172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Jaja, nalam se volt ilyen problema, csak az egyik magyaron. -
szovegertelmezes utan sikerult rajonnom ki is o.
Foleg, hogy meg a lablecbe is beirja a masik nickjet, ha figyelmesen megnezed :)
esze sose volt sok.
---
De megnyugtatasodra mondom janek, masodik korre csak osszehoztam egy aranyat akaratomon kivul, infantry-n en, jaj :)
-
pedig ha kevés az meglátszik...programindításnál/játékban nyom egy restartot és kész,igaz ez utalhat forrósodásra meg lapra is,esetleg ram...de mindenképp a táp az elsődlegesen vizslatandó ilyenkor... -
engem sem
Lehet én is csíter vagyok! :P
-
Nah lehet hogy én vok a csíter, de engem az elmúlt egy hónapban, nem baszott le az asztalra, legalábbis nem emlékszem. -
Próbáld kitalálni ki ő! :P
Szerintem nem lesz nehéz dolgod! :D -
Gabor970 #97087 igazad lehet, nálam valami normális 400-es táp van, igazából nem foglalkoztam sosem azzal, hogy a táp kevés esetleg valamihez. (persze az FX5600-hoz fura lenne,ha kevés lenne) -
300as cg helyett mindenképp kell neki a 350es FSP...onnan meg szabadon választott... -
na meg bamultam egy kicsit, hogy megfejtsem mit is irtal...nem is a raggal van a baj, csak a szokoz nem megy.
Nem, nem szoktak ilyet mondani janek.
-
Gabor970 #97084 tiszítsad ki a registrid, játék indítás előtt lőjj ki minden felesleges háttérben futó okosságot, telepítsd ujra, és jónak kell lennie. Engem még az 1,3 is nagyon ritkán (max heti egyszer) dobott ki az asztalra, régebben viszont én is szívtam vele, leginkább mikor még csak 512 ramom volt. -
elobb tanulj meg helyesen irni, legalabb ragozni nagyjabol, utana probalgass a beszologatassal...
nem fogom kitalalgatni mit is akartal mondani...idiota... -
Gabor970 #97082 sztem 7600gs, vagy használt 6800GT. Mondjuk a 7600gs kb 25%-al gyorsabb csak mint a 6600GT, szerencsére a tesztelők BF2-n is figyelik. Az nvidiák sokkal jobban szerepelnek a BF2 alatt, mint az Ati-k. Ha a tápod is figyelembe vesszük, a 6600GT-vel jól járhatsz, és asználtan 20-22 körül lehet kapni. A prohardveren sok van most is hirdetve. -
FLECK #97081 -
FLECK #97080 Errem it szoktak mondani? Leszarják a nyomorod?
-
A velemenyem nem valtozott, mindig is alkalmatlan volt, lesz, a bf sorozat az infantry jatekra, amikor arcon lovom a fekvo emberket raketaval kirohog es lelo. persze a screenshot tovabbra se mukodik, hogy megmutassam.
Kiprobaltam az uj palyat sikerult egy 0-10 es K/d-t csinalnom elsore, nem rossz :)
-
goodspeed #97079 ájj ki velem :D -
felraktam az 1.4 es incrementalt, még az akkúnt login előtt CTD...Most szedem a fullt, remélem a reinstall+full patch már menni fog, ha nem, akkor alig használt bf2 eladó. eadice meg bekaphattya. -
O.K de akkor el kéne hívni szerdzsínyót is mert hármunk közül ő tud egyedül síelni

-
nemhivott senki, látom hamar elfelejtetted hogy lealáztad saját magad. Buj vissza a hotel alá ahonnan jöttél! -
goodspeed #97075 böf -
(Szerverünk sincs, de az 1.4 már mindenkinek fenn van) -
Valaki egy 8vs8 gyakwar Dalian-Fushe mostazonnal? -
Platypus16 #97072 Gyűjtsünk pénzt schranky-monkey-nak:) Mindenki dobjon be neki egy százast és akkor meg lesz a karácsonyi ajándéka:D -
TS Zolly #97071 Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én szívesen találkoznák Szekrény barátunkal egy, esetleg több ser társaságába. Két lehetőség lehet a találkozás vége. Vagy beverném a száját, vagy esetleg sujos alhasi fájdalmakkal vinnének korházba a sok röhögés miatt, mit ö össze hord. -
Te tényleg klinikai eset vagy, ha videokarit akarsz cserélni az a minimum ,hogy a szaros codegent lecseréled, mivel jobb esetben csak nem indul majd a géped kicsit rosszabb esetben fagyogat nagyon rossz esetben meg elfüstöl az egész szal ,ha sajnálsz 8000 Ft egy tápra akkor meg is érdemled. -
igen,az egy normális minőségű táp...ha egyszer látsz egy olyat és a kezedbe adják,majd megtudod miért mondtam-szvsz a súlya úgy 3xosa a 300as cg-nek,vajon miért?
-
engem még igy 1.4-el is visszabasz asztalra a játék:/
-
persze 42+8 a táp egy olyan játék miatt amit még a legnagyobb harverbuzeránsok is 800*600-ba játszanak nooooooormááááááliiiiis
-
"Figyelem!:
- 300 W-os táppal mindenki csak a saját felelősségére próbálkozzon, legalább 350 W-s jó minőségű tápegység az ajánlott;
- Ajánlott és nem ajánlott tápok: [link]
- Gyengébb minőségű tápok esetében a többi hardver védelme érdekében, (táp tönkremenetele esetén) erősen ajánlott az un. MAXX számítógépvédő-áramkör:"
-
nehéz ügy[szissszzzzz]
talán egy 7600GS passzolna bele,agps,csak olyan 42 körül ezt már rablásnak hívják,nameg nemtom hogy élsz azzal a fos táppal,de én mindenesetre egy 350es FSP-t beszereznék,biztos ami ziher... -
jóvammáááá nem mindenki születik gyárigazgató családba te kis ricsi rics
-
Hát ha neked kritérium a 300W codegen táp akkor szerintem kezd el gyorsan tetrisezni mert egy 6600Gt-nek nagyobb táp köll. -
Na, jó lesz?
Látod, akár házilag _megduplázhatod_ a memóriáját!
Teljesen fasza, nem?
:P :)) -
omg n00b! :))))) -
jjja és a további kritérium a "300"W-os kodegány táp
-
Trident VGA
Ez egy 256KB-ról 512KB-ra bővített Trident VGA kártya. Sajátossága az volt annak idején, hogy néha nem tudta eldönteni, hogy színes, vagy fekete-fehér képet sugározzon.
-
Trident 256kb... -
hardverburnyák milyen vga passzolna az NF-7-es alaplapomhoz amiben 2800+ -os proci döcög 1GB rammal ez amolyan hardverbuzi teszt és nekem ne 80Eft-os kártyát írjál hanem ár érték arányban a legmegfelelőbb ehhez a konfighoz és csak bf lesz vele játszva és jobb legyen mint a 4éves 9600PRO-m
-
ezzel a havi 10$-os progival nem kell félni a hóvégi chello light adatforgalomtúllépéstől
-
veled (még) nincsenek terveim

Errem it szoktak mondani? Leszarják a nyomorod?