172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
a 42es botok a tankok toronygéppuskájával voltak nagy überek (ugye az volt az elsőszámú mobil légvédelem, és jóval effektívebb volt, mint a mostani hőkövetős szarok)...velük nagyon lehetett gyakorolni, hogy repülővel milyen szögben kell bombázni, ahhoz, hogy ne tudjanak rád lőni, különben ha egy kis hiba becsúszott, már nézhetted a spawnképernyőt :) -
gotcha :) -
ja a bf2-s botoknak már van annyi esze h ha késeled őket ők is átváltanak arra :) a 2142-ben talán már meg is szurnak :)))) -
Platypus16 #97338 hát amikor sergi barátunk telespammelte üzeneteivel a wart Fusheen:) -
Platypus16 #97337 engem azok 42-ben nem egyszer kapásból le tudtak lőni, de bf2-ben mindig kiskéssel jönnek nekem:) -
miii? ezt nem vágom :S -
Platypus16 #97335 nem arról csináltunk screensorozatot?:) -
Emlékszem azokra a jokis bf42-es botokra... coop szerveren versenyeztünk ki késel le többet :)) -
Platypus16 #97333 és mennyire igaz
-
Platypus16 #97332 Én is sokat 42-ztem meg Vietnámoztam, csak azokat singleben nyomtam mindig és az internyetet is pár hónappal a bf2 megjelenése előtt kötötték be, szal akkor valamilyen viszonylatban én is ősbf-esnek számítok:)
Még a bf2 előtt 2005 áprilisában-májusban nyomtam egy kis 42-t és később egy kis dc-t is, de azt nem felejtem el, amikor Schranky-monkeyt láttam a Dr. színeiben feszíteni:) -
massziv vérpstike :))) ez tetszik :)) -
nemnem én csak rád akasztottam mikor gyakmeccsen mellétv-ztél a helimnek mikor még a helipadon álltam :) -
7600gS bruttó 30E akkor + negyvenből lesz egy olyan gépem amin fuLLGRAFFAL FUT A wow
-
az ok,de ezt a jelzőt őt akasztotta a 2vel kezdőkre még anno,rám is:DD -
lol,elsőt kijártad már?www.auqa.hu,tudatlanságod miatt elárulom,a webáruházban kell keresgélned,és ott is a videókártyák/NV/agp szekcióban...vagy az inno,vagy a c3d 7600GSét vedd meg szvsz...utána már új gép kell
,nade azért egy 512es ramot pakojjá még bele,sosem árt,meg ugye az ajánlatom a 350es FSP márkájú táp...hopp,itt olyan nincs...akkor ajánlatom az,h.vegyél egy olyan minőségi tápot,ami a következő géped is el fogja bírni...Chieftec,mindenképp delta beles,ami a keretbe belefér-de azé' a 400W legyen meg
-
danika mán tolta 42vel, meg dc vel is, igaz akkor még masszív vérpistike státuszban volt :) -
ebből azokAT A KÁRTYÁKAT ÍRD MEG NEKEM MENNYIBE KERÜLNEK ÚJONAN ÉS HOGY HOL mert az én konfingomhoz
(kicsit "polgár jenős a megfogalmazás de szVSZ ÉRTHETŐ)
-
mért,aki a 2vel kezdte,milyen jelzőt kap,ifjú titán(by Danee)?:D -
-
nem, csak nemvagy ősbfes kötsög...azé neszívd mellre :) -
. -
na akkor ismétlés a tudás anyja -
Tényleg gyenge lehetek...
!!! Ki nem találtam volna!
-
,
(s készen van a fejecske, hogy a műveletlenek is értsék :)) -
. -
???
-
. -
[URL=http://prohardver.hu/c.php?mod=20&id=1268&p=5]aki még agpben gondolkozik,főleg bf2höz és vásárláson töri a fejét
[/URL]
-
Na úgy tűnik a conquest16 kupa fog menni. Még várom h cordha is úgy döntsön indul rajta, meg gs.bf2 meg még pár csapat hiányzik. Ha valaki tud még olyan klánt aki képes összetrombitálni 8 embert és a huncupon nem szerepelnek az keressen majd meg valamikor. Ma este nem leszek mert megyek gimis osztálytalálkozóra ahol bebaszok, majd megyek nőzni is talán, majd meglátjuk. -
Magyar szerverekhez még nem jött meg az 1.4.
Arra még várni kell sajnos. -
FLECK #97311 Énmég csak 1 kört játszottam a jalalabadon, de csak én voltam medic, mindenki sniper... Kicsit idegesítő volt, inkább leléptem. Persze mikor valamelyiket már nem tudtam feléleszteni jött a noob medic-el :) -
Hát nem is tudom:D -
Logitech Extreme 3D PRO-hoz progi amivel lehetőség lesz a mouse look nézet sikeres használatára :)
Nos tényleg műxik , bár nekem félsiker, azaz negyed :P
Mikor bebindelem a BF2-ben akkor a gombon lefelé húzom, felismeri OK.
A játékban viszont csak lefele nézés jön elő...akinek Ext.3D proja van megnézné hogy neki jól müxik-e?
Én ugy tudom, hogy sok joy nem müxött jól a BF2 mosue look nézettel.
Előrre is köszi
-
Platypus16 #97308 Looooooooooooooool!!!
-
Jah..
Valamire az a pálya is jó lesz... :) -
jó ez a jalalabaad, vicces volt ahogy bespawnoltam, és asse tuttam merre induljak :))), végülis követtem a szakaszvezetőmet. az viszont gáz, hogy minden 2. játékos sniper, bár lehet hogy azon a pályán fogom megszerezni a késes basic-ot
-
ez most célzás akar lenni? :) -
nem, de már mondta másis...nemhiába, frencsájz leszek :D -
vki emlitett téged? -
FLECK #97302 Én nem használom, de amúgy sehol sincs hogy csak ő használhatja ezt a nevet.