172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Polemius #95997 OFP nekem is nagyon bejött, csak sajna mire lett normális netem addigra szinte senki nem játszott vele. Azért is várom az utódját. :)
Bár quake/ut-val meg elég sokat játszottam multiban. Pár hete át is álltam bf2-ben, hogy közelharcba próbálok bonyolódni (városi pályán elsősorban persze) az amcsi alap enginer sörétessel a kezemben. És a quake/ut volnalon jól megszokott lerohanós/ugrálós módon mészárlást végzek a szerencsétlenek közt.
Úgyhogy én a quake wars-t is várom. És _ezeket_ a játékokat lehet, hogy érdemes is lesz megvenni. :) -
remélem nem te csomagolod ki manuálisan, mert a kardomba dőlök. -
VMI NEM STIMMEL A PoE 2-vel!
A mappack kicsomagolásánál hibát ír ki és csak 2 szervert mutat :S
Ha vki tudja honnan lehet leszedni külön a mappack-ot lécci küldjön linket! -
OFP...
-
egyértelműen armed assault.
OF rajongó vagyok!!!!!!!!
-
Polemius #95992 Vagy esetleg Armed Assault és Quake Wars vásárlásra ösztönző húzás (kinek melyik vonal tetszik jobban).
-
Bocsi az off ért de ezt muszály... Mit is nevezünk látótávolságnak egy játékban ?? asszem az OFP minden játékon túltesz ezzel:
Amcsi heli 2km!! távolságból kiszed egy shilkát... No commnet
Van egy teszt a neve OFPMark na itt szépen letesztelheti mindenki a konfigját hogy mire képes, a "laza" 5 km eres látótávolságon pár rendszer leakadna.
-
ez egy kissé olyan, mint amikor veszel egy autót 2 év ingyen szervízeléssel, majd egy év múlva azt mondják, hogy bocs, bezártuk a szervízt, úgyhogy nincs több ingyen szervíz. bár így még kompenzációt lehet kérni a kereskedőtől, vagy beperelni, hiszen úgy vetted meg az autót, hogy járt hozzá 2 év szervíz, így nem teljesítette a szerződésben foglaltakat.
csak az a baj, hogy ebben az esetben nem lehet leverni az EA-n semmit. nyilván mindenki tisztában van vele, hogy ezek a statok nem lesznek meg örökké, de nem is ez a baj, hanem az, hogy ez valahogy nagyon bf2142 vásárlására ösztönző kis akciónak tűnik...
-
j4n3k #95989 Muszály, mert megy az anyázás ha nem nyugszok le pár percre :) -
ne cigizz! 
-
ÁÁÁÁÁÁ A Büdös Ku@va .... EA bekaphatja az összes Fa@omat!
Mondjuk igazából a pontok engem se érdekeltek, de akkor is ez a legnagyobb szemétség ha megteszik.. -
j4n3k #95986 Múltkor rajtam akarta egy ember megszerezni a késes badget. karkandon az amcsi főbézen voltam, kimentem pár percre cigizni, jövök vissza és látom hogy megöltem már 5*. leraktam a stat képrenyőt és jön egy ember késelni, hagytam is neki, és legközelebb, mikor jött, gyorsan elugrottam és visszaszúrtam :) és elkezdett noobozni, meg assholeozni:)
ui.: Énmár leszoktam az átállogatásról. -
szerintem pontosan így van.
janek: én nem ítéltem el, ha valaki a plecsniért jáccik, de azt úgy tegye, hogy más is élvezni tudja a játékot, legyen hasznára a csapatnak, ne spawnkempeljen, és hasonlók. egy-két plecsnit én is szereztem úgy, hogy direkt azt csináltam, ami kellett hozzá, de akkor is úgy, hogy közben hasznosítottam is magam (mittomén csak support voltam és dobáltam a csomagot, vagy egy körben nemtom hány percig ültem a kocsiban, de akkor is furikáztam a többieket)
én az olyan stílust rühelltem, ha valaki átállt a vége előtt a győztes csapatba, mert kellett neki a nemtudom milyen érem, és hasonlók. -
j4n3k #95984 Én már egy ideje nem hajtottam a plecsnikre, csak az assault, és a medic badgeket szereztem meg. Mást nem nagyon. -
én is ezt mondom, szerintem meg fog tisztulni a bf2-es játékközösség, és azok tovább fognak jáccani vele, akik nem a stat miatt, hanem a játékélmény miatt szeretik, sokkal jobb meccsek lesznek, vége lesz az öncélú statpaddingos játékstílusnak
hátrány: hogy kevesebb szerver lesz valszeg. de ez sem baj, mert azokon legalább lesznek játékosok.
azért azt az alap késes badge-et már illett volna megszereznem ennyi idő alatt...

