172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
pedig drágán nehéz szart venni:DDD
mondjuk ha én vennék egy Klipsch Promedia hangcuccot,vagy Logitech Z5500-at,az ilyen májerek akkorát kapnának,h.repülnének ki a duplaüveggel együtt...nem ártana azzal a kiscsajjal elbeszélgetni,hátha még gyógyítható:D -
Deqwator #96678
-
Deqwator #96677 baba!!!!
-
n003 #96676 
-
n003 #96675 ahogy mesélte szinte magamelőttláttam ahogy a kb100kilós haverom 'beszélget' az 50kiló minusz vaságy pattanásos lenyalthajú nyegle emberkével és kioktatja hogy aza hangcucc amit egyhavi fizetésből vásározott az tulajdonképpen szar mert hogy nekik eztis+aztis tud...
és még rám nézett kicsit csodálkozó szemmel amikor mesélte émmeg majdnem lefordúltam székről úgy röhögtem :) -
Na meg ez bakker 

"A férfiak azért alszanak el gyorsan szex után, mert elotte fél éjszakát
könyörögnek érte."
"Dudálj nyugodtan, éppen tárat cserélek.."
"Akkor a legelviselhetetlenebb valaki hiánya, mikor melletted ül és
tudod, hogy sosem lehet a tied."
"Az a legszebb a kopaszságban, hogy az ember hallja a hópelyheket."
"Én már csak úgy vagyok a munkakedvvel mint az egyszerü lány a szombati
buli után. (vagy megjön vagy nem...)"
"A bank egy olyan hely, ahol köcsönadnak neked egy esernyőt, ha jó az
idő, de visszakérik, ha esni kezd."
"Azok a nők, akik úgy gondolják, hogy a férfiakat a hasukon keresztül
lehet megfogni, egy jó arasznyit tévednek!"
"A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre.
A másik felének nincs pénze drogokra."
-
Na srácok!
"
TANULSÁGOS AZOKNAK, AKIK MÉG HÁZASSÁG ELŐTT VANNAK!!!!!!!!!!!!!!!!
Újdonsült férj a feleségnek:
- Drágám, most, hogy összeházasodtunk, szeretném, ha tudomásul vennéd a heti programomat, amin nem szeretnék változtatni csak azért, mert házas vagyok. Hétfőn este gyúrni járunk a haverokkal, kedden este bowlingozni szoktunk, szerdán zenés helyre járunk szigorúan csak férfitársasággal,csütörtökön póker party a rendőr haverokkal, pénteken pedig leugrunk a srácokkal egy kis sörözésre, tudod megbeszéljük, mi történt a héten. Szombaton mindig anyámékhoz megyünk, vasárnap pedig meccset nézni jönnek a haverok.
Mire a feleség:
- Drágám, örülök, hogy megosztod velem a heti programodat, a világért sem akarom felborítani a kialakult szokásaidat. Engedd meg, hogy én is elmondjam az én heti programomat, ez sokkal egyszerűbb, hamar meg fogod jegyezni. Én minden este 8-kor kefélek.....aztán vagy itt vagy, vagy nem!"

-
Platypus16 #96672 Ezzel tudod a bf2-es statodat átmenteni a 2142-re (ha egyáltalán megveszed...) -
marcio mela #96671 Mi a veterans program? -

-
Platypus16 #96669 
-
n003 #96668 hihi egyik ismerősömnek most 15éves a lánya .. edig csak ugrattuk mindég hogy ha majd megnő majd szépen bekéne szerezni egy duplacsövüt amit szépen házilag fűrészel némileg átalakít és kész is a tökkéletes eszköz a számára .. ő meg csak rajtunk röhögött hogy háppersze :))
pár hete mesélte hogy a lánya felráncigált délután tanulás címszó alapján valami igazán szimpadikus fiatalembert akitől önkéntelenül meglódul aza bizonyos jobbegyenes .. és nemcsak a kinézetével volt gondja :DD akis barom a 15éves öntudatával hejjreis rakta a 40éves haveromat :DDDD
hullottak a könnyeim úgy röhögtem amikor előadta -
Nemtom ki ez de szerelmes vagyok 
-
pucsíccs te dög! 
-
Gondolom az az ütő több funkciós lesz, gondolok itt arra az időre, mikor a barátnőit hozza fel! Akkor a feleséged fogja használni!:DDDD
[center] -

-
döntött törzsű bEVEZetÉS 
-
fekvenyomás, lábemelés, felhúzás... 
-
képzelem azt az edzéstervet amit az anyja melleivel kell végezni sőt szerintem az apja is alkalmazza csak más formában más célra
-

(anyja meg ne tuggya)
-

(amyja meg ne tuggya)
-
már kinéztem a helyet a bejárati ajtó mellett, ahol a baseball ütőmet fogom tárolni. nem lesz itt udvarlók felhurcolászása... 
-
képzelem mitől nől ennyire 
-
Platypus16 #96656 Még a végén oda se figyelsz egy pillanatra és már felnőtté is válik:) -
TS Zolly #96655 Hagyd. Ö a janek. -
haggyadcsak, majd megoldja azt is :)
igaz utána nem fogsz igy vigyorogni ;) -
-
hihetetlen gyorsasággal fejlődnek ilyen korukban
-
FLECK #96651 Mennyit változott pár hét alatt :) -
De ari.. -
hajjaj, már az 5 kilót is meghaladta, kis falánk malacka. tök aranyos, már gügyög a plüssállatkáknak, nézelődik, visszamosolyog. gyönyörű gyerek, el se hiszem hogy az én magomból származik (biztos annyára ütött
)
-
nemtom, sztem a fikusz-kukisz találóbb, meg ugye ismertebb kifejezés is :) -
"fobia minimus fallos internetus"
Te koschi, a kis csemetével mi a helyzet, gyarapodik ?? -
TS Zolly #96646 Juj de hüle vagy! :DDDD -
Platypus16 #96645 inkább lehetne: fobia minimus fallos internetus fleckus-janekus
-
Platypus16 #96644 sztem lehetne inkább: fobia minimus fallos internetus fleckus-janekus -
nemjó!
Az emberiséget ősidok óta két dolog foglalkoztatja:
nem kettő, hanem három:
- Szex, Pia, Rock'n'Roll! -
szerintem erről a jelenségről el lehetne nevezni egy új pszichológiai betegséget: amikor valaki a neten -névtelenül, arctalanul- iszonyú erősnek és keménynek érzi magát, miközben egy jelentéktelen senki, és a kisebbrendűségi érzését próbálja palástolni...
latin neve legyen: fobia minimus fallos internetus
-
-
Dolgozzal inkabb, vagy csinald meg a hazit.