172102
  • joebacsi
    a 42es botok a tankok toronygéppuskájával voltak nagy überek (ugye az volt az elsőszámú mobil légvédelem, és jóval effektívebb volt, mint a mostani hőkövetős szarok)...velük nagyon lehetett gyakorolni, hogy repülővel milyen szögben kell bombázni, ahhoz, hogy ne tudjanak rád lőni, különben ha egy kis hiba becsúszott, már nézhetted a spawnképernyőt :)
  • Danee
    gotcha :)
  • Danee
    ja a bf2-s botoknak már van annyi esze h ha késeled őket ők is átváltanak arra :) a 2142-ben talán már meg is szurnak :))))
  • Platypus16
    hát amikor sergi barátunk telespammelte üzeneteivel a wart Fusheen:)
  • Platypus16
    engem azok 42-ben nem egyszer kapásból le tudtak lőni, de bf2-ben mindig kiskéssel jönnek nekem:)
  • Danee
    miii? ezt nem vágom :S
  • Platypus16
    nem arról csináltunk screensorozatot?:)
  • Danee
    Emlékszem azokra a jokis bf42-es botokra... coop szerveren versenyeztünk ki késel le többet :))
  • Platypus16
    és mennyire igaz
  • Platypus16
    Én is sokat 42-ztem meg Vietnámoztam, csak azokat singleben nyomtam mindig és az internyetet is pár hónappal a bf2 megjelenése előtt kötötték be, szal akkor valamilyen viszonylatban én is ősbf-esnek számítok:)
    Még a bf2 előtt 2005 áprilisában-májusban nyomtam egy kis 42-t és később egy kis dc-t is, de azt nem felejtem el, amikor Schranky-monkeyt láttam a Dr. színeiben feszíteni:)
  • Danee
    massziv vérpstike :))) ez tetszik :))
  • Danee
    nemnem én csak rád akasztottam mikor gyakmeccsen mellétv-ztél a helimnek mikor még a helipadon álltam :)
  • schrank
    7600gS bruttó 30E akkor + negyvenből lesz egy olyan gépem amin fuLLGRAFFAL FUT A wow
  • HTS s3rg1nh00
    az ok,de ezt a jelzőt őt akasztotta a 2vel kezdőkre még anno,rám is:DD
  • HTS s3rg1nh00
    lol,elsőt kijártad már?www.auqa.hu,tudatlanságod miatt elárulom,a webáruházban kell keresgélned,és ott is a videókártyák/NV/agp szekcióban...vagy az inno,vagy a c3d 7600GSét vedd meg szvsz...utána már új gép kell,nade azért egy 512es ramot pakojjá még bele,sosem árt,meg ugye az ajánlatom a 350es FSP márkájú táp...hopp,itt olyan nincs...akkor ajánlatom az,h.vegyél egy olyan minőségi tápot,ami a következő géped is el fogja bírni...Chieftec,mindenképp delta beles,ami a keretbe belefér-de azé' a 400W legyen meg
  • joebacsi
    danika mán tolta 42vel, meg dc vel is, igaz akkor még masszív vérpistike státuszban volt :)
  • schrank
    ebből azokAT A KÁRTYÁKAT ÍRD MEG NEKEM MENNYIBE KERÜLNEK ÚJONAN ÉS HOGY HOL mert az én konfingomhoz
    (kicsit "polgár jenős a megfogalmazás de szVSZ ÉRTHETŐ)
  • HTS s3rg1nh00
    mért,aki a 2vel kezdte,milyen jelzőt kap,ifjú titán(by Danee)?:D
  • Boxer HUN
  • joebacsi
    nem, csak nemvagy ősbfes kötsög...azé neszívd mellre :)
  • Ahhoj
    .
  • Ahhoj
    na akkor ismétlés a tudás anyja
  • Boxer HUN
    Tényleg gyenge lehetek... !!! Ki nem találtam volna!
  • joebacsi
    ,

(s készen van a fejecske, hogy a műveletlenek is értsék :))
  • joebacsi
    .
  • Boxer HUN
    ???
  • Ahhoj
    .
  • HTS s3rg1nh00
    [URL=http://prohardver.hu/c.php?mod=20&id=1268&p=5]aki még agpben gondolkozik,főleg bf2höz és vásárláson töri a fejét[/URL]
  • Running
    Na úgy tűnik a conquest16 kupa fog menni. Még várom h cordha is úgy döntsön indul rajta, meg gs.bf2 meg még pár csapat hiányzik. Ha valaki tud még olyan klánt aki képes összetrombitálni 8 embert és a huncupon nem szerepelnek az keressen majd meg valamikor. Ma este nem leszek mert megyek gimis osztálytalálkozóra ahol bebaszok, majd megyek nőzni is talán, majd meglátjuk.
  • TerranceG
    Magyar szerverekhez még nem jött meg az 1.4.
    Arra még várni kell sajnos.
  • FLECK
    Énmég csak 1 kört játszottam a jalalabadon, de csak én voltam medic, mindenki sniper... Kicsit idegesítő volt, inkább leléptem. Persze mikor valamelyiket már nem tudtam feléleszteni jött a noob medic-el :)
  • Fsensei
    Hát nem is tudom:D
  • KoJin Mekre
    Logitech Extreme 3D PRO-hoz progi amivel lehetőség lesz a mouse look nézet sikeres használatára :)

Nos tényleg műxik , bár nekem félsiker, azaz negyed :P
    Mikor bebindelem a BF2-ben akkor a gombon lefelé húzom, felismeri OK.
    A játékban viszont csak lefele nézés jön elő...akinek Ext.3D proja van megnézné hogy neki jól müxik-e?
    Én ugy tudom, hogy sok joy nem müxött jól a BF2 mosue look nézettel.

Előrre is köszi
  • Platypus16
    Looooooooooooooool!!!
  • Boxer HUN
    Jah..
    Valamire az a pálya is jó lesz... :)
  • koschwarz
    jó ez a jalalabaad, vicces volt ahogy bespawnoltam, és asse tuttam merre induljak :))), végülis követtem a szakaszvezetőmet. az viszont gáz, hogy minden 2. játékos sniper, bár lehet hogy azon a pályán fogom megszerezni a késes basic-ot
  • joebacsi
    ez most célzás akar lenni? :)
  • joebacsi
    nem, de már mondta másis...nemhiába, frencsájz leszek :D
  • Yan
    vki emlitett téged?
  • FLECK
    Én nem használom, de amúgy sehol sincs hogy csak ő használhatja ezt a nevet.