-
Lehet, hogy nem is bug miatt hívták vissza az 1.4-et!
-
j4n3k #95981 Hát már nekem is hányingerem van ettől... -
j4n3k #95980 Talán marad pár száz játékos, de nagyon sokan. Nem mindenki paraszt mert játszik a megszerezhető plecsnikért. Pl farock is normális. -
tulajdonképpen nem a játékosokkal van a baj, hanem azzal, hogy az EA, azért hogy vegyék a kibaxott booster packokat, megcsinálta, hogy az ezekben szereplő tápos fegyókat át lehessen vinni az alapjátékba.
lassan hányingerem van ha az EA üzletpolitikájára gondolok. -
Engem ugyan senki nem kényszerít semmire!
Az EA kinyalhatja
!
-
Polemius #95977 Az 1.4b az a beta patch?? Ezzel szúrják ki a playerek szemét?
Amúgy meg aki eddig szidta a statrendszert meg a statlámákat, fellélegezhet mert nem a pontharácsolás lesz a fő szempont. Aki meg emiatt pártol más játékhoz.. Nos őszintén, hihányozni fog bármelyikőtöknek?
(Na, kik jártak jól? Akik valami alternatív ranked rendszerben játszottak/játszanak, mert az ő statjuk gondolom megmarad. :D) -
j4n3k #95977 Na azt hiszem akkor vége a bf2es pályafutásomnak :( -
Persze! Csak forr az EA forum, de még egy EA admin se dugta ba a képét, hogy valamit reagáljon...:(( -
j4n3k #95975 Most békés szándékkal írok. Aki tudja használni az alapfegyvereket, és pl f2000el megy, az enm annyira láma szerintem. Azt is meg kell tanulni használni. Aki csak f2000el "tud" fregelni, az a láma.:) -
Azert jo lenne latni egy hivatalos forrast. IRC-n barki mondhat barmit barmilyen neven. -
Landor #95973 használjatok poe2-őt.
a bf2 lámáknak való
-
pozitív viszont, hogy lelkes és tényleg elkötelezett játékosok kicsiny magja fog megmaradni azon a néhány szerveren, ami még működni fog, így sokkal jobbakat jácchatunk majd
-
n003 #95971 2 - a végső pöcs az 1.4b lesz (dátum még nincs?!) ... alapból mindenki megkapja a lokkos fegyókat ... hmm :(( -
az ea gamespy-jal kötött megállapodása október 1-én megszünik, és az ea a saját a saját bf2142-höz tartozó tagnyilvántartó rendszerét fogja használni. ez azt jelenti hogy minden jelenlegi ranked játékos minden statját elveszti.
az 1.4-es peccs minden ilyen nyilvántartós funkciót kiszed a játékból, viszont ezentúl minden unlockot mindenki használhat.
szóval azt hiszem tényleg vége a bf2-nek, ugyanis a rangrendszer megszűnése miatt játékosok milliói fogják abbahagyni a bf2-t és áttérni a 2142-re mert abban lesz rangrendszer.
GRATULÁLUNK AZ EA MARKETINGESEINEK ÉS EGYÉB SZAKEMBEREINEK EHHEZ A KIFEJEZETTEN ALJAS ÉS UNDORÍTÓ LÉPÉSHEZ? AMELLYEL A LEGÚJJAB LÉZERFEGYVERES SZAR JÁTÉKUK MEGVÁSÁRLÁSÁRA "KÉNYSZERÍTIK" A JÁTÉKOSOKAT

-
n003 #95969 naggyából:
1 - EA és Gamespy megegyezés okt.1 -én végetér így az ae saját log rendszerét fogja használni a ranked játékosok beléptetésére .. ez azt jelenti hogy a jelenlegi statok nullázódnak!!? -
n003 #95968 ?!?!?! "will lose all playing records" heh .. minden stat eltűnik? hmmm -
Üdv!
Mint az EA BF2 forum mint a totalbf2.com foruma ettől a hozzászólástól hangos:
The death of Battlefield 2
--------------------------------------------------------------------------------
And no I don't mean PoE.
‹2:35pm› <king0rism> EA's agreement with Gamespy ends on October 1, and as EA will use their own EA membership service to log player records for BF2142, the BF2 gamespy service will terminate on this date, meaning all current BF2 ranked players will lose all playing records.
‹2:35pm› <king0rism> The final BF2 patch release will be a new 1.4b patch, which will remove the log in screen function but as a small bonus will allow all bf2 players to have all unlock weapons ingame, hardly much reward for the hard work put in by the legions of let down bf2 fans.
Valaki megtenné, hogy magyarosítja!:) -
[VéNY]Hallak -
Szegény macsek. :)) -
Ennel semmitmondobb hozzaszolas meg nem volt. :) -
n003 #95963 :))) -
Jó hát én még handicapes vagyok. 1 napja kezdtem játszani :) -
AK a legjobb. :) -
MIKOR LESZ MÁR PATCH? HOGY ROHADNÁNAK MEG!? 

-
így van m16 és ak rulzik, aki ezekkel nem tud jáccani, az egy 
főleg az f2000-es kecsegeket rühellem.