok? jujdejólesz:D
  • dronkZero
    Addig próbálgatod üres szerveren (haverok segítségével), amíg meg nem találod a helyes irányt. Jól megjegyzed pixelre pontosan, hogy merre kell nézni, és utána már nem kell látnod, hová megy, hanem _tudod_ hogy ha _pontosan_ arra lősz, eltalálod a helit.
  • Nagydög
    Mivel a terep fix, ezert tudod, melyik keppontra kell celozni, hogy a nagy budos messzesegben eltalaljon valamit.
  • vsly
    Gyakorolni kell.A megfelelö szögben kell kilöni,s a megfelelő idöben kanyarítani a megfelelő pontra.
    De inkább ne csinálj publikon ilyesmit,nem leszel túl népszerű.
  • Nagydög
    Egyszer. Csak annyira jol mukodik a program, hogy 27.-en nem vettem eszre, hogy bekuldte a forumra.
  • marcio mela
    Mi az a pixelshoot?
  • marcio mela
    Hogyan kell csinálni mert nem látni el odáig.
  • marcio mela
    Hogyan kell csinálni mert nem látni el odáig.
  • erdos
    ezt hányszor kapják még el?
  • erdos
    Egy szóval se mondtam hogy rossz, sőt mintha erősebbek lennének a tankok a terepen, sokkal jobban másznak, de nekem ez még mindig modern :-)
    Tudod dzsóbácsi, amikor egy tigrincs dorombol, no azér ahhoz semmi se hasonlítható....
  • Spicli
    Friss fogás:

PsB:2150 V008F0632 Szilaj alias 81.0.82.42 AIMBOT #59012
    73754637
  • bandika64
    ÁH...
    Kössz akkor nem állok sorba!
    Egyébként jó reggelt
  • Looserke
    a POE2 topicban van egy magyar link, az miért nem jó? 100Mbites...
  • koschwarz
    nemtom hogy a poe miatt vagy mert sokaknak elege lett a bf2-ből, de elég langyik a magyar szerverek mostanában. legalábbis amikor tudok jáccani 1-2 órát, akkor abból a néhány magyar szerverből 1-en van annyi ember, hogy megérje belépni, de őszintén szólva még azon is mintha elég laposak lennének a körök...

közben meg átcsúszok valami infantris külföldi szerverre, ahol összesen 10-12 gémer van 64-es, 32-es pályán, és akkora csapatjátékok és parázs küzdelmek vannak, hogy ihajj.

most akkor már tényleg nem értem hogy mija baj, ez a szokásos állandó magyar "elégedetlen" mentalitás, vagy mi a szar???
  • bandika64
    Emberek! PoE2 elérhető a fileplanet-en. Jó töltögetést mindenkinek! Én most állok sorba még kábé 14 percet!!
  • joebacsi
    hány fallen kör után mondod ezt? :)
    amúgymeg vannak benne jó nagy tankojós mappok, meg nincs értelme az ugribugrinak...lehet, hogy lesz*pni még nemtud, de azért szvsz nemrossz ez :)
  • Running
    Majd kiderül melyik mod mennyire időtálló, mi mindenesetre azzal fogunk játszani amihez kedvünk van, és a bf2 alap már nem tartozik ebbe a kategóriába.
  • erdos
    Háát, sztem ez a POE inkább az újdonság varázsa, nem hozott igazi áttörést.
    Viszont belenéztem az FH képekbe megint és jajanyám, csak jönne már...
  • Running
    Ha a DC is király, akkor a kettőt felváltva toljuk, nem gond...A csapat egyöntetűen megmondta h elég volt a bf2 alapból, nincs már kedv játszani, csak kínlódás van.
  • TS Zolly
    Szerintem ne hamarkodjátok el. Várjátok meg a DCon megjelenését. Utánna döntsetek.
  • TS Zolly
    Erről van szó! :P
  • n003
    wazze tik vezetitek az inf laddert 4/1 W/L aránnyal!! :-O
  • Running
    Egyébként meg a tegnapi Horda megbeszélésen átbeszéltünk a csapattal néhány dolgot és arra jutottunk hogy alap BF2-t hibernáljuk és áttérünk a POE2-re.
    Vagyis a hunladderen is hibernáljuk magunkat és a cb-n is.
  • Running
    Természetesen külön vélemények is lehetnek, és valóban van elég sok bug a poe2-ben, ahogy nézegettem a fórumukat. DE! (Egyébként item gondját, meg ezeket a helytelen kiírásokat már mások is írták bugnak, szóval nem kell megijedni.)
    Én egyáltalán azok csodálkozom, h vannak emberek akik úgy gondolták h minden tökéletes lesz és bugok sehol...mert 1. ami bf2 motorra épül az már gond, 2. tökéletes játék nincs.
    Reménykedjünk abban, hogy a bugokat javítják a játékot tovább fejlesztik, talán még jó irányba is.

Egyébként meg mindenki tudja, h ott van a jó öreg bf2 is, meg reméljük lesznek tovább modok is, pl dc, mindenki megtalálhatja a kedvére valót.

• uHs Gerzson
    Öreg DC-s nem vén DC-s
  • TS Zolly
    Nem kötekedés miatt irom most: Azt mertem közölni, ha a fegyverek olyan jók lennének bf2-en, mint a Poe2-en, és minden ugy müxene, ahogy kell, akkor nem játszanák a poe2-el. Minden fasza a modba, de nekem a környezet nem tetszik. Sokkal jobb az alap BF2 környezete. Szerintem nem csak én vagyok igy ezzel. :P
  • n003
    gyógyreggeltet :DD

köszönjük a gyakwart a DR-oknak, kár hogy a ti mapotokra elment két emberkétek de faszányosan hejjtálltatok :DD ... a Ghostsoldier-nek üzenem hogy gyorsan adja vissza a vesémet :)) ez itten kérem nem jótékonysági intézmény :DD
  • Crem
    Nem tudom már ki mondta, de ha a POE-ban is csinálnak stat rendszert, akkor az is kb. olyan pontos lesz mint az alap BF2...

Márpedig ahogy a hivatalos POE oldalt nézem lesz STAT rendszer nemsokára.:(
  • Me0w
    Mondjuk nem tudom miaz, ami neked jobban tetszik az alapjatekban, de szenvedj csak vele tovabb :)