172102
  • item
    Kár hogy nem lehet erre Downgradelni --->

• HTS s3rg1nh00
    akkor MeOw jó taktikáját alkalmaznánk szerintem legszívesebben(legalábbis én biztos):hazahoznám,felvenném ahogy rászarok a dvdre,és elküldeném az eanek,válasszanak,melyik a szarabb:D
  • Looserke
    vajon a POE2-ős szerverek is átállnak?
  • Fsensei
    Hát ez a peccs 15 perc játék után elérte nálam azt hogy többet ne infantryzzak.Nem az zavar hogy nem lehet bunnyhoppingolni(a beta 1 az sokkal jobban tetszett mert abban legalább lehet használni a fedezéket...), hanem az hogy nem lehet gugolás után lőni.Próbáltam karkandon védeni a folyó felőli oldalt a pálmafák tövében.de mire lőni tudnék az AK-mmal, a hasalás után, addigra leszednek az M16-tal....nah az m16-ost rendesen felturbózták, az AK-t meg tönkretették.Legalábbis nekem nem sikerült találatot elérnem, egy kb 15 méterre lévő célponton, aki egy fedezék mögül lőtt másfele én meg oldalbatámadtam észrevétlenül.Szépen lövöldöztem rá az AK-val és semmi találat...amikor észrevette hogy lövök, hát akkor megeresztett 2 sorozatot és már néztem is a spawnképernyőt.Szóval bekaphatja az EA meg a DICE. A BETA 1 ezerszer jobb volt mint ez a szar szóval hagyhatták volna úgy...
  • Frequency
    A 6800GT-ről olvastam egy másik játék fórumában,ott dicsérték.De szerintem ne kapkodd el,várj még egy kicsit.
  • atomboy
    Megveszed nekunk?
  • HTS s3rg1nh00
    vegyél még 512 ramot meg egy 7600GST-t inno verzióban,30 alatt vesztegetik,és mehet a dolog...meg nem ártana egy kicsit seggberúgni az A64et is:DD
  • Looserke
    nekem 6800GT-m van, de nem az a szűk keresztmetszet, hanem az 1GB RAM, mert a legjobb textúrákhoz 1,5GB kell, különben swappolni fogsz, mint az állat...szal 2GB RAM ajánlott a BF2-höz a sima futáshoz...
  • Templar75
    Szerintem én azt már csak a virágboltban fogom megvenni.... EA/DICE bek.phatja.
  • Gabor970
    Sziasztok!

úgy néz ki, hogy szinte csak a BF2 miatt videokarit cserélek (nem vagyok százas) Használ valaki 7600GS vagy 6800GT videokarit? 1 gb ram és egy 3000+-os athlon 64-el mire számíthatok? tulképp igazából arra lennék kíváncsi, hogy aki a fenti két kártya valamelyikét használja, annak milyen beállításokkal megy simán a játék?

Előre is köszi az infókat!
  • Gabor970
    Sziasztok!

úgy néz ki, hogy szinte csak a BF2 miatt videokarit cserélek (nem vagyok százas) Használ valaki 7600GS vagy 6800GT videokarit? 1 gb ram és egy 3000+-os athlon 64-el mire számíthatok? tulképp igazából arra lennék kíváncsi, hogy aki a fenti két kártya valamelyikét használja, annak milyen beállításokkal megy simán a játék?

Előre is köszi az infókat!
  • item
    Szerintem ez még mindig az a csak átírták a fejlécet, sikerült nekik 2 hét alatt!
  • FerencFarkase
    Gyerekek ne szídjátok a peccset !!! Meg kell venni a 2142 öt. Micsoda üzletpolitika. És hányan meg is fogjátok. Pedig ezzel lehetne szivatni már csak őket!!! Hogy nem veszünk semmit!!!
  • SLYTHOMi
    igen azért írta, mert nem volt aktiválva a file, h. több sáv legyen az incrementálnak,

de látom h. kevesen vagyunk Mo-on így nem fog kikoppanni, ezért aktiváltam mind a 4 filet ;)
  • item
    Elötte ezt irta, most meg elindult, kössz hogy szóltál..

300k/sec ... Ha felraktam utánna jön a higgadt káromkodás
  • SLYTHOMi
    ha visszaolvastal volna, nem írtál volna :D

a lényeg:

bfhelprol akkor mind a 4 file szedheto, nemnagyon sikerul kikoppantani az 1gigát :)))
  • SLYTHOMi
    bfhelprol akkor mind a 4 file szedheto, nemnagyon sikerul kikoppantani az 1gigát :)))
  • GSJinn
    Meg is érdemlik! Most kéne megnézni ki az a 637 játékos és retorzikokkal buntetni öket. A retorzikra ötleteket várunk a www.ea.com/forums -ra vagy a levélben a DICE székházába.
  • item
    Vesszenek a cheaterek
  • Zs0lt1
    biztos gondolták hú de kurvára mekkora nagy poén :|
  • atomboy
    Bakker... ennyi szanalmas gyereket...
  • koschwarz
    istenem segíccs!!! ehhez már arc kell...
  • Crem
    LLLOOOOOLLLLLLLLL!!!!!

A fizetős cheat oldalon 637 online user van!!!! Gondolom pánik hangulat urolkodik most pár napig!:DDDDDDDDDDDDDDD
  • SigS
    Piros vs. Kek eger ...
  • TS Zolly
    áááááááááááááááááááááááááááááááááááá
  • GSJinn
    Ugylátszik tényleg csak a narkotikumok segitenek a dice-t kibirni vagy legyözni.
  • uHs Gerzson
    aha
  • Zs0lt1
    az a kis felnyitható valami jelzi az 1.4 letöltési sebességeket :D
  • item
    Észrevettem
  • Zs0lt1
    NEM! Dice ellen Diceperin. A bf2142 medikdoboza :DDDDD
  • GSJinn
    Ott lentebb #96774 hsz-ben pont ezt irták. Hogy bevoltak drogozva a kölykök.
  • Crem
    Az EA downloaderrel jön simán és legfőképpen fullon...
  • HTS s3rg1nh00
    ha a teljest próbálod szedni,az nem megy...namost ha a másikat,akkor csak simán szopás:DDD
  • uHs Gerzson
    Dejó különcködni :DDD
  • item
    Enyit a FAQ-os mirrorról!

"Kedves/Dear
    IP: 84.2.173.106
    HostName: dsl5402AD6A.pool.t-online.hu ,

Sajnáljuk, de a kért URL nem található.
    A keresett oldalt áthelyezték, törölték vagy megváltozott a címe.
    Kattinthat a "frissítés" gombra a böngészõben, vagy várjon, és próbálkozzon késõbb.
    Ha a probléma továbbra is fennáll, kérem vegye fel a kapcsolatot velünk."

Én mán nem is akarom letőteni..

• TS Zolly
    Aham. Sárkány ellen sárkány fű. Dice ellen dice fü???? :)
  • TS Zolly
    #96631 és fölötte :P :P :P
  • item
    Nem ma kedd van, de ne mond el senkinek...
  • GSJinn
    Ez a Dice átka a világra...
  • TS Zolly
    Akkor az egész kidobálosdiba Gerzson a ludas? :P