172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Nagydög #96914 Ez itt a repüllő. A tuzoltorol nem tudok.
-
Nekem minden gond nélkül felment a patch. Azóta nem dobál ki asztalra és eddig nem omlott össze server alattam. A serverek adatait is kiírja a játék és a server kereső is jól működik.(mondjuk az hiányzik, hogy úgy nem lehet frissíteni, hogy többször klikkelek a serverre csak az update gombbal. Szerencsére fekvőtámasszal már nem lehet közlekedni a pályákon! (vicces volt nézni ahogy páran próbálkoztak vele, de csak egyszer sikerült hasra vágni magukat és nem tudtak menekülni
)
Fegyverek szerintem nem lettek erősebbek/gyengébbek csak nem csúszik olyan sokat a játék mint 1.4 elött és aminek találnia kell az talál is. Úgyhogy valamit szerintem optimalizáltak is a netkódon vagy valamin(annyira nem értek hozzá :), de jól sikerült nekik szerencsére.
Nekem eddig pozitívak a tapasztalataim a patchhel kapcsolatban. -
Nagydög #96912 Mar, hogy volt rajtuk szirena? Igen. Pszcihologiai hadviseles. Az viszont nem szentseg, hogy az ott a szirena, csak olyan 80%. -
Mi ez tűzoltórepüllő? :D -
Ez most komoly? -
Nalam nem volt gond az ejjel. Majd delutan jatszok elesben. -
Nagydög #96908 Rohogni fogsz. Az a szirena. -
nah jó a pecs-e vagy nem jó a peccs-e??
-
az egy vízcsapnak tűnő tárgy, de szerintem valami áramlásmérő lehet.
-
n003 #96905 jóidő van nem kell tea :DD .. most hogy megettem egy kiló szőlőt és okosabbnak érzem magam és képesnek arra hogy ha valaki volna szíves elmagyarázni HOGY MIATÚRÓ AZA VÍZCSAPSZERŰ VALAMI A KERÉK FELETT akkor megnyugodnék végre és boldogság öntené el szívem :DDD -
1 kis zöld tea sok szívet megmelegít ;) -
n003 #96903 most eszem vagy két kiló szőlőt 
-
Inkább menj reggelizni majd utána gyere vissza :D -
n003 #96901 gyógyreggelt mindenkinek :DD
miatúró aza 'vízcsap' a kerék felett?? -
Jáj, tegnap 42-t toltuk egy kicsit és basszus még mindig űberjó na. Bár a wespetk-kra jobban kéne majd figyelni mert ezek a vasak halálosak is nem csak szépek mint a bf2-ben :-)
-

-
:) le se szedem :) bf42 powaa :) Subzero visszatért :)))) -
Besz@rás...
Letöltöttem a full patch-t , és most indításkor visszadob az asztalra...
A francnak nyúltam hozzá...
Morgen... -
Mostmár lassan lefekhetnél, elég fáradtnak tűnsz 

-
Polemius #96895 Nem tudom, másnak is feltűnt-e a dolog:
battlefield 2 1.4
battlefield 2 1 4 2
Lehet, hogy még lesz egy patch (1.4.1) és utána nem lesz több, csak a bf2142?
-
már mondta egy párszor, de nincs akkora szerencsénk
-
spytime9 #96893 hát nem tom már az is isten király hogy nem dob le tálcára a bf!!!! meg az új pálya is nagyon jó!!! -
Komoly? :D
Vlki osszefoglalhatna lassan Janek es a Tobbi agyilag zokni klonjait mert meg a vegen azt hiszi az ember, hogy a forumban 10* tobb klinikai eset van mint kellene. :) -
memoria teszt -
cicamisa #96890 Sziasztok! tudom nem ide vág, de tudna valaki segíteni, hogy melyik szoftverrel teszteljem le a memóriát? Egy olyan hossző teszt program kellene,amivel a boltokban teszelik a hsználtakat.Egy link is jól jönne a............ Előre is köszi. Bumeráng -
O a janek... -
Most oszinten, ez szted most ki a lofaxt erdekel?
(...igazabol vlszinu nem kellene ilyen agressziven reagalnom egybol... de ahhoz kepest hogy ritkan irsz es keveset, lassan janek szinten idegesitesz) :p -
Hát az SF-ben sok szerver átállt, de nem értem......semmi különösebb változást nem észlelek ! A "kihajigálást" kijavították, OK. De akkor mit csináltak ennyi ideig ?
A sima Bf-en észrevett valaki változást ? -
OculusDei #96886 nem pont ezt kértem de a peccs itt is meg van. koszi.
-
http://games.internode.on.net/?page=filelist&filedetails=3230&co=y -
OculusDei #96884 valaki be tudná nekem nyomni a hivatalos angol ea/battlefield linket? nekem magyar nyelvű a böngészőm és rögtön rettentően nagyon hasznos magyar ea oldalra dob. azon meg lófüle van. 1.02 patchnél leragadtak... -
Gabor970 #96883 nálam sem volt semmi gáz, mondjuk a full-t raktam, még ha 1,3is volt az alapom. Videokarira visszatérve 7600GS lesz a befutó, nem merek használt gari nélküli 6800GT-ért 40e Ft-ot adni :-( -
FLECK #96882 Én fel sem tettem a patchet, sőt uninstalláltam a battlefield2-t, mivel már inkább autó buzi lettem, így nfsekkel játszom. :) Néha FEAREZEk, de az nem megy olyan jól mint a battlefeild 2 ezért lasasn úgy is megunom. -
Nekem semmi probléma nélkűl fel ment a patch... remélem már a serverekre is felteszik ezt a patch-et valamelyik nap.. -
Nálam lesz a gebasz, 2x is felraktam a "javítást" de egyelőre semmi... -
Gabor970 #96879 magyarok még nem álltak át (legalábbis másfél órája még nem) -
a same version-ból szedd ki a pipát és ami fehér oda menj be :D -
a hiba nálad van... -
Emberek: felment a patch: de az lehet hogy nincs egy szerver sem? -
Nem a regényre csak a szívásra gondoltam amit a Dobókocka okoz, a gammák meg azért hogy ne hulljon ki a hajam a server crash miatt.