172102
  • SigS
    Es 1.4-es peccs utan nem fognak?
  • Fsensei
    Mert nekem a procim 2.2Gh-en fut és a videókártya se egy csúcsmodell(X800 GTO 256mb) de egész jól elmegy a game és most majd reméélhetőleg kibővítem a memóriát egy vagy két gigával akkor már hasítani fog a BF rendesen:DDDD
  • Fsensei
    1 és 1.5 az ég és föld:D 1 és 0.75 szintén...Én tudom mert régen 1.75-tel 1280*1024-en minden maxon volt és elment a game.Aztán 1.5-tel már élsimítás kisebb 1-nél már minden medium/high kivéve a graf meg a text a felbontás 1180*960 asszem és tök jól ment és most hogy van egy vírusom így gyakorlatilag 750 megám van ezen 1180*960 graf textúra high többi a minimumon és így csinál 80 fpst a gépem :D
  • Pain4U
    X1600 kártya nem a csúcsmodell, nézd meg a tesztket. Persze ennél jobban kellene muzsikálnia. A konfigodban nem a proci hanem a memória a legnagyobb gáz. 1G RAM alatt nem érdemes erőlködni. De igazság szerint már az 1G és 1,5G között is nagy a különbség.
  • TS Zolly
    Ebben az évezredben talán.
  • Dtomka
    Sziasztok!

Mikor jön ki az a q...va 1.4es pecs?mert kezd idegesiteni h inf szerveren a sok kötsög tankozik...!

• Fsensei
    Ennyi erővel ki is baszhatnád a karit az asztalra és a tetejére rakhatnád a CD-t és várhatnál mint a moziban hogy mikor kezdődik a game...
  • HTS s3rg1nh00
    DFI lappal nincs az a proci,ami nem megy jól...és pláne nincs olyan,amit nem lehet egy jó hűtővel az egekig húzni:)))
  • JaSoN HuNTeR #96591
    szerintem nagyob proci kéne ugy jól menne.Kártyád Tutti!
  • Mattheus66
    neten nemis próbáltam bazz XD De a karim legalább jó XD
  • TS Zolly
    Jaja. Bf42 eldöcögne vele. :D
  • item
    CORE 2 DUO INSIDE Jól is nyomja a kicsike!
  • n003
    nem szar az csak proci-alapl-mem cserés :DD
  • Templar75
    Ping-ed mennyi a serveren?
  • HTS s3rg1nh00
    D kategóriás már egy fokkal jobb,mint a régi,de még mindig nem az igazi..utána a teljesítményskálán a prescott magosak,felettük a régebbi northwood,és legfelül a Core2Duo...mármint ha a kék oldalt nézzük:D
  • TS Zolly
    Sokáig énis celeronnal nyomultam, de az a D kategoriába volt.
  • Danee
    a régit meg bontóba :)
  • Platypus16
    Nekem Celeron D-vel és 1 giga rammal tökéletesen fut a game. Az már másik kérdés, hogy kb lowon megy a cuccos (de a terrain és az effektek maxon vannak).
  • schrank
    az ilyeneket bírom vesznek egy kurvajó VGA-t egy kurvaszar gépbe
  • TS Zolly
    Nehogy azt gondold ám hé! Rendes melójuk után, társadalmi munkába csinyágassák. Még a kommunista szombat is béjácccik nekik. Én csak tudom. Szomszéd Gázsi mondta, miko az ea/dice házaspár elment hozzájuk használt mikrohullámu sütőért.
  • Mattheus66
    IC=Intel Celleron Kösz a tanácsot! XD Vannék ha lenne ZS-m XD
  • TS Zolly
    Intel celeron. Na azzal nem is fog menni.
  • HTS s3rg1nh00
    az IC 2,1 Ghz mi a faszt takar? ja egen,meg is van a problémád...leesett a cerka:DDD na ahelyett egy RENDES P4est tessék beszerezni,3-3,2 Ghz környékén,illetve minimum 2x512 mega RAM-ot,különben olyan marad a játék,amilyen most...
  • Nauron
    az ajánlott:3gh
    1,5gb ram
  • Danee
    "Még minimum grafin is"

Na szted? :)
  • Nauron
    ugye nem full highba és 1280*1024ben?:)
  • kBagyula #96573
    Ööö, ha újrakezded az olvasást? :P (Egyébként ötletem sincs a problémádra)
  • Mattheus66
    Elolvastam FAQ-t de nekem ez fullon kínai XD
    ··
  • kBagyula #96571
    Háde vau vau, nem ők vállalták? Gondolom tollasodtak is rendesen a sok eladott példányból.
  • Mattheus66
    Hi all!Lenne 1 "kis" problémám:Iszonyat lagol a game. Még minimum grafin is. A gépem: IC 2,1 ghz
    786 mb ram
    ATI Radeon X1600 Pro(256mb)
    Mi lehet a gond?Tudtok rá megoldást?Előre is thx
  • TS Zolly
    Szal 1.4 meglenéséről dátumot nem tudnak mondani. Gondolom a fórumon eléggé felcukkolták a készítők agyát a játékosok. Én spec meg is értem öket. Egész nap, hétvég, ünnepnap azon dolgoznak,[ pojén ] hogy minnél elébb kiadjanak egy normális bugoktol mentes pöcst, de sajna azzal kell foglalkozniuk, a világon több ezer ember öket szapuja. Há lehet igy normálisan dolgozni? Engem is zavar, ha a kezem által kiadott melo szar lett, és követrelik az ingyenes kijavítást, és ott állnak mögöttem, mig nem készülök el vele. :DDD
  • HTS s3rg1nh00
    belőlem se köcsög,se gyurika nem lesz
  • Templar75
    Amikor regisztraltad a user nevedet, meg kellett adni egy e-mail cimet is.
    Bejelentkezesnel: Manage Account -> Forgetten Password majd a feljovo weblapon megadod az e-mail cimedet.
  • item
  • TS Zolly
    Te figyu! Semmi kedvem lefordítani, ha most rögtön nem irod le röviden MAGYARUL a lényeget, akkor átruccanok fehérvárra, és átharapom a torkod! :D
  • samurai
    Kéne kis help

Egy ideje nem toltam BF2, és passzt elfelejtettem :D usernevet vágom.nincs olyan hogy passzlekérés? :( erre nincs valami modszer ?

http://bf2s.com/player/44023118/
  • TerranceG
    Ezt is találtam:

Patch 1.4 schon morgen?
    Im EA UK Forum sind wir auf einen recht interessanten Thread gestoßen, welcher nicht minder zu den neuen Gerüchten beitrug, die wir euch heute präsentieren. Laut dem Thread-Starter, durchlief der neue Patch am 1. September reibungslos die finalen Tests (CQC-Test) und ist somit ein Release-Kandidat.
  • TerranceG
    Nem tudom volt-emár:

"This post is by way of reinforcing certain standards on this forum which have, lately, slipped considerably.

We have allowed a certain amount of unconstructive posting, venting and so on to go on without interference as we recognise that the delay to the 1.4 patch has caused a significant amount of frustration, however it has reached the point where constructive discussion is an endangered species, and we'll be taking steps to rectify this situation.

We are very optimistic that the 1.4 patch release is very soon, however I will not give any speculative dates at this time as they are not set in stone, but it is my belief at this time that your wait will soon be over and, hopefully, worth the amount of time you have had to wait for it. However, I'm sure there will be plenty of discussion on this subject once you have the patch.

To reiterate, please do not post unless you have something to contribute to the conversation. Occasional "funny" comments are fine, however they should not derail the subject as a whole. Posts which are critical of other users simply because they disagree with your own standpoint are called "flames" and are not acceptable. Users found persistently flaming others will have their posting privileges removed.

This forum operates best when the topics being discussed are handled in a mature fashion and where debates argue the subject matter and not those discussing it. Terms like "whiner" and "fanboy" are redundant in this form of discussion as they only serve to colour your own opinion.

Our role here is to give your feedback directly to the development team, and this is made significantly more straight forward when we can present an entire thread for their consideration rather than having to first remove unnecessary hyperbole, flames and unsuitable content. If you want to be heard in the clearest possible terms by the team responsible for designing, patching and maintaining your game it is in your interest to ensure that what you are communicating is made in an objective and constructive fashion."
  • TS Zolly
    Jobban szeretik a leszakadt jégtáblák közt csinyáni :D
  • item
    hijja micsoda szócsata folyik itten !