172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
mondjátok hogy ez csak nekem új
-
Ennyire ne add mar le a szinvonalat (mondjuk talan nem nehez), mert elnevezunk mondjuk Janek II-nek :)
Hat full graffal nyomni online gamet 7600GS-el, nemtom...
BF2 VGA teszt
..de ahogy neked jolesik persze. :) -
Landor #97379 szerintem te magad vagy Polgár Jenő..
-
. -
. -
David2006 #97376 jelentkezni Con32-re is,mert az a zsir:) -
TS Zolly #97375 Te jó ég! Má illen rég tolom a béeft? :) -
uwu #97374 Ismered a tüneteket mi?
-
Akkoriban regeltem magam itt az SG-n. :P -
CéZé #97372 Talán ekkor -
TS Zolly #97371 Mikó jelent meg pontosan a bf42? -
Adok egy jótanácsot: Ne csítelj! -
Hát ha fizika szempontjából nézzük akkor más a helyzet, de ha ez egyszerű fizika akkor végülis lehet hogy igazad van 

-
Saz15 #97368 Sziasztok! abban kérnék helpet: Mindíg kidobtak a serverek vmi punkbusteres hibaüzenettel. követtem a FAQban leírtakat erre a problémára de ezzel csak azt értem el h mikor betölti a mapot kattintok a join-ra akkor belép a játékba majd azonnal fekete képernyő és kilép az egész gaméból! tud vki segíteni? -
nem a bombázás a művészet, hanem a dogfight :) -
. -
pedig belsőnézetből könnyebb bombázni ,eccerü a taktika ,mikor repülsz rá az áldozatr lövöd géppuskával és amikor eltalálod ,akkor engeded ki a bombát és voálá telitalálat, csak egy kis fizika:) -
jobban hasonlít a tigris ívére :) -
Platypus16 #97363 Hát bezony tankozni tudni kellett akkor, de most tök jó, hogy POE-ban is az arty kb úgy müxik, mint a sherman, úgyhogy van egy kis 42-es fílingje is:) -
Platypus16 #97362 Hát dial-upos netünk az már kb 2003 óta volt, csak az fater gépén volt és 15 órára voltunk előfizetve, úgyhogy nem igazán volt alkalmam azon 42-zni:) -
Édes istem hogy tudtak már játszani basszus, aberdeenen egy csomószor le se spanoltam csak lestem kispontyot ucut meg a többieket hogy hogyan is köll ezt csinálni. Mondjuk a 42-ben még tudni kellett tankozni, itt már semmi csak helyezkedni kell... -
jó van nem vagyunk kiványcyijak a hokizós storyjaidra
-
Nah nem tudom de ma reggel teszteltem a BF2 repülős részét és azt kell mondjam, hogy az F35B-vel !!!lebegve!!! nem tudtam kilőni a kínai csapatszállító helit dalianon, mert mind a 6 rakéta elment mellette.Pedig nem is dobott ki egyetlen flare-t sem...A másik meg az hogy a kobrából nem elég nyolc rakéta ugyanabba a helibe és a bh-ba se elég a rotor alá az eddigi 3-4...Szóval bekaphatja az EA meg a Dice... -
családfát nem akarsz kutatni?:D -
ugye :)
azért néha legalább visszaszédelegnek ezek a kövületek :D
egyszer már tényleg lekéne írni részletesen a kámjuniti történetét, legyen majd mit mutogatni az unokáknak :) -
www.prohardver.hu,tesztek,és mondjuk videókártya...
-
FLECK #97355 Pci-os teszteket nem találtál? -
Zsír már megvan a 8 klán a conq 16-ban:DD Jöhetnének még egy páran pl a 7th a GS.BF2 az frx -
mivel írni többet tudtam,mint repülni...:DDDD -
FLECK #97352 2003-ban lett neted? nekem 2003 novemberben lett, csak akkor még nem a netes játékok érdekeltek. -
Nah az én jó kis X800 GTO-m lett a második:DDD -
FLECK #97350
-
CéZé #97349 de rég volt, igaz se volt talán :) -
énmég repülgetek mind a mai napig 42ben :)
majd ha eccer nagyleszel, megmutatom hogyan kell :D -
2003 nyarán dialup-al neten tolni a negyvenkettőt :D
nah azvolt az igazi fíling (bár erről erdős maszta többet tudna mesélni :))
amúgy ha így szigorúan nézzük, még énse vagyok igazi ősbfes kötsög, ezzel a státusszal inkább azok az egykori HBA (köze nincs a mostani névrokonjához), illetve a később belőle kivált PT, SiX, CB, (piccolo féle)JCSR pléyerek büszkélkedhetnek, akik már a 42 demótol kezdve tolják az ipart neten :) -
FLECK #97346 Páko vs eminemet láttad már? xD -
Platypus16 #97345 Én 42-ben mindig kívűlnézetben vezettema repülőt, hogy jól tudjak bombázni vele:)
De ott is eléggé durva sebzések voltak: hiába cikáztam ide-oda, miközben üldöztek, mindig lelőttek úgy, hogy kb 2mp alatt lement a teljes hp-m vagy ugyanígy lőttek le légvédelmi üteggel vagy a már említett gépágyúval -
Úr isten...
-
ott még kellett tehetség a repüléshez.. milyen jo is volt :)
vmelyik nap JCSR-esekkel felmentünk, aztán csak pislogtunk a spawnképernyőre coral sea-n :) -
FLECK #97342 Én már a vietnámot neten tudtam játszani :)