172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Kár hogy nem lehet erre Downgradelni --->
-
akkor MeOw jó taktikáját alkalmaznánk szerintem legszívesebben(legalábbis én biztos):hazahoznám,felvenném ahogy rászarok a dvdre,és elküldeném az eanek,válasszanak,melyik a szarabb:D -
vajon a POE2-ős szerverek is átállnak? -
Hát ez a peccs 15 perc játék után elérte nálam azt hogy többet ne infantryzzak.Nem az zavar hogy nem lehet bunnyhoppingolni(a beta 1 az sokkal jobban tetszett mert abban legalább lehet használni a fedezéket...), hanem az hogy nem lehet gugolás után lőni.Próbáltam karkandon védeni a folyó felőli oldalt a pálmafák tövében.de mire lőni tudnék az AK-mmal, a hasalás után, addigra leszednek az M16-tal....nah az m16-ost rendesen felturbózták, az AK-t meg tönkretették.Legalábbis nekem nem sikerült találatot elérnem, egy kb 15 méterre lévő célponton, aki egy fedezék mögül lőtt másfele én meg oldalbatámadtam észrevétlenül.Szépen lövöldöztem rá az AK-val és semmi találat...amikor észrevette hogy lövök, hát akkor megeresztett 2 sorozatot és már néztem is a spawnképernyőt.Szóval bekaphatja az EA meg a DICE. A BETA 1 ezerszer jobb volt mint ez a szar szóval hagyhatták volna úgy... -
A 6800GT-ről olvastam egy másik játék fórumában,ott dicsérték.De szerintem ne kapkodd el,várj még egy kicsit. -
Megveszed nekunk? -
vegyél még 512 ramot meg egy 7600GST-t inno verzióban,30 alatt vesztegetik,és mehet a dolog...meg nem ártana egy kicsit seggberúgni az A64et is:DD -
nekem 6800GT-m van, de nem az a szűk keresztmetszet, hanem az 1GB RAM, mert a legjobb textúrákhoz 1,5GB kell, különben swappolni fogsz, mint az állat...szal 2GB RAM ajánlott a BF2-höz a sima futáshoz... -
Szerintem én azt már csak a virágboltban fogom megvenni.... EA/DICE bek.phatja. -
Gabor970 #96826 Sziasztok!
úgy néz ki, hogy szinte csak a BF2 miatt videokarit cserélek (nem vagyok százas) Használ valaki 7600GS vagy 6800GT videokarit? 1 gb ram és egy 3000+-os athlon 64-el mire számíthatok? tulképp igazából arra lennék kíváncsi, hogy aki a fenti két kártya valamelyikét használja, annak milyen beállításokkal megy simán a játék?
Előre is köszi az infókat!
-
Gabor970 #96825 Sziasztok!
úgy néz ki, hogy szinte csak a BF2 miatt videokarit cserélek (nem vagyok százas) Használ valaki 7600GS vagy 6800GT videokarit? 1 gb ram és egy 3000+-os athlon 64-el mire számíthatok? tulképp igazából arra lennék kíváncsi, hogy aki a fenti két kártya valamelyikét használja, annak milyen beállításokkal megy simán a játék?
Előre is köszi az infókat!
-
Szerintem ez még mindig az a csak átírták a fejlécet, sikerült nekik 2 hét alatt!
-
FerencFarkase #96823 Gyerekek ne szídjátok a peccset !!! Meg kell venni a 2142 öt. Micsoda üzletpolitika. És hányan meg is fogjátok. Pedig ezzel lehetne szivatni már csak őket!!! Hogy nem veszünk semmit!!!
-
igen azért írta, mert nem volt aktiválva a file, h. több sáv legyen az incrementálnak,
de látom h. kevesen vagyunk Mo-on így nem fog kikoppanni, ezért aktiváltam mind a 4 filet ;) -
Elötte ezt irta, most meg elindult, kössz hogy szóltál.. 
300k/sec ... Ha felraktam utánna jön a higgadt káromkodás
-
ha visszaolvastal volna, nem írtál volna :D
a lényeg:
bfhelprol akkor mind a 4 file szedheto, nemnagyon sikerul kikoppantani az 1gigát :))) -
bfhelprol akkor mind a 4 file szedheto, nemnagyon sikerul kikoppantani az 1gigát :))) -
GSJinn #96818 Meg is érdemlik!
Most kéne megnézni ki az a 637 játékos és retorzikokkal buntetni öket. A retorzikra ötleteket várunk a www.ea.com/forums -ra vagy a levélben a DICE székházába.
-
Vesszenek a cheaterek -
biztos gondolták hú de kurvára mekkora nagy poén :| -
Bakker... ennyi szanalmas gyereket... -
istenem segíccs!!! ehhez már arc kell...
-
LLLOOOOOLLLLLLLLL!!!!!
A fizetős cheat oldalon 637 online user van!!!! Gondolom pánik hangulat urolkodik most pár napig!:DDDDDDDDDDDDDDD -
Piros vs. Kek eger ...
-
TS Zolly #96811 áááááááááááááááááááááááááááááááááááá -
GSJinn #96810 Ugylátszik tényleg csak a narkotikumok segitenek a dice-t kibirni vagy legyözni. 
-
aha
-
az a kis felnyitható valami jelzi az 1.4 letöltési sebességeket :D -
Észrevettem -
NEM! Dice ellen Diceperin. A bf2142 medikdoboza :DDDDD
-
GSJinn #96805 Ott lentebb #96774 hsz-ben pont ezt irták. Hogy bevoltak drogozva a kölykök.
-
Az EA downloaderrel jön simán és legfőképpen fullon... -
ha a teljest próbálod szedni,az nem megy...namost ha a másikat,akkor csak simán szopás:DDD -
Dejó különcködni :DDD -
Enyit a FAQ-os mirrorról!
"Kedves/Dear
IP: 84.2.173.106
HostName: dsl5402AD6A.pool.t-online.hu ,
Sajnáljuk, de a kért URL nem található.
A keresett oldalt áthelyezték, törölték vagy megváltozott a címe.
Kattinthat a "frissítés" gombra a böngészõben, vagy várjon, és próbálkozzon késõbb.
Ha a probléma továbbra is fennáll, kérem vegye fel a kapcsolatot velünk."
Én mán nem is akarom letőteni..

-
TS Zolly #96800 Aham. Sárkány ellen sárkány fű. Dice ellen dice fü???? :) -
TS Zolly #96799 #96631 és fölötte :P :P :P -
Nem ma kedd van, de ne mond el senkinek...
-
GSJinn #96797 Ez a Dice átka a világra...
-
TS Zolly #96796 Akkor az egész kidobálosdiba Gerzson a ludas? :P

csak átírták a fejlécet, sikerült nekik 2 hét alatt!