172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
BÉJVACSOS KECSEG 
-
most miért kell elveni a kedvét a probálgatásokbol???????? -
Platypus16 #97259 Blúzkomp feldolgozásuk is van:) -

-
látom blúzkomp kispiricsén nőttek fel...azis bebüntet :D -
probálj meg egyet, azt ami az eredeti játék eredeti dobozában lévő eredeti kiskönyv eredeti hátulján van... -
-
Saz15 #97254 Helló all! Help kéne! az a gondom h nem enged fel egy server se... próbáltam millió CD kulcsot de semmi.. és arra lettem figyelmes h nem azt írja ki nekem h "CD key in Use" hanem azt h "Your CD key is invaild" rossz? pedig vagy 20at megpróbáltam pls help valaki! -
jajjj, hajat tépekö ;) -
Azt hittem, hogy ez ettől eccerűbb. No mindegy, várok a soromra. -
Amikor az ea küldi nekik a szerverfile-okat -
Talán írhatnál egy napi flém összefoglalót + röviden összefoglalhatnád a törölt hsz-ek tartalmát mondjuk 19.00 órakor. Ez lenne a BF2 topik Híradó. :D
...jut eszembe (mint a fejsze): Mikor állnak át a hazai rankedek az 1.4-re? -
Fuji...ha törlöm az összes választ akkor még a privát leveleket is nézhetem amiben én kapok anyázást és ez már megint plussz meló, szóval érted.
-
nemtom, rajtad kívül eddig senki nem mondta, hogy zavarnák a meglévő reakciók...
szted mit kéne tenni? törölni minden arra utaló hozzászólást? nah az lenne még csak a jókis konfliktusforrás...illetve nemkevés pluszmunka a modi részéről
szóval amíg kisebbségben vagy, addig marad az eddigi gyakorlat :) -
hát kurva nagy az biztos :)) -
Platypus16 #97246 Ezek még mindig ugyanazok, csak egy újabb számot adnak elő és nagyon feltörekvőben vannak az biztos:D -
vótmá... avgy csak ugyanezek az idioták? :D -
Platypus16 #97244 Újabb slágergyanús szám:!:) -
Az SG azt irja ma van ChuckNorris szülinapja :)) -
ja annak a kisköcsögnek mindenki csak beszol :))) -
Hát tudod engem már nem igazán érdekel a 120 ezredik beszólás amiben Joe-nak beszólnak láttam már eleget... -
Mond azt, hogy kíváncsi vagy! :D -
Csak tudod milyen idegesítő amikor 30 hsz-ből 15 ilyen semmire visszaanyázás??
-
elsősorban arra kell a törlés, hogy ne legyen több reagálás rá...a meglévők válaszok alapján meg nemfog senki többet reagálni rá, szóval pont elég azokat törölni...ígyis elég macera, hidd el :)
szal ne zaklassátok ránning apánkat :) -
Vagy ne töröld ki őket, vagy töröld ki a válaszokat is.Mert elég idegesítő, hogy csak a visszapofázásokat látom és az eredetit nem... -
Nagydög #97236 Ha ram hallgatsz, kettetorod a Securomos jatekaidat tartalmazo lemezeket, aztan ujrahuzod a gepedet. Nagyjabol ugyanaz a szemet, mint a Starforce. Tobb joga van a gepeden, mint neked. A Registrymben maig is ul egy Securom bejegyzes szanszkrit karakterkeszlettel, amit nemhogy torolni nem lehet, de hozza nyulni sem, mert beborul tole a regedit. Valami nyomorult demoval telepult fel. -
TS Zolly #97235 Passz. -
TS Zolly #97234 NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! TE TATA NETENE!!!!!!!!!!!!!!!! -
TS Zolly #97233 :P:P:P -
donatus13 #97232 hello valaki tudna segiteni
A szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni.
A következő programot nem lehet végrehajtani (5007).
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message_hu.asp?m=module&c=5007&l=hu címen.
csomo játékomnál ilyet ir ki és nemtom mit tok velecsinálni -
már van nekije :)
desajna kenszöl lesz :( -
akko csinálj nekie topic?:D -
TS Zolly #97229 Kipróbáljuk azt is, de a DCon-re várok én nagyon. -
minnyá:) -
Neoncsoves #97227 jah értem, csak írj bele kezdő hszt :P -
a legkirályabb mod ami készül bf2-höz -
Neoncsoves #97225 MIez? -
clode74 #97224 Köszönöm a segítséget! Sikerült a problémát megoldani! Köszönöm atomboy83 -
Miutan felment az SF, feltetted megint az 1.4 fullt? -
clode74 #97222 Szegasztok! Nem tudna valaki segíteni? Olyan problémám van,hogy a BF2 Special Forcet nem tudom elinditaní,mert olyan szöveget dob ki,hogy mods/bf2/shaders/lightning/fx not found.Mi lehet a gond? Az alapjáték is fent van full műsoros mind kettő 1.4 pach is rajt van.De a SF se multiba se Single-be nem megy csak a hibát írja.