172102
  • Fsensei
    Sztem ránning ezt írd újra mert az itt jelenlévőknek meghaladja az intelligenciaszintjét az értelmezéséhez szükséges ****NATALÁLDKIHOGYMI****
  • atomboy
    En meg azt olvastam, hogy az az elony. :)
  • kBagyula #96035
    Bakker. Először aztat olvastam, hogy "nincs eredeti PoE2"
  • n003
    minek örülsz kicsicsillag? :DDD
  • haxoror
    váháháhá!
  • Running
    A Horda keres embereket akik szívesen játszanának a csapatban. Elsődlegesen POE2-zni fogunk, de más játékok felé is nyitottak vagyunk.
    Előnyök:
    mittomén
    Hátrány:
    nincs eredeti bf2
    mikrofon
    hülye vagy

Akit érdekel a dolog az keressen meg a molnarg@vipmail-es msn címen.
  • koschwarz
    mindig is mod ellenes voltam, mert annyira szar maga a bf2, meg hozzá a punkbuster, hogy inkább semmit nem módosítottam, de ezt meg mindenki dícséri, úgyhogy kipróbálom.
  • n003
    csak nemértettem abból hogy következik az hogy szereti-e a poe-t
  • koschwarz
  • j4n3k
    Megkérdeztem tőle, mert annyira emlegeti a bf2-t :)
  • koschwarz
    én még nem jutottam el odáig se hogy letőccsem a poe2-t, de ki akarom próbálni. ezt a modot legalább dícsérik.
  • n003
    egy kis matek:
    "óóóóááááhháááíííjjjjááááóóóáááájjjííííáááá...." = nem szeretem a poe-t

???
  • koschwarz
    egyre inkább azon a megállapításon vagyok, hogy lehet hogy ez lenne az EA legjobb húzása, már ami a bf2 megtisztítását illeti...
  • n003
    egykicsit leszállhatnánk már a janek-témáróó .. csipetet unalmas :DD
  • j4n3k
    Neked nem jön be a poe?
  • koschwarz
    óóóóááááhháááíííjjjjááááóóóáááájjjííííáááá....
  • HTS s3rg1nh00
    még jó,h.pont tegnap kaptam 1 rangot,most el kéne dönteni,akarok-e 1st Lt.lenni,vagy hagyjam az egészet a pitsába
  • n003
    lol :DD most kéne valamit éreznem?
  • j4n3k
    :D
  • HTS s3rg1nh00
    te,ami a foglalkozásodnál/hobbydnál van profilban,az a nővéred képe?
  • Fsensei
    Nem lesz statrendszer ojáéjáóééjáéjáéájá(ez egy olyan enigmás ojáéjáóééjáéjáéájá)!!!!!!
  • j4n3k
    Ok:)
    Még egy utolsó off:
    azki ezt csinálta nem büntette meg, még be is linkelte :)

• Deqwator
    nem kéne off-olni ,de annyit hogy nem a szlovákok a szemetek ,hanem a sok tudatlan 20éves szlovák aki nem tudja honnan származik.
    és mostmár csak bf2
  • HTS s3rg1nh00
    ték
  • j4n3k
    nem. ilyemi volt: "Milyen szemetek ezek a szlovákok"
  • Danee
    még véletlenül se vmi ilyesmi volt hogy köcsög buzi szlovákok... .igaz? :P
  • j4n3k
    Nem tudok idézni, emrt trölte a hszemet. valami olyasmi volt hogy milyen szemetek ezek a szlovákok, most én is verjem össze a szlovák szomszédomat mert szlovákul telefonál?:)
  • Danee
    "Válgoasd meg hogy milyen stílusban írsz."

biztos igy irtad, hogy milyen szemetek?
  • n003
    ezzel énis így voltam amúgy ahol ez a kép is készült azaz ami single utcsó vagy utcsóelőtti küldetése kb 15-20 adszorra sikerült csak pont emiatt hogy nagyonnehezen találtam rá a shilkára célok között :D
  • j4n3k
    Lol, írtam egy olyat hogy milyen szemetek ezek a szlovákok, és kaptam büntiponto :) je
  • item
  • n003
    ez akkor igaz ha viszonylag kevés cél van egymáshoz közel és rátucc céljelölni a shilkára ha nem akkor szembejön párszáz lövedék
  • koschwarz
    ...helivel...
  • koschwarz
    volt egy küldi az OFP-ben, ahol egy hilevel kellet egy konvojt elpusztítani, de a konvojt védte egy shilka. qrva sokat szenvedtem vele, mire előbb sikerült a shilkát kilőnöm...
  • DummyBoy
    Mér? Mivan ha az egyik Valami Rócsild kölök, a Másik meg Billi a kölyök :) (A MI Billink :) )
  • item
    Gondolom hogy látja de valszeg a heli gyorsabban rajtaüt a kis "radaroson"
  • koschwarz
    nekem mind1 mi történik a bf2142-vel meg a stattal, csak legyen még jó sokáig elég bf2-ős (meg poe2-ős) szerver, teli játékosokkal. más nem érdekel

én nem toltam az 1942-vel: azoknál mennyi ideig működtek (működnek) szerverek? már úgy, hogy azért nem konganak a zürességtől?
  • n003
    méé szerinted ki?? aza párezer waros-klános ember aki leszamócázza a statját?? kétlem
  • n003
    jajj :( valamejjik nap felmerészkedtem egy multis ofp őrületre ... valahogy mindenki ribanca én lettem .. hiányzott aza k.rva minimap/radar/szkenner és a g36 ott is csítes fegyó :DDD

Ájjtem:: csak azt ne feledjuk el hogy a shilka is látja őt!! mármint a saját radarján!! mert ott azis van :DD
  • DummyBoy
    Loool ... itt fog bőgni az összes Statláááámpa :)

Szerintem a POE-s arcok lefizették a Gémszpájt, vagy valami ... sok ember fog ez oda hajtani :) :)

(Bár nem vagyok én abban olyan biztos ... az EA-nak a statmakik hozzák főleg a lóvét ...)