172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Előre leregelheted a BF2142es nickedet, és elvben kapsz egy új szöveget BF2be (Q billhez), meg még vmi szar
-
Hát klikkelj rá, azt' olvasd el. Biztosan valami faszság, amivel még több pénzt akranak kihúni a zsebedből... -
Mi ez a Battlefield veterans ize?
Most beleptema jatekba es az a kep fogadott. -
kovácsolás? velem meg mit akarol?!?
-
ajánlom a logopédust... -
még mindíg nem állt át magyar szerverre patch 1.4
-
uncsi ez az uj pája sznájpereknek jo . minden 2.halál svd vagy klélymór -
hm hm ,most nézem a game-monitort.. mennyi ismeretlen figura töltötte meg a két EA HU ranked szervert,ezek honnan kerültek elő ??
-
öreg vagyok már a munkához, ezért a kovácsolást hanyagolom ;) -
csak az a kérdés,a 3 ember közül meik volt ő?:DDD -
Platypus16 #97044 Látszik, hogy tapasztalat beszél belőled
-
haxoror #97043 :DDD -
ha nagyon szépen kérnéd a neveket-akkorse mondanám meg:P
Yan:először kovácsolás,csak aztán a dugás:DDD
shrek te meg...rosszat álmodtál?:D -
hármat ütsz egyidőben
a viccben úgy van hogy a két szélső álmodik kivert faszról a középső meg síelésről
-
én inkább csajoznék, mint kovácsolnék :)) -
Józsi,Béla,Matyika... -
1.nem járok lanra
2.minek menjek csajozni,mikor most is csak 3 vasat ütök egyidőben?
-
neked még eszedbe se jusson
-
-
Lanon csajozni érdekes :))) -
mi baj van? hasznos az ilyen gép. lanon asztal alatt szeretnének a lányok! :))) -
köszönjük a képet magadról,de nem kímélnél meg minket a jövőben az ilyenektől?eszem b+
-
az elmúlt 200hsz-ből 100 arról szól hogy szerdzsínyó kiselőadást tart hardverbuziskodásból B+ 
-
Hát, engem nem nagyon érdekelnek a ranked szerverek, mert nem éppen eredeti a gamem, és azzal nem igazán mennek a rankedek... -
iencsunykékháttér?!? broáf -
Most nezem, Janek beszolt neked... Szabad ott szemelyeskedni? Meg a nick-duplikacio... -
Platypus16 #97025 ha nem akarsz ranked szerveren játszani, akkor nem muszály feltenni:) -
tényleg olyan qrvaszar az az 1.4? fel se tegyem? mit javít 1általán?? -
Platypus16 #97023 Van újfajta szerverbeállítási lehetőség, hogy a tankokat és a járgányokat ki lehet szedni a mappokból és nem tudsz transzportcigánykodni 
-
most akkor külön vannak infantry mapok vagy még se tették bele a peccsbe bocs hogy nem olvasok vissza 200 hsz-t tegnap estétől szófosós banda B+
-
Én nem azt mondtam hogy nem teszem be a lábam pr szerverre, csak azt hogy utálom az unlockokat, meg ugyan úgy a statért kempelnek.Szóval ha tudom elkerülöm...Majd azért küldhetsz egy-két ip-t:DDD -
jah, énis most olvasgatom :)
erről van szó:
szóval szarjátok le... -
jujdevárommááááááár!!! Mikor jön kifele ,mitucc monmáááááá!!!! -
Polemius #97018 Mondanám, hogy van tankos meg repülős szerver is, de nem mondom mert amikről tudok te oda be nem tennéd a lábad. 
Ha mégis akkor szólj, mondhatok ip-t. :) -
Az a jó, hogy ez már megszűnt!:DDDD
Hiába szakad el valakinél a cérna, már nem tud tankozni, vagy kocsival visszamenni factorytól-suburbra, mivel nincs bent semmi!:DDDD -
én egy kezemen meg tudom számolni, hogy un. infantri szerveren hányszor játszottam tényleg infantrit úgy, ahogy a szerver szabályok is megkívánják. mindig van legalább 1 komplett idióta, aki beül egy apc-be és írtja a népet, vagy leartyzza őket, és ezzel másik 15-30 játékát teszi tönkre.
-
Az a helyzet hogy ő idejött (most tényleg nem bántás képpen) és nincs tisztában a viszonyokkal + ír ide pár postot és azt hiszi, hogy ő lesz rögtön a szemétdomb királya. :)
-
TS Zolly #97014 Aham. Szal csak egy pondró. Köszi a felvilágosítást. :) -
ott van az aláírásában:
bf2 nick havercsotany -
télleg az f35b-n javítottak valamit?Mert eddig nem volt sok időm játszani és csak az infantry-t meg a helit teszteltem